|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI
Dziękuję
Ale najesz się tym jogurcikiem ? ;D
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
No racja
a to ten jogurt Duo ?
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ten
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
Te sceny spod Biedronki łódzkiej to uwłaczające ludzkiej godności są
|
|
|
|
#1718 |
|
Raczkowanie
|
A ja kupilam 12 opakowan twarogu
Nikt nie bral to wzielam. Myslalam, ze bedzie mi glupio, ze innym zabiore ale stalo tego 3 pelne kartony to wzielam i chyba dzisiaj pojade sprawdzic czy cos zostalo i kupie bo pycha![]() I sprawdzilam dzisiaj ten papirus z Winiar. Pycha ![]() :brzyda l:Dorzucilam jeden tusz eveline, bo sa cudowne...mam rzesy jak firanki
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/565458c/Otwarcie-2000-Biedronki
dorzucam do kolekcji filmików z otwarcia faktycznie masakra. Nie spodziewałam się czegoś takiego...
|
|
|
|
#1720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast grzecznie kazdy po sztuce zeby dla wiekszej ilosci starczylo to jak dzikusy Ci co stali przy barierkach po kilka nie wazne co tam bylo czy to lubia wazne,ze darmo i trzeba brac masakra i zenada
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
też skusiłam się na "pairusa" jutro będzie na obiad
![]() puru nie znalazłam, serki kupiłam na leniwe i mleko na spróbowanie czekoladowe. O winogronie zapomniałam
|
|
|
|
#1724 |
|
Dossisława I
|
Jestem wstrząśnięta zachowaniem tych ludzi z ostatniego filmiku z otwarcia Biedronki. Choć przyznam, że byłam na otwarciu o godzinie 7 Biedronki w moim mieście i powiem, ze atmosfera samego otwarcia jest rewelacyjna.
|
|
|
|
#1725 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie też zachowanie tych ludzi z Łodzi przekracza granice mojej wyobraźni.. Ja wiem, że Łódź to jest jedno z biedniejszych miast, ale bez przesady?
A już te panie wyrywające po pierdylion czekolad to żenada totalna... ja bym im radziła wziąć się do pracy, a nie 'dziadować' pod Biedroną Jestem ciekawa, czy jutro mnie proszek i pur będzie? Ostatnio widziałam w PiPie za 4 zeta i żałowałam, a tu proszę, jeszcze lepsza cena Ale widziałam dziś gazetkę Auchan i np. Persil 3,2 kg za 22 zł, a Perwoll za 2 litry ponad 10 zł. Gdzie tu ekonomia? Lubię B., bo nie ma zbyt wiele tych promocji, ale raz na jakiś czas się powtarzają i można kupić przydatne do domu produkty w bdb cenie.Myślicie, że te garnki jeszcze przecenią? Coś mi się kojarzy, że one jakoś chyba w okresie wiosny były? Albo wczesnego lata? U mnie jeszcze sporo ich było, jak byłam teraz Nie wiem, czy czekać, w sumie to na prezent planowałam z Mamą je kupić ![]() A z gazetki Azja kupię chyba 10 puszek mleczka kokosowego (polecam kupić i zrobić zupę, jest pyszna i uzależnia, a cena o ok. 30% niższa niż w delikatesach ) i sos sojowy x2. |
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja garnki kupiłam bez czekania na promocję, przynajmniej miałam niemacany karton i każdy ze wzorów do wyboru (makowe wzięłam). |
|
|
|
|
#1728 |
|
Kocia i psia mama :)
|
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/56551df/Oble...znej-Biedronki
A najlepsze jest to, że większość tych babć nie może wytrzymać stojąc 10 minut w tramwaju |
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
tak tak od czwartku
![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
a tu sie lokciami przepychaja
|
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
Rety, jak dzicz.
Ja dziś byłam u siebie po winogrono i płyn pur. Oczywiście już nie było. Stoimy przy kasie, bo kolejka, a kierowniczka woła inną żeby otworzyła kasę, stanęła pierwsza z pudełkiem w którym miała proszki, płyny i winogrono (coś tam jeszcze było), a tam czekał już jej mąż, żeby to zabrać. Nie znalazłyśmy płynu, więc moja mama jej pyta gdzie stoi ten płyn, a ona nic, to zapytała drugi raz, a ta z łaską odburknęła "NIE MA JUŻ". Powiedziała to w taki pogardliwy sposób, że tak mnie to wkurzyło, już niech się wypcha z tym, ale żeby taką być niemiłą. Reszta obsługi u mnie naprawdę jest super, współczuje im z kimś takim pracować. Ot się wyżaliłam.
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Potrzebna jest jeszcze trawa cytrynowa, imbir i kardamon ![]() Mi tak bardzo nie zależy na wzorze Mam te garnki w innej konfiguracji i mimo wszystko to dobra cena
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1735 | |||
|
Moderator
|
Dokładnie to samo sobie pomyśłałam
![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
A w takim kościele to np potrafią dupą się człowiekowi na kolana w ławce wepchnąc, bo one koniecznie muszą usiąść! Ku.. no człowiekowi się cofa jak widzi tę zakłamaną dzicz. Sory, ale się wkurzam widząc takie rzeczy, a spotyka się na codzień te wpychanie się w kolejki, w przychodni, ustępowanie miejsca itd itd. A kto mnie sie spyta czy ja mam problem z kręgosłupem i czy musze usiąść? Nieee, nikt nie spyta, bo moher musi usiąść. A na otwarcie supermarketu cudowne uzdrowienie kurna Oczywiście nie generalizuję, bo na szczęście oni nie wszyscy tacy są. ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1736 |
|
Kocia i psia mama :)
|
[/COLOR]
Dokładnie.. A w takim kościele to np potrafią dupą się człowiekowi na kolana w ławce wepchnąc, bo one koniecznie muszą usiąść! Ku.. no człowiekowi się cofa jak widzi tę zakłamaną dzicz. Sory, ale się wkurzam widząc takie rzeczy, a spotyka się na codzień te wpychanie się w kolejki, w przychodni, ustępowanie miejsca itd itd. A kto mnie sie spyta czy ja mam problem z kręgosłupem i czy musze usiąść? Nieee, nikt nie spyta, bo moher musi usiąść. A na otwarcie supermarketu cudowne uzdrowienie kurna Oczywiście nie generalizuję, bo na szczęście oni nie wszyscy tacy są. ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Dokładnie |
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1738 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam reklamę w tv Silan będzie po 14.99zł. Jak nic będzie trzeba byc w środe rano w biedronie.
Od początku czekałam na promocje jakiegoś płynu do płukania i w końcu sie doczekałam
|
#1739 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/acer-e1-531z-320gb...700919994.html
hahah, a najlepsze: Do sprzedania nietrafiony/niechciany PREZENT. |
|
|
|
#1740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że też jeszcze nie wymyslili sklepów"tanie sprzęty używane zachodnie" ![]() Cytat:
w carfurze potrafią ci laską przywalić a w tramwaju zaraz im wstawać bo takie zmęczone.. dlatego ja mam już w d.u.pie i jak widze babke obladowaną siatami ,która staje nade mna i napiera jak się da -nie wstaję i tyle.. niech se gada że nie wychowana jestem itp po tym jak ostatnio widzialam "bitwe na jajka<z tych drugie po groszu>miedzy dwoma 60-latkami to nic mnie juz nie zdziwi.. Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Ale najesz się tym jogurcikiem ? ;D

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

Nikt nie bral to wzielam. Myslalam, ze bedzie mi glupio, ze innym zabiore ale stalo tego 3 pelne kartony to wzielam i chyba dzisiaj pojade sprawdzic czy cos zostalo i kupie bo pycha

)

A już te panie wyrywające po pierdylion czekolad to żenada totalna... ja bym im radziła wziąć się do pracy, a nie 'dziadować' pod Biedroną
Nie wiem, czy czekać, w sumie to na prezent planowałam z Mamą je kupić 
a tu sie lokciami przepychaja
była rewelacyjna