Ślubujące w 2012 - część II - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-06, 13:33   #3901
katie99kasia
Rozeznanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
Najpierw się przywitam już jako mrożonka, po dłuuugiej nieobecności, mam nadzieję, że mi wybaczycie
Od wtorku już zaczęłam wielkie przygotowania do otwarcia, więc ledwo odpoczęłam w poniedziałek i znowu zaczął się pęd jak przez ostatni miesiąc

Teraz lecę Was nadrabiać, postaram się też jeszcze dzisiaj wrzucić do klubiku chociaż krótką relację
Witamy Cię w gronie żoneczek
Opowiadaj nam wszystko po kolei i czekamy na zdjęcia

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 14:08   #3902
Neave
Raczkowanie

Dziewczynki - baaardzo Wam dziękuję za wszystkie życzenia! przeczytałam je dopiero dzisiaj ale zrobiło mi się straaasznie miło
Buziaki dla Was wszystkich

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, przepraszam Was najmocniej że tak zamilkłam! Ale zupełnie niespodziewanie i w wielkim szoku dowiedzieliśmy się że będziemy rodzicami.. i naprawdę trochę mnie to wytrąciło z równowagi ))
Gratulacje!!!
ależ macie prezent ślubny

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Ale jestem zła. Generalnie wszytsko finansujemy sami ale rodzice TŻ zaoferowali sie, że dołoża nam chociaz do sali 5000zl. I kilka razy pytaliśmy czy na pewno i czy dadzą rade oni, że tak, tak. Dzis TŻ dzwoni do nich i gdyby ich nie przycisnął to by nie powiedzieli, że nie maja. Tydzień przed terminem zapłaty oni zmuszeni przyznają, że nie maja. I generalnie zostawili nas z "reka w nocniku". Juz nie chodzi o to, że nie maja tylko, że do tej pory nic nie powiedzieli o tym. Zaraz chyba będę płakać ze złości.
dlatego my z TŻ (już mężem ) uznaliśmy że zorganizujemy za tyle za ile sami jesteśmy w stanie, bez proszenia się kogoś. z tego co nam znajomi czy rodzina mówiła organizując swoje śluby, jeśli ktoś się deklaruje coś dołożyć to najlepiej żeby dał od razu - wtedy macie pewny budżet i sami decydujecie ile na co wydać. w innych przypadkach różnie bywa i często w ostatniej chwili trzeba pożyczać...
dobrze, że ktoś Wam w końcu pomoże.

Cytat:
magnusia - no czuję się tak jak mówiłam - raz się niezmiernie cieszę, raz jestem przerażona ) generalnie jeszcze się oswajam z myślą..
fizycznie czuje się b.dobrze, bo i to dopiero sam początek, podejrzewam 5tydzień więc wszystko może się zdarzyć i może z tego nic nie wyjść..
U lekarza jeszcze nie byłam, ale w 4 testach ciążowy widzę dwie kreski ))
polecam wizytę u lekarza - jakiegoś pewnego. ja nie robiłam testów, ale wiedziałam że jestem już w ciąży. poszłam do lekarki do której zawsze chodziłam i stwierdziła, że nie mogę być w ciąży, a nawet jeśli jestem to dopiero ze 4 tygodnie, więc ona i tak nie sprawdzi... a jako że czułam, że jestem TŻ zapisał mnie do przychodni przyszpitalnej. 3 tyg później na wizycie gdzie podałam te 7 tygodni, wyszło, że kończę już 13 tydzień czyli jednak to moje przeczucia były prawidłowe

Malgos - wow, Dubaj! czekamy na relację jak już wrócicie

Justynaa - Praga jest cudowna, piękna, niesamowita i wogóle

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
właśnie się dowiedziałam, że macie w Wa-wie Bath&Body Works - o matko - niech ten sklep kiedyś otworzą we Wrocku, zostawię tam miliony! (których nie mam, ale zdobędę)
cóż to za sklep??

Cytat:
Drzwi do nas nie dotarły, nie dotrą. Jutro będziemy coś kombinować z drzwiami choćby tymczasowymi. Jeszcze teraz są u nas stolarze i mój Tż.
mogę podpytać jakiej firmy te drzwi?

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ślub za tydzień a mi jak na złośc wyskakują na twarzy a szczególnie na nosie syfy mam syfa na środku nosa - nie wiem co ale kosmetyczka która jutro będzie mnie malowac będzie musiała sprawic jakiś cud, żeby to zatuszowac
nie przejmuj się mi dziecko zafundowało 2 dni przed ślubem szramę na 1cm na środku nosa - pod makeupem zniknęła i co fajniejsze nie wróciła!

magnusia - a propos tego nowego osuwiska przy Świętokrzyskiej i Marszałkowskiej, najgorszy fragment jest przy Szkolnej, czyli przy ulicy na której jest knajpa w której mieliśmy nasz obiad po ślubie!

Cytat:
Zastanawiam się jeszcze nad pudelkiem na koperty. Miała któraś z Was? Warto?
blair - ja mam takie pudełko, w ogóle nie użyte... czasu zbrakło na złożenie go...

relację Wam powolutku skrobię, gorzej będzie ze zdjęciami, bo sami nawet 1 zdjęcia z własnego ślubu nie mamy jeszcze od przyjaciela-fotografa wiemy ze będziemy mieli za tydzień, ale myśleliśmy że może ktoś się wcześniej podzieli, a tu nic

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Wszystkiego co najpiękniejsze i najsłodsze, słońca każdego dnia i uśmiechu od ucha do ucha dla kochanych PMek - szczesliwa, niki, Justynaaa!!!
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 17:41   #3903
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
współczuję
Jutro idziemy na ślub do znajomych TŻ, idę zrobic sobie próbną fryzurę i makijaż, będzie test w bojowych warunkach
Ślub za tydzień a mi jak na złośc wyskakują na twarzy a szczególnie na nosie syfy mam syfa na środku nosa - nie wiem co ale kosmetyczka która jutro będzie mnie malowac będzie musiała sprawic jakiś cud, żeby to zatuszowac
Pokaż nam się po próbnej fryzurze i makijażu. Wierze że kosmetyczka da sobie rade ale życzę żeby do Waszego Dnia wszystkie niedoskonałości zniknęły
Cytat:

Zdjęcia nowej sukienki wrzucę po panieńskim, w sensie wrzucę zdjęcia z Panieńskiego to zobaczycie
W niedziele jedziemy zapłacić za sale i ustalić menu. Ciągle się waham co do potraw. I muszę kupić jeszcze figurkę na tort, etykiety na wódke i księgę gości. No i we wtorek odbieramy zapowiedzi TŻ i od razu pójdziemy załatwić resztę w kościele. Zastanawiam się jeszcze nad pudelkiem na koperty. Miała któraś z Was? Warto?
Wiec czekamy na zdjęcia i relacje z panieńskiego
Ja miałam pudełko ale z racji tego ze trzymała je świadkowa to dla mnie nie zrobiło ono żadnej różnicy i równie dobrze mogła trzymać koszyk czy torebkę
Cytat:
Najpierw się przywitam już jako mrożonka, po dłuuugiej nieobecności, mam nadzieję, że mi wybaczycie
Od wtorku już zaczęłam wielkie przygotowania do otwarcia, więc ledwo odpoczęłam w poniedziałek i znowu zaczął się pęd jak przez ostatni miesiąc

Teraz lecę Was nadrabiać, postaram się też jeszcze dzisiaj wrzucić do klubiku chociaż krótką relację
Witaj wśród Mrożonek Tak sobie właśnie o Tobie myślałam jak sie wszystko udało i kiedy do nas wrócisz Opowiadaj jak było i co z tą dziurą w ziemi przy Waszej restauracji ?!?

Dzwoniłam wczoraj do fotografa i powiedział że zdjęcia powinny być do połowy przyszłego tygodnia i byliśmy dziś u znajomych którzy dali nam zdjęcia i filmiki z wesela na których zobaczyłam jak mój mąż wywijał rock&rolla

Justynaa, Niki, Szczesliwa kochane wszystkiego co najlepsze u mnie dziś była śliczna pogoda i takiego słońca życzę Wam przez całe życie

Edytowane przez Pradip
Czas edycji: 2012-10-06 o 17:43
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-06, 18:46   #3904
Malgos_12
Zakorzenienie

Neave - ten sklep - Bath&Body Works jest świetny! świat balsamów, kremów, żeli pod prysznic, świeczek zapachowych, ale takich balsamów jak te to nie ma nigdzie indziej - pachną jak perfumy i bardzo fajnie nawilżają, trzymają się na ciele długo... ohh jak ja kocham ich produkty!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 10:48   #3905
magnusia
Zakorzenienie

witam znów dziś cisza tutaj straszna...
chyba wszystkie odpoczywają po sobotnich szaleństwach
Stary 2012-10-07, 13:38   #3906
Malgos_12
Zakorzenienie

ojej, no rzeczywiście cichutko!
właśnie wyjrzałam za okno a tam jesień!! to słoneczko nie ma juz tego blasku...ehhh jeszcze miesiąc i 1 dzień i będę miała lato!
Stary 2012-10-07, 15:50   #3907
blair_90
Raczkowanie

czesc dziewczyny.
Powiem Wam, że było bardzo fajnie Zapamiętam te noc chyba na całe życie
Wiecej opowiem jak dojde do siebie

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 16:10   #3908
Malgos_12
Zakorzenienie

Blair - czekamy na relację i zdjęcia
Stary 2012-10-07, 17:08   #3909
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
czesc dziewczyny.

czekamy niecierpliwie na relację i zdjęcia

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
ojej, no rzeczywiście cichutko!
właśnie wyjrzałam za okno a tam jesień!! to słoneczko nie ma juz tego blasku...ehhh jeszcze miesiąc i 1 dzień i będę miała lato!

u mnie też pochmurno i jesiennie - oby do kwietnia i też będę miała lato
Stary 2012-10-07, 17:23   #3910
Malgos_12
Zakorzenienie

też sobie myślę, żeby gdzieś pojechać w tym czasie, ale wszystko się okaże
Stary 2012-10-07, 17:33   #3911
jojla
Zakorzenienie

Hej
ja tak tylko na chwilkę, jak będę miec wiecej (może wieczorkiem) czasu to wrzucę Wam zdjęcia fryzurki i makijażu. Wybawiliśmy się wczoraj świetnie, pogoda była cudna, mam nadzieję, że i za tydzień nas nie zawiedzie bo dziś zrobiło się paskudnie, leje i zimno

edit: wrzuciłam zdjęcia do klubu

Edytowane przez jojla
Czas edycji: 2012-10-07 o 20:41
jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 21:30   #3912
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Neave - ten sklep - Bath&Body Works jest świetny! świat balsamów, kremów, żeli pod prysznic, świeczek zapachowych, ale takich balsamów jak te to nie ma nigdzie indziej - pachną jak perfumy i bardzo fajnie nawilżają, trzymają się na ciele długo... ohh jak ja kocham ich produkty!
Malgos skusiłam się... wparowaliśmy dziś do Złotych i kupiłam balsam, płyn do kąpieli i mgiełkę o zapachu Kwiatu Kwitnącej Wiśni.... więc czeka mnie dziś pachnąca kąpiel
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-07, 21:38   #3913
Malgos_12
Zakorzenienie

Neave - podziel się potem wrażeniami miałam balsam o tym zapachu
Stary 2012-10-08, 09:42   #3914
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
czesc dziewczyny.

I ja czekam na fotki i relację!!

niki19, JJJustynAAA, szczesliwa25
- Wszystkiego najlepszego!! Dużo, dużo miłości!! Żeby między Wami i Waszymi mężami była nieustająca chemia, duuużo żaru i namiętności. Szczęścia i długiego, wspaniałego życia we dwójkę (czasem w dwójkę + ;P). Umiejętności radzenia sobie z problemami, cierpliwości, kompromisów, wyrozumiałości.

My w weekend dostaliśmy zdjęcia i film - wersję testową, mamy parę uwag, ale jest GENIALNY Bardzo jesteśmy zadowoleni ze wszystkiego. W klubie link do galerii zdjęć, jak tylko kamerzysta zamieści skrót z wesela w necie też link dorzucę.

Miłego dnia dziewuszki!

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 10:19   #3915
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
My w weekend dostaliśmy zdjęcia i film - wersję testową, mamy parę uwag, ale jest GENIALNY Bardzo jesteśmy zadowoleni ze wszystkiego. W klubie link do galerii zdjęć, jak tylko kamerzysta zamieści skrót z wesela w necie też link dorzucę.

Miłego dnia dziewuszki!
Właśnie ostatnio sobie myślałam o Tobie czy doszłaś dostałaś już film pędzę do klubu bo umieram z ciekawości na myśl o zdjeciach

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-08, 10:50   #3916
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Czesc Dziewczynki wita was Mrożonka ) przeszczęśliwa Małżonka swojego męża...

Zapamiętam ten dzień do końca życia... magnusia miała rację było cudownie wszystko się udało... Zdjęć jeszcze nie mam ale jak tylko znajdę chwilkę to naskrobię wam relację...

P.S obrączka na ręce Tż wygląda ślicznie nie mogę się na patrzeć... I miał jej nie nosić ale do wczoraj miał ją jeszcze na palcu, może się przekonał

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 11:10   #3917
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość

Zapamiętam ten dzień do końca życia... magnusia miała rację było cudownie wszystko się udało... Zdjęć jeszcze nie mam ale jak tylko znajdę chwilkę to naskrobię wam relację...

P.S obrączka na ręce Tż wygląda ślicznie nie mogę się na patrzeć... I miał jej nie nosić ale do wczoraj miał ją jeszcze na palcu, może się przekonał
Witam wśród żoneczek
Oj już się doczekać nie mogę relacji i zdjęć (uwielbiam to!)
Obrączka ma jednak coś w sobie- bo ja też nie mogę do tej pory napatrzeć się jak pięknie błyszczy na palcu- a mąż na pewno jest też pod jej urokiem i przekona się do noszenia

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-08, 13:54   #3918
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:

Witaj w gronie szczęśliwych mężatek!!! Może TŻ się przekona, powtarzaj mu, jak ładnie wygląda z obrączką .. Czekamy na relację i na zdjęcia oczywiście!!

Ćwiczę!! 1.12.2012

Stary 2012-10-08, 14:50   #3919
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

witaj w gronie żonek
Bardzo się cieszę, że wszystko sie udało i czekam niecierpliwie na relacje i fotki
Stary 2012-10-08, 18:05   #3920
Malgos_12
Zakorzenienie

Justynaa - super, że już jesteś z nami! czekamy na relację!
ja znów po kolejnych szczepieniach jeszcze zostały mi jedno ....
a od dziś, za miesiąc o tej porze będę w samolocie niech ten czas leci szybciej!
Stary 2012-10-08, 18:15   #3921
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
I ja czekam na fotki i relację!!
Czyli warto było czekać? Super lecę zaraz do klubu obejrzeć zdjęcia. A powiedzcie jak to jest z tą roboczą wersja filmu co można w niej zmienić? Jakie Wy macie zastrzeżenia?
Cytat:
Malgos skusiłam się... wparowaliśmy dziś do Złotych i kupiłam balsam, płyn do kąpieli i mgiełkę o zapachu Kwiatu Kwitnącej Wiśni.... więc czeka mnie dziś pachnąca kąpiel
Ale pachnące zakupy
A nam wczoraj mąż zrobił taką pachnąca kąpiel a potem leżeliśmy na kocach w pustym salonie przy rozpalonym kominku
Kochana a kiedy Ty wrzucisz nam swoja relację i zdjęcia?
Cytat:

Jak miło sie czyta takie słowa oby tak już zawsze było u nas wszystkich
Mi cuz przez cały miesiąc się buzia cieszy jak spojrzę na prawą rękę męża
Cytat:
Justynaa - super, że już jesteś z nami! czekamy na relację!
ja znów po kolejnych szczepieniach jeszcze zostały mi jedno ....
a od dziś, za miesiąc o tej porze będę w samolocie niech ten czas leci szybciej!
Całą podziurawiona będziesz zanim wylecisz super że już niedługo...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-08, 18:15   #3922
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Jednak z ta relacja bede musiala poczekac bo wlasnie w ykupilismy sobie voucher i wyjedzamy do spa na kilka dni... juz sie ciesze )

Jak tylko znajde kilka wolnych chwil to sie na pewno odezwe

Mama Franka

Stary 2012-10-08, 18:20   #3923
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - dokładnie, szczepionka na szczepionce ale co tam - warto!

Justynaa - a gdzie się to nowożeńcy wybierają? do jakiego spa?? super!
Stary 2012-10-08, 21:27   #3924
Malgos_12
Zakorzenienie

właśnie oglądnęłam świetny dokument - jak macie chwilkę to polecam
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&...RGtdRl0YQvLCrw
Stary 2012-10-08, 22:57   #3925
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip - dokładnie, szczepionka na szczepionce ale co tam - warto!

Justynaa - a gdzie się to nowożeńcy wybierają? do jakiego spa?? super!
Wybieramy sie w góry gdzieś w okolice Zakopanego mąż mi nie zdradził ma to byc suprise, mielismy jechac do Pragi ale ze względu na brak przeze mnie dużej ilości urlopu jedziemy na kilka dni wypocząć i się zrelaksować...
Oby tylko pogoda się odrobinę poprawiła bo podobnow górach sypneło sniegiem...

Oh dziewczynki jak patrze na swojego Tz to czasem nie moge uwierzyć że jest moim mężem... Że jesteśmy na dobre i złe tylko my dwoje...
Ech ale się rzewnie zrobiło...

zmykam się pakować

Mama Franka

Stary 2012-10-08, 23:07   #3926
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Jednak z ta relacja bede musiala poczekac bo wlasnie w ykupilismy sobie voucher i wyjedzamy do spa na kilka dni... juz sie ciesze )

Jak tylko znajde kilka wolnych chwil to sie na pewno odezwe

ale super relaksuj się i czekamy na relację
Stary 2012-10-09, 08:57   #3927
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Czyli warto było czekać? Super lecę zaraz do klubu obejrzeć zdjęcia. A powiedzcie jak to jest z tą roboczą wersja filmu co można w niej zmienić? Jakie Wy macie zastrzeżenia?
Możemy np wyciąć jakieś fragmenty, których nie chcemy, które nam się nie podobają itp., ale co do naszych zastrzeżeń, to chcemy aby cały pierwszy taniec był pokazany na nas, jest kilka ujęć na gości - np. siedzących przy stołach, a ja wolę mieć calutki pierwszy taniec z widokiem na nas chcę mieć pełną pamiątkę. w sumie to 3 takie uwagi mamy chyba więc nic "poważnego" )

Ćwiczę!! 1.12.2012

Stary 2012-10-09, 09:06   #3928
szczesliwa25
Rozeznanie

Dziewczynki!! Już po Na szczęście ) teraz mi dobrze, spokojnie i bezpiecznie. I wszystkie nerwy odpuściły ) wiem, że pewnie wszystkie to mówią ale na lepszym weselu nie byłam )

I jedna z fotek zrobionych przez znajomego

Edytowane przez szczesliwa25
Czas edycji: 2012-10-10 o 10:36
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-09, 09:27   #3929
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
C
A nam wczoraj mąż zrobił taką pachnąca kąpiel a potem leżeliśmy na kocach w pustym salonie przy rozpalonym kominku
Aż się rozmarzyłam... tak romantycznie

Cytat:
Dziewczynki!! Już po Na szczęście ) teraz mi dobrze, spokojnie i bezpiecznie. I wszystkie nerwy odpuściły ) wiem, że pewnie wszystkie to mówią ale na lepszym weselu nie byłam )

szkoda ze tylko jedna- ale już tu widać ze wyglądaliście wspaniale Piękna fryzura...

Cytat:
Możemy np wyciąć jakieś fragmenty, których nie chcemy, które nam się nie podobają itp., ale co do naszych zastrzeżeń, to chcemy aby cały pierwszy taniec był pokazany na nas, jest kilka ujęć na gości - np. siedzących przy stołach, a ja wolę mieć calutki pierwszy taniec z widokiem na nas chcę mieć pełną pamiątkę. w sumie to 3 takie uwagi mamy chyba więc nic "poważnego" )
Super, że macie taką mozliwość. Fajnie jest mieć wpływ na to co będzie na filmie
Cytat:
Wybieramy sie w góry gdzieś w okolice Zakopanego mąż mi nie zdradził ma to byc suprise, mielismy jechac do Pragi ale ze względu na brak przeze mnie dużej ilości urlopu jedziemy na kilka dni wypocząć i się zrelaksować...
Oby tylko pogoda się odrobinę poprawiła bo podobnow górach sypneło sniegiem...

Oh dziewczynki jak patrze na swojego Tz to czasem nie moge uwierzyć że jest moim mężem... Że jesteśmy na dobre i złe tylko my dwoje...
Ech ale się rzewnie zrobiło...

zmykam się pakować
Kurcze ale ci zazdroszczę Nie ma nic lepszego jak wypoczynek po stresującym czasie przygotowywań ślubnych

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-09, 09:51   #3930
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

no i mamy kolejną mrożonkę
Bardzo się cieszę, że wszystko sie udało- ślicznie wyglądałaś.
Czekamy na relację i fotki

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości