Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-08, 17:43   #4981
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Jednak pamiętajmy, że owoc to nie posiłek, a przekąska. Znowu będzie ze popadam z nimi w paranoje, ale skoro dziewczyna chce rad to takie są- sama się dziwiłam jak się tego dowiedziałam. Mi się chce słodkiego przez @ więc zagryzłam to bananem (znowu wasza wina :P już kolejne kupiłam :P ). Na kolacje rybka, wszystko na bazie sera białego, jajko, kurczak-ogólnie białe mięso, warzywa- trochę się trzeba ograniczać, ale nie do przesady- jak pomyślisz to jest duży wybór
NA II sniadanie albo podweczorek wg mnie owoc wystarczy może się myle i zaraz na mnie naskoczycie , ale jadlam wlasnie tak i zdrowo mi spadalo A na kolacje już tak jak piszesz bialkowo
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 17:44   #4982
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez CzarnaKawaBuni Pokaż wiadomość
Cześć, Czy mogłabym się dołączyć do wątku ?
pewnie witamy Naszym gronie może napisz coś o Sobie ? ile ważysz , ile chcesz zrzucić ? jaki wzrost? i takie tam
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 17:49   #4983
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu nie zaczynaj dnia samym ciastem- puste kalorie. Ja wiem, że dobre, ale mozesz zjesc coś normalnego i do tego kawałek ciasta- jasne, że w bilansie wyjdzie więcej kalorii, ale za to zrowiej. Bo z tego co piszesz wynika, że pierwszy posiłek jesz na obiad, co jest bardzo złe- spowalniasz metabolizm- zamiast jesc wiecej rano to jesz więcej wieczorem. Wiem, że śniadań nie jadacie, więc po prostu może warto coś lekkiego zjesc po wstaniu (owoc itp.) a już na drugie śniadanie coś normalnego-chleb z czyms, sałatkę czy musli.
Wiem ze sniadanie do doopy ale w niedziele sobie folguje. Wczesniej jadalam na sniadanko owsianke z jakims owocem (jablko albo suszone owoce) albo platki(mieszanka just fity+platki owsiane+otreby+ suszone owoce) z mlekiem. Musze do tego wrocic bo najlepsze wyniki były wtedy No a w pracy jem już normalne sniadanie Obiad wypada mi w porze podwieczoku- jem ok. 16 -16,30. Wiec pozniej ok. 18 jakis owoc i na kolacje już ok. 20 serek wiejski najczesciej. Musze w ten sposób rozplanowac ze względu na prace
A snioadanie jak na serio jest się na diecie to podstawa!!! I musze wrocic wlasnei do jedzenia sniadan w domu przed praca- to jest przed 7 ciezko. Staram, się calkowicie na czczo nie wychodzic-nawet szklanka soku ale nie pusty zoladek

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No coś powoli szło to nasze forum- faktycznie :P teraz bedzie lepiej jeszcze Heroine i Madzia wrócą to będziemy klepać w klawiatury
Cieszę się że u Ciebie dobrze, że wszystko się poukładało martwiłam się o Ciebie i teraz mogę odetchnąć z ulgą A mąż rzeczywiście kochany! Bardzo ładnie się zachował
Ojjj na pewno będzie dobrze! Nie ma innej opcji za rok będziesz juz lulać maleństwo - zobaczysz!
Dzieki Monia. Nie ukrywam, ze pomoglo mi tez to ze się tu „wygadałam” Latwiej w klawiature puknac niż z kims face to face porozmawiac. A jak już się czlowiek otworzy i wyrzuci z siebie wszystko latwiej jest. Wiec dzieki dziewczyy jeszcze raz
A forum ruszylo az milo
Stary 2012-10-08, 17:50   #4984
CzarnaKawaBuni
Raczkowanie

Jasne.
wzrost 152
wiek 21lat.
waga 71.60
ważyć chcę przynajmniej 50kg
studiuję na 3 roku pedagogiki reso. mieszkam Sama. pół roku temu rozstałam sie z narzeczonym co mnie dobiło (reakcja na stres-tycie) ale dopiero teraz jestem gotowa żeby walczyć o Siebie, tylko potrzebuję kopa i wsparcia

Dieta.

Wzrost:152
75.......45

sierżant Jillian rzecze "no one messes with me!!! "
CzarnaKawaBuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 17:56   #4985
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Jasne.
wzrost 152
wiek 21lat.
waga 71.60
studiuję na 3 roku pedagogiki reso. mieszkam Sama. pół roku temu rozstałam sie z narzeczonym co mnie dobiło (reakcja na stres-tycie) ale dopiero teraz jestem gotowa żeby walczyć o Siebie, tylko potrzebuję kopa i wsparcia
ojj przykro mi ale jeśli chodzi o wsparcie , pomoc to zawsze możesz na Nas liczyć

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Tinekk odezwij się napisz co u Ciebie
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 17:59   #4986
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne.
wzrost 152
wiek 21lat.
waga 71.60
Troche pracy przed Toba jest, Ale uda sie Tutaj naprawde duza grupa wsparcie jest A kiedy trzeba to za grzeszki Tylko nie poddawaj sie
Stary 2012-10-08, 18:07   #4987
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ale mi chodziło że Ty się Nim opiekowałaś jak ja tu przyszłam
Hm powiem Ci że tyła nie widać ale fakt krótka jest , tylko wiesz kupił mi ja TŻ bo mu się bardzo spodobała nie wiedział że taka krótka jest a On po prostu uwielbia jak chodzę w białym bo mówi że taki kolor mi pasuje a głupio mi tak nie chodzić w tym bo to jednak przykrość dla Faceta że starał sie a nie wyszło mu
Eeee to wiesz Kolin będzie miał branie bo w końcu dziewczyny kochają Łobuzów fajnie tak dostać buziaka od Swojego dziecka w sumie to coraz starszy to już może wyrasta z czułości i przytulania hehe
hehe no tak, "opiekowałam się" hehe można to tak w sumie nazwać
No Twój TŻ ma świetny gust! na prawdę cudna kiecka! chciałabym taką koniecznie musisz teraz w niej chodzić! bo nie dośc że bosko wyglądasz to jeszcze to prezent od TŻ więc mógłby się obrazić jakbyś rzuciła tą kieckę w kąt gdzieś
Ehh no chyba Kolin juz wyrasta faktycznie :/ teraz ma lepsze zajęcia niż całowanie i przytulanie mamusi np. komputer czy samochodziki i zabawa z bratem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 18:09   #4988
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Cytat:
eeee widziałam dużo gorsze brzuchy i uwierz mi że da się to zgubić mój po dwóch ciążach był dużo gorszy a teraz nie ma śladu że kiedykolwiek w ciązy byłam! także głowa do góry! Wszystko da się zrobić jak się chce
Dzięki, będziesz moją inspiracją

Cytat:
Jasne.
wzrost 152
wiek 21lat.
waga 71.60
Na stres reagujemy widzę tak samo Dziewczyny są super, naprawde można na nie liczyć, więc napewno dasz radę
Stary 2012-10-08, 18:25   #4989
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia to świetnie Gratuluje postępów i już tak dużego synka :P I na pewno nie przytylaś- co najwyżej trochę odrzuć tłuszcze, ale przy twoim wyglądzie nie ma czym sie przejmować ;P
Ja tez kiedyś bałam się odezwać po angielsku jak gdzieś jechałam, aż rodzice wysłali mnie samą w gim na prawie całe wakacje zagranice do znajomych- mogłam tylko po angielsku gadać- od tamtej pory nie mam żadnych problemów, żeby od tak przestawić się na ten język. W ogóle zauważyłam, że większość słówek pamiętam w wymowie... cięzko mi cos napisać- dlatego ciągle siedze ze słownikiem i wszystko przypominam, ale masakra.

Nie staje nawet na wagę, bo znowu dostaje okres- znowu zostaly mi 4tabletki aktywne... jutro zapiszę się do gina. I na wszystkie inne badania, bo od tygodnia strasznie często chodzę do toalety. Nie wiem co się dzieje- w szkole byłam z 8razy- dziś już łącznie z 12... przecież to nie jest normalne. I tak już drugi tydzien mi się ciągnie to musze wszystkie wyniki porobić.
Dziękuję
Co do tłuszczy to akurat ich duzo nie jem :/ po prostu zaczęłam jeść na noc i to mnie gubi :/ Najgorsze jest to że wiem dokładnie co źle robię ale nic z tym nie robię
No ja pewnie za jakiś czas już zacznę normalnie bez stresu rozmawiać a póki co wkuwam słówka i się pilnie uczę Ty to nie miałaś wyjścia skoro musiałas się dogadać jakoś a ja się tutaj wszędzie mężem wyręczam hihi i on za mnie rozmawia :P

Może pęcherz przeziębiłaś? Próbowałaś jakieś tabletki na zapalenie pęcherza?

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzieki Monia. Nie ukrywam, ze pomoglo mi tez to ze się tu „wygadałam” Latwiej w klawiature puknac niż z kims face to face porozmawiac. A jak już się czlowiek otworzy i wyrzuci z siebie wszystko latwiej jest. Wiec dzieki dziewczyy jeszcze raz
A forum ruszylo az milo
No nie ma to jak z babami pogadać i się wyżalić na nas zawsze możesz liczyć kochana!!! ja tez zawsze się tu wygadam jak mam problem i mi łatwiej W Niemczech nie mam żadnych koleżanek i nawet nie potrzebuję! Wy mi w 100% wystarczycie Z Wami o wszystkim mogę pogadać

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Witam czytam i czytam ale sama trochę otumaniona jestem( znieczulenie mi zeszło i ketonal wziąć musiałam- w końcu ten implant mi założono) . Taki ruch na wątku, że aż miło to ja puszke do policzka przyłożę i będę sobie czytać dalej
Śniadanie dziś porządne zjadłam (jajecznica z 2 jajek z 50g szynki , plus pomidor i winogron garść) bo dziś nic ciepłego już nie mogę za bardzo. Dziś pewnie na jogurtach poprzestanie ale jutro już normalnie będzie
Jaki implant??? ja chyba nie w temacie jestem :P przepraszam
Noooo dziś już kilka stron zastukałyśmy na forum zaraz będzie nowa część !!

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
witamy w naszym gronie

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Daje zdjęcie z soboty- ta koszulka jest straszna i noszę ją własnie tylko na takie sporadycznie wyjscia, bo okropnie wyglądam... W ogóle akurat w tym momencie nie dość, że popiłam to czekałam już bardzo długo az łazienka bedzie wolna hahaha
Fajna fotka noo i jakie Ty masz długie nogi! a brzucha w ogóle nie widać więc nawet z "pełnym pęcherzem" jest super

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Framme Pokaż wiadomość
Dzięki, będziesz moją inspiracją
no dzięki miło mi to słyszeć i zarazem aż głupio ja skromna dziewuszka jestem i dziwnie się czuję będąc kogoś inspiracją hehehe

Dziewczyny gdzie Was wywiało???????? Jak mamy skończyć wątek jak Wy gdzies uciekłyście

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-10-08, 18:32   #4990
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
No nie ma to jak z babami pogadać i się wyżalić na nas zawsze możesz liczyć kochana!!! ja tez zawsze się tu wygadam jak mam problem i mi łatwiej W Niemczech nie mam żadnych koleżanek i nawet nie potrzebuję! Wy mi w 100% wystarczycie Z Wami o wszystkim mogę pogadać [COLOR="Silver"]
:
Cos w tym jest. A ja wlasnei jestem taka osoba ktora musi sie wygadac. Poopowiadam, ktos potwierdzi i sama zaczynam z czasem wierzyc w to co moiwie

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:

Dziewczyny gdzie Was wywiało???????? Jak mamy skończyć wątek jak Wy gdzies uciekłyście
No wlasnie!! a tak ladnie szlo

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Ja zaraz tez uciekam do wanny. Jak wroce to juz pewnie kolejna czesc bedzie
Stary 2012-10-08, 18:33   #4991
CzarnaKawaBuni
Raczkowanie

Dzięki. na pewno damy radę

Dieta.

Wzrost:152
75.......45

sierżant Jillian rzecze "no one messes with me!!! "
CzarnaKawaBuni jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 18:33   #4992
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Cos w tym jest. A ja wlasnei jestem taka osoba ktora musi sie wygadac. Poopowiadam, ktos potwierdzi i sama zaczynam z czasem wierzyc w to co moiwie

No wlasnie!! a tak ladnie szlo

hhehehe to tak jak ja dziewczyny zawsze napiszą to co chciałabym usłyszeć i jest dobrze ja też uwielbiam się wygadać i pewnie wszystkie już to zauważyłyście

No Basia widzę że chyba same dobijemy do końca wątku ?! eee 8 postów i będzie nowa część damy rade!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-10-08, 18:34   #4993
Margot85
Wtajemniczenie

monia jesteś bardzo na bieżąco to implant zębowy co dawno piałam tylko się do dziś odwlekało bo przeziębiona ciągle byłam

A i zdjęcia po remoncie proszę uwielbiam piękne mieszkanka oglądać

czbasia dziś w 30 min po wstaniu byłam po śniadaniu bo czas naglił i w sumie dało rade , tylko zero radości z jedzenia, bo o 6 to człowiek zombie staraj się staraj, ważne, że coś jesz
Stary 2012-10-08, 18:34   #4994
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki. na pewno damy radę
Noooo musimy dać radę nie ma innej opcji!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-10-08, 18:38   #4995
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo musimy dać radę nie ma innej opcji!
O za chwile nowa czesc
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 18:39   #4996
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
h:

No Basia widzę że chyba same dobijemy do końca wątku ?! eee 8 postów i będzie nowa część damy rade!!!!
Jak nie jak tak To ja jeszcze chwile brudna bede
Stary 2012-10-08, 18:39   #4997
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Witam
Pisz co jesz i jak :P A bedziemy się starac pomagać

Basiu nie chodzi o to, że się tym nie najesz, a o to, że nie ma w nim wszystkich potrzebnych składników Najeść się oczywiście da :P Z tym nie ma problemu Wiem, że owoce są wartościowe, ale jednak nie maja w sobie wszystkiego. Obserwuje porady innych lasek na wątkach i czytam blogi dietetyczne oraz ogladam wszelkie programy kulinarne (choć polecam "seksi diete" fajna jest :P) i uwierdzam się w tym co mówię. Najeść się da, ale nie można tak zawsze :P Owoc ma bardziej słuzyć jako przekąska Choć syci ;p

Wiem, że nie jest zawsze owoców na IIś, ale niektórzy tak robią co nie jest najlepsze- w diecie chodzi, aby dostarczać organizmowi wszystkich składników

Kochana ja jadam śniadania o 6 :P Może ktos chce się zamienić?
Na pusty żołądek to chyba bym padła- mam wtedy odruch wymiotny choć nie mam czym Wstaje i jem- to motto mojego organizmu Rano mama mi zawsze mleko już podgrzewa i tylko sobie robię herbate ;p Sama też zaczęła jesc moje płatki :P mówi, że dobre są

Monia ja zawsze mówię rodzice, żeby się cieszyli póki dzieci same przychodzą do nich się przytulić Sama wciąż pamiętam jak przestałam się już wslizgiwac do łózka rodziców Miałam tez potem sposob, ze udawalam ze spie w salonie, zeby tato mnie zaniosl do łozka
Jedzenie na noc sama wiem, że to tragedia. Ja na wakacje tak 5kg przybrałam...
Więc zacznij wychodzić bez męża :P Ja wiem, że tak cięzko, ale jak trzeba samemu mówić to się człowiek szybciej przełamuje Teraz to mną się wysługują :P

Jutro idę do apteki coś na to kupić- jak nie minie to lekarz.

Te nogi będą lepsze jak schudnę :P Jeszcze trochę- dobrze mi idzie i są coraz ładniejsze więc mam mobilizacje ) Taka fajna mi się skóra robi i w ogóle Ja to tak tyje- bardziej u góry Dobrze, że nogi mam po mamie- jak patrze na jej zdjecia jak mialam z 4-5lat... moja mama smigala w skórzanych mini taka moda a miala ok. 40 :P

Miałabym ochotę sie pomierzyć, ale zrobię to i wiem, ze nie ma spadków, bo czuje po sobie, że zebralam się w sobie :P Głupi @- teraz chce skonczyc z tabsami, wiec i tak ide do gina :P
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 18:41   #4998
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

czbasia dziś w 30 min po wstaniu byłam po śniadaniu bo czas naglił i w sumie dało rade , tylko zero radości z jedzenia, bo o 6 to człowiek zombie staraj się staraj, ważne, że coś jesz
Ha dokladnie a ja uwielbiam się delektowac. Na diecie czlowiek malo i tak je wiec niech to będzie swiadome
Stary 2012-10-08, 18:41   #4999
Framme
Raczkowanie

GG do Framme

Cytat:
Dziękuję
Co do tłuszczy to akurat ich duzo nie jem :/ po prostu zaczęłam jeść na noc i to mnie gubi :/ Najgorsze jest to że wiem dokładnie co źle robię ale nic z tym nie robię
No ja pewnie za jakiś czas już zacznę normalnie bez stresu rozmawiać a póki co wkuwam słówka i się pilnie uczę Ty to nie miałaś wyjścia skoro musiałas się dogadać jakoś a ja się tutaj wszędzie mężem wyręczam hihi i on za mnie rozmawia :P

Może pęcherz przeziębiłaś? Próbowałaś jakieś tabletki na zapalenie pęcherza?

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

No nie ma to jak z babami pogadać i się wyżalić na nas zawsze możesz liczyć kochana!!! ja tez zawsze się tu wygadam jak mam problem i mi łatwiej W Niemczech nie mam żadnych koleżanek i nawet nie potrzebuję! Wy mi w 100% wystarczycie Z Wami o wszystkim mogę pogadać

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Jaki implant??? ja chyba nie w temacie jestem :P przepraszam
Noooo dziś już kilka stron zastukałyśmy na forum zaraz będzie nowa część !!

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

witamy w naszym gronie

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Fajna fotka noo i jakie Ty masz długie nogi! a brzucha w ogóle nie widać więc nawet z "pełnym pęcherzem" jest super

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

no dzięki miło mi to słyszeć i zarazem aż głupio ja skromna dziewuszka jestem i dziwnie się czuję będąc kogoś inspiracją hehehe

No nic nie poradzę, że jak czytam, że po dwóch ciążach nie ma u Ciebie ani śladu to mnie zachwyt ogarnia
Też mam problem z wieczornym podjadaniem... Zawsze na noc najlepiej mi wszystko smakuje Ale od dziś STOP! Jeszcze dostałam @ i umieram sobie tutaj cichutko...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 18:43   #5000
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ostatni
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 18:47   #5001
czbasia
Zakorzenienie

Koniec!!!!!:

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Monia czyn swoja powinność. Zakladaj nowa czesc

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-10-08 o 18:45
Stary 2012-10-08, 18:50   #5002
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
ale z czego Ty wariacie cery, koloru oczu i cycków Ci zazdraszczam
Kooochana, ja Tobie wspaniałych włosów !!!!!!! Których nigdy nie osiągnę! No i z.a.j.e.b.i.s.t.e.j. figury!!

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Śniadanie dziś porządne zjadłam (jajecznica z 2 jajek z 50g szynki , plus pomidor i winogron garść) bo dziś nic ciepłego już nie mogę za bardzo. Dziś pewnie na jogurtach poprzestanie ale jutro już normalnie będzie
W biedronce sa fajne jogurty owocowe z dodatkiem błonnika za 1,80zł za 400g pyyyyyyyyyycha!!!kupiłam 2, na uczelnie będą

Jaaakie mega śniadanko Jak się czujesz, lepiej?

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 18:50   #5003
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia jesteś bardzo na bieżąco to implant zębowy co dawno piałam tylko się do dziś odwlekało bo przeziębiona ciągle byłam

A i zdjęcia po remoncie proszę uwielbiam piękne mieszkanka oglądać
No aż mi wstyd że nie wiem co się na wątku dzieje ale spoko juz prawie nadrobiłam
A więc to implant zębowy! no teraz to juz wiem o co chodzi bolało???

No zdjęcia wrzucę jak skończymy remont czyli jeszcze długo

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 18:51   #5004
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No jeszcze troche i nowa częśc bedzie

A ja dzisiaj tak:
ś- owsianka +banan
IIś- kawa jabłko
o- krem z borowików z grzankami
p- kawa plus 4 takie paluszki biszkopt z galaretką
k- planuje grahamke z wiesniakiem

Do tego dzisiaj ćwiczenia turo spalanie.
Jak Ty fajnie jesz...

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Heeeeeelllo!

Stary 2012-10-08, 18:52   #5005
monika01011986
Zakorzenienie

ahhh jakie to cudowne uczucie znów móc założyć kolejną część !!!!

No więc zapraszam!!! kolejna część :

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post36973478

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-10-08, 18:53   #5006
zooska
Zakorzenienie

To czekam na linka do nowej częściA tymczasem jestem po ABT, snikersie po treningu I herbatce zielonej z ananasem, spadam na piwko, ale jak obiecalam ograniczam się, więc 2 a nie 4 Teraz z górki!

Buuuuziaki! Bede po 23

Stary 2012-10-08, 18:53   #5007
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu nie chodzi o to, że się tym nie najesz, a o to, że nie ma w nim wszystkich potrzebnych składników Najeść się oczywiście da :P Z tym nie ma problemu Wiem, że owoce są wartościowe, ale jednak nie maja w sobie wszystkiego. Obserwuje porady innych lasek na wątkach i czytam blogi dietetyczne oraz ogladam wszelkie programy kulinarne (choć polecam "seksi diete" fajna jest :P) i uwierdzam się w tym co mówię. Najeść się da, ale nie można tak zawsze :P Owoc ma bardziej słuzyć jako przekąska Choć syci ;p

Wiem, że nie jest zawsze owoców na IIś, ale niektórzy tak robią co nie jest najlepsze- w diecie chodzi, aby dostarczać organizmowi wszystkich składników

Kochana ja jadam śniadania o 6 :P Może ktos chce się zamienić?
Na pusty żołądek to chyba bym padła- mam wtedy odruch wymiotny choć nie mam czym Wstaje i jem- to motto mojego organizmu Rano mama mi zawsze mleko już podgrzewa i tylko sobie robię herbate ;p Sama też zaczęła jesc moje płatki :P mówi, że dobre są
Ale nie mowie ze tylko owocami mam sie zywic. Organizmowi trzeba wszystkich niezbednych skladnikow dostarczac. Co nie znaczy ze zawsze trzeba jesc przyklad:
Sniadanie: owsianka
II sniadanie : owoc
III obiad - danie z parowaru
podwieczorek owoc
kolacja bialko
Czlowiek by zwariowal jakby tak monotonnie jadl. Stad mowilam ze owoc czy jogutr czasami na kolacjke to nie przestepstwo Wiadomo nie zawsze ale nie zaszkodzi diecie

REKLAMA
Stary 2012-10-08, 18:55   #5008
milenah21
Przyczajenie

Mi sie podoba pomysl "seksi diety" )))
milenah21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 18:57   #5009
Margot85
Wtajemniczenie

zooska właśnie Tz mi te z biedronki jogurty przyniósł i takie do picia też
ale już pochłonęłam kawałek łososia z grilla poczekałam tylko aż ostygnie)- będę żyć skoro apetyt mam

monia nic nie bolało bo znieczulenie eleganckie dają tylko jak zeszło to zimne okłady i tabletki przeciwbólowe i jest ok. Nie podobają mi się tylko szwy- taki jeż kłujący ale to tylko tydzień więc przeżyje

Czekam na foty Ty i mąż to najlepsza ekipa dacie radę
Stary 2012-10-08, 19:10   #5010
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Kooochana, ja Tobie wspaniałych włosów
Zosieńko zapuść włosy i tez będziesz miała długie!!!!! to na prawdę nie jest tak trudne jak się wydaje
A ja koloru oczu nie zmienię cery też nie i cycków też nie powiększe przecież bo mnie nie stać :P a Ty masz to wszystko!!!

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Framme Pokaż wiadomość
No nic nie poradzę, że jak czytam, że po dwóch ciążach nie ma u Ciebie ani śladu to mnie zachwyt ogarnia
Też mam problem z wieczornym podjadaniem... Zawsze na noc najlepiej mi wszystko smakuje Ale od dziś STOP! Jeszcze dostałam @ i umieram sobie tutaj cichutko...
Noooo oprócz miliona rostępów na udach i dupie to nic nie zostało po ciążach Na brzuchu o dziwo nawet jednego rozstępu nie mam ale pewnie dlatego że regularnie smarowałam brzuch będąc w ciązy
Ja też mam tak samo :/ wieczorem chce mi się jeść no ale walczę z tym.
Ojj współczuję okresu nie umieraj nam! bądź silna i się nie daj!

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
monia nic nie bolało bo znieczulenie eleganckie dają tylko jak zeszło to zimne okłady i tabletki przeciwbólowe i jest ok. Nie podobają mi się tylko szwy- taki jeż kłujący ale to tylko tydzień więc przeżyje

Czekam na foty Ty i mąż to najlepsza ekipa dacie radę
Szwy??? o matko! jak Ty jesz mając szwy w buzi??? bidulko moja współczuję i życzę zdrówka i aby nic już Cie nie bolało

hehe nooo niezła z nas ekipa i jeszcze do tego nasze biegające pod nogami dzieci i kot i jest bosko ! haha

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Monia ja zawsze mówię rodzice, żeby się cieszyli póki dzieci same przychodzą do nich się przytulić Sama wciąż pamiętam jak przestałam się już wslizgiwac do łózka rodziców Miałam tez potem sposob, ze udawalam ze spie w salonie, zeby tato mnie zaniosl do łozka
Jedzenie na noc sama wiem, że to tragedia. Ja na wakacje tak 5kg przybrałam...
Więc zacznij wychodzić bez męża :P Ja wiem, że tak cięzko, ale jak trzeba samemu mówić to się człowiek szybciej przełamuje Teraz to mną się wysługują :P

Jutro idę do apteki coś na to kupić- jak nie minie to lekarz.

Te nogi będą lepsze jak schudnę :P Jeszcze trochę- dobrze mi idzie i są coraz ładniejsze więc mam mobilizacje ) Taka fajna mi się skóra robi i w ogóle Ja to tak tyje- bardziej u góry Dobrze, że nogi mam po mamie- jak patrze na jej zdjecia jak mialam z 4-5lat... moja mama smigala w skórzanych mini taka moda a miala ok. 40 :P

Miałabym ochotę sie pomierzyć, ale zrobię to i wiem, ze nie ma spadków, bo czuje po sobie, że zebralam się w sobie :P Głupi @- teraz chce skonczyc z tabsami, wiec i tak ide do gina :P
No ja póki dzieci chcą to przytulam ich ile się da Ostatnio nawet męża pytałam kogo my będziemy przytulać jak nam dzieci podrosną a on powiedział : "zrobimy sobie córeczkę"
Ja i tak dużo bez męża chodzę bo on ciągle w pracy a wieczorami na kursie. Zresztą ja na swoim kursie muszę gadać po niemiecku..... jeszcze trochę i się przełamię jak poznam dużo słówek, teraz to w sumie pełnych zdań budować nie umiem zbyt wiele.

No koniecznie idź do apteki! już dawno powinnaś była to zrobić

No własnie najlepsza motywacja to jak widać efekty wiem coś o tym!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości