Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 15:32   #1861
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
wspolczuje Ci baardzo
ale dzieki za przypomnienie mi, ze mialam sie dzis tez zapisac. Zadzwonilam wlasnie i mam wizyte.. 3.12 po znajomosci
ooo no to podobnie jak u mnie, tylko bez "znajomosci"

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:35   #1862
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
ooooj no to cie rzeczywiscie przypililo, myslalam, ze idziesz tak za miesiac. Jak ja dzwonie umowic sie na wizyte do mojego to tak 2 miechy czekam (z tym, ze nie mam nic do robienia, ide tylko na przeglad)
No ja też tak mam...Ale zaczęłam pani płakać w słuchawkę i opowiadać, jaki to dramat się wydarza...to mi powiedziała 'ok, proszę być przed 18 dziś'

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:42   #1863
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No ja też tak mam...Ale zaczęłam pani płakać w słuchawkę i opowiadać, jaki to dramat się wydarza...to mi powiedziała 'ok, proszę być przed 18 dziś'
aaaa chyba ze tak.
A jak myslisz, bedzie rwanie????

Stary 2012-10-08, 15:44   #1864
Gucia0987
Zakorzenienie

butter powodzenia u dentysty! Trzymaj się!

Metkaa dobrze, że skonsultowałaś się z lekarzem!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:45   #1865
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
aaaa chyba ze tak.
A jak myslisz, bedzie rwanie????
Tam nie ma co rwać, bo on w ogóle nie wyszedł....ja chcę, żeby dentysta mi powiedział, czy na niego jest miejsce w dziobie i czy można stwierdzić czy on rośnie dobrze, że jakoś na ukos, czy cokolwiek... albo powiedział, co mam dalej robić.

Hania

Stary 2012-10-08, 15:52   #1866
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Tam nie ma co rwać, bo on w ogóle nie wyszedł....ja chcę, żeby dentysta mi powiedział, czy na niego jest miejsce w dziobie i czy można stwierdzić czy on rośnie dobrze, że jakoś na ukos, czy cokolwiek... albo powiedział, co mam dalej robić.
ahaaa, takie buty.
No ja odpukac na razie nie mam zadnej 8 (za gupia jestem )

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Dobra, ja sie szykuje do wyjscia!
3majcie sie cieplutko i Malenstfooo - mysle o tobie!!!

Stary 2012-10-08, 15:56   #1867
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Takie coś to chyba po zdjęciu RTG stwierdzi...

Dobra idę się szykować i spadam po woli...buziaki!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 15:57   #1868
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie Ci kaze zrobic zdjecie rentgenowskie... ja mialam pare lat temu i niby 8mki pod skosem, bedzie duzy problem itd. a teraz mnie wcale nie bola, tylko raz w miesiacu czuje napuchniete dziasla, ze cos tam sie dzieje... nawet mam wrazenie, ze juz sie przebily. A teraz pierwszy raz w zyciu mi troche polmby odpadlo i panikuje.

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 16:10   #1869
blonde_hair
Zakorzenienie

Czesc

Bika

Dodaja

Tylko was przelecialamgdzi e tak pedzicie?

Bylam u logopedy. Bardzo fajnie prowadzone zajecia (mnostwo informacji, wykresow, scenek itp)narazie byli sami rodzice. Teraz mam czekac na list, potrwa to okolo miesiaca i zaczniemy chodzic z Seba(na szczescie u Nas w miescie)

Bylismy tez w TK Maxxie. Kupilam sebie bluzke bencha, sobie kamizelke ocieplana z lee i portfel skorzanyI jeszcze dresik dla SEby

Teraz odpoczywam, Tz poszedl myc auto z Seba
Stary 2012-10-08, 16:17   #1870
metkaa
Zakorzenienie

Butter pewnie bedzie Ci kazala zrobic zdjecie,

Blonde brawa za zakupy
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 16:46   #1871
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Płaszczyk taki:

Załącznik 4921957

piękny płaszczyk, gdzie go wypatrzyłaś, ja chcę czarny
reserved?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 16:54   #1872
metkaa
Zakorzenienie

spadam do domku,
miłego popoludnia
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 16:59   #1873
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Witam się po weekendzie kto mi streści co się działo od piątku

Byłam dziś z małą na USG bioderek (drugie już) i wszystko dobrze, więc więcej mamy już nie przychodzić

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 18:05   #1874
Malensstfo
Zakorzenienie

Nie wierzę...a co tu taka cisza??
Stary 2012-10-08, 18:06   #1875
ButterBear
Zakorzenienie

Wróciłam...
No więc powiedział mi, że dziąsło jest napuchnięte, jakby ząb miał się zaraz wybić i niby miejsce na niego jest w dziobie, ale jeśli tyle mnie to męczy, to mam iść do szczękowego, żeby go usunąć, bo nie ma się co męczyć, skoro tyle to już trwa. I że pewnie to, że dziąsło jest tak nabrzmiałe, to nie świadczy, że zaraz się wybije, skoro tak długo mnie boli... no i tyle. Dostałam namiary na jakąś babę...i teraz to jestem mega przerażona

Madziu, super, że bioderka ok!

Hania

Stary 2012-10-08, 18:17   #1876
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaby, Maleństwo boję sie odpowiedzieć na Wasze pytania. Po wyni poszłam wtedy to lekarz miał 2 tyg urlopu. Miałam iść w tamtym tyg, ale kurde miała mase rzeczy do zrobienia. Obecuję iść w tym tygodniu. Od razu do lekarza tez pójde, co prawda juz czuję sie dobrze, ale pójdę Jesteście kochane

dodaja

tasia super, zdjęcia

Gucia6 super

Bika ja bym się na sesję nie zgodziła.

Bika, Mona jak się czujecie??

maleństwo jak tam kropki??

Gosiu super, że już na swoim.

Mysia śliczne schody.

Butter o matko, powodzenia.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 18:40   #1877
Malensstfo
Zakorzenienie

Już wam piszę... po wizycie...jakoś mało usatysfakcjonowana jestem...

Przede wszystkim nie mam fociaka!

Poza tym z dzieciaczkami wszystko ok, chociaż ich nie pomierzył...bo chyba każde było po chińsku wygięte..a jedno to już szczególnie...
Jeden dzieciaczek jakoś normalnie bokiem był, a drugiemu było widać główkę tylko I doktor szukał "reszty"
Każde ma serduszko, żołądek i pęcherz moczowy...
Poprosiłam o poszukanie czegoś między nogami...ten co był bokiem nie chciał dupki pokazać...a drugiemu wylukał jakąś jedną kreskę..stwierdził, że gdyby były dwie, to by powiedział, że to są wargi sromowe...ale i tak by się skłaniał ku dziewczynce Oczywiście podchodzę do tego z rezerwą...bo nie był pewien...
Ale mogę teraz powiedzieć, że jakby co...to dziewuszka mnie kopie po lewej stronie..i by się nawet zgadzało, bo chyba jest główką w dół mniej więcej, a ja właśnie dostaje kopniaki bliżej pępka

Poza tym...macicę mam już blisko pępka...szyjka ok, następnym razem mi ją zmierzy...wszystko cacy...przytyłam 1 kg od ostatniej wizyty
Wyniki też ok...leukocytów mogę mieć nawet 17 tys. Ale dostałam opierdziel, że zrobiłam sama morfologię, jak on mi nie kazał

03.11. mam połówkowe...profesor z Łodzi przyjeżdża...zobaczy, czy przypadkiem jedno "nie podkrada" drugiego...chociaż doktor stwierdził, że to mało prawdopodobne...a 05.11. normalna wizyta...

I tyle czekania znowu

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Wróciłam...
No więc powiedział mi, że dziąsło jest napuchnięte, jakby ząb miał się zaraz wybić i niby miejsce na niego jest w dziobie, ale jeśli tyle mnie to męczy, to mam iść do szczękowego, żeby go usunąć, bo nie ma się co męczyć, skoro tyle to już trwa. I że pewnie to, że dziąsło jest tak nabrzmiałe, to nie świadczy, że zaraz się wybije, skoro tak długo mnie boli... no i tyle. Dostałam namiary na jakąś babę...i teraz to jestem mega przerażona
Butter powiem tak...ja miałam usuwaną ósemkę chirurgicznie, bo siedziała w środku dziąsła...nawet nie wylazła...i powiem, że było lepiej niż u dentysty...dostałam takie dobre znieczulenie, że nic nie czułam...
Mogli mi tam wszystko robić...ani nacinania, ani wyrywania...nic...sama byłam zaskoczona... Jedynie co, to oczywiście jak znieczulenie puszczało, to trochę zaczęło boleć..ale znów dostałam taki lek przeciwbólowy, że jak go wzięłam, to miałam natychmiastową ulgę!
Powinnam jeszcze jedną usunąć...może kiedyś...ale nawet się nie będę zastanawiać czy iść do szczękowego czy nie...a jak ciebie tak to boli..to też bym się w ogóle nie zastanawiała
Stary 2012-10-08, 18:45   #1878
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość

Poza tym z dzieciaczkami wszystko ok, chociaż ich nie pomierzył...bo chyba każde było po chińsku wygięte..a jedno to już szczególnie...
Jeden dzieciaczek jakoś normalnie bokiem był, a drugiemu było widać główkę tylko I doktor szukał "reszty"
Poprosiłam o poszukanie czegoś między nogami...ten co był bokiem nie chciał dupki pokazać...a drugiemu wylukał jakąś jedną kreskę..stwierdził, że gdyby były dwie, to by powiedział, że to są wargi sromowe...ale i tak by się skłaniał ku dziewczynce Oczywiście podchodzę do tego z rezerwą...bo nie był pewien...
Ale mogę teraz powiedzieć, że jakby co...to dziewuszka mnie kopie po lewej stronie..i by się nawet zgadzało, bo chyba jest główką w dół mniej więcej, a ja właśnie dostaje kopniaki bliżej pępka

Poza tym...macicę mam już blisko pępka...szyjka ok, następnym razem mi ją zmierzy...wszystko cacy...przytyłam 1 kg od ostatniej wizyty
Wyniki też ok...leukocytów mogę mieć nawet 17 tys. Ale dostałam opierdziel, że zrobiłam sama morfologię, jak on mi nie kazał

03.11. mam połówkowe...profesor z Łodzi przyjeżdża...zobaczy, czy przypadkiem jedno "nie podkrada" drugiego...chociaż doktor stwierdził, że to mało prawdopodobne...a 05.11. normalna wizyta...

I tyle czekania znowu
Malenstfo, no to najważniejsze, że wszystko w porządku.
Ja śledząc Wasze ciąże, widzę, że czas w ciązy leci jak szalony, więc dowiesz się płci maluszków szybciej niż myślisz
a tak na serio, to pewnie przy dwójce trudniej coś wyśledzić.

Bedziemy Ci tu umilać czekanie na kolejną wizytę

Cytat:
Butter powiem tak...ja miałam usuwaną ósemkę chirurgicznie, bo siedziała w środku dziąsła...nawet nie wylazła...i powiem, że było lepiej niż u dentysty...dostałam takie dobre znieczulenie, że nic nie czułam...
Mogli mi tam wszystko robić...ani nacinania, ani wyrywania...nic...sama byłam zaskoczona... Jedynie co, to oczywiście jak znieczulenie puszczało, to trochę zaczęło boleć..ale znów dostałam taki lek przeciwbólowy, że jak go wzięłam, to miałam natychmiastową ulgę!
Powinnam jeszcze jedną usunąć...może kiedyś...ale nawet się nie będę zastanawiać czy iść do szczękowego czy nie...a jak ciebie tak to boli..to też bym się w ogóle nie zastanawiała
Dzięki za opinię.
A powiedz, pamiętasz ile kosztuje takie usunięcie zęba chirurgiczne? Bo pewnie NFZ tego nie refunduje, nie?

Hania

Stary 2012-10-08, 18:58   #1879
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Malenstfo, no to najważniejsze, że wszystko w porządku.
Ja śledząc Wasze ciąże, widzę, że czas w ciązy leci jak szalony, więc dowiesz się płci maluszków szybciej niż myślisz
a tak na serio, to pewnie przy dwójce trudniej coś wyśledzić.

Bedziemy Ci tu umilać czekanie na kolejną wizytę

Dzięki za opinię.
A powiedz, pamiętasz ile kosztuje takie usunięcie zęba chirurgiczne? Bo pewnie NFZ tego nie refunduje, nie?
Dzięki
Ale mnie właśnie wolno czas leci niestety

Butter
ja miałam na NFZ, wystarczy mieć skierowanie od dentysty...
Mój lekarz miał uprawnienia chirurga, ale już nie miał kontraktu z NFZ, to wtedy mi powiedział chyba ok. 300 zł za zęba...
Stary 2012-10-08, 19:05   #1880
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Ale mnie właśnie wolno czas leci niestety

Butter
ja miałam na NFZ, wystarczy mieć skierowanie od dentysty...
Mój lekarz miał uprawnienia chirurga, ale już nie miał kontraktu z NFZ, to wtedy mi powiedział chyba ok. 300 zł za zęba...
Kurde, a mój dentysta dał mi tylko namiary na chirurga, ale nie dał skierowania....
Eh, pewnie jest tak, że żyją ze sobą w komitywie i napędzają sobie pacjentów

Hania

Stary 2012-10-08, 19:07   #1881
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Dzięki Gucia za tę wypowiedź tak właśnie przegadaliśmy temat z tż i doszliśmy do wniosku że to chyba o takie zdjęcia pro rodzinne chodzi, no bo kto by chciał rodzić na sali obklejonej ginekologicznymi fotkami...... doszliśmy do wniosku, że jak to o takie rodzinne zdjęcia chodzi, a fotograf będzie "niezuważalny" to bylibyśmy w stanie się zgodzić, ale takie szczegóły to dziś na spotkaniu z położną...... śmialiśmy się, że nie wyobrażamy sobie, że rodzę a tu za chwilę fotograf "o teraz proszę trochę w lewo, z dzidziuś to mógłby bardziej uśmiechnięty wychodzić" itp

.
dopytaj koniecznie , ja tak jak pisalam gdyby mi odpowiadaly szczegoly sesji to bym sie zgodzila

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Chyba Żabci odnośnie Dominika..... otóż mój tż jest w nim zakochany bardzo mu (i mnie też ) podobają się jego fotki z tym uśmiechem od ucha do ucha, no i filmik z piąstką super no i faktycznie coraz bardziej podobny do Ciebie, tż też to zauważył
Dziekuje slicznie Wiesz ... jak mu z ta Majka tutaj nie wyjdzie to mozemy nasze pociechy ze soba skumac

Uwielbiam ten jego usmiech z rana pierwsze co robi sie tak usmiecha i jqk zasypia tez sie cieszy

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
o 08:08 ----------

Żabcia, faajnie ja też uwielbiam takie leniwe weekendy
Ja zazwyczaj bylam ta osoba ktora wyciagala meza do ludzi on lubila wlasnie siedziec w domu i nic nie robic. A teraz jak jest Domino to uwielbiam takie dni w trojke

Cytat:

Dla mnie też urodziny są ważniejsze Ale imieniny też obchodzimy, bo tak się przyjęło w rodzinie. No i teściowie zawsze w imieniny i tak przychodzą

zaaabcia, uwielbiam Twojego Domino!
My tez obchodzimy tylko urodziny

Dziekuje

Cytat:

Wracając do tematu... Szukałam też kurtki i... znalazłam boską! Nawet nie kurtkę, a płaszczyk. Ale przed wypłatą szans na kupno nie było, więc odpuściłam. A mama powiedziała, że urodziny mam i tak niedługo, więc to będzie prezent dla mnie

Płaszczyk taki:
swietny jest !!

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
W weekend u mnie się trochę działo Nawet nie przypuszczałam, że sprawy przybiorą taki obrót sprawy. Otóż ustaliliśmy z tż datę ślubu Dalej w to nie wierzę, ale stało się i machina ruszyła
super to jak date wybraliscie?

Cytat:

A w ogóle to dzień dobry!

Dziś wizyta i nie mogę się doczekać...
kciuki za wizyte

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 19:13   #1882
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, a mój dentysta dał mi tylko namiary na chirurga, ale nie dał skierowania....
Eh, pewnie jest tak, że żyją ze sobą w komitywie i napędzają sobie pacjentów
To nie możesz się wrócić do niego po skierowanie? Powiesz, że chcesz na NFZ i niech ci da skierowanie..wydaje mi się, że nie ma prawa ci odmówić...
Albo idź do innego po skierowanie...

Swoją drogą zorientuj się gdzie u Ciebie przyjmuje szczękowy na NFZ i zapisz się już...bo też możesz trochę poczekać...a w międzyczasie załatw skierowanie...
Chociaż ciekawe czy u ciebie nie lepiej byłoby prywatnie zrobić, bo szybciej..chyba że przestałoby cię boleć i mogłabyś poczekać...

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-10-08 o 19:15
Stary 2012-10-08, 19:16   #1883
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Bika ale ciekawe dlaczego tak się dzieje?? Tak się zastanawiałam wczoraj czy jak się nie odkrywa brzucha to im się jaśniej nie robi i dlatego tak cichną??
wydaje mi sie ze tak reaguja dzieciaczki na swiatlo Tak samo mowia ze jak sie przystawi latarke do brzucha i sie po nim jezdzi to dziecko bedzie kopalo w to miejsce.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
14.06.2014

dzien przed moimi urodzinami

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość

Dziewczyny tak sobie myślę o porodzie i się zastanawiam czy zgodzić się na rozcinanie czy nie? Ile kobiet pytam tyle różnych odpowiedzi.
Ja bylam i rozcinana i peklam.

U mnie w czasie porodu gin zapytal czy ma pomoc malemu wyjsc i uzyc odkurzacza ale ja sie nie zgodzilam. Dlatego tez musial mnie troche naciac. A nacina sie na ukos.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
można by powiedziec, że miałam na pieńku z księżami ...
ale ostatnio dojrzałam do tego, że przecież niczyje zachowanie nie powinno mieć wpływu na wiarę samą w sobie

rozumiem

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny tak sobie wpadłam Was poczytać, bo mi się straaaasznie nudzi w pracy.. a na tym naszym wątku Majowo-Czerwcowych Mam jakaś cisza Mam nadzieję, że mnie nie potraktujecie
jaksie czujesz?

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-10-08, 19:22   #1884
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
To nie możesz się wrócić do niego po skierowanie? Powiesz, że chcesz na NFZ i niech ci da skierowanie..wydaje mi się, że nie ma prawa ci odmówić...
Albo idź do innego po skierowanie...

Swoją drogą zorientuj się gdzie u Ciebie przyjmuje szczękowy na NFZ i zapisz się już...bo też możesz trochę poczekać...a w międzyczasie załatw skierowanie...
Chociaż ciekawe czy u ciebie nie lepiej byłoby prywatnie zrobić, bo szybciej..chyba że przestałoby cię boleć i mogłabyś poczekać...
Masz rację, zorientuję się co z NFZ. Najwyżej pójdę po skierowanie do kogoś Mieć a nie mieć 300 zł - różnica. Poza tym zabiorą mi zęba, to czemu jeszcze mam im za to płacić...to chirurg powinien mi dopłacić, że się godzę na cierpienie
Może wytrzymam...

Hania

Stary 2012-10-08, 19:25   #1885
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ej wiecie co...znalazłam taką koniczynkę, jaką mam przy bransoletce...kosztuje 25 gr..bransoletka jest z takiego rzemyka czerwonego...to kosztuje może ze złotówkę...i taką bransoletkę kupiłam w zakopcu...chyba za 7 zł czy nie więcej!!!

Ja nie mogę!!!
musze na czyms zarobic nie

Cytat:
Tak
Wczoraj zahaczyłam jajkiem jedząc jajecznicę i popłakałam się z bólu

uuu biedna

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Bylam u logopedy. Bardzo fajnie prowadzone zajecia (mnostwo informacji, wykresow, scenek itp)narazie byli sami rodzice. Teraz mam czekac na list, potrwa to okolo miesiaca i zaczniemy chodzic z Seba(na szczescie u Nas w miescie)

Bylismy tez w TK Maxxie. Kupilam sebie bluzke bencha, sobie kamizelke ocieplana z lee i portfel skorzanyI jeszcze dresik dla SEby

Teraz odpoczywam, Tz poszedl myc auto z Seba
super ze wizyta u logopety udana i zakupy tez

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Byłam dziś z małą na USG bioderek (drugie już) i wszystko dobrze, więc więcej mamy już nie przychodzić
super

Cytat:

I tyle czekania znowu

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

super ze wizyta udana

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-10-08, 19:28   #1886
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Malenstffo najwanzijesze ze wyztzko ok a to fakt ze z dwojka moze byc ciezej zeby zagldnac miedzy nozki.

A gdzie Mona czyzby rodzila

A ja jakos dziwnie przemeczona ostatnio chodze, sama juz nie wiem czemu.

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 19:30   #1887
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A ja jakos dziwnie przemeczona ostatnio chodze, sama juz nie wiem czemu.
Może dlatego, że jesteś w ciąży?

Hania

Stary 2012-10-08, 19:34   #1888
malamaluczka87
Zadomowienie

Bika mój robi idealną fasolkę jak za komuny ze słoików;D a z testem wiem i wiem co to znaczy brak kreski. Teraz właśnie były dwie mocne takie same krechy- takie, że nie miałam wątpliwości;D aż sobie zdjęcie tel trzepnęłam;D Dziękuję za namiar;-*

I napadłam tż w sb o 4 rano, w nd (a raczej już pn) o 1 rano, w pn niedawno;D także jeśli było jajeczko to nie ma głupa, musieliśmy cylnąć. Aczkolwiek potrzebuję przerwy, już mi się nie chce na razie cylować;D

aaby- faktycznie przegapiłam twoje pytanie. Będę miała teraz więcej czasu to wyczerpująco ci to opiszę;-) ale najważniejsze spłycanie naskórka- u kosmetyczki- mikrodermabrazja, a w domu maski oczyszczające + serum z wit. C i powinny ładnie się obkurczać. Effaclar Duo z La Roche też działa świetnie tylko trzeba się z nim umiejętnie obchodzić bo ma w sobie kwasy.

Nikita już parę lat temu czytywałam cię na wątku trądzikowym. Super blog, będę czytywać;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 19:35   #1889
zaaaabcia
Zakorzenienie

malamaluczka- fajny podpis

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-10-08, 19:40   #1890
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

super ze wizyta u logopety udana i zakupy tez

Malenstfo super ze wizyta udana i wszystko w porzadku

Cytat:
Może dlatego, że jesteś w ciąży?
tez chcialam to napisac

Aaby sliczny plaszczyk

Butter

Madziaza bioderka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości