|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Essence - cz. XIV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Początkowo zamierzam kupić rozświetlacz (od razu chyba dwa), jasny cień, pędzel ( chce go używać do różu) i fioletowy lakier. Jeśli cienie i lakier się sprawdzą, to wrócę po dwa jaśniejsze lakiery i pozostałe cienie. Z czasem pewnie zestaw do brwi też kupię. Znając moją drogerię wszystko będzie sobie wiele dni spokojnie leżało. Na pewno odpuszczę szminkę fioletową i ten brązowy lakier. Taki jest mój plan
|
|
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
14,99 ;D ja też mam odłożony, bo nie wchodziła cena dzisiaj ;D
Z WC kupiłam tylko lakiery i jasną pomadkę, reszta mnie nie interesuje. No może jasny cień, ale został tylko tester ;D
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Kraków, Galeria Kazimierz- stan WC na godzinę 19:
-zero rozświetlaczy -zero fioletowych cieni -zero najjaśniejszych cieni -jeden pędzel Reszta w kilku egzemplarzach
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zadomowienie
|
oj chyba jutro już nie uświadczę różu :/
|
|
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
W Bydgoszczy (Drukarnia) obie limitowanki nienaruszone o godzinie 12:00. po 12 naruszone przeze mnie
|
|
|
|
|
#3607 |
|
Konto usunięte
|
Gliwice Forum około godziny 20 było jeszcze wszystko z limitowanej edycji Essence Wild Craft i wszystko z Catrice Hollywood.
|
|
|
|
|
#3608 |
|
Rozeznanie
|
Białystok centrum - limitek WC i Hollywod brak, nie wiadomo też kiedy będą
|
|
|
#3609 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Zieleń powinna się znaleźć podobna, ostatnio chyba coś takiego testowałam.
|
|
|
|
#3610 |
|
404 Not Found
|
Dziewczyny, a jak z WC na Kabatach i Stokłosach? Bo jednak chcę jasny lakier i może coś jeszcze (pędzel?).
![]() Będzie po co jechać w czwartek? Edytowane przez Emilia 25 Czas edycji: 2012-10-09 o 21:25 |
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
|
#3612 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a wiesz może co się dzieje w szafą Essence w Douglasie?
|
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czystki. Żadnej limitowanki tylko jakieś przecenione rzeczy w tym miejscu (w ramach promocji weź 2 dostaniesz 3- jakoś tak). Nie ma tam jednak nic ciekawego, rzuciły mi się tylko w oczy poprzewracane lakiery
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3615 |
|
Przyczajenie
|
Dziś o 19:20 na Stokłosach były chyba 2 pędzle, na lakiery nie patrzyłam. Na Kabatach byłam 10 minut później i widziałam, ze dostali kilka wielkich skrzyń kosmetyków, więc podejrzewam, że wystawią jutro. Wiec jeśli masz w czwartek próbować, to tam bedzie większa szansa na dostanie czegokolwiek.
|
|
#3616 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
A ta Natura na Stokłosach to w którym jest dokładnie miejscu? |
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ooo kurcze, ale ruch ostatnio było tu chyba tak przy blossoms
|
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
Kolejka do WC
![]() ja też ! ja też!
|
|
|
#3619 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Raczkowanie
|
Mój dzisiejszy dzień można nazwać w pogoni za WC
Rano Natura przy Poczcie Głównej i informacja, że dzisiaj jest dostawa i czy jest WC będzie wiadomo ok 16. No to bach o 10 do Galerii Kazimierz. Tam panie mimo, że już po dostawie nie wiedzą czy będzie limitowanka czy nie, czy w czwartek czy dzisiaj czy za tydzień. Masakra...O 16 powrót na Pocztę Główną- nic nie ma wyłożonego. Po maślanych oczkach i dobrego serce dla inwalidy o kulach Pani ekspedientka powiedziała, że limitka jest tylko w następnym pakiecie jaki otworzą i że za pół godziny będzie już dostępny. I faktycznie o 16:20 dorwałam świeżutkie WC jeszcze spod lady. Pędzel i najjaśniejszy cień stały się moją własnością Pędzli jest chyba 5 na standzie
|
|
|
|
|
#3622 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Rozeznanie
|
a ja z WC nie wzięłam nic! sukces!
moim zdaniem paletka do brwi trochę cieplejsza niż Catrice, rozświetlaczy na razie więcej nie potrzebuję, pędzli też. trochę jestem z siebie dumna. Hollywood z Catrice (chyba na szczęście jeszcze nie było.
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
|
|
|
|
#3624 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
O, to zupełnie nie moje rejony
![]() Ale dzięki Twojej informacji pobiegłam szybko po pracy na Świętoduską i już była. Ostatecznie nie wzięłam rozświetlacza, jasnego cienia też nie, bo wydał mi się podobny do tego, który wzięłam niedawno z My Secret. Skusiłam się na fioletowy cień i nudo-różowy lakier
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy mówicie, ja tu chora siedzę, a w Naturze WC
To może być jeden z niewielu razy, kiedy nie rozdziewiczę limitki! Ale wysłałam brata z kasą i kartką, a po południu może się wybiorę do lekarza, wcale nie dlatego, żeby przy okazji zajść do Natury ![]() Niby nic mnie AŻ TAK nie kusi, ale zwykle jak niczego nie kupuję, to potem mocno żałuję, a w tym miesiącu nawet kasę odłożyłam na limitkę ![]() Wyjątkiem jest MRG - mam róż i szminkę, oba użyte dwa razy, różu tylko różową stronę musnęłam. Poleży jeszcze trochę i pewnie pójdzie w świat. (chociaż nie wiem, czy ktoś będzie chciał odkupić albo się wymienić, bo jednak więcej było standów niż przy naturowych limitkach). |
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje za odpowiedz
szkoda ze nie ma testera do rozswietlacza. jestem w rozterce |
|
|
|
|
#3630 |
|
Wieczne Kutango
|
dziewczyny z Białegostoku, dzwoniłam dziś do natury na Suraską, dziś będzie wykładana limitka Catrice Hollywood, co do Essence Panie ekspedientki jeszcze nie wiedzą co i jak
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- acha kolejna dostawa będzie w piątek więc jak dziś nic nie bedzie to dopiero w piątek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

:mdleje :