|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Cześć
![]() Zabcia bardzo fajna zabawka ![]() Blonde bardzo fajna kamizelka ![]() Czekam do 8.00 i... dzownię umówić się do lekarze po skierowanie na badania Możecie być ze mnie dumne ![]() Zapomniałam Wam napisać. W niedzielę byłam na obiedzie u rodziców. Maja leżała na kocyku na brzuszku i nagle moja babcia (bo tez była) zaczęła ją wołać a ta tak na nią spojrzała i dawaj zaczęła pełzać jak taki żołnierzyk nakręcony |
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Melduję się z domu po pobraniu krwo i wypiciu glukozy ![]() Nie powiem żeby mi smakowała ![]() Teraz ruszam pomału do ośrodka. Malenstfo, cieszę się że z maluszkami wszystko dobrze
Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-10-09 o 08:00 |
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks oj tam, oj tam
Schłodziłaś wcześniej?? Mogłaś mi dac, mi bardzo smakowało
|
|
|
|
#1984 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek!
Bika, skoro golizny nie bedzie i pani sie wtopi w tlum to mysle, ze bedziesz miala fajna pamiatke. Cytat:
Ja juz tradzikowiec - dlugodystansowiec:brzydal :Cytat:
Jestem w miare zadowolona ale tez przemeczona, moze to tez zmiana pogody (nie znosze zimy). Ogolne koledzy fajni, juz sie w miare zaaklimatyzowalam do towarzycha, w sumie wiekszosc faceci co mi bardzo odpowiada. Wiec na razie OK. Cytat:
![]() No i pieknie nas nadrobilas. Cytat:
|
||||
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja już od samego rana pracuje ostro Potem jadę na zajęcia na uczelnię. Stokrotka no widzisz, bo my to żyjemy jak małżeństwo ![]() Żabciu ja też mam już kilka prezentów na Gwiazdkę Mam sporą rodzinę i nie wyobrażam sobie kupować wszystkiego w grudniu ![]() Kotku wiem, że łatwo mówić, ale nie martw się, otrzyj łzy i do boju ! Drugi raz będzie Twój ! ![]() Maleństwo, nie wiem kiedy zdawałaś prawo jazdy, ale teraz, pomimo kamer, egzaminator może wszystko ! A próbowanie udowadniać czegoś może bardzo źle się skończyć. Znam kilka przypadków, które też poleciały zgłosić naruszenie i zdają po dziś dzień. Takie wiadomości szybko się rozchodzą po ośrodku, a egzaminatorzy trzymają się razem. Niestety, ale takie są realia. Ja za pierwszym razem miałam coś popsute w samochodzie i też mogłam zgłosić, ale zostawiłam to, bo wiedziałam, że może to się źle skończyć. Także zgadzam się z Blonde. Onyks dobrze, że dałaś radę z glukozą! ![]() Magdalenka, brawa dla bystrej Majeczki ![]() Butter, uwielbiam takie prezenty od teściów Chociaż mojej t. to nikt nie przebije
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
dodaja
![]() Cały czas mają zajęte w przychodni ![]() Dziewczyny sprzedawałyście/ będziecie sprzedawały wszystkie rzeczy po dzieciach, czy coś zostawiałyście dla drugiego?? Bo tak gdybam co zrobić. Zostawić (zawieźć do rodziców aby czekało) czy sprzedać. ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Zarejestrowałam się na 11.20 Mozecie byc ze mnie dumne ![]() aa tak po cichu to bałam się tych wczorajszych gróźb od Maleństwa
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Widze, że tematem przewodnim wieczoru był ślub i wesele ![]() Isabelle_ ![]() Nasz ślub odbył sie o 15, ale bralismy go w Krakowie, rodzinnym miescie meża. Tu w Warszawie to raczej za wczesnie i mało ślubów o tej godzinie, 17-18 to takie najczestsze. Kurcze, dopiero co załatwialismy termin w kosciele tak jak Isabelle_ a ty juz we czwartek 2msc po slubie Mona, Bika jak tam mamuski ?? Jakieś nowiny...
|
#1988 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Popatrz ja miałam wesele od 14 do 5 nad ranem a to i tak w sumie krótko. Mój brat miał od 13 a ostatni goście poszli o 7 rano. To jest prawie 18h!To żeby się tak długo bawić w przypadku ślubow wieczornych to trzeba byłoby się bawiś gdzieś do godziny 13-14 Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() A zdecydowałaś się już kiedy idziesz na l4? Trochę się w pracy uspokoiło? |
||||
|
|
|
#1989 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
A ile m-cy ma Majka? Cytat:
![]() Mnie najbardziej wkurza, że się naobieraliśmy i nakroiliśmy tych cholernych jabłek....a wyszło z tego pół garnka musu jabłkowego
|
|||
|
|
|
#1990 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ale nie zdawalas w Polsce ![]() Cytat:
i jaka ciepla Wkoncu idziesz do lekarza, nie my, ale Ty badz z siebie dumna, robisz to dla siebie i swojego zdrowia ![]() ale idzie Maja do przodu![]() Cytat:
Dzien dobry ![]() Wstalismy, a na 10.00 idziemy na play group, juz po raz ostani
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz mojej kolezanki tesciowa co roku kupuje jej rajstopy wlasnie w takim rozmiarze, gdzie ona nosi M ![]()
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Dzisiaj już mi lepiej. Czytam Was
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
To swietnie, ze humor sie poprawil.
Ja tez czytam ale mam klopot z wbiciem sie
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wręcz przeciwnie, pyta mnie np. na wiosnę 'oh, wiosna, potrzebowała bym jakąś jasną torebkę, może masz coś do oddania?' |
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
czytam Was od rana, żeby nadrobić ![]() Dziękuję, ogólnie nie jest źle.. Mam strasznie obolałe piersi, czasem pobolewa mnie brzuch choć teraz już coraz rzadziej. Na początku bolał dosyć mocno, ale czkałam na okres więc myślałam, że tak ma być mam mdłości, ale na razie nie są jakieś nie do wytrzymania. Ogólnie nie narzekam, tak mogłoby być cały czas. Cociaż dla Maleństwa zniosę wszystko Mam straszne ssawki, ciągle bym jadła.. a jak nie jem to jest mi właśnie niedobrze.. próbuję nie przesadzić, bo nie chcę przytyć za dużo i czasem oszukuję żołądek piciem, owocami, czy cukierkiem ![]() Na razie przybrałam jakieś 2 kg. W sierpniu ważyłam 47,5 kg, rano jeszcze nie jest źle z moim brzuskiem, ale wieczorem to mam już taką piłkę jak kuzynka która jest w 4 msc ![]() ![]() ojjj ja mam kochaaaną teściową. Opiekuje się mną, spełnia zachcianki kulinarne.. Moja mamusia niestety 500 km dalej ![]() Jeżdzimy do moich rodziców minimum raz w miesiącu, ale teraz pewnie ograniczymy trochę te wyjazdy. Ostatnio byliśmy na początku września (jeszcze nie wiedziałam o ciąży) a teraz biorę urlop i jutro jedziemy z dobrą nowiną nie mogę się doczekać reakcji
Edytowane przez lonely_lady Czas edycji: 2012-10-09 o 09:09 |
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja to lubi kupowac bielizne Tak jak juz jestesmy w Pl to generalnie daje Nam kase
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mi kupuje narzedzia kuchenne (bo wie, ze nienawidze gotowac) czyli wage kuchenna, warzechy, nabieraczki itd.
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja od niej raczej nie dostaje nic tak bez okazji. Teraz wróciła z Chorwacji...dostałam mydło ... Cytat:
Lepiej mi powiedz czy robisz jakieś typowe portugalskie potrawy... Jesli tak,to jakie? |
|||
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'A ja często dostaję coś od teściowej i najczęsciej są to trafione prezenty. Od koszulek nocnych, przez biżuterię (mimo tego, że w zasadzie w niej nie chodzę, ale bransoletki mnie cieszą i zaczynam w nich chodzić ) po perfumy, ubrania,. Zdecydowanie nie mam na co narzekać
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, ja po Marysi wszystkie rzeczy trzymam
czasowo wypożyczam je koleżankom, które mają młodsze córeczki, ptem jak wracają pakuję próżniowo i 3mam ![]() gratluje pełzania
|
|
|
|
#2006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sam to mowi![]() Ej, no ale cos dostałas ![]() Cytat:
|
|
#2008 | ||
|
Zakorzenienie
|
No taka prawda.
Moja mama bardzo lubi mojego męża, z wzajemnością... mówi o nim 'mój synek' ![]() Cytat:
Cytat:
A tak na serio... szkoda, że tam mało znasz potraw portugalskich..a czeskie to niezły syf,co? |
||
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia wiesz...jakbyś się zdecydowała sprzedawać...to ja chętnie kupię.. ![]() O ile dziewczynka się u mnie potwierdzi ![]() Dodaja...skoro tak twierdzisz...to faktycznie ludzie są na przegranej pozycji...a tak nie powinno być ... Może czas napisać do Uwagi? ![]() Tomalinko...skoro dla Ciebie wesele ze ślubem od 14 do 5 nad ranem do krótko...to ja nie mam więcej pytań!!!
|
|
|
|
|
#2010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będziemy mieli córcię to chyba tak nazwiemy, podoba nam się też Gabi dlatego myślimy o Marii Gabrieli ![]() Cytat:
też bym tak reagowała ![]() Cytat:
z pewnością przyjemnie się patrzy na takie pozytywne relacje najważniejszych osób w naszym życiu
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

wlasciwie nie "dogadalismy" sie z egzaminatorem (bylo skrzyzowanie i przede mna stal samochod i on pojechal a ja chcialam podjechac blizej a egzaminator mi po hamulcach i dup.a
)

?? Jakieś nowiny...

więc nie zapowiada się na szybkie wyjście Emilki