|
|
#3841 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Ojjj trzeba
Dobre, bajka ![]() W Biedro można dorwać takie kolorowe, też smaczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A storczyki to swoją drogą, bo same w sobie są kosztowne. Ale warto się przejść po różnych miejscach ze wzorem bukietu i popytać, można ugrać czasem kilkadziesiąt zł. Albo może zmniejszyć wielkość? To czas spróbować ![]() Cytat:
Leniwy dzień u mnie. Zaraz spadam trzaskać foty. Blogasek
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziołchy ?
Co u Was taka cisza ? Ja nadal i bez skutku walczę z kotami . |
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zupełnie zapomniałam, że storczyki są takie drogie, dopiero kiedy podała mi cenę to mnie olśniło ![]() W weekend byliśmy dopiero zamawiać obrączki, ale facet dzisiaj do mnie dzwonił, że tego modelu, który wybraliśmy, nie da się zrobić w tak małym rozmiarze (chodzi o szerokość), bo nie będzie tak ładnie wyglądała, a z kolei o rozmiar szersza będzie dla mnie za duża (palce mam szczupłe, ale krótkie niestety). Tak więc jutro pewnie znowu tam pojedziemy i będziemy szukać innego modelu ![]() Dwa dni mnie nie ma i nic nie piszą ![]() Kurcze, ciężka sprawa, miałam nadzieję, że koty dadzą szansę nowej koleżance. Korzystając z okazji, że byłam w Łodzi, połaziłam po sklepach i znowu mnóstwo kasy wydałam ![]() Znowu muszę przelać coś z oszczędnościowego, bo jutro muszę zapłacić rachunek za światło, a na koncie pustki Ale przynajmniej tym razem Inglota omijałam z daleka, co nie było łatwe
|
|
|
|
|
|
#3844 | ||||
|
|
Cytat:
Nadal mocno za kotki kciuki trzymam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Mam nadzieję, że znajdziecie coś fajnego QUOTE=Finlora;36877153] Dwa dni mnie nie ma i nic nie piszą ![]() [/QUOTE] Dbamy o to, żebyś nie musiała za bardzo nadrabiać ![]() Cytat:
Pochwal się, co nabyłaś
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Aż tak źle? Nie wierzę
Przeglądałam w necie, na stronie tego sklepu i nawet miałabym kilka typów i chciałam, żeby TŻ też obejrzał, ale po całym dniu padł jak ścięte drzewo i nici z oglądania Najwyżej spiszę sobie numery i jak jutro pojedziemy do sklepu będę mniej więcej wiedziała co przymierzać.Naprawdę? To miłe, że tak o mnie dbacie Cytat:
![]() Kupiłam: - podkład Kobo w tym najciemniejszym odcieniu 405 jako bronzer - zamierzam ćwiczyć ![]() - buty w Deichmanie - w jednym z moich butów zgubiłam flek (nawet nie wiem kiedy, obcas jest lekko starty, więc prawdopodobne jest, że mogłam tak chodzić już kilka dni) i do szewca będę mogła dać dopiero w przyszłym tygodniu, bo wszystkie znane mi zakłady są czynne do 17. Drugie buty też mi się już niemal rozpadły, potrzebowałam więc jakichś butów do biegania po mieście. A że u mnie oczywiście wybór butów ograniczony to w Łodzi poleciałam do galerii Takie kupiłam http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-czolenka - te gumki z jednej strony są dobre, bo trzymają mi nogę w bucie (bo oczywiście 35 jest lekko za lużny), ale też trochę cisną w prawym bucie, mam nadzieję, że się wyrobią. Widzę, że nawet online nie ma już 35, może wczoraj zgarnęłam ostatnią parę ![]() - 2 staniki Tak wiem, mam już kilka, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby być w Łodzi i nie wejść do jakiegoś sklepu z bielizną. W dodatku było 20% zniżki Tzn staniki były po 150 zł - 20% czyli 120, ale że podobały mi się 2 i nie mogłam się zdecydować, który wziąć, pani powiedziała, że jak wezmę oba to sprzeda mi po stówie, więc wzięłam I to już wszystko, proszę nie bić
|
|
|
|
|
|
#3846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Walczę cały czas. Mała to czart z piekła rodem. Trochę spokoju w domu, kiedy śpi. Nie mogę jej wypuścić a dwór, bo boje się, że pójdzie w pola i lasy, i nie będzie potrafiła wrócić. Flip już się trochę przyzwyczaił. Pufa jedynie jak mu Agatka do miski z żarciem włazi. Za to Flap {rudy El Diablo} i Max są jeszcze niereformowalni. Yoko, jak to księżna Yoko - od pierwszego dnia jest ponadto. Dałam jej Agatkę do powąchania. Powąchała, polizała i ma ją w nosie. Cytat:
Fajne zakupy. Nie ma powodów do kar cielesnych. Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#3847 | |
|
|
Cytat:
Małymi kroczkami do przodu i jakoś pójdzie ![]() Szkoda tylko, że to takie czasochłonne i pewnie sporo nerwów Cię kosztuje. Tulę
|
|
|
|
#3848 |
|
|
No nie wierzę, że nic nie napisały
Jelitówka mnie dopadła, idę poszeptać do białego ucha Dzidę męczy już od popołudnia, a Yao przechorowała jakieś 2 dni temu [nikt nie wiedział, co się stało i myśleliśmy, że coś zjadła...] Nara
|
|
|
#3849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Ty też się wczoraj za bardzo nie postarałaś Nawet moich zakupów nie skomentowałaś Cytat:
W ogóle dziś jakaś taka dziwna pogoda jest, bo strasznie boli mnie głowa. Już w pracy nie mogłam się na niczym skupić, kompletnie nie mogłam zmusić się do myślenia. Myślałam, że na aerobiku mi przejdzie (zazwyczaj przechodziło), ale nic z tego, muszę wziąć tabletkę, bo zaraz umrę. Od kilku dni chodzą za mną lody, codziennie planuję je zjeść i zawsze coś wypada, zapominam i przypomina mi się kiedy trzeba iść już spać. Dzisiaj już im nie daruję ![]() |
||
|
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Chandra jesienna daje o sobie znać . Cytat:
Nie za bardzo. Flap i Max nadal wariują. Bardziej Max, bo gdy tylko Agatka oczy otworzy i zaczyna swoje orgie, ten szaleje. Ona nie potrafi spokojnie chodzić tylko biega. Ona biega, a on za nią. Tak przez parę godzin, aż ją sen zmorzy. Wówczas cały dom ma trochę spokoju. Cytat:
Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3851 | ||||
|
|
Cytat:
A wczoraj, to tylko zdążyłam się wyprodukować z pożegnaniem i od razu mnie pogoniło w wiadome miejsce.Cytat:
Nie wiem, czy to od pogody, ale ja jestem dzisiaj mega zombie. Wstałam o 6:30 - Dzida mnie obudziła przynosząc niekapek, mleczko chciała. Nic dziwnego, tak biedusię wczoraj męczyło, jeszcze przez sen. Co zjadła, to zwróciła... Jak się położyłam wczoraj do wyra, to już nie wstałam... nawet nie zmyłam tuszu z oczu, tak koszmarnie było, dreszcze mnie dopadły. Dzisiaj też nie mogłam się podnieść. Co wstałam, to mnie po 30 sekundach z powrotem na łóżko rzucało, taka słaba byłam. Wszystko bolało, szczególnie plecy, jak po przeziębieniu. Dobrze, że małe grzeczne były, to można było trochę odespać. Całe szczęście już przechodzi i głównych objawów dzisiaj nie ma. Może jutro dojdę do siebie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę dzieciakom bo dzisiaj były jak nowe, a my z TŻ'tem jednym okiem podsypialiśmy i ledwo staliśmy na nogach. Ech, masz się z tym kociakiem
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Asia, cieszę się, że już u Ciebie wszystko wraca do normy. Powoli, ale wraca. U mnie w nocy było straszliwe wietrzysko i ulewa. Jak się rozwidni zobaczę czy szkód jakowyś nie narobiło. Około pierwszej Psiapsiółka dzwoniła, czy u mnie w porządku. Mieszka w odległości jakiś piętnastu kilometrów ode mnie. U Niej drzewa z korzeniami wyrywało. Matko kochana, co to się wyrabia. Pisałam Wam o tych nowych kosmetykach do włosów, których używam. Nie wiem gdzie tkwi w nich fenomen. Zgodnie z teorią wizażową badziewie straszne, bo silikony, myjadła i w serum na pierwszym miejscu denaturat. A ja zadowolona. Przy myciu dwa, trzy włosy wypadną, spokojnie trzy dni nie muszę myć no i włosy ładne wizualnie. Składów dokładnie nie czytałam, bo literki zbyt małe. Lupa nie pomaga, bom ja ostatnio ślepa. Jak się trochę ustabilizuję - doczytam co tam w nich siedzi. Miłego dnia |
|
|
|
|
#3853 |
|
Przyczajenie
|
hej drogie dziewczyny!
piszę do Was "zainspirowana" tym, że właśnie umyłam włosy. Mam 2 pytania. Włosomaniaczką jestem od czerwca ale dopiero teraz pojawił się problem. Włosy zaczęły mi lecieć niesamowicie. Nie będę się wgłębiać w szczegóły, ale jest to dla mnie naprawdę ciężkie i jeżeli nic się nie zmieni to będę mieć duuży kłopot. Mam dwóch podejrzanych. Po pierwsze (i najbardziej prawdopodobne) - za dużo nawilżaczy. Od 2 tygodni (myję 2 x tydzien) nie stosuję już półproduktów do nawilżania, dodaję do masek kilka kropel keratyny, ale wypadanie ani trochę się nie zmniejsza. I stąd moje pytanie - jeżeli zdarzyło Wam się kiedyś przesadzić z nawilżaczami lub proteinami, do tego stopnia, że włosy zaczęły wypadać to po jakim mniej wiecej czasie wypadanie (nadmierne) ustąpiło?? I kolejny podejrzany (wydaje mi się to dziwne, ale nie wykluczam) : czy mianowicie sławetny OLEJ RYCYNOWY kładziony na skalp mógłby to wypadanie powodować? Może się to wydawać dziwne, ale tylko te 2 rzeczy mogą byc powodem wypadanie, więc nie chcę nic pominąć. Będę ogromnie wdzięczna za rady i odpowiedzi, pozdrawiam ![]() |
|
|
|
|
#3854 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Dziś wróciłam do świata żywych. Dzidę jeszcze męczy i chyba paczkę pieluch mi dzisiaj pierdami uświniła, normalnie sadziła jak stara ropucha ![]() Cytat:
aż mnie zatkało.Na wschodzie spokój i sielanka. Nic u Ciebie nie zniszczyło??? Cytat:
![]() Ja taki tonik miałam kiedyś. Alkohol na drugim miejscu, a nawilżał, jak wściekły. Długotrwale. Mogłam bez kremu się obejść. Teraz niemal wszystkie koreańczyki pielęgnacyjne na alkoholu. A dziób w pięknej kondycji I pryszczaków mało i nawilżenie bez zastrzeżeń ![]() Owszem, fajnie, jak skład miły dla oka, bezpieczny i do tego skuteczny. Ale już się nauczyłam, że na pewne składniki oko przymykam. Parafina, SLES, silikony i konserwanty też. O wiele większą krzywdę potrafi mi wyrządzić masło shea albo olej kokosowy, szczególnie na twarzy. Cytat:
Od przeładowania składnikami raczej nie. Wtedy włosy tracą na wyglądzie, ale wypadać nie powinny. A tak w ogóle to gdzie polazły? Aga, Karolina, Gosia, Ania?
|
|
|
|
#3855 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Niestety
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też wczoraj padłam bez zmycia tuszu ![]() Cytat:
Były tak dobre, że miałam ochotę sama dokończyć pudełko ![]() Cytat:
Dobrze, że nic Wam się nie stało. Cytat:
![]() Już jestem ![]() Stwierdziłam, że muszę kupić sportowy stanik, bo na ostatnim aerobiku tak mną wytrzęsło, że myślałam, że mi się piersi urwą. Tylko ceny mnie przeraziły. No i oczywiście znowu nie wiem jaki rozmiar. Wolałabym przymierzyć, ale u mnie czegoś takiego oczywiście nie ma. A wiecie co teraz oglądam? Teksańską masakrę piłą mechaniczną Mam nadzieję, że nie będę miała koszmarów
|
|||||
|
|
|
|
#3856 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ja, tak samo jak Estelle, stawiam na olejek rycynowy i zły dobór kosmetyków. Przeproteinowanie i przenawilżenie wpływają na wygląd włosów. Jest teoria, że jesień to pora roku, kiedy włosów więcej wypada. Ja zwiększonego wypadania nie zauważyłam. Jak również nie wierzę w teorię : na początku muszą wypadać, bo to te słabsze. Jak dla mnie bzdura. U mnie więcej włosów leci, jak zaaplikuję nieodpowiadający im kosmetyk. Może napisz co stosujesz. Ucałuj ropuchę ! Cytat:
Cytat:
Z tym uważaj. Mierz ciśnienie. Pogoda tak szaleje, że wszystko możliwe. Moja Psiapsiółka wylądowała na SOR-ze. Parę dni głowa Ją bolała i bolała. Okazało się, że winowajcą jest niebotyczne ciśnienie. A bierze lekarstwa na jego obniżenie. Postukali, popukali, pomierzyli, medykamenty i ich dawki zmienili i wszystko jest ok. Cytat:
Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
hej!
hej! ale zabalowałam wczoraj ooooojeeee nawet tańce były hehehe wiec u mnie to juz balet na całego- trzeba tak od czasu do czasu jak człowiek cały tydzien pracuje. co do wypadania wlosów bo widze że to teraz temat weekendu - ja również zaobserwowałam wzmożone wypadanie włosów;/ winowajcą jest...jesień, tak mi sie przynajmniej wydaje . po niedzieli składam zamówienie na DOZie i zaopatruje sie w jantar ..jantarową kuracje jesienno zimową czas zacząc o! alterra szampony w promo w rossie ![]() u mnie dzis dzien leniuszka a co tam u was????Estelle? ten jedwab w płynie labiotica jest z alkoholem? poszukuje czegos bezalkoholowego
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było". Edytowane przez Ania09121983 Czas edycji: 2012-10-07 o 09:04 |
|
|
|
|
#3858 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Heroldin;36946614]
Ja, tak samo jak Estelle, stawiam na olejek rycynowy i zły dobór kosmetyków. Przeproteinowanie i przenawilżenie wpływają na wygląd włosów. Jest teoria, że jesień to pora roku, kiedy włosów więcej wypada. Ja zwiększonego wypadania nie zauważyłam. Jak również nie wierzę w teorię : na początku muszą wypadać, bo to te słabsze. Jak dla mnie bzdura. U mnie więcej włosów leci, jak zaaplikuję nieodpowiadający im kosmetyk. Może napisz co stosujesz. ojej, czyli olejek? no nieźle, co prawda wczoraj go nie dałam bo miało byc szybkie mycie, ale w takim razie chyba go odstawie na jakiś czas, albo w ogóle przestanę kłaść olej na skalp. a co do tego co stosuję to praktycznie "standardy" wizażowe i od Anwen: myję BabyDreamem (co jakies 2 tyg profilaktycznie nizoralem, bo miewam problemy z łupieżem), potem jakaś odżywka (różowa Isana, którą jeszcze mam ale nie wiem czym zastąpię jak się skonczy lub maska (gloria, biovaxy). No i do glorii dodawałam właśnie za dużo nawilżaczy w lecie (bo mam kręcone włosy więc mądrze stwierdziłam, że one są bardziej suche więc "więcej, więcej" :P ) ogolnie coś tam czasem zaświruję w stylu maski z żółtka i nafty, albo jakichś domowych rzeczy, ale to sporadycznie i wszystko było ok do tej pory więc nie ma tu nic podejrzanego. ale ale, jeszcze jedna rzecz: jakoś z końcem sierpnia dostałam upragnioną wcierkę Joanna z rzepą. po stosowaniu jej chyba 1,5 tyg zgodnie z zaleceniami dostalam jakiegos pseudołupieżu, tj. czerwonych plam na skórze głowy, które zbledły, ale masakrycznie swędziały i miałam w tych miejscach takie białe strupki, które się łuszczyły. w sumie po tej akcji kilka dni zaczęłam kłaść rycynowy na skalp, żeby on spowodował w takim razie bujny porost no i nie spowodował, ale może to też ta kuracja (chociaz po niej już ślad w przyrodzie nie pozostał, więc powinno ustać wypadanie... )no i to jest to co stosuję/stosowałam. ha, byłam pewna, że to nawilżacze... dzięki za odzew dziewczyny, jesteście jak oddział ratunkowy w takim razie rezygnuję z planu zakupu dużej buteleczki rycynowego:P i mam nadzieję, że przestaną wypadać
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Zadomowienie
|
a ja odpowiem sobie sama na pytanie; nie, nie ma alkoholu
|
|
#3860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem,trochę mi weny brakło Cytat:
Dziś pada od rana, masakra, już mam dość Wczoraj był fajny film na TV4-"Niewidzialny", specjalnie biegłam od siostry,żeby obejrzeć go u siebie ![]() Cytat:
![]() Nawet nie strasz... Często mnie boli głowa. W tym roku nawet przez to chodziłam codziennie do ośrodka na mierzenie ciśnienia i raz na popranie krwi Ale wszystkie wyniki w normie(no raz miałam podwyższone po tym jak mi krew pobrali
|
|
|
#3861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam ze mnie stanikomaniaczka ![]() Ale ten sportowy muszę kupić, bo powiem Ci, że po ostatnim aerobiku następnego dnia nadal bolały mnie piersi od tego skakania, nie mam żadnego stanika, który utrzymałby je jakoś. I nawet nie mam ochoty iść na kolejne zajęcia jak pomyślę, że znowu będzie mi tak wszystko latać i będzie mnie potem znowu bolało ![]() Bo alkohol ma chyba tylko Biosilk. Cytat:
I tak nie obejrzałam do końca, mniej więcej w połowie przełączyłam na coś innego, za dużo krwi o tej godzinie A co do bólu głowy to powiem Wam, że moja koleżanka ma coś takiego http://www.klasterowy.pl/skala-bolu. Zazwyczaj ból utrzymuje się na poziomie 6-7, czasami 8. Bierze leki, ale nie zawsze pomagają, bo jeśli weźmie za wcześnie albo za późno to nie zadziałają. A wszystko przez to, że kilka lat temu upadła i uderzyła się w głowę. Współczuję jej niesamowicie. |
|||
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po północy jakoś się skończył to obejrzałabyś i Masakrę ![]() Również jej współczuję. Zapiszę sobie tę stronę i będę sprawdzać w razie kryzysu.
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2012-10-07 o 18:36 |
|
|
|
|
|
#3863 | ||||||
|
|
Cytat:
A jak dzisiaj? Lepiej? Może to od pogody, bo coś się zmieniła... Cytat:
![]() Zostawiłam tylko dwie 'gałki' w rezerwie, w razie czego. Zjadłabym jeszcze ![]() Cytat:
Dzięki ![]() Ufff, to dobrze Cytat:
![]() U mnie co prawda nie lecą do kosza ale te ze "złymi" składnikami też nie i całkiem dajnie działają do tego Od dziś zaczynam kurację ślimaczkiem Cytat:
![]() Też bym chętnie zabalowała Cytat:
i leczenie skutków jelitówki, na szczęście wychodzimy na prostą.Miałam Ci pisać, ale już znalazłaś ![]() To tak jak ja ostatnio. Ale nawet jak nie masz, to odzywaj się i pisz, że nie masz ![]() Idę się wyblodżyć
|
|
|
|
#3864 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Zazdraszczam ! Ja dzisiaj z rozrywek : pobieranie krwi. Jutro - dentysta. Cytat:
Cytat:
A czy próbowałaś półproduktów ? No widzisz. Nie zdążyłam odpowiedzieć ![]() Cytat:
Cytat:
A ja ugotowałam wczoraj fasolkę po bretońsku i się nażarłam jak ruska świnia. A że dzisiaj mam badania, wyniki testów wątrobowych będą rewelacyjne ![]() Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam w domu jedynie, a mama mi wpoiła,że najlepsze są te na słuchawki ale ja tak sama sobie tego nie umiem ogarnąć
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja już mam dosyć tej jesieni (jesień dopiero, a zimą będzie pewnie jeszcze gorzej)... Nic mi się nie chce, tylko spać, wieczorem padam w błyskawicznym tempie (zwłaszcza w te dni, kiedy mam aerobik)
![]() Az strach pomyśleć co będzie jak kiedyś będę miała dziecko
|
|
|
|
|
#3867 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
?U mnie TŻcik powinien jakiejś fasolówki dzisiaj nagotować, chodzi za nim już jakiś czas ta zupka, więc niech się zabiera do pichcenia ![]() Cytat:
O funkcjonowanie z dzidziorkiem się nie martw. Zobacz - ja mam dwa Impy w domu, a chodzę spać przed drugą I aż sama się sobie dziwię, że idzie wytrzymać takie tempo Ale [tfu tfu, żeby nie zapeszyć] muszę powiedzieć, że wcale nie najgorzej się czuję. Mimo, że czasem faktycznie przydałoby się trochę dłużej pospać Na pewno nauczysz się funkcjonować
|
|
|
|
#3868 |
|
Przyczajenie
|
hmm...Heroldin, co do półproduktów to dodawałam do glorii dosyć często albo glicerynę, albo d-panthenol albo keratynę. Zwłaszcza po glicerynie zaobserwowałam, że loki są świetnie nawilżone, ale teraz raczej nie dodaję, bo mnie wystraszyło to wypadanie.
Jeśli chodzi o kosmetyki, które wymieniłam, to sprawdzają się wszystkie i naprawdę jestem mocno zaskoczona, bo dla mnie do niedawna użycie każdego szamponu konczylo sie łuzpieżem i okropnym swędzeniem. Od szamponu zaczęło się włosomaniactwo moje, bo w miesiącu, w którym wypróbowałam schaumę, niveę, johnsons i jeszcze jakieś 2 inne, a problem nie ustąpił- znalazłam bloga Anwen i wątki na wizażu. Obecnie mam ten babydream i jest neutralny, czasem myję nizoralem, ale to bardziej profilaktycznie, żeby łupież nie wrócił. Co do biovaxów, to narazie je testuję, ale też mam po nich ładne, błyszczące, miękkie i nie sianowate (a to sukces) włosy. Isana- dla mnie była najlepszą do tej pory odżywką, załuje, że wycofali. Gloria też fajnie robi włosom, ale przyznam, że jej zapach jest tragiczny:P:P Przyznam szczerze, że blog Anwen zrobił na mnie wielkie wrażenie, choć sceptycznie podchodziłam do nowych metod, raczej myśląc, że i tak u mnie nie podziała:P ale kosmetyki okazały się w porządku, natomiast włosy, które chcę zapuścic i ktore nigdy nie należały to mega gęstych i grubych teraz lecą przez ten olejek chyba i nawet jesli (mam nadzieje) przestana to skoro i wcierka i olej mi nie sluza to juz nie wiem czym mogłabym poprawić ich gęstość. Rozpacz mnie ogarnia jak widzę z tyłu małe "gniazdko", które trudno zaczesac, a przedtem włosy (choc jak juz mowilam- nie bardzo gęste) nie wymagały operacji typu "ukryj prześwit" ech...piję pokrzywę też i co jakiś czas serię drożdzy, ale nie wiem co jeszcze bezpiecznie mogę zrobić:P:P |
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). W dodatku jest tak zimno
|
|
|
#3870 | ||
|
|
Cytat:
Pokrzywa to dobry pomysł Do wcierania spróbowałabym Farmony - Jantar. Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Dobre, bajka 

Nic dziwnego, kurde, skoro sobie storczyki wymyśliłam 

. Mam nadzieję, że znajdziecie coś fajnego

Były tak dobre, że miałam ochotę sama dokończyć pudełko
no i nie spowodował, ale może to też ta kuracja (chociaz po niej już ślad w przyrodzie nie pozostał, więc powinno ustać wypadanie...
Ale wszystkie wyniki w normie(no raz miałam podwyższone po tym jak mi krew pobrali