Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 14:25   #1021
patisia123
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Reklama RGP nawet na wizażu się wyświetla heh i komu ona ściemnia??

Ściemnia? Ona raczej się tego nie wypiera...
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 14:28   #1022
agniesikk
Zakorzenienie

Fajny ten konkurs u Radzki Juz zazdroszcze tej osobie, ktora wygra zegarek Ceny są powalające.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 14:29   #1023
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Reklamy sklepów, haule, OOTD, Tagi... jeśli takie filmiki pojawiają się raz na jakiś czas to spoko ale jeśli po za tym niewiele się dzieje to .... słabo. Kanał Karoliny staje się dla mnie coraz mniej interesujący.

Nicola z kanału pixiwoo zmienia się Frankensteina. Wow! to jest coś!
http://www.youtube.com/watch?v=1tDqfUbJkMU
Zgadzam się co do Karoliny. Nuda nuda i jeszcze raz nuda. Ogólnie na yt nuda jeśli chodzi o filmiki urodowe.

A Nicola miażdży tą metamorfozą.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 14:32   #1024
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do Karoliny. Nuda nuda i jeszcze raz nuda. Ogólnie na yt nuda jeśli chodzi o filmiki urodowe.
Ostatnio naprawdę nie ma co oglądać... Czyżby jakiś kryzys? Wyczerpanie materiału?
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 14:34   #1025
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Ostatnio naprawdę nie ma co oglądać... Czyżby jakiś kryzys? Wyczerpanie materiału?
Jak ze wszystkim W sumie ile można gadać o kosmetykach. Szczerze Wam powiem, że jakbym prowadziła kanał urodowy, to też bym miała zagwozdkę- wszystko już zostało powiedziane: o pędzlach, o beauty blenderze, tagi, perfumy, makijaże świąteczne, pomysły na prezenty itp. Chyba, że naprawdę wyjdzie jakiś super kosmetyk, który zatrząśnie jutubem
Stary 2012-10-08, 14:51   #1026
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Ściemnia? Ona raczej się tego nie wypiera...
Teraz to nie wiem jak to jest.. Dwa tygodnie temu mnie zablokowała na YT bo napisałam jej cytuje :
Dziewczyny już wiedzą, ze recenzja diety jest płatna więc dlaczego o tym nie wspomniałaś w filmiku?

Odpisała mi, że ją oczerniam w internecie i jest to karalne. Od tej unikam jej kanału jak ognia bo boję się sądu...
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 14:54   #1027
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Leseratte Pokaż wiadomość
Jak myslicie, Florencebeauty robi sponsorowane filmiki? Sama nie wiem, z jednej strony w kazduch ulubieńcach jest coś z Lirene, a z drugiej w komentarzach zarzeka się, że nikt tych filmików nie sponsoruje.
Ona zawsze twierdziła że kupuje tylko Polskie firmy i lubi Lirene

Cytat:
Czy tylko moim zdaniem na YT panuje taka nuda, że już zupełnie nie ma czego oglądać? Aktualnie mogłabym zostawić tylko trzy subskrypcje: megi, inez i nissiax bo resztę i tak omijam

No nie ma nuda straszna już wszystkie kanały urodowe zamieniam na inne kanały o przeróżnej tematyce bo te kosmetyczna mnie już zabijają

znaleziony dziś nowy kanał ( ja nie znam) chyba zaczyna dopiero :
https://www.youtube.com/user/goniaroniaa?feature=watch
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 14:55   #1028
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Jak ze wszystkim W sumie ile można gadać o kosmetykach. Szczerze Wam powiem, że jakbym prowadziła kanał urodowy, to też bym miała zagwozdkę- wszystko już zostało powiedziane: o pędzlach, o beauty blenderze, tagi, perfumy, makijaże świąteczne, pomysły na prezenty itp. Chyba, że naprawdę wyjdzie jakiś super kosmetyk, który zatrząśnie jutubem
Zawsze można liczyć na stroje dnia, haule, denka i tagi
Dobrze, że wśród dziewczyn jest jeszcze Nissia, która zawsze temat znajdzie np. vlog o kosmetykach testowanych na zwierzętach.
Inne dziewczyny się pewnie nie chwytają poważniejszych tematów, bo wymagają one większego przygotowania, wiedzy. Dla prostego widza takie cuda, przecież niepotrzebne - zawsze można prywatą zarzucić dla rozkręcenia atmosfery
Stary 2012-10-08, 15:35   #1029
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Ona już kiedyś nagrywała .. dziewczyny ją zjechały i zrobiła sobie przerwę w nagrywaniu i teraz znowu nagrywa. Jej jakość 'wiadomości' nic się nie zmienił

Zauważyłam, że teraz wrzuca filmik sporadycznie...

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2012-10-08 o 15:40
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:36   #1030
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Widzę, że teraz większość panienek z YT lubi mówić "to jest karalne". Na miłość boską, prokuratura nie ma nic innego do roboty, niż przyjmować "sprawy" rozhisteryzowanych gwiazdeczek. Im mniej znaczy, tym głośniej krzyczy.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:38   #1031
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Nie taki nowy tylko come back po przerwie.
Stary 2012-10-08, 15:48   #1032
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Nie ale strój Radzki bardzo mi się podoba
Kozaczki sa sliczne,tylko ta tunika czy sukienka w lwy nie bardzo .

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Fajny ten konkurs u Radzki Juz zazdroszcze tej osobie, ktora wygra zegarek Ceny są powalające.
Ja tez zazdroszcze

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Widzę, że teraz większość panienek z YT lubi mówić "to jest karalne". Na miłość boską, prokuratura nie ma nic innego do roboty, niż przyjmować "sprawy" rozhisteryzowanych gwiazdeczek. Im mniej znaczy, tym głośniej krzyczy.
Niestety, nie ktore panienki miedzy innymi RGP robi z siebie gwiazde mimo ze w TV byla tylko raz?

Teraz zacznaja sie makijaze na halloween,mimo ze ja za hallowen nie przepadam ,to lubie ogladac dziela ktore dziewczyny tworza.Hania juz zrobila turtorial

Edytowane przez Maschenka
Czas edycji: 2012-10-08 o 15:57
Maschenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 16:13   #1033
Violettea
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=wsumm...&feature=g-u-u
nowy filmik u FoodDrugAndCosmetics, wiecie może gdzie dorwę taki naszyjnik ?
Stary 2012-10-08, 16:25   #1034
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Ona już kiedyś nagrywała .. dziewczyny ją zjechały i zrobiła sobie przerwę w nagrywaniu i teraz znowu nagrywa. Jej jakość 'wiadomości' nic się nie zmienił

Zauważyłam, że teraz wrzuca filmik sporadycznie...

acha ok , no ja jej nie znałam wcześniej , no ale wygląda na to że kanał nie godny uwagi .

Cytat:
dokładnie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Nie taki nowy tylko come back po przerwie.
achaaaa no to już wiem bo nie znałam jej wcześniej .

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Nowy filmik U Panny JoannyMakeUp
http://www.youtube.com/watch?v=IMiEGiWSj8w

Panna Joanna od dwóch lat nie pokazał w filmikach nic nowego , chyba wana poszła w las nawet warsztaty nie pomogły .
Przyznam że już mam czasem dość tych kanałów urodowych ile można gadać o tym samych produkcie od trzech lat gadają o tym samym robią tag te same produkty , robią ulubieńców pokazują to samo , robią pielęgnację pokazują te same produkty , haul te same produkty OMG ratujcie !
Stary 2012-10-08, 16:32   #1035
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
coś w tym jest
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 16:50   #1036
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
To prawda, nawet sama już kiedyś o tym wspominałam, bo to dobijające jest. Dziewczyny coś podsłyszały, że mobbing w necie jest karalny i teraz każdy komentarz negatywny jest uważany za podstawę do wsadzenia kogoś za kratki... (no litości.... ), chyba nikt z nich nie myśli, że to takie proste? ech...

aleee nie tylko na YT posucha, blogi też leżą i kwiczą, dzisiaj mój wolny dzień i nawet nie można czegoś sensownego poczytać, chyba serio materiał powoli się wyczerpał... Dla dziewczyn poszukujących coś nie urodowego polecam m.in. http://www.youtube.com/user/marcyshan ciekawe vlogi o Dubaju (jak ktoś już o niej wspomniał to sorry )
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 17:07   #1037
Kukunia23
Rozeznanie

hej, wam chcę się z wami podzielić pwenym spstrzeżeniem.
Śledzę kanał szusz1313 i kiedys nagrała vlog i mówiła w nim, że jak zaczynała nagrywać filmiki to był zły okres w jej życiu, m. in. nie miała pracy i siedziała w domu - i tu mnie dziwi jedno: jak wtedy robiła haule to były tam drogie buty i ciuchy skąd miała na to kasę?? a i jeszcze robiła studium w warszawskiej szkole filmowej - charatkeryzację gdzie jednoroczna szkoła kosztuje ok 5500 zł.
Zasataniwa mnie to bo właśnie nie miała pracy a takie drogie rzeczy kupowała, wiem że to jej sprawa ale troche to dziwne...może wiecie na jej temat coś więcej?

a i jeszcze mi powiedzcie która to jest ta dziewczyna taka grubsza w okularach grubych czarnych w czarnych włosach co tak starsznie dużo mówi, tak w stylu : o Boże co to za dziadostwo , o matko ale badziewie"... kiedyś trafiłam na jej filik ale nie zapamietałam nazwy

Edytowane przez Kukunia23
Czas edycji: 2012-10-08 o 17:12
Kukunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 17:16   #1038
Charmain
Zakorzenienie

paninorge
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 17:18   #1039
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kukunia23 Pokaż wiadomość
hej, wam chcę się z wami podzielić pwenym spstrzeżeniem.
Śledzę kanał szusz1313 i kiedys nagrała vlog i mówiła w nim, że jak zaczynała nagrywać filmiki to był zły okres w jej życiu, m. in. nie miała pracy i siedziała w domu - i tu mnie dziwi jedno: jak wtedy robiła haule to były tam drogie buty i ciuchy skąd miała na to kasę?? a i jeszcze robiła studium w warszawskiej szkole filmowej - charatkeryzację gdzie jednoroczna szkoła kosztuje ok 5500 zł.
Zasataniwa mnie to bo właśnie nie miała pracy a takie drogie rzeczy kupowała, wiem że to jej sprawa ale troche to dziwne...może wiecie na jej temat coś więcej?

a i jeszcze mi powiedzcie która to jest ta dziewczyna taka grubsza w okularach grubych czarnych w czarnych włosach co tak starsznie dużo mówi, tak w stylu : o Boże co to za dziadostwo , o matko ale badziewie"... kiedyś trafiłam na jej filik ale nie zapamietałam nazwy
Paninorge

Co do tematu szusz1313 nie słyszałaś że jak się bierze ludzi na litość i mówi się im że pochodzi się z biedy i w ogóle jakie to mieli koszmarne dzieciństwo to ma się więcej widzów /fanów tak robią w TV we wszystkich show 'ach i się wygrywa wtedy może szusz wzięła przykład i wali taką ściemę .

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-10-08 o 17:19
Stary 2012-10-08, 17:19   #1040
Kukunia23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Charmain Pokaż wiadomość
paninorge
oooo to ona dzięki...

Kukunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 17:46   #1041
xPoziomkax
Zakorzenienie

Czy mnie się wydaje, czy Figielka od 0:20 udaje ten śmiech "nioch, nioch" ? Kiedyś też nagrywała filmik jak się śmieje, ale tego nioch nioch nie było strasznie to... sztuczne ?
http://www.youtube.com/watch?v=8ztqZ...&feature=g-u-u
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 17:48   #1042
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Czy mnie się wydaje, czy Figielka od 0:20 udaje ten śmiech "nioch, nioch" ? Kiedyś też nagrywała filmik jak się śmieje, ale tego nioch nioch nie było strasznie to... sztuczne ?
zepsułaś mi dzieciństwo tym śmiechem Figielki
Stary 2012-10-08, 17:52   #1043
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
O matko co to jest śmiechu mi to nie przypomina...
Stary 2012-10-08, 17:56   #1044
xPoziomkax
Zakorzenienie

To jest zgapione u niej już z legendarnego filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=oCCTAdbPIo8
No ale po co tak udawać ? Widać że ten chłopek samoistnie tak robi, a ona rusza przy tym ustami i wypowiada "nioch, nioch" No żenujące..
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 18:48   #1045
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Dla mnie w ogóle poziom Figielki jest żenujący , ja rozumie mieć poczucie humoru ale u niej jest to sztuczne i wymuszone na siłę w każdym filmiku .
Stary 2012-10-08, 18:58   #1046
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36969782]To prawda, nawet sama już kiedyś o tym wspominałam, bo to dobijające jest. Dziewczyny coś podsłyszały, że mobbing w necie jest karalny i teraz każdy komentarz negatywny jest uważany za podstawę do wsadzenia kogoś za kratki... (no litości.... ), chyba nikt z nich nie myśli, że to takie proste? ech...

aleee nie tylko na YT posucha, blogi też leżą i kwiczą, dzisiaj mój wolny dzień i nawet nie można czegoś sensownego poczytać, chyba serio materiał powoli się wyczerpał... Dla dziewczyn poszukujących coś nie urodowego polecam m.in. http://www.youtube.com/user/marcyshan ciekawe vlogi o Dubaju (jak ktoś już o niej wspomniał to sorry )[/QUOTE]

Teraz to już każda myśl "nie podoba mi się" powinna być karalna - co najmniej 5 lat za kratkami w najlepiej strzeżonym więzieniu, bo księżniczkom nie można się sprzeciwić.
Ja rozumiem - krytyka nie jest miła, nikt jej nie lubi, ale noż kurcze. One się prezentują, tak jak aktorki/piosenkarki - nawet tych niskich lotów i tak samo będą oceniane.

A nie - ja nagrywam i tak będzie, nie pisz mi, czy się Tobie nie podoba. Pisz tylko jeśli mnie uwielbiasz.

Dzięki za filmiki o Dubaju, bardzo mnie to ciekawi.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 19:01   #1047
popcorn19
Raczkowanie

Od 3:19 na temat Wizażu
http://www.youtube.com/watch?v=ah5de1xew9s
popcorn19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 19:11   #1048
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popcorn19 Pokaż wiadomość
Hehe, Plaster to jednak człowiek z problemem Niby ma tak wylane na wizaż, a wstawia nasze foto na fejsa, bo go boli czyjaś opinia. To jest właśnie paradoks jutuba- niby mają nas w d., a potem płaczą po kątach Jakby kogoś nie ruszała opinia wizażanek, to by zwyczajnie przemilczał sprawę.
Stary 2012-10-08, 19:16   #1049
Selfish Girl
Life is a drink ...

Zostawiłam aż komentarz ... pod tym filmikiem
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 19:17   #1050
Pigeons
Zadomowienie

Eco Emi u Nissiax: http://www.youtube.com/watch?v=lQBdM1D32gU

Która pierwsza zacznie pluć jadem, żeby potwierdzić krążącą opinię o tym wątku?
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości