|
|
#4471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 - część II
Cytat:
juz chyba sie wydalo czemu Sara miala oazje polizac jablka, arbuzy, brzoskwinie, pomarancza, cytryne, winogrona a nawet trusawki wyszlam z zalozenia ze nawet jak nie pomoze to to nie zaszkodzi, a jej to sie podobalo a jesli sama bedzie mogla wybierac to jeszcze lepiej no ale tez przeraza mnie wizja zakrzuszenia, chyba tez zaopatrze sie w ksiazke bo cala strona mi nie dziala...---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- pierwsza aukacja z papużka wygrana, moge iść spać ![]() http://allegro.pl/zawieszka-do-wozka...685056709.html |
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
w temacie jedzenia to najłatwiej zakrztusić sie dziecku oliwkami i winogronami - ze wzg. na kształt
jutro rano ważenie małej - już mnie ściska w żołądku jak o tym pomyślę
|
|
|
|
#4473 |
|
Raczkowanie
|
Ja specjalnie kupiłam wagę, żeby małą ważyć, bo się każdego dnia stresuję - ona jest taką kruszynką
![]() W załączniku obiecane zdjęcia - tylko kilka na razie - może później dam więcej,bo mamy ich całkiem sporo
Edytowane przez Opalia Czas edycji: 2012-10-09 o 00:06 |
|
|
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I córcia piękna, i zdjęcia fantastyczne!
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki , miło słyszeć, ze sie podobają
a moja Marianna to z charakteru podobna chyba do Zosi, bo w dzien prawie nie sypia, za to w nocy po 7-8 h czasem nawet 9 i tak samo tez jest na piersi a wieczorem na "dopchanie" dostaje butle i śpi super potem :P
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawusią
![]() tz raniutko pojechal mi po zakupki i kupil po drodze cieplusie bułeczki ![]() nawet nic nie marudził ze kupiłam sweterki pytał sie tylko czy mam zamiar jeszcze cos zamawiac w ciemno czy nie lepiej jechac na zakupy![]() mała spała od 20 do 4 i zasneła jakos o 4.30 i spi dalej wiec jestem wyspana![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() ps: ja chce wlasnie takiego miśka wiem ze jakos one sie nazywają ale zapomnialam jak
|
|
#4478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka, też się witam z kawką.
Kiedy ja to wesele odeśpię w końcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wagęCytat:
|
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj mamy badanie , mała już marudzi bo nie śpi prawie 3 godziny , o 10.45 zaczynamy jedzonko i spanko .ZA pół godziny już się zbieramy , najbardziej przeraża mnie jazda autem, że zaśnie. Już nie mogę się doczekać prosimy o kciuki
, popołudniu zdam Wam relacje jak było |
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4481 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hej hej, ale piekna pogoda, noc super i znów nie było stękania nad ranem, ale boję się odkładać bobotic i dicoflor mimo ze bobotic stosujemy tylko 2x na dobę(wieczorem i w nocy) |
|||||
|
|
|
#4482 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzięki Agunia
jest dobrze!dzięki Paulina ![]() zważyliśmy małą (po kupce i prawie na głodniaka) i wyszło że przybywa jej 40 g dziennie tylko na piersi bez dokarmiania jakiegokolwiek Cytat:
ja swoją teraz budzę na jedzenie Cytat:
najbardziej podoba mi się to z mamusią ![]() Cytat:
czekamy na dobre wiadomosci!!!!
Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-10-09 o 09:36 |
|||
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle mi się ten bebilon comfort nie podoba
małemu cały czas się ulewa woda (tak podobno po tym mleku jest)nawet ładnych parę godzin od wypicia, jak mu się odbija to zdaje mi się że mu się co nieco dostaje do przełyku i jakoś częściej ma czkawkę....
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas przyrosty koło 25g/dzień, czyli minimalne, ale to ok, Luśka i tak już jest grubaskiem
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak powiedziałam pielęgniarce ze 40 g dziennie to powiedziała ze nawet za duzo ale ja nie wierzę w to "za dużo" na piersi, poza tym ma zaległości, to niech sobie tyje
|
|
|
|
|
#4486 | |
|
Raczkowanie
|
Hej, witam sie ze śniadaniem
![]() Nocka udana, dziecię spalo do 8 Cytat:
Prince chodzi Ci o takiego królika jak na zdjęciu? Jak chcesz to mogę Ci powiedzieć skąd są te króliki - dziewczyna je robi na zamówienie i możesz sobie spersonalizowac tego króliczka i ceny są tez wcale nie zabójcze :P |
|
|
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martini mała marudzi bo zasypia..... tarmosi oieluche i gęga jak gęś ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wybudzam w nocy na karmienie tylko raz i zostanę przy tym wybudzaniu żeby te przyrosty dzienne się nie zmniejszyły. Szybciej niech nie tyje, bo wykres przyrostu wagi i tak nam się zrobił dość pionowy w porównaniu do tego "standardowego" a poza tym łatwiej i lżej nosić hehe
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 4923798
Cytat:
i mama jaka ładna ![]() ja też wczoraj robiłam swojemu
Emilowe całusy Edytowane przez nel_a Czas edycji: 2012-10-09 o 09:59 |
|
|
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jutro mam fryzjera, umówiłam sie do stylisty na rewolucję ![]() wogołe to czasem mam wrażenie jakby jaś miał jedno oczko słabsze-czasem sie mniej otwiera i galka nie nadąża za drugą ![]() zauwaz yłyscie cos podobnego?
Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2012-10-09 o 10:00 |
||
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
donosze ze juz polowy wlosów nie mam
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- ej dziewczyny jak chce przez neta z apomoca tokena wyslac przelewy to wchodze sobie an konto i co? tzn token tutaj niema nic do rzeczy bo przez niego tylko wchodze. A reszta tpo co? bo mam kupe przelewow dzis i rachunki i 9 przeklewow na allegro
|
#4492 |
|
Raczkowanie
|
Linka super, ze mała wiecej przybiera !
Nel_a fajne zdjęcie ![]() Prince mi tez strasznie zaczęły włosy wypadac ![]() Tu jest link do strony fb tych kroliczkow http://www.facebook.com/blubohandmade super są- ja mojej chyba na gwiazdkę sprawie takiego |
|
|
|
#4493 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
!Cytat:
![]() Martini Bianco (bo pewnie to pijesz ze sprite, tak samo jak ja ) to właśnie jest VermouthCytat:
![]() Ja też Jak wiążę kucyka, to gumkę przeplatam 4/5 razy A ja się witam ze śniadankiem i zieloną herbatką Muszę zrobić odwyk od kawy, bo zaczyna mi być niezbędna, a uzależnieniom mówimy NIE
|
||||
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde myslalam z eone sa drozsze!!! 49 to nie duzo. jaaaaaaaa tz lepiej niech pracuje i duzo zarabia ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- jacie ale one sliczne ja niewiem którego wybiore
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Opalia zdjęcia absolutnie cudowne
Mała spała więc nadrobiłam zaległości w sprzątaniu i gotowaniu, do tego poplotkowałam z koleżanką i zabrałam się za wizaż. To moje kochane dziecię się obudziło Teraz ją oporządzę i pójdziemy na spacer. Jest dość chłodno, ale świeci słońce więc można iść. Miłego dnia Kobietki |
|
|
|
#4496 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Kobietki
U nas dzisiaj ładna pogoda, więc zaraz się karmimy i wybywamy pospacerować Opalia, Wasze zdjęcia są przepiękne ![]() A mnie ze strony z maskotkami zachwyciły sówki. Kupię!
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej witam sie z kawka bo sniadanie juz zjadlam
![]() za nami piekna nocka i tak samo ladny poranek nie bylo stekania prezenia sie ani nic mala zasnela o 8 pozniej pobudka o 22 najadla sie i zasnela snem kamiennym po czym obudzila sie przed 4 pojadla poszl spac pobudka o 7.30 pojadla i znou spanko do 9 ![]() wyspalam sie ze hej ![]() a teraz siedzi w lezaczku puszcza pierdy i wydaje z siebie takie dziwne dzwieki ze az siac mi sie chce piszczy krzyczy guga normalnie szok ![]() i wola ej ej ej ![]() mam nadzieje ze dzisiaj przyjda paczki ![]() Opalia zdjecia boskie Linka brawa za przyrost teeraz juz mozesz troche wrzucic na luz w sensie nie denerwuj sie juz tak kobieto!Ciastek mi wlosy tez leca garsciami ale mam ich duzo na szczescie wiec moze az tak nei odczuje :P Pdhwao nie zauwazylam nic takiego... ale moja jak zasnie i ma powieki nie domkniete to ma zeza ![]() jeessu jak to dziecko krzyczy
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szczescie tez mam duzo. Ale widze ze mam ich sproo mniej.
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Próbowałam nagrać małą jak pierdzi ustami, ale nic z tego, dzisiaj hitem są jej nogi i się w nie non stop wpatruje
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze troche i zacznie je pakowac do buzi
uwielbiam ten widok ![]() w ogole mam dzis zaj.eb.is.ty humor i nie wiem dlaczego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

z drugiej strony bałabym się czy się nie zaktrzusi ?? na pewno po cześci będe stosowac niektóre metody ale może nie wszystko....
juz chyba sie wydalo czemu Sara miala oazje polizac jablka, arbuzy, brzoskwinie, pomarancza, cytryne, winogrona a nawet trusawki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wiem ze jakos one sie nazywają ale zapomnialam jak

za wagę

Jak wiążę kucyka, to gumkę przeplatam 4/5 razy