|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część II
Cytat:
gratuluje kochana!!!!! Może coś się ruszy na wątku z tymi ciazami upragnionymi nareszcie
|
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym takich gratulacji chciała
Działam niestrudzenie, aż mój mężulek siły traci, ale na efekty trzeba poczekać niestety. Żeby mi tylko do tego czasu ten mój mąż nie padł, albo się nie zbuntował Po cichutku już gratuluję Nuna ![]() |
|
|
|
#4803 |
|
Raczkowanie
|
magbes ja bym uznala to za pozytyw. nie wazne podobno jakie kreski, jak sa dwie to znaczy ze w ciagu 36 (chyba) dojdzie do owulacji.
|
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
myslicie, że 3 testy by się pomyliły??
jeden robiłam późnym wieczorem, to była ledwo widoczna, rano najciemniejsza, a jak potem zrobiłam z innej firmy to była jaśniejsza ale po 3 minutach wyszła a czas jest 5 minut. ale już byłam 3 razy wysikana...
|
#4805 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
postaam się w kleić ale nawet za bardzo sie nie trzeba przypatrywac, żeby widzieć, bo ja już widze z daleka... a powiedzcie mi, jakbym nie była w ciązy to by mi nic nie wyszlo???
póki co jeszcze jajnik kłuje... lewy a z niego zawsze owulke czułam...
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy, ale też myślę, że gratulować spokojnie można
|
|
|
|
#4809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy tę kobiecą intuicję
Nuna, coś tak czułaś. Bałaś się, że częściowo wmawiasz sobie objawy, ale miałaś przeczucie, że się udało Mam plan też to poczuć już niedługo
|
|
|
|
#4811 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mamy kolejna fasolke zaczynam powoli gratulowac ![]() ![]() Cytat:
![]() wklejaj nam zdjęcia tesciochow ![]() D:Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tam czekam na fotki nuny
|
||||
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
strach uwierzyć... ale powiem wam, że ja czuje, że pod moim sercem coś się dzieje... bo kiedyś robiłam ten sam test w dniu spodziewanej @ i nie było nic, a dziś skoro facet już nawet po 5 rano to zauważył?? teraz czekać na bete ale mam nadzieję, że to to...
|
#4813 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie,kreski musza byc tego samego koloru zeby byl pozytyw.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-10-09 o 12:02 |
|||||
|
|
|
#4814 |
|
siedzę i myślę
|
Nuna GRATULACJE !
|
#4815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: Czekamy na betę, ale jeśli nawet chłop tą kreskę widzi i 3 testy wyszły pozytywnie to może się cieszyć! Brawo! A tak się martwiłaś
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Raczkowanie
|
acha. no to dobrze wiedziec, bo mi kiedys mowili że nie ma potrzeby robić kilku testów, wystarczy robić testy do pierwszych dwóch kresek.
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
iza a jesli w ciagu tych przepisowych 10-15 minut byly w miare tego samego koloru a pozniej ta testowa zbladla? nie do konca ale jednak jest mniej widoczna niz kontrolna?
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje ze pozytyw.Mi te kreski tez zawsze bladly juz po wyschniecie testu.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Raczkowanie
|
łaaaa
ale mi sie zachciało na obiad ryżu zapiekanego z jabłkami mmm jabłuszka mamy swoje to szybko pojdzie trza do drzewka podejsc tylko![]() dluugo myslalam co na obiada zrobic
|
|
|
|
#4822 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj kupilam sledzie w śmietanie na które miałam ochote do momentu 2 polowy bułki... zjadlam ale myślałam ze zrzygm. nie podeszły mi...
strasznie mnie boli kregosłup;/
|
#4824 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
: > ![]() kurka nie mam takiej malej foremki zeby zrobic bo te co mam to beda kurcze na pol rodziny ale moze cos pokombinuje
|
|
|
|
|
#4826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak się będziemy bujać z 10 lat i dłużej....... na pocieszenie i poprawę humoru-może widziałyści..za☠☠☠ista aukcja na allegro,naprwdę warto przeczytać ![]() http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...16757976&tid=0 |
|
|
|
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobitki! Nie było mnie chyba ze 2 tyg., pewno nikt za mną nie tęsknił i dawno o mnie zapomniałyście, ale ja o Was nie!
Mój TŻ mieszka obecnie ze mną, bo znalazł pracę w okolicznej miejscówce, a co za tym idzie wiele się dzieje pomimo, że pracuje po 10-12h.. Latałam w międzyczasie po lekarzach, badania.. wiadomo, jak to w ciąży. I na dodatek przyjechała na tydzień moja młodsza siostra, która studiuje w Łodzi a więc daleeeeko od domu i to też zabiera czas.. Co tam u Was? Widzę, że kilka nowych mamusiek się szykuje !!!Gdybym chciała napisać co i jak przez ten czas rozwinęło się u mnie to ojoj.. W skrócie to byłam u nowego ginekologa, niedosyt był taki, że wróciłam do dawnego lekarza mojego dziadzia i tam czuję się o wiele lepiej zbadana i sprzęt jest lepszy najwidoczniej skoro u szpitalnego lekarza nie słychać nawet bicia serca i nie widać kręgosłupa dziecka. Starszy pan zmierzył mi obwód główki, brzuszka, przezierność.. w szpitalu NIC...zdjęcie dziecka z usg dużo mniejsze było..lipa! Następny termin mam na 25.10. U enedokrynolog na razie bez zmian, odebrałam wczoraj wyniki i byłam i tsh mi spadło do poziomu 1,33 więc dawki leku nie podnosimy póki co To tak w mega skrócie. Mam nadzieję, ze u Was wszystkich wszystko zmierza w dobrym kierunku
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4829 | ||
|
Zadomowienie
|
Gratulacje!!!! Super, fasolki wyskakują jak grzyby po deszczu
Mam nadzieję, że to się dopiero rozkęca ![]() Magdaammm jak mozesz dodaj ten przepis do klubiku, przyda się chociaż ja bardziej miesnożerna, ale mi bardziej się to kojarzy z deserkiem, więc chętnie spróbuje Jeju, zrobiłam zakupy, wydałam ok. stówki a nic praktycznie nie kupiłam... warzywa na sałatkę jarzynową, wędlinkę, trochę mieska na obiad na jutro, pieczywko, wrzos na stół taki piekny był i poszła kasa! Kurczę, wszytko takie drogie ![]() Troche ogarnełam mieszkanie, dwa prania i jestem skonana. Piję kawę i czekam na kolejne dobre wieści od Was! ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Każda z Nas cierpliwie czeka jak pojawia się jakieś nowe info od staraczek i mamusiek Wiadomo, że czasami brak czasu, ale i ochoty żeby coś napisać... Tak jak u mnie, teraz smaruję post za postem, a jak wrócę do pracy, to bankowo będę miała taki zapier............... , że zapewne w ciagu dnia nie wbiję się na forum na chwilkę
|
|
#4830 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

gratuluje kochana!!!!!

ale pokazywałam TŻ nie wiedział jeszcze o co chodzi, spytałam czy coś tam widzi: on no... blada różowa krecha obok mocno różowej, mamie tez pokazywałam.. i tez zobaczyła...

klask i: Czekamy na betę, ale jeśli nawet chłop tą kreskę widzi i 3 testy wyszły pozytywnie to może się cieszyć! Brawo! 

: >
Mam nadzieję, że to się dopiero rozkęca