|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
bier i roz_bier
pomożemy ![]() fajfoklok jest topry choć znudził mię i oddałąm w dobre ręce ja sie chyba wkokufie i klikne Chergui - jak kto zekce to oddam bez priv nobo nie mam sił i ochoty na rozbióry regulaminsowe ![]() tylko problem polega an tym ze wolę mieć kilka zapachów po 5 - 15 ml niż jedną flachę Chergui
|
|
|
|
#3542 |
|
Wtajemniczenie
|
A Clair de Musk ktoś zna? Bo Royal Muska uwielbiam, a opinie na KWC rrrozbieżne
![]() Po Gris Claire nudziło mię {Edit: no mdłości miałam jakoby w ciążowym stanie )O ile w ogóle są do siebie podobne.A nie mam gdzie przetestować. A Bas de Soie ktoś zna (nie ma w ofercie)?
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
obczaję jak już będę na chodzie
właśnie po tyle dziś zakupiłam
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie znam pozostałych - troszkę celowo - nie kciałam ryzykować że coś mi sie spodobnie |
|
|
|
|
#3545 |
|
Wtajemniczenie
|
Chergui nie znam, chyba bym się skusiła, o ile ulep to nie jest
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
też myślałam o nim, ale mam flachę T4T, za dużo tej herbaty
aczkolwiek odlewkę bym przygarnęła
|
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam poznać przede wszystkim Bas de Soie (nazwa!) i hiacynt w składzie
![]() No i Clair de Musk [choć po wcześniejszych doświadczeniach z Lutkami: Gris Clair słodko-mdły (gdzie ta lawenda?), Szpilkówna (zamiast lasu przypalony karmel)] jakoś mnie nie ciągnie zbytnio. Royal Muska kciałabym, może będzie jeszcze rozbiórka ![]() I zimne, dystansujące kadzidło, co najmniej takie jak Cardinal. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- I dlaczego ceny niektórych testerów o tej samej pojemności droższe niż nie testery?
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, ja bym 5 ml wzięła
|
|
|
|
#3549 |
|
grozi wypollizowaniem
|
powiedzcie ze nie chce fajfoklok
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- tak naprawde to ja chce coromandel ![]() a fogle to nie pamietam kiedy odtatnio pachnialam...do kołchozu sie nie psikam bo rano o 6.50 jakos nie mam ochoty pachs...a nigdzie indziej nie chdze
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
ja też rzadko pachnę ale dziś np AB
wczoraj 0 Blood conceptami ale głównie to rzadko pachnę nobo nie mam czym pachne za to marcepanowo we kąpieli i imbirowo Pin - prześpię się z tym albowiem tak jak pisałąm nie chcę utknąć z flaszką jednego zapachu jak poluję na kilka i wolę mieć w tej kwocie kilka odlewów i pachść po wsze czasy ![]() pzoa tym na mnie jak coś już pachnie a nie śmierdzi to pachnie kur dwa milion godzin - nie spotkałam się z tym zeby zapach który uwielbiam ze mnei znikał ![]() czasem wydaje mi się, iż rzekoma trwałość zapachów to jedynie kwestia tego ze pachnące już ich nie czują - ale one pachną dalej otoczenie wyczuwa to tak jak moja Mam po 2 h w Angelu - ale on już nie pachnie ![]() a wszyscy w promieniu kilometra dednięci
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3552 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sałatę winem? ![]() Piwem się Sałatę. Piwem. Łojezusie, czymajcie mi rence. Dobrze, ze nie ma Chergui testera, bo bym klikła, choć mam pół dzwońca jeszcze. Cytat:
Cytat:
Nie ulep. Słodki, ale nie ulepny. Klikłam wczoraj Sweet Woodcoffeee CdG za 120 zeta.
|
|
#3553 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3554 |
|
To ja :)
|
Weź... Chyba się dziabnę zardzewiałym gwoździem, że się pospieszyłam i kupiłam FdB za 200!!
![]() Mam jedno i drugie i się baaaardzo różnią... Muska jest piękna, zwiewna, wciągająca i uzależniająca, Lutek przy niej to ciężka doslowna piżmowa cegła. Znaczy nie aż tak, jakby wąchać odwłok skunksa, ale lekkości mu brak..
|
#3555 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() W moim jak na razie prawie miesiąc idzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla takiego lekarstwa to ja ciężko i nieuleczalnie chory być mogę ![]() Cytat:
![]() Przemyślę sprawę Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Takie tanie testety, a mnie nie stać, niestety Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3556 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja sie zastanawiam skąd oni mają te lutki w takiej cenie?
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------
|
|
#3557 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36973548]A co Ty masz innego do roboty? ![]() [/QUOTE]Hohooo, zdziwiłbyś się, ale tak pokrótce, od rana (czyli w okolicach 12:00) zaczynając: kawa i śniadanie, sieciunia, obmycie się i ubranie, 16:10 odbieram siostrzeńca ze szkoły (pon-śr), następnie kawa u siostry i oglądanie tv, powrót do domu, sieciunia i obiad, kolejna wizyta u siostry, wyjście z psem, wyrzucenie śmieci i wyprawa do sklepu spożywczego po zakupy, kawa i oglądanie tv (czasami jakieś piwko/flaszka), powrót do domu, zrobienie sobie czegoś do jedzenia/picia, obmycie się i sieciunia O przerwach na papierosa już nie wspominam, bo by mi posta zabrakło W weekendy mam troszkę więcej luzu, na szczęście ![]() I kieeedyyyś jąąą znaaajdęęę, znaaajdęęę jąąąąą ![]() Dla mnie to świeżak na lato, nic nadzwyczajnego zaiste ![]() Może z tira spadły |
|
|
|
#3558 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle i w szczególe muszę się pochwalić suszarką do ubrań
Bo jej role spełnia szafa do zabudowy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
no, dla tego pana było
może słowo nienajszczęśliwsze - to niech będzie polowanie element obsesji ale to już zdaniem widza pan wyrywał panie - a że miał problemy ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- ![]() and baj evrybady |
|
|
|
|
#3561 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Każdy może bowiem pisać, co mu się żywnie podoba ![]() Cytat:
Sam mam tu siedzieć?
|
||
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3563 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będę robić głupich pikczerów![]() A Aqua dupy nie urywa więc nawet jej nie testowałem na ręce
|
|
|
|
#3565 | |
|
BAN stały
|
Mnie się o mądre rozchodzi, nie o głupie
Cytat:
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie nie dobrze robi jak czuje Aqua więc Essenza to tym bardziej
|
|
|
|
#3567 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3568 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Baru i jego Mieszkańcom.
|
|
#3569 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3570 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ahoj! Jutro się widzimy, co nie? No co Ty?! A ja myślałam, ze to taka niesamowita okazja! Łapy mi się trząsły, jak klikauam. Seryjio!
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

{Edit: no mdłości miałam jakoby w ciążowym stanie

Każdy może bowiem pisać, co mu się żywnie podoba