Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5. - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 12:35   #4051
oh Mandy
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
i zagadka wyjasniona.
btw, zajrzalam w posty tej uzytkowniczki i oczywiscie, rzadza watki - nabijacze, na przyklad:

Właśnie. Jedna z użytkowniczek z tej czołówki - kilka razy dziennie pisze to samo w tych wyliczankach. I za każdym razem jak się natknę na wątek "Co teraz robisz?" czy coś w tej deseń, to mogę przeczytać, że ona siedzi

Widziałyście ten wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=634597 ? i w kółko te same osoby się wypowiadają

Edytowane przez oh Mandy
Czas edycji: 2012-10-08 o 12:39
oh Mandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 12:42   #4052
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Przecież z tego nie da się zrobić tajemnicy ... wchodzisz w listę Wizażanek
https://wizaz.pl/forum/memberlist.php sortujesz wg ilości postów .. i wiesz kto ile ma postów
Powiem Ci, że ja się z nową wyszukiwarką pokłóciłam i nie wiedziałam.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 12:43   #4053
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Widziałyście ten wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=634597 ? i w kółko te same osoby się wypowiadają
Cytat:
Wyszukiwarka nie znalazła dokumentów spełniających zadane kryteria.
nie jestem znana .
ide stac sie bardziej znana na watki o tym, jaka pasta dzisiaj umylam zeby i w jakim odcieniu bezu zalozylam rajstopy .
Stary 2012-10-08, 12:43   #4054
ewka1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że ta wypowiedź to był żart... Czasem mnie dziwi, że ktoś tak nazywa faceta, z którym jest 2 tygodnie i facet ów na miano nijak nie zasługuje, ale nie czepiam się.
No wlasnie to nie byl zart (chyba ze ja czegos nie zrozumialam) tylko odpowiedz na jakis inny post.

Dla mnie osobiscie skrot Tz jest slowem zastepczym dla chlopaka/partnera/narzeczonego/meza, nie przywiazuje az takiej uwagi na staz zwiazku. Chociaz rozumiem, ze dla innych uzytkowniczek mozeon miec wieksze znaczenie dlatego czepiaja sie innych dziewczyn okreslajacych swoich chlopakow, z ktorymi sa 2 tyg jako Tz. Co nie zmienia faktu, ze takie obliczenia i filozofia z tym zwiazana zadziwiaja mnie
ewka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 13:14   #4055
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Najlepsza była akcja z banem za ocenzurowane przekleństwo w podpisie. Serio już nie mają co robić. I zero poczucia humoru.
Dlatego ja już zaczęłam zgłaszać swoje własne posty w ramach samokrytyki obywatelskiej. Jak cyrk, to cyrk.
Kiedyś dostałam punkt za "sok z buraka" (że niby kontekst soku buraczanego był obraźliwy) - autentiko Był taki czas, kiedy moderatorzy mnie kochali namiętnie.

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649217 zayebisty temat, wartka dyskusja.
Ciekawe czy tam kiedyś wlepią punkty

Cytat:
Napisane przez ewka1987 Pokaż wiadomość
niesamowicie dziwia mnie takie rozkminy i obliczenia kiedy mozna juz uzywac skrotu Tz, a kiedy jeszcze jest na to za wczesnie:
Eee, to mój ulubiony zgrywus, Stary Pryk. Uwielbiam jego poczucie humoru, rzadko tu zagląda, a to mój ulubiony wizażanin. Na bank robił sobie jaja z tematu.

EDIT:
Zajrzałam na tamten wątek i widze, że chyba faktycznie mówił serio. Oczadział na stare lata

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2012-10-08 o 13:19
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 13:22   #4056
201604181004
Konto usunięte

Nie jestem pijana i staję w obronie Faustyny, wtf za co ten punkt. Ale to nic ja tak jak sine.ira zdarzało mi się dostawać czasem słusznie (przyznaję się, mea culpa ojojoj ) a czasami..
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 13:26   #4057
el_vestido_rojo
beach please

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Ale to nic ja tak jak sine.ira zdarzało mi się dostawać czasem słusznie (przyznaję się, mea culpa ojojoj ) a czasami..
Czasami były po prostu za żywota
el_vestido_rojo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 13:40   #4058
sine.ira
BAN stały

Mnie wczoraj mocno zdziwiło, jak dobra znajoma zaczęła mi się żalić, że jej instruktor nauki jazdy na nią krzyczy i że przez to się spina i nie umie nauczyć cofania (jazdy tyłem) po łuku Myślałam, że przesadza, poszlam więc dzisiaj na plac, na którym jeździła (mam blisko, to co se będę żałować, nie ? ) i kurczę...faktycznie. Nie mogłam uwierzyć własnym oczom i uszom - pruł się na nią aż się na gębie czerwony robił A ta bidula z tego wszystkiego zupełnie już kierunki skrętu pomyliła i mało go nie najechała na człowieka Szok, jakim cudem ten koleś zdał egazamin na istruktora to nie wiem... Będę jej musiała przyznać rację i zachęcić do zmiany instruktora, czego do tej pory nie zrobiła też ze strachu, bo twierdzi, że może zostać przez to czarną owcą i każdy będzie ją tak traktował. I pomyśleć, że to wszystko za jej własną kasę. Masakra.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2012-10-08 o 13:44
Stary 2012-10-08, 13:46   #4059
el_vestido_rojo
beach please

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Mnie wczoraj mocno zdziwiło, jak dobra znajoma zaczęła mi się żalić, że jej instruktor nauki jazdy na nią krzyczy i że przez to się spina i nie umie nauczyć cofania po łuku Myślałam, że przesadza, poszlam więc dzisiaj na plac, na którym jeździła (mam blisko, to co se będę żałować, nie ? ) i kurczę...faktycznie. Nie mogłam uwierzyć własnym oczom i uszom - pruł się na nią aż się na gębie czerwony robił A ta bidula z tego wszystkiego zupełnie już kierunki skrętu pomyliła i mało go nie najechała na człowieka Szok, jakim cudem ten koleś zdał egazamin na istruktora to nie wiem... Będę jej musiała przyznać rację i zachęcić do zmiany instruktora, czego do tej pory nie zrobiła też ze strachu, bo twierdzi, że może zostać przez to czarną owcą i każdy będzie ją tak traktował. I pomyśleć, że to wszystko za jej własną kasę. Masakra.
Oj też miałam kiedyś takiego "instruktora" z bożej łaski
generalnie nie lubił kobiet za kierownicą i uważał je za glupszą wersję człowieka
Stary 2012-10-08, 13:54   #4060
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez el_vestido_rojo Pokaż wiadomość
Oj też miałam kiedyś takiego "instruktora" z bożej łaski
generalnie nie lubił kobiet za kierownicą i uważał je za glupszą wersję człowieka
Boże drogi, brak słów.
Dziewczyna jest tak zestresowana, że aż mnie poprosiła czy bym ja jej nie mogła podszkolić na placu swoim samochodem (a nie jeżdżę Swiftem), żeby mogła lepiej wypaść przed instruktorem (sic!). Jaja jak berety.
Stary 2012-10-08, 14:03   #4061
el_vestido_rojo
beach please

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Boże drogi, brak słów.
Dziewczyna jest tak zestresowana, że aż mnie poprosiła czy bym ja jej nie mogła podszkolić na placu swoim samochodem (a nie jeżdżę Swiftem), żeby mogła lepiej wypaść przed instruktorem (sic!). Jaja jak berety.
Niech jak najszybciej zmieni instruktora! Wiem z własnego doświadczenia, że ktoś taki potrafi zniechęcić do dalszej nauki jazdy albo i nawet wpędzić w kompleksy
Współczuję Twojej koleżance że trafiła na takiego idiote
Stary 2012-10-08, 14:10   #4062
201604190949
Konto usunięte

Co do banów to mnie bardzo dziwi istnienie równych i równiejszych.
Jest sobie laska, która dostała bana za nieopłaconą reklamę, dała link do bloga a tam na blogu coś sprzedawała czy jakoś tak. Nie ważne. Dostała bana i na innym wątku pisze ze starego konta, że ojej dostałam bana, za co to. Wiem, że to jej stare konto zostało również zgłoszone (pff sama zgłosiłam, bo jej nie lubię, a co) i nic. Co więcej, pogadała z bossem i ban został zdjęty.
Teraz znów dostała bana na to samo konto, za to samo. Znów wcale się nie kryjąc pisze ze starego konta "ojej się nudzi chyba niektórym bo znów dostałam bana, hejterzy mnie zgłaszają i się uwzięli". I w tym wątku, na którym to pisała odpisał jej boss, że dostała za to i za to, że zna regulamin a go łamie i że powinien zbanować jej również to konto ale nie zrobił tego w dobrzej wierze. Że dostaje ostatnie ostrzeżenie i tymczasowego bana.
No kurde felek, każdy inny dostałby od razu bana stałego bo "klon zbanowanego konta dostaje bana" bo banuje się użytkownika a nie konto!
Ale nie, ta sobie będzie śmigać dalej i opowiadać o kłopotach w raju (to konto oczywiście nie ma żadnego bana).
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 14:19   #4063
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Niech jak najszybciej zmieni instruktora! Wiem z własnego doświadczenia, że ktoś taki potrafi zniechęcić do dalszej nauki jazdy albo i nawet wpędzić w kompleksy
Współczuję Twojej koleżance że trafiła na takiego idiote
No tak jej poradzę, po tym co widziałam. Myślałam, że przesadza, ale jednak nie. Niestety. W szoku jestem, że taki koleś się uchował kiedy taka konkurencja wśród szkół nauki jazdy.

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Jest sobie laska, która dostała bana za nieopłaconą reklamę, dała link do bloga a tam na blogu coś sprzedawała czy jakoś tak. Nie ważne. Dostała bana i na innym wątku pisze ze starego konta, że ojej dostałam bana, za co to. Wiem, że to jej stare konto zostało również zgłoszone (pff sama zgłosiłam, bo jej nie lubię, a co) i nic. Co więcej, pogadała z bossem i ban został zdjęty.
Teraz znów dostała bana na to samo konto, za to samo. Znów wcale się nie kryjąc pisze ze starego konta "ojej się nudzi chyba niektórym bo znów dostałam bana, hejterzy mnie zgłaszają i się uwzięli". I w tym wątku, na którym to pisała odpisał jej boss, że dostała za to i za to, że zna regulamin a go łamie i że powinien zbanować jej również to konto ale nie zrobił tego w dobrzej wierze. Że dostaje ostatnie ostrzeżenie i tymczasowego bana.
No kurde felek, każdy inny dostałby od razu bana stałego bo "klon zbanowanego konta dostaje bana" bo banuje się użytkownika a nie konto!
Ale nie, ta sobie będzie śmigać dalej i opowiadać o kłopotach w raju (to konto oczywiście nie ma żadnego bana).
Dlatego ja z zasady nie zgłaszam nigdy nikogo (poza sobą samą, jak już mówiłam). Nie mój cyrk, nie moje małpy. Niech sobie laska robi interesy za pomocą tego portalu skoro właścicielowi to pasuje. I w ogóle, niech sobie sami pilnują porządku, ja za strażnika wizażu robić nie zamierzam. Nie płacą mi

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2012-10-08 o 14:37
Stary 2012-10-08, 14:21   #4064
201604190949
Konto usunięte

Widzisz sine, ja mało kim się zajmuję, że tak to ujmę ale jest niewielka garstka osób, na które mam uczulenie. I wtedy sobie kliknę, wiele mnie to nie kosztuje a może przyniesie efekt Taka wredna już się urodziłam
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:27   #4065
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Jak mogłaś... Akurat Ty... A tak Ci wierzyłam, ufałam...

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Kiedyś jedno dziewczę mi napisało, jak opisałam jakiś swój problem, że zachowuję się jakbym miała 15 lat.
A Ciri ma jakiś sens w ogóle?

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Szaaał Wizaż ma własny kontener... ciekawe czy to kontener na trollowe tematy czy na profile osób nie dających sobą pomiatać?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649373 - co komu dają takie wątki? Masakra.
Nie znasz się!
Jest milion, jest imprezA!

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
liczenie ludzie cwicza?
Wydaje mi się, że założył to ktoś kto nie wie jak policzyć przez ile części będzie szło takie liczenie.

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
O kurczę, nie wierzę, że są takie tematy .

Złośliwiec zamknął wątek o blogerkach .
Ale o robieniu loda to już nie? Ma ktoś linka?
Mother Hedgehog jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 15:29   #4066
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ciri mi się kojarzy z Wiedźminem

Robienie loda to co innego, niż śmianie się z niektórych blogerek

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-10-08 o 15:30
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:31   #4067
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Troian Pokaż wiadomość
A ktoś się orientuje za jakie wypowiedzi dokładnie? Te odnośnie Kamili czy Jess?
No szkoda.
Kloe dostała punkt za w sumie dość grzeczny (no ale z różkami) tekst o Jess - więc podejrzewam, że to ta i------a się obraziła i zaczęła walić do admina.
Stary 2012-10-08, 15:31   #4068
pendraiw
Zakorzenienie

Rekord postowy 75 628 w 4 lata

ja bym nie umiała. Nie z moim starym powolnym kompem.
Stary 2012-10-08, 15:39   #4069
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
6 tysięcy to jeszcze nic, jedna Wizażanka ma ponad 60 tysięcy postów
Ehh.. nic nie znaczę ze swoimi 600
Jest jakaś lista W. według ilości postów?

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Przecież z tego nie da się zrobić tajemnicy ... wchodzisz w listę Wizażanek
https://wizaz.pl/forum/memberlist.php sortujesz wg ilości postów .. i wiesz kto ile ma postów
A jednak jest

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Laska, która ma najwięcej postów na wizażu jest na nim krócej niż ja na innym koncie :O A ma ich chyba z ponad 70 tysięcy. To nie jest normalne.

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Właśnie. Jedna z użytkowniczek z tej czołówki - kilka razy dziennie pisze to samo w tych wyliczankach. I za każdym razem jak się natknę na wątek "Co teraz robisz?" czy coś w tej deseń, to mogę przeczytać, że ona siedzi

To byłaby fajna zabawa gdyby większość tych co pisze tylko "znam" dopisałaby skąd - mogły by wyniknąć niezłe smaczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 15:42   #4070
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pendraiw Pokaż wiadomość
Rekord postowy 75 628 w 4 lata
A 62 375 postów w 2,5 roku? To prawie 2x więcej postów dziennie (63 posty/dzień a 44 posty/dzień)

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:45   #4071
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Jest sobie laska, która dostała bana za nieopłaconą reklamę, dała link do bloga a tam na blogu coś sprzedawała czy jakoś tak. Nie ważne. Dostała bana i na innym wątku pisze ze starego konta, że ojej dostałam bana, za co to
. Wiem, że to jej stare konto zostało również zgłoszone (pff sama zgłosiłam, bo jej nie lubię, a co) i nic. Co więcej, pogadała z bossem i ban został zdjęty.
Tor Zirael? Ona zrobiła podobnie a potem jej bana zdjęli mimo, że był stały

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Widzisz sine, ja mało kim się zajmuję, że tak to ujmę ale jest niewielka garstka osób, na które mam uczulenie. I wtedy sobie kliknę, wiele mnie to nie kosztuje a może przyniesie efekt Taka wredna już się urodziłam
Widzę, że mamy wspólnych wrogów

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Ciri mi się kojarzy z Wiedźminem

Robienie loda to co innego, niż śmianie się z niektórych blogerek
Ach no tak, lodzik daje przyjemność a obgadywanie bUl i RZal.
Stary 2012-10-08, 15:46   #4072
el_vestido_rojo
beach please

Odnoszę wrażenie, że niektóre Wizażanki,będące w czołówce ww. listy, udzielają się wyłącznie na wątkach wyliczankowych
Stary 2012-10-08, 15:47   #4073
Mother Hedgehog
BAN stały

Sprawdziłam - to jednak o Tor mowa

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Odnoszę wrażenie, że niektóre Wizażanki,będące w czołówce ww. listy, udzielają się wyłącznie na wątkach wyliczankowych
Czyli znam powody mojego braku sukcesu. Muszę zmienić strategię
Stary 2012-10-08, 15:52   #4074
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Ej no wiadomo, że lodzik to sama przyjemność . Moderator sobie poczyta, wyłapie te bardziej utalentowane i im bana nie da .

Mam nadzieję, że za tą wypowiedź mi konta nie zamkną .
Stary 2012-10-08, 15:53   #4075
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Ej no wiadomo, że lodzik to sama przyjemność . Moderator sobie poczyta, wyłapie te bardziej utalentowane i im bana nie da .

Mam nadzieję, że za tą wypowiedź mi konta nie zamkną .
Podobno za penisa ktoś dostał bana... więc za lodziki pewnie i na nasz przyjdzie czas
Stary 2012-10-08, 15:55   #4076
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Czyli znam powody mojego braku sukcesu. Muszę zmienić strategię
Załóż sobie własny wątek na wyliczankach "Spytaj Jeża jak się dziś ma!"

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Podobno za penisa ktoś dostał bana... więc za lodziki pewnie i na nasz przyjdzie czas
Nie wiem o jakim wątku mówicie, ale już był na Wizażu ban za odpowiedź w temacie "co wyjątkowego mogę zrobić dla chłopaka" brzmiącą "zrób mu laskę - mówię poważnie"

Stary 2012-10-08, 15:57   #4077
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Nie wiem o jakim wątku mówicie, ale już był na Wizażu ban za odpowiedź w temacie "co wyjątkowego mogę zrobić dla chłopaka" brzmiącą "zrób mu laskę - mówię poważnie"
oj to czeka mnie tu chyba koniec, jak moderator dotrze do mojego posta
Stary 2012-10-08, 16:03   #4078
Mother Hedgehog
BAN stały

Cytat:
Nie ogarnęłabym fejmu ale pomysł cudny

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
-

Chyba widziałam to jeszcze przed banem albo już mi się miesza w głowie
Stary 2012-10-08, 16:07   #4079
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Chyba widziałam to jeszcze przed banem albo już mi się miesza w głowie
Mogłaś widzieć, to było jakiś czas temu, ze 2 lata?

Stary 2012-10-08, 16:19   #4080
Mother Hedgehog
BAN stały

A to nie.,, to albo ktoś mi o tym tutaj pisał albo widziałam już po banie w ramach ciekawostki.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

post #35 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post36966647
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości