|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
Wystarczy grzebnąć na all jest kilka Acerów niechcianych/nietrafionych prezentów.
Ja też chce taki prezent dostać, na pewno nie byłby niechciany
|
|
|
|
#1743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz, że tak pomyślałam? Tylko musiałabym co 2-3 dni sprawdzać zasoby |
|
|
|
|
#1744 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Dossisława I
|
Dziewczyny, głupotę starszych zabija się swoją mądrością. Bądźcie mądrzejsze niż staruszki które są jakie są. Nie ma co być niemiłym, bo to i tak się obróci przeciwko Wam- bo przecież wiadomo, ze starszy ma zawsze racje i tak było zawsze.
|
|
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
u mnie mięta z gruszka jest w stałym asortymencie i pijam ją codziennie na zmiane z jabłko mięta
bardzo mi smakuje jeszcze melisa z pomarańczą
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się co to się będzie u mnie pod nowo otwieraną Biedronką działo. Tak wiec bedzie duuuża w końcu
ale ja peweni do 17 to zastane puste półki,a rano to sama mysl o tym,że mam stać albo sie przepychać przez takie tłumy to mnie odstrasza.kupiłam suszoną żurawine i jest inna niż zwykle,jest sucha niesmaczna i wyrzuciłam. ZAwsze była taka"mięsista",trochę wilgotna,a ta jakaś przeleżała jakby. Wycofali tuńczyka w kawałkach w puszce z biedry?bo dziś szukałam i nie bylo-sa jest tylko rozdrobniony do wyboru z wodą,albo w oleju.a jeszcze ze 2 miesiące temu kupowałam
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych do picia mam śliwkowy i pomarańcza-cytryna. Oba nie są za słodkie, dla mnie w sam raz. Ten śliwkowy wydaje mi się bardziej gęsty, ale w smaku wolę pomarańczę z cytyną
Jeśli chodzi o FruVitę, to dla mnie szału nie ma. Myślałam, że będzie lepszy. Gdy wymieszamy jogurt z owocami, to jest ok
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam prośbę - jeśli któraś widziała przecenione czajniki elektryczne ( i później mleko kokosowe
) to piszcie proszę
|
#1751 |
|
goniąca własny ogon..
|
Orientujecie się może ile jest filetów z mintaja w opakowaniu? Ze cztery pewnie?
Widziałam to litrowe mleko czekoladowe, ale nie odważyłam się. Co ja z nim zrobię, nie wytrąbie litra mleka;p |
|
|
|
#1752 |
|
Kocia i psia mama :)
|
|
|
|
|
#1753 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
#1754 |
|
goniąca własny ogon..
|
Jesteście specjalistkami od Biedronkowego asortymentu. Lubię to!
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Można tam kupić m. in. sprzęt powystawowy czy używany. Mamy stamtąd nową mikrofalówkę za grosze i wypasioną deskę do prasowania - coś a'la Vieleda, ale dużo porządniejsze wykonanie za około 19 zł. dawno nic nie kupił, ciekawe czy to jeszcze istnieje, czy zamknęli (chociaż w to drugie wątpię, bo ruch ponoć mieli spory).
|
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a do czego wy uzywacie tego mleczka kokosowego?
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1759 | |
|
goniąca własny ogon..
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1762 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Duzo w nim sprzętu z Niemiec ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- o to to ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
tylko ignorujemy te ich pozawyżane potrzeby. Miała siłę wstać o 6 rano na rynek i targać 5 siat do autobusu to niech ma siłę postać. Zwłaszcza że kurde na jeden przystanek często wsiadaja, bo mają darmochę Ja tam ignoruję, udaje że nie widzę, to je wkurza najbardziej, aż się pienią No chyba że ewidentnie starszy schorowany człowiek, ale to wtedy widac na pierwszy rzut oka że to akurat uczciwy potrzebujący No ale wracając do tematu biedronki :P Byłam rano, patrze na papryke w promocji, sobie myślę "O jak fajnie, będe wracac to kupie ze 3 kg". Wracam za pare godzin, wchodze do sklepu a tam panie wyrywaja sobie z rąk ostatnie 3 sztuki. Sceny niemal jak na tych otwarciach. W efekcie nie kupiłam Jutro wezme, powinni wystawić więcej, taką mam nadzieję. Ale sie w zyciu nie spodziewałam że tak się na zwykła papryke rzucą, to bym wzięła kurde rano
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-10-08 o 20:15 |
||
|
|
|
#1763 |
|
Rozeznanie
|
jest na jutro rozpiska??
u mnie tez pura fioletowego nie bylo.. Edytowane przez monic84 Czas edycji: 2012-10-08 o 20:18 |
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
ja robilam filet z mintaja w sobote i bylo ok 6 sztuk w paczce
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2012-10-08 o 20:21 |
|
|
|
#1765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe co mi napisze hahapowiem wam, że te kolejki dziś to i tak nic w porównaniu z tym jak rozdawali darmowe wejściówki na treningi na Euro tam sie dopiero działo, powybijane szyby, omdlenia, podeptali kilka osób , przepychanki na łokcie , kto był silniejszy wygrywal ( doslownie) bydło totalne w Krk widziałam na własne oczy, wejściówek oczywiście nie dostałam
|
|
|
|
|
#1766 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Wiesz, co do wejściówek na Euro, to jeszcze jestem w stanie zrozumiec. Jedyna okazja w zyciu dla fanatyka sportu pójść, zobaczyc, szansa życia uczestniczyć w euro w naszym kraju, nawet jak to tylko trening jest. Chociaż nie wiem jak wybijanie szyb miało niby pomóc ![]() No a otwarcie marketu.. bosz
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zadomowienie
|
Nikt nie pisał że jesteśmy niemili
tylko ignorujemy te ich pozawyżane potrzeby. Miała siłę wstać o 6 rano na rynek i targać 5 siat do autobusu to niech ma siłę postać. Zwłaszcza że kurde na jeden przystanek często wsiadaja, bo mają darmochę Ja tam ignoruję, udaje że nie widzę, to je wkurza najbardziej, aż się pienią No chyba że ewidentnie starszy schorowany człowiek, ale to wtedy widac na pierwszy rzut oka że to akurat uczciwy potrzebujący No ale wracając do tematu biedronki :P Byłam rano, patrze na papryke w promocji, sobie myślę "O jak fajnie, będe wracac to kupie ze 3 kg". Wracam za pare godzin, wchodze do sklepu a tam panie wyrywaja sobie z rąk ostatnie 3 sztuki. Sceny niemal jak na tych otwarciach. W efekcie nie kupiłam Jutro wezme, powinni wystawić więcej, taką mam nadzieję. Ale sie w zyciu nie spodziewałam że tak się na zwykła papryke rzucą, to bym wzięła kurde rano [/QUOTE]Przesadzasz trochę. Dzielisz na schorowanych i nie schorowanych, uczciwych lub nie, więcej dystansu, starszy człowiek już tak ma, przeważnie robi się zgorzkniały na starość i rozum ma już nie ten. Pewnie nie jednym z nas odbije na starość. A dla takiej babci z marną emeryturą papryka w cenie 2,49zł, a nie 5zł, ma znaczenie, to wyrywa z rąk. Ciągle podrzucam coś swojej babci, bo szkoda mi jej jak na wszystko wylicza. A propos promocji, to u mnie w Biedrze po 8 rano nie było ani papryk ani winogron. Parking przepełniony. A ja myślałam, że zrobię zakupy, bo ludzie w pracy... Pewnie uzupełnili jak wyszłam
|
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
uff wróciłam z łodzi
![]() Jak tak patrze na te filmiki z otwarcia to cieszę się, że zdecydowaliśmy z Tztem, żeby jednak troszkę później jechać. Byliśmy ok 11 i było całkiem kulturalnie długaaa kolejka, ale wszyscy grzecznie stali i czekali na swoją kolej, miłe towarzystwo w kolejce i raz dwa zleciały 4 godziny stania ![]() Wróciłam z 2 rowerami, tabletem, deską do prasowania dla mamy, słuchawkami philipsa za 9,99zł. Oprócz tego jakieś proszki, cukier, płyn do płukania itp Niestety nie było już nawigacji i pendrivów. |
|
|
|
#1770 | |
|
Moderator
|
Cytat:
A co do starszych, może i przesadzam, może nie. Po tylu sytuacjach w których dane mi było sie znaleźć i tylu oszukańczych zagraniach jakie dane mi było oglądać, pozostanę przy swojej opinii. Ja akurat jestem osobą względnie młodą a schorowaną, nie mogę i nie chcę ustępować innym wtedy kiedy sama wiem że nie dam rady. Mam prawo i nie podoba mi sie podejście tych starszych że "Ty młoda to sobie stój". To raczej oni uogólniają No ale to już od temu biedro odchodzę
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-10-08 o 21:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye
) to piszcie proszę