![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
..no właśnie chodzi też o czas....bo ja przyjechałam np. do szpitala w sobotę o 8, o 9 .27 urodziłam a w poniedziałek o 12 jechałam do domu.
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie zastanawiam nad czymś kreatywnym żeby rozwijało ![]() ![]() Joanna tobie dla twojej 2,5 latki mogę polecic mozaike jesli nie macie a chcesz coś kreatywnego u mnie Julka dostała na poprzednią gwiazdkę i uwielbia to do tej pory i codziennie coś układa ![]() są różne na allegro ![]() http://allegro.pl/mozaika-magnetyczn...700339672.html http://allegro.pl/magnetyczna-mozaik...677987451.html ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- no mnie juz chciali wypuścić 30-go ale Julka miała za wyskoki wskaźnik adaptowalności ![]()
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ciebie coś bolało czy czułaś coś dziwnego, jak łożysko się odklejało? Bo tak myślę, że chyba się nie czuje nic skoro urodzenie łożyska nie boli. Ale nie wiem. Ostatnio strasznie chce mi się pić. Masakra - mogę chlać i chlać.
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Hej dzoewczynki, ja już po mofoloigii i zarejestrowałam się dzis do okulisty, bo mam duża wade -4.00 i ginka kazała skonsultować z okulista, zy nie widzi pzrecowskazań do porodu naturalnego. Powoli zaczelam sie pakowac, bo w sobote wyprowadzka i mam taki bałagan w chałupce, że ojojoj. A jeszcze gazu nir mamy od rana....Mam andzieję, ze to tylko ogólna awaria, a nie coś u nas....Metra chyba w Lublinie nie budują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2226 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
no właśnie.. więc chyba nie warto teraz inwestować.. Cytat:
![]() ja lubię takie rzeczy.. ![]() a co to za wskaźnik? ![]() ![]()
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe nie wiem co to za wskaźnik ale tak mi powiedzieli ![]()
![]() |
#2228 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki! ale pędzicie z pisaniem
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mi też nie wchodził, po czym się zorientowałam, że nie tu wpisałam:P Cytat:
![]() ![]() -------------------- Robiłam wczoraj morfologie, mocz i CRP - wszystko chyba w normie ![]() ![]() ![]() Dużo wizyt u nas w tym tygodniu! fajnie ![]()
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... ![]() Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2012-10-09 o 09:04 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny zaczęłam intensywnie myśleć nad imieniem.... przed ciążą była mowa ,że mikołaj, ale teraz jeszcze doszedł antoś i może igor....
dzieci do brzucha mówią antoś, ja zaczynam się też przyzwyczajać.... ale przeraża mnie ta ilość antosiów.... wiem ,że tak było z kubą ale ja to imię tak czułam...a zreszta obecnie nie jest tak żle,np.kuba ma jeszcze tylko jednego kubę w klasie tak też było w przedszkolu... ale jak to będzie z antosiami? a jeśli chodzi o mikołaja to jak słyszę zdrobnienie "mikuś" to ![]()
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Mikołaj ładnie ![]()
![]() |
#2231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A nawet jakby ich bylo duzo to i tak bym dala bo mam duzy sentyment do tego imienia. Mam podobne odczucia do imienie Julia jak ty do Antosia. Maz chcialby Julke, mnie to imie sie podoba ale ani nie mam sentymetu do niego, a poza tym wokolo slysze tylko Julki...... Mikołaj ładne imie aczkolwiek mnie nie rusza :P Poza tym wolałabym by dziecko prezent na Mikolajki dostawalo ze wzgledu na fakt ze to mikolajki a nie ze ma na imie Mikołaj. Ale to tylko moje zdanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem czy ja sie chwalilam ze tez kupilam jeansy ciazowe. 110zł eh. jeszcze na jakies jedne poluje ;p a zakup kurtki mnie przeraża w ciazowym sklepie 400zł!! ![]() Cytat:
![]() o tej kostce to nie do mnie ![]() ![]() ![]() ja jutro będę miała równo 20 ![]() ale pół będzie w 20tyg i 6 dniu nie? a w 21 zaczne drugą połówkę? Cytat:
współczuje choróbska, widzę ze wiekszosc chora ciekawe ile ja wytrzymam, kiedy sie cos do mnie przyplata w pociagu. Cytat:
brawo za ruchy ![]() a ja sie porodu nie obawiam bo o nim nie myśle ![]() no ja do jeszcze niedawna w tej ciazy to tez 22 i koniec spie juz zabita, ale od jakiegos czasu mi sie troche poprawilo i dobrze bo przeciez bym w pociagu zasnela i byl by problem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2233 |
Raczkowanie
|
ale szalejecie...a tak w ogóle to dzień Dobry
![]() Kasia bierz chłopa jak fajny, rodziny patchworkowe są fajne..i niczym się nie różnią grunt byc szczęśliwą ![]() ps. Sosnowiec to Zagłębie Luna odpoczywaj brzuszkiem do góry ![]() Nestle zdrówka dla Niny... ![]() Mikołaj jak najbardziej ja mam 6 letniego w domu, super Mikuś, Mikołajek, Micki, ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- co do prezentu na Mikołaja i imienin to kilka razy w roku jest Mikołaja nie tylko 6 grudnia i my świętujemy w piękny pierwszy dzień wiosny 21.03. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- byłam pobrac krew i tak mi zrobiła przyjemna pani że najpierw ręka w łokciu spuchła jak bania a teraz mam siwą od nagarstka do łokcia z czerwonymi szynami czyli...rozerwała mi żyły. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
na Mikołaja dostanie motorek taki jak te samochodziki pchacze
o taki http://allegro.pl/wegierski-oryginal...688195640.html bo z pchacza samochodu już wyrosła, do tego księżniczkę Celestię o tą http://allegro.pl/my-little-pony-ksi...686395534.html i książeczki plus owoce, kinder kanapki, śmiej żelki i kinderki (bo to uwielbia) pod choinkę chce jej kupić rowerek biegowy od 3lat chyba Hudora i jak starczy kasy to coś jeszcze, może pociąg elektroniczny z zestawem szyn itd itd. Cytat:
![]() a tylko z tej zamawiałaś?
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-10-09 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzis kto ma wizyte? Cytat:
Cytat:
ja musze mojego pogonic zeby zaczal myslec bo po drugim potwierdzeniu, mam nadzieje w piatek chcialabym juz oficjalnie rozglaszac ![]() Cytat:
dobra nadrobiłam. musze zjesc drugie śniadanie bo pierwsze mnie słabo nakarmiło ;p a o 12 znowu na pociag ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
a nie lepiej w ciuchu gdzieś kupić
![]() ![]() ![]() ---------- dziewczyny a ja was prosze o radę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() pisałam szukaj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2237 |
Raczkowanie
|
Dragusia a Nikolas?
Małpka nie kwalifikujesz się na państwowy program usg? ruch dziecka różnie się zaczyna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | ||
Wtajemniczenie
|
Późne dzień dobry
![]() ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mi dziecko tez nie odpowiada. wtedy czulam co wam pisalam a teraz cisza znowu, ale pewnie niedlugo sie nasze dzieci porozkrecaja. ale jak bedzie dziewczynka to ty wybierasz czy jak? nie ![]()
![]() |
#2240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
narazie z tej i z bebilonu ![]()
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2012-10-09 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2242 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do usg, wd mnie wszystko jest ok, bo po prostu jakby się coś działo złego myślę że miałabyś jakieś objawy, ale jeśli masz schizować ja bym poszła, więc musisz ocenić poziom swojej schizy ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- A która z was idzie na 3d to coś daje szczególnego ? Kiedy najlepiej ?
![]() |
#2243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no wlasnie chciałabym w tym tyg. Moze to za wczesnie na ruchy a moze nie zwariowac mozna ![]() ![]()
![]() |
#2244 |
Raczkowanie
|
przepraszam ale psy Kuby na każdym kroku spotykam i jak ktoś woła to się pół piaskownicy i kundli obraca ale psa Mikusia to nie bardzo....
![]() jak dla mnie to idealne imię..i tak ma na imię mój syn a nie pies ![]() zawołaj na osiedlu kubuś zobaczysz ile psów zareaguje ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Małpka ja chodzę państwowo i prywatnie i jeden i drugi dał skierowanie na usg 3 d prenatlane, jeden na wadę serca u mnie, drugi na dużą przeziernośc karkową, poczytaj sobie o programie badań na stronie nfz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |||||||
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny. W końcu Was nadrobiłam i cieszę się, że mnie z listy nie usunęłyście bo za często się nie odzywam.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny ja mam problem i już nie mam pojęcia od czego to. Od pewnego czasu popołudniu pobolewa mnie żołądek i już nic nie mogę tknąć do jedzenia. Na początku myślałam, że to tak tylko na początku ale teraz jest coraz gorzej. Moja gin mówiła, że mam jeść mniejszymi porcjami ale nawet to nie działa. Może któraś tak ma lub miała i ma jakiś sposób. ![]() ![]()
![]() |
#2246 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny właśnie przeglądam listopadowy numer Mamo to ja
i jest fajny program do którego może przystąpić mama w ciąży lub z małym dzieckiem www.dlamamyimalenstwa.pl w wybranych aptekach są bardzo fajne zniżki sprawdzałam cenę moich witaminy i z kartą kupie je za 32,40 zł a nie za 48 zł jak ostatnio zapłaciłam ![]() ![]() ![]()
#2247 |
Raczkowanie
|
co do imion
u nas chłopiec Antoni lub Leoś dziewczynka tylko Hanna Maria ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Edytowane przez anna maria 79 Czas edycji: 2012-10-09 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
ja nie ide bo raz ze nie mam sprawdzonego lekarza co robi, dwa 250zl wydac i sie zawiesc troche sporo, trzy ginka mi mowila ze wlasnie w okolicach polowkowego najlepiej, a ja mialam usg w czwartek, teraz bede miala znowu w piatek i co znowu za pare dni bym miala isc. to troche za czesto.
#2249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz u mnie prywatnie np w luxmedzie daje skierowanie ale w luxmedzie nie zrobie na nfz nic tylko prywatnie. A na nfz moze bym sie i dostała bez skierowania tu gdzie chodzę obecnie tylko ze to sie czeka minimum 3 tyg a za 2,5 juz i tak bede mieć to na które jestem zapisan ![]() jak znajdziesz o tym programie to wrzuć linka ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
dobra ja sie zbieram z kompa. niedługo wychodze na dworze. miłego dnia. piszcie ładnie dużo tak jak wczoraj
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.