|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
![]() Są dostępne w Polsce? |
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4173 |
|
BAN stały
|
Cicho, wybacz ci, też je jadam
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Pomóżcie ;( Odliczam w dół zamiast w górę! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post36985577 |
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Ojojoj jeżyki mmm
|
|
|
|
#4175 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.bellodecor.pl/public_html...600/jez_01.jpg mam takie z Ikełi... muszę zrobić ciastka
|
|
|
|
#4177 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
http://niespodzianka.pl/Prezent/3399...o-ciastek.html takie
![]() Jak będę kiedyś jeszcze, to kupię taką blachę do ciasta: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50133045/ |
|
|
|
#4179 |
|
Raczkowanie
|
Ja przez lukrecję muszę omijać sklepy z żelkami na wagę baaaaardzo szerokim łukiem, bo cholery mają magnes jakiś alboco
.A oreo jak to oreo, raz zjadłam i w sumie jak to już zostało napisane... takie tam czarne markizy, szału nie ma. |
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Jak któraś ogląda Drzyzgę teraz to... tak to są zachowania, które dziwią. Jedzenie jogurtów z pleśnią, zmywanie bez wody itd. Bo ludzie oszczędzają
. Ja rozumiem, żeby nie lać wody ile wlezie, kupować najdroższych makaronów, gdzie te tańsze smakują tak samo itd., no ale bez przegięcia w drugą stronę. Jeden gość powiedział, że kupę spłukuje woda, która mu zostanie po kąpieli, ale sików już nie spłukuje .Fajne tam były kobitki, które robiły biżuterię z włóczki i jakichś papierków |
|
|
|
#4182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale teraz leci jakaś zapowiedź o feszynistach to dopiero może być dobre
|
|
#4183 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4184 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
wg mnie smakują jak... ziemia
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
Ja generalnie myślałam że Tor przesadza jak pisze, że inne laski czasami specjalnie ją zgłaszają do moderatorów, ale widzę że jednak trochę racji miała.
Ehh, Wy niedobre Ja lubię jeżyki ale najlepsze są ciastka z biedronki Takie kruszonki, z orzechami na wierzchu i polane paskami czekolady Umieram teraz przed kompem. ps. dajcie linka do tego tematu o minetce podczas okresu. coś mnie zawsze omija
|
|
|
|
#4187 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
a ta Tor to kto to? Te ciastka są orgazmicznie przepyszne!
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
A spoko, znalazłam wątek już.
Tor-Punshit to generalnie blogerka (gdzieś wyżej bł podany link do bloga). Większość dziewczyn na nią "jedzie" - ja tak szczerze nie wiem czemu. W sumie na jednym wątku się razem wypowiadamy dłużej i dla mnie jest normalna. ![]() Te ciastka ahhh.. |
|
|
|
#4189 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
aaaaaaaaa to ta ( ajak jest tymczasowo zablokowana, to ją odblokują, i będzie mogła normalnie użytkować konto?)pamiętam ją z jakiejś dyskusji- do rzeczy była całkiem jedyne co mi się nie podobało, to fak, że dość swobodnie obnosiła się ze swoimi operacjami plastycznymi
|
|
#4190 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie jedynie śmieszy gdy ona z taką nadludzką pewnością wypisuje, że te wszystkie hejterskie komentarze na jej blogu od anonimów to ja piszę lub inne wizażanki. Tu już ją wyobraźnia ponosi - nigdy nie komentowałam jej bloga a już tym bardziej wchodzę tam może 3 razy na miesiąc. |
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
khloe, w sumie zawsze to lepsze, niż gwiazdy wyrzekające się jakichkolwiek zabiegów
|
|
|
|
#4192 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
? Chyba nie, wręcz przeciwnie...Ja jej nie znam za bardzo nawet z forum, jej styl mi się podoba, ale myślę, że jednak ma kupę kompleksów i powinna iść do psychologa. A ten wątek o minetce to stara sprawa
|
|
#4193 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
widziałam jak się wypowiada na tych wątkach o ciekawej dla niej tematyce - rzeczywiście jest ok, aż sama bym ją polubiła. Ale widziałam też akcje gdzie wchodziła na "nasze" inne wątki i odwalała jakąś manianę, wykłócała się, obrażała, zaczepiała i robiła z siebie pokrzywdzoną. Do tego te jej "kłopoty w raju" pogrążyły ją ostatecznie w moich oczach. ![]() Jeszcze jak znajdę wątek o minetce to już w ogóle ją "znielubię" |
|
|
|
|
#4194 | ||
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
to ona założyłą ten wątek o minetce? ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
coooooooooooooooooooooooo oooooo?????????????
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ją pamiętam z konta Tor_Zireael, jak się kłóciła w wątku o futrzanej kamizelce. Matko, co to był za cyrk na kółkach
Czytałam dla rozrywki.
|
|
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu ma to ukrywać? Dla mnie spoko, że nie mówi że "a jestem naturalna, skalpelem nikt mnie nie dotknął". Zrobiła sobie operacje i pisze o tym - dla mnie spoko że tego nie ukrywa bo nie ma czego. A czy jej pasują czy nie, to nie mój biznes generalnie. Jak dla mnie to jest ładna Cytat:
) generalnie coś tam pisząc. Ale też dużo lasek czasami jej jechało mega chamsko. raz widziałam komentarz "coś tam coś [nie pamiętam dokładnie] ale wolałabym miec coś takiego niż twarz taką jak Ty" Generalnie to w sumie mogłoby być zachowanie która mnie rozwala, bo laski czasami sobie cisną. I zauważyłam dużo lasek z wizazu, które jadą na Tor w sumie nie wiadomo za co. ![]() A watek o minetce to w sumie myslałam, że będzie coś ostrego a to "tylko" to.
|
||
|
|
|
#4197 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Czytam też wątek o minetce. To dziwne, czasami zakładała fajne, poważne wątki a tut takie coś ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
Ale pamiętam też akcję chyba na rozwalaczach modowych, normalnie nikt o niej nie pisał, ona coś tam nagle wyskoczyła z jakimś linkiem, nam się to nie spodobało czy coś, i oczywiście foch ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...91&postcount=7 chyba nie chciałam znać takich szczegółów z czyjegoś życia. Nie sądziłam, że to napisze. |
||
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Z modowego tez ją pamiętam.
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- No w sumie opisała to. Mnie to jakoś nie rusza. Fetyszyści widocznie byli jacyś co krew lubili
|
|
|
|
#4199 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.Ble i fuj.
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
O ja dziewczyny ale zrobiłyście okropny OT ; d
Dziś rozwaliła mnie pewna sytuacja. Wracałam do domu, idę sobie drogą osiedlową i widzę starszego faceta, który przechodzi obok tych dużych kontenerów na śmieci. Nagle się zatrzymał, podniósł coś z ziemi, obejrzał, chyba nie spodobało mu się to, co zobaczył i rzucił z powrotem na asfalt! A śmietnik miał dosłownie na wyciągnięcie ręki. Już myślałam, że się poczuł do dbania o nasz wspólny osiedlowy teren, a tu niespodzianka.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

.
.

. Ja rozumiem, żeby nie lać wody ile wlezie, kupować najdroższych makaronów, gdzie te tańsze smakują tak samo itd., no ale bez przegięcia w drugą stronę. Jeden gość powiedział, że kupę spłukuje woda, która mu zostanie po kąpieli, ale sików już nie spłukuje 

Takie kruszonki, z orzechami na wierzchu i polane paskami czekolady
Tor-Punshit to generalnie blogerka (gdzieś wyżej bł podany link do bloga). Większość dziewczyn na nią "jedzie" - ja tak szczerze nie wiem czemu. W sumie na jednym wątku się razem wypowiadamy dłużej i dla mnie jest normalna.