|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam buty na All i szkoda że mnie Pani nie poinformowała że jeden jest bardziej wykrojony a drugi mniej. Nie widać tego bardzo ale jednak widac i mi to bardzo przeszkadza
|
#3424 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam za Was kciuki.A Wy trzymajcie za mnie, gdyż nietopesz przybywa do mnie W listopadzie, ale to chyba mimo wszystko za mało czasu, żeby się z tym pogodzić...
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym nie czytała że piernik się robi wcześniej to bym się nie dała wkręcić
|
#3426 | |
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Ale staropolski, taki najklasyczniejszy, robi się w sierpniu... Masę z ziołami. A potem piecze tydzień przed wigilią. Tyle, że ja np. za nim nie przepadam...
|
|
#3427 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To ja tak mam w moich botkach, lewy jest trochę luźniejszy naookoło łydki, ale jak chodzę to mało mi to przeszkadza.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3428 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najszczersze wyrazy współczucia z powodu wizytacji nietosza
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb przesyłam podwójną moc
W jaki sposób cytuje się kilka potów na raz? Do dzisiaj mnie to zastanawia.... |
|
|
|
#3430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Twoich?
![]() Zdrowiejcie Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
środkowym przyciskiem - wielo-cytuj )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3431 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
klikasz w prawym dolnym rogu środkowa ikonkę każdego postu jaki chcesz zacytować, a potem na końcu wątku ikonkę odpowiedz.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wygrzewajcie się i wzmacniajcie i dopieszczajcie - wiem ze u Was bez stresu nei ma dnia ale kurcze organizm łatwiej sie pozbiera jak wypoczniecie - psychicznie też - gorące kąpiele pyszne herbatki - moze jakaś inhalacja aromatycznym olejkiem? Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-08 o 17:15 |
||||
|
|
|
#3433 |
|
|
Zważywszy, że w 40 minut (tyle zazwyczaj małż wytrzymuje u niej z wizytą) potrafi wyprowadzić mnie z równowagi ze 3x, to na wieczność
Tydzień, my do Egiptu, ona do nas, więc mam nadzieję, że przyjedzie w przeddzień naszego wyjazdu a potem, tak dla pewności, wsiadam w samochód i ją odwożę ![]() Aaaa... Miałam się pochwalić, że po rocznej przerwie, usiadłam w końcu za kółkiem Na dodatek mojego ukochanego samochodu, którym uczyłam się jeździć wieki temu. I nadal jest najlepszy na świecie!! Kocham BMW!! I wuj, że ma już 21 lat i lepiej nim po bruku nie jeździć
|
#3434 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
abok okienka cytuj masz takie małe okienko , klikasz je i klikasz po kolei u każdego kogo chcesz zacytować a na koniec to cytuj i już ![]() i moich i didki ![]() Cytat:
bom od razu na ekg się położyła ,tzn nie po dobroci ale wysłuchała mi mocno przypieszone bicie serce i przy okazji przeswietlenie kręgosłupa miałam i mam skoliozę w czesci th a w szyjnym zmniejszoną lordozę czyli mam przeciązony i pewnie dlatemu dręwiała mi ręka...i krwi mi też utoczyli ![]() a poszłam z gardłem i wysoką temperaturą i kaszlącym didem![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2012-10-08 o 17:23 |
||||
|
|
|
#3435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzisz, wiedziałam że coś gdzieś czytałam tylko nie wiedziałam gdzie i co Cytat:
napisałam już do Sprzedającej![]() Cytat:
a auta te starsze są dużo lepsze niż te co teraz robią
|
|
#3436 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no co Ty, na łańcuchu, za stodołą ma żyć ![]() 3. mam dziurę, tzn. gdzieś zamiast kości mam chrząstkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dokwaterowali nam panią, niestety wygląda mi na gaszenie światła o 20 hoho nie dam się
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2012-10-08 o 17:39 |
||||
|
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak se odpalisz olejki w kominku z piknym zapachem to Ci nei zaszkodzo a może ukojo nerwa i aromatyczna herbatkia też nie nakręcaj sie i nie wkokufiaj choróbskiem - minąć musi nerwem nic sobie nie pomożemy trza czasem odpuścić - nie wiem ja tam wierzę że zluzowany organizm bez wkokufa lepiej sobie radzi - jesli nawet nie ejst to prawdą to mnie ta świadomość pomaga i lzej mi chorować - z myślą że robię coś dobrego dla siebie - dopieszczam sie dopieszczam zmysły - głównie zapachami i smakami powaga nic mnie tak nie pomagało przetrwać choróbska nie koiło tak jak masaże
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-08 o 17:39 |
|
|
|
|
#3438 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pewnie wada rozwojowa, masz od dziecka, spoko
![]() To Fany będzie miała koleżankę
|
|
|
#3439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ha! Udało się! Dziękuję za uświadomienie
|
||
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skarbku dla Cię i Didki
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-10-08 o 18:00 |
|
|
|
|
#3441 |
|
Konto usunięte
|
Flo Skrbtk za Was Czy orientuje się ktoś jak szanowne Orange (TP) księguje wpłaty? Bom wpłacił w piątek około 13:00 i do teraz ni wuja nie mają
|
|
|
|
#3442 | |||||||||
|
BAN stały
|
To jednak nie zaszalejesz w Żabce, bieeednyyy
Cytat:
![]() Cytat:
Te bramki to działają chyba na zasadzie "jak nam się spodoba" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe, ile sobie policzy za zajęcie się Waszym mieszkaniem? ![]() ![]() Cytat:
Ja znam na klasyczny staropolski, bez ziół, na który ciasto przygotowuje się na początku listopada, później dojrzewa ono w chłodzie i jakoś tydzień przed świętami piecze się i przekłada czym kto lubi Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano weeim Rejcz wieeem, nic wnerw nie pomoże,ale i tak żem sfoszona, do szpitala nie mogę ![]() smakamisię nie dopieszczę bo ponieważ nie ma kto mi zrobić dobrego żarełka , kucharz /masażer jest smęczony ![]() chyba że sposobem go wzionć ![]() O didkę się martwię... czy aby ja jej krzywdy nie zrobiłam czy eni złapała czego w szpitalu, bo skąd nagle na tych płucach coś
|
|
#3444 | ||
|
BAN stały
|
Podsłuchiwałaś?!
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36971228] Myślałem dzisiaj o Tobie, czy żeś aby do tej Holandii nie wyjechał, bo w barze się nie udzielasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja pamiętam konspirację, gdy z siostrą odwiedzaliśmy babcię na oddziale gruźliczym (wstęp był wówczas od 14tego roku życia, o ile pamiętam, ja miałem jakieś 8)
|
||
|
|
|
#3445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w gruźliczym nie byli ale , sąsiad z sali na któej lezy mój tata miał jakowąś bakterię , colibka wie... a wogole to jaki jest sens w tym że 8 latek nie może na taki oddział a 14-latek już może ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- wtedy to już w ogole.... On bedzie chory a nie ja
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
To mam oddać tylko jeden
![]() Cytat:
|
|
#3447 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
tzn cepie ![]() ad 2 Może wózków widłowych nie znalazł
|
|
|
|
#3448 | |||
|
BAN stały
|
Leki na pewno dadzą radę, nie martw się na zapas
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak zrób |
|||
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
- nie unikniesz nie przewidzisz i nie sprawdzisz skąt jak i dlaczemu - szkoda strachów co do masażera to musisz mu przypomnieć że to zawód 24 h bez względu na niepogodę bo chyba zapomniał był ![]() toć pisać miałam
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się zdaję że Ty też chcesz mnie wkręcić
drugi raz się nie dam
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

środkowym przyciskiem
)

Bo już chciałam Cię w czwartek nawiedzić
Wstałem przed chwilą budziki dzwoniły, ale ja jestem bardzo inteligenty inaczej i je wyłączyłem po prostu i poszedłem dalej spać

za Was