|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
dobrze, że to koniec okresu chodzenia w balerinkach... wczoraj w drodze do domu mi się rozklapciały :/
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Wolę prosto!
|
Dzień dobry
Weźcie nie straszcie tą jelitówką bo u mnie w domu mała epidemia i czekam jak na szpilkach, mam nadzieję, że mnie to ominie...A smecty nie znoszę, nie mam pojęcia jak coś po czym tylko chce się wymiotować ma pomóc na wymiotowanie Orchid - czyżby komuś się nie spodobało, że nie wygrał?:P |
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież nie ma potrzeby, nie zawracaj sobie głowy takimi komentarzami, skupiaj się na fajnych czytelniczkach.
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się! |
|
|
|
|
#1296 |
|
Raczkowanie
|
witam
ja jeszcze dzisiaj wolne i korzystam z okazji żeby się pomaseczkować ![]() pamiętacie jak marudziłam, że zrobiłabym recenzje kremu garniera a nigdzie nie mogłam składu znaleźć - otóż ogłaszam wszem i wobec, że skład już mam Orlica czyżby nowy avek?? czy to ja jestem tak mało spostrzegawcza
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Dodatkowo, nie ma chyba już takiej rzeczy, której wcześniej ktoś by nie wymyślił, inspiracja nie jest zabroniona.
Dzień dobry. Spać mi się chce.
|
#1298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
twój konkurs = twoje zasady
|
|
#1299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj pamiętam Smecte.. Okropieństwo. Mnie teraz jakieś przeziębienie rozłożyło, no ale chyba zawsze na jesień muszę coś złapać. A książkę Kominka również polecam. Mówi z jednej strony o rzeczach banalnych typu: jak powinien wyglądać blog żeby nie odstraszał czytelników a z drugiej jest sporo cennych porad i fajnie układa w głowie całe pojęcie "bycia Blogerem". |
|
|
|
|
#1300 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Oj, mam dziś to samo... Wczoraj wróciłam do domu przed 23, szybciutko się umyłam i dosłownie padłam - tak mnie wymęczył wczorajszy dzień, że dziś nie poszłam na obserwację do szkoły, bo mam taką migrenę, że ledwo na oczy widzę...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie jest wiecznie zimno, non stop pod kocem bym leżała, czasem nawet w lato się zaszywam pod kocem i z herbatką - nie wiem z czego to wynika u mnie, ale czasem mnie to denerwuje. Obecnie chodzę już w czapce i polarowych rękawiczkach ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36977047]Nie próbuję jeść, więc lepiej Dziś już jadę na przeciwbólowych, bo do bólu żołądka dołączył okres, więc bym nie wyrobiła ![]() Ale mam zwolnienie z zajęć do środy, więc zdążę się wykurować.[/QUOTE] Biedactwo... Mam nadzieję, że dziś już lepiej się czujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry i przepraszam za nieobecność - studia się zaczęły, milion innych spraw mi podochodziło i nawet na napisanie notki czy posta na forum nie mam czasu... Dawno nie miałam tak napiętego kalendarza, ale póki co jestem zadowolona chyba (zobaczymy czy za miesiąc-dwa nie będę zbyt przemęczona...) Wczoraj jeszcze się dowiedziałam też, że moja grupa lektoratowa prawdopodobnie zostanie rozwiązana, bo jest za mało osób, a jest to jedyna grupa portugalska na takim poziomie na całym uniwerku, a mnie do zaliczenia roku i dopuszczenia do obrony dyplomu potrzebny jest przynajmniej jeden semestr na takim poziomie Nie wiem jak to będzie teraz...
|
|||||
|
|
|
#1301 |
|
Klientka w krawacie
|
Dobryyyyyyyyyy!
Mam jakiś tydzień nie-paszteta. Od kilku dni wstaję i się maluję - łącznie o oczami. Jak nie ja prawie .
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Klientka w krawacie
|
Nooo. Syrop ma taki wściekłożółty kolor (niestety na receptę, ale piguły bez). Skuteczne dziadostwo.
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
![]() Dopiero wstałam i zaraz znikam na miasto, mam kilka rzeczy do załatwienia.
|
|
#1307 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
potwierdzam ![]() dziewczyny dostałam maila od antonio z firmoo nie wiem, co począć
|
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36979037]To podczas grypy żołądkowej da się ustać w kolejce?
![]() To jakoś tak łagodnie ją chyba przechodzili, bo ja to byłam zaopatrzona w miski wszędzie w domu Orlico, zdrówka życzę [/QUOTE]Chyba nie |
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36978609]Z ciekawości - ile za nie zapłaciłaś i gdzie?[/QUOTE]
19 zł na wydaje.pl tę stronę podawał właśnie u siebie na blogu kominek wiec stwierdziłam że nie będę kombinować skoro mają w mobi. |
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Polećcie jakis fajny korektor pod oczy : )
Najlepiej, żeby nie miał zbyt dużo drobinek rozświetlających. Obecnie wykańczam korektor w pędzelku z Avonu i bardzo dobrze mi służy (ładnie rozjasnia lekko ciemniejszą skórę wokół oczu), ale czasami przeszkadza mi duża ilość drobinek.
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
To spróbuj ten mineralny z Oriflame
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie pasuje Modelling Illuminator z KOBO
|
#1317 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie eliksir Green Pharmacy
|
|
|
|
#1319 |
|
Life is a drink ...
|
W ten z Bell mineralny ?
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam jechać tylko na pocztę i do pepco. A, że rossmann obok pepco, to zaszłam i nakupowałam "bardzo potrzebnych rzeczy".
I w biedronce tak samo, mam drogerię obok i też musiałam zajść. ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- A co do korektorów, to ja mam z nico baggio i jest to chyba najlepszy korektor jaki miałam. Całkiem znośnie radzi sobie z moimi cieniami pod oczami, a to nie lada wyczyn.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

Przecież nie ma potrzeby, nie zawracaj sobie głowy takimi komentarzami, skupiaj się na fajnych czytelniczkach.
おはよう! 

[/QUOTE]