|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII
Rude-wredne, blond-głupie... Nie znoszę tych stereotypów.
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodaje do subskrypcji.
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Raczkowanie
|
ja tez ;p są durne
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- agniesikk (tak poza wątkiem - ćwiczysz do płyty Ewy Chodakowskiej? ja się przymierzam ale... nie mam telewizora od 2 miesięcy hahaha ;p
|
|
#1114 | ||
|
Zadomowienie
|
O masz chwilę mnie nie było, a tu 2 strony, czułam, że coś się wydarzyło
![]() Cytat:
Cytat:
Chyba niektóre youtubowiczki nie zdają sobie sprawy jak działa wymiar sprawiedliwości w Polsce. Często ciężko uzyskać jakąkolwiek pomoc, naprawdę będąc w niebezpieczeństwie- groźby w smsach itd. chociaż chyba z tym coraz lepiej. Wątpię, żeby prokuratura zawracała sobie głowę tym, że ktoś komuś gdzieś w internecie napisał, że jest głupi, gruby, a jakby go spotkał to by napluł mu w twarz. Pewnie poważniejsze groźby stanowiłyby punkt zainteresowania prokuratury. Z drugiej strony wizażanki często są wyzywane od idiotek, kretynek, grubasów nie mających własnego życia, więc może i my powinnyśmy zakładać sprawy co po niektórym youtubowiczkom i ich fankom- idąc ich tokiem myślenia. ![]() ktoś wrzucał filmik szusz, nie ma go już?!
Edytowane przez ladymln Czas edycji: 2012-10-08 o 22:41 |
||
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Rozeznanie
|
sympatyczna dziewczyna
http://www.youtube.com/watch?v=QDGpdfuaJYg&feature=plcp
|
#1117 |
|
Klientka w krawacie
|
Ooo. Zniknął. Ciekawa jestem dlaczego? Komuś nie podobała się recenzja 50 twarzy Greya?
|
#1118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
koniec moze tematu bo nie na temat :P ale gratki wielkie
|
|
#1119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
now or never
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=N9xva...ploademail-new
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Efekty w postaci spadku wagi może nie są u mnie jakieś widoczne, bo ja ogólnie powoli tracę cyferki na wadze, ale widać po figurze |
|
|
|
|
#1122 |
|
Rozeznanie
|
o nie, nie, nie. Nie zgodzę się.
Umieszczanie w internecie komentrzy w których są groźby, oszczerstwa itp jest karalne. Teraz mi napiszecie "a komu by się chcialo bawić w donoszenie na policę przez komentarze' "albo" jakiemu policjantowi by się chciało bawić w ganianie kogoś przez napisanie negatywnego koemntarza". Tak, negatywnego pewnie nie, ale takiego w którym są groźby to inna sprawa. I z tego co wiem takie rzeczy dziewczyny z yt już przechodziły. Smordu można komus narobić. Owszem wymiar sprawiedliwości działa powoli, ale smrodek jest duży. |
|
|
|
#1123 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą wiem, jaki to ciężki i mozolny proces. No i pytałam tyysiąc razy co z "Aferą Ciasteczkową"? Ktoś poniósł konsekwencje? Byłam tego bardzo ciekawa, bo chyba to mocne rozdmuchane było. Pytałam nawet kilka razy samą zainteresowaną, ale zero odpowiedzi, więc wydaje mi się, że jednak nic. Ludzie sobie po prostu sprawy nie zdają jak w Polsce (ogólnie też w Europie) sądy działają...
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Konto usunięte
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36979958]
No i pytałam tyysiąc razy co z "Aferą Ciasteczkową"? Ktoś poniósł konsekwencje? Byłam tego bardzo ciekawa, bo chyba to mocne rozdmuchane było. Pytałam nawet kilka razy samą zainteresowaną, ale zero odpowiedzi, więc wydaje mi się, że jednak nic. Ludzie sobie po prostu sprawy nie zdają jak w Polsce (ogólnie też w Europie) sądy działają... [/QUOTE]Myślę że gdyby było czym się pochwalić to już by ta informacja znalazła się i na kanale YT i fb ,i blogu ... |
|
|
|
#1126 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=Bc8VE...&feature=g-u-u
zdobucze u Inez ![]() hehe... akurat pokazuje wszystkie kosmetytki, które aktualnie używam ^^
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=DW1w2...&feature=g-u-u recenzja suchego szamponu Isana u MsDoncellity
jejku, jak zobaczylam te tluste wlosy, to az sie przerazilam... nie wiem po co uzywac suchego szamponu na taki tłuszcz, chyba lepiej po prostu myc wlosy co dwa dni. Ja po trzech dniach mam identyczne i nawet mi do glowy nie przyszlo, zeby zrezygnowac z mycia na rzecz spryskania wlosow szamponem. kiedys nieesia25 pokazywala swoje wlosy w 3 dzien od mycia i uzywala suchego szamponu, ale u niej wlosy byly jedynie lekko nieswieze, a nie takie przetluszczone Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-10-09 o 11:54 |
|
|
|
#1128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Łotewa
|
fakt bardzo tłuste włosy pokazała.. aż by się chciało je umyć
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też namiętnie używam tego szamponu, ale tylko i wyłącznie na grzywkę, która przetłuszcza mi się w tempie ekspresowym, mimo, że myję włosy codziennie. Zazwyczaj tylko wtedy, gdy chcę poprawić jej wygląd przed jakimś wyjściem, ale nie robię tego codziennie. Szczególnie latem, gdy jest gorąco, czoło jest mokre i włosy się do niego lepią, wtedy taki szampon jest wybawieniem
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
A używałyście tego suchego szamponu na ciemnych włosach? Da się go w 100% wyczesać??
|
|
#1132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja używałam a mam włosy ciemny brąz i cieżko go wyczesać. Moim zdaniem jest widoczny taki szary pyłek na włosach. Poza tym włosy w dotyku są straszne, takie tępe jakby. Mam ten szampon suchy z isany ale własciwie w ogole go nie używam. Taki szampon jest fajny jak na prawdę jest awaryjna sytuacja. Nie wyobrażam sobie go używać co drugi dzień przede wszystkim dlatego, że jest to na pewno nie zdrowe dla skóry głowy już lepiej umyć włosy.
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36981849]http://www.youtube.com/watch?v=Bc8VE...&feature=g-u-u
zdobucze u Inez ![]() hehe... akurat pokazuje wszystkie kosmetytki, które aktualnie używam ^^[/QUOTE]Kocham Inez |
|
|
|
#1134 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam suchy szampon z Garniera i nawet przy moich blond wlosach widac.
|
|
#1135 |
|
Raczkowanie
|
Ja też! Moja absolutna faworytka, mogłaby nawet zrobić tutorial jak sznurować buty, a i tak oglądałabym z zainteresowaniem.
A co do tego suchego szamponu, to zdziwiło mnie, że jest zalecane usuwanie go z włosów suszarką. Będąc w domu/mając dostęp do suszarki, wolałabym po prostu umyć włosy. |
|
|
|
#1136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1137 |
|
Raczkowanie
|
rudziuttka, świetny kanał, dorzucam Cię do moich subskrypcji
Tylko ode mnie jedna prośba: używaj w opisie listy z produktami, o których mówisz w filmikach .
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, tak ogólnie to nie dociera do mnie sama idea suchecho szamponu, tyle z tym pracy że łatwiej i szybciej jest umyć włosy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

co innego jak krytyka jest na poziomie - wtedy to można zacząć się zastanawiać - ale jak ktoś coś takiego napisze to po mnie spływa :P

koniec moze tematu bo nie na temat :P ale gratki wielkie