|
|
#3631 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Znad placków ziemniaczanych z kwaśną śmietaną i herbaty z cukrem i kwaskiem cytrynowym
Faulkner twierdził podobno, że papierosy i pi(d)żamy są dobre wyłącznie dla kobiet ![]() Cytat:
I czego mnie po tyłku gałonskom czaska? Się zapytałem ino, i to grzecznie na dodatek ![]() Cytat:
Ja się znam tylko na tych alkoholach, które znam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36990644]Mnie ten zapach kompletnie nie rusza, coś się ze mną dzieje, kiedyś to w tydzień potrafiłem znaleźć z 10 zapachów, które mi się bardzo spodobały, a teraz jak znajdę jeden na kwartał to już dużo [/QUOTE]Andropauza
|
||||
|
|
|
#3632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36990644]Oki Wbijaj na PW, dogadamy sprawę ![]() Mnie ten zapach kompletnie nie rusza, coś się ze mną dzieje, kiedyś to w tydzień potrafiłem znaleźć z 10 zapachów, które mi się bardzo spodobały, a teraz jak znajdę jeden na kwartał to już dużo [/QUOTE]"Przejadłeś się" albo starość
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3633 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3634 |
|
To ja :)
|
O hesusie, faktycznie, na to nie zwróciłam uwagi...
Ale mam fajową sałatkę na kolację, nie było rukoli, więc kupiłam musztardowiec. Nie miałam pojęcia, że to lubię!! [COLOR="Silver"]
|
#3635 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3636 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wybieram takie koszulki w stylu basic z haema i newrorkera - lub zdarte po chopie wyrośniete - on też w sumei am zestaw schodzonych tiszertów i gatków - wyglądamy tak sporty ![]() buty dla chopa niezauważalne - ale może o to cho właśnie za to ja se dziś poprawiłam humor zakupem wyglądem swym i tym ze spotkałąm w jednym dniu (tak bosko wyglądając ) dwóch zaprzeszłych chopów ich zaślinione mordki i kopary do ziemi bezcenne takze mam dziś zrobiony wtorek wszechczasów - nic tak nie robi dobrze kobiecie jak podniesie samooceny ( chociaż na chwilę bo przeca opony spod tuniki nie znikły) ale kamuflaż zdziałał cuda - fogle wet leggi działają cuda - i to by było na tyle mojego samozachytu mój limit na ten rok wyczerpnay - chyba an następny też jesssssuuu uśmiech mi dizś z gęby nie schodził ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
BAN stały
|
Sama se sepuku zrobiła, przysięgam
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36991947]Fakt, teraz jak mam 30 lat na karku, nie wszystko smakuje tak samo dobrze jak wcześniej [/QUOTE]Ja mam tak z kaszą manną, zupą mleczną i budyniem ![]() Edit: Rejcz! Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2012-10-09 o 20:27 |
|
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sobie przypomniałam ze mam piżamę z sową
do spania jak jestem u rodziców (no bo u rodziców to trza w piżamie spać )się zgodzę ![]() mojego w życiu w piżamie nie widziałam, nawet jak z lokatorami mieszkaliśmy to spał w gadkach zawsze dłuższą chwile zajęło mi wymyślenie gdzie jest ale zdążyłam chyba
|
|
|
|
#3640 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3642 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Taka insza sałata, wygląda trochę jak jarmuż, ale jest mniejsza, pikantna i w smaku faktycznie nieco przypomina musztardę
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() zazwyczaj tnę jak przecinka z mordem w oczach i słyszę widzieliśmy cię wczoraj minęłaś nas chyba byłaś zła. (oczywiście jak przecinak, jak przeciiiinak ) no i rzadko wyglądam ciekawie/ seksi tylko do najtklabów a tu taka kumulacja - najlepsza była córa jednego eksa - tatusiu kto to byłą ta pani ![]() topra koniec - schodze na ziemie 2. ja to MUSZĘ mieć rukolę kocham - jako jedyna z sałąt ma dla mnie ludziowy smak - jako jedyna ma smak - musztardy u nas schodzą litrami w domu - zatem kombinacja idealna czy takie rzeczy tylkow erze? ![]() wyguglałam go - wanted ale na wsi ni majo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-09 o 20:43 |
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
I mi, ale nie mam zaprzeszłych chłopów i wet legginsów
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3646 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy da się przyspieszyć znikanie tego ![]() mam mega krwistego siniaka na pośladku - jakąś turbo-babcia próbowała mnie rozjechać wózkiem z zakupami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() wcześniej wszystko co nie złote mnie alergizowało ![]() Cytat:
![]() i tego zamierzam się trzymać a tłumaczyć się będę ograniczeniami bagażowymi ![]() Cytat:
![]() do dziś nie posiadam regularnej przyzwoitej odzieży nocnej
|
|
#3647 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja odebrałam wyniki badań, cholesterol i dobry i zły mam w normie
Tylko glukoza zwyżkuje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3648 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba o krzepnięcie chodzi ![]() Cytat:
![]() Jak więcej ogladacie :cojes t:[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36991947] Fakt, teraz jak mam 30 lat na karku, nie wszystko smakuje tak samo dobrze jak wcześniej [/QUOTE]Boszzzz jak ja bym kciala mieć 30 na karku ![]() Cytat:
Dziś Pani Konserwator Zabytków tak mnie zakręciła że myślałam że odnawiamy całą kamienicę a nie tylko kawałek ![]() Idę zapalić i się odmoczyć ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
przestaje my jeść suodkie
|
|
#3649 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nom, najwyraźniej nie dojrzałam do takich rozważań
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3650 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Szatą nasz stary Philipsiak ma już 9 lat, chyba nadszedł jego kres, odejdzie do krainy wiecznej tv
|
|
|
#3651 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gnidy śmierdzące ![]() wózkiem je, wózkiem ale Ci powiem że jak mój chuop raz zwrócił sie do takiej turbobaci przy kasach reala to ja zagło - bo on jets miły i grzeczny do bólu ( dla opcych) i ciepłym głosem zapytał: "przepraszam panią dlaczego wjeżdża mi pani swoim wózkiem na pośladki??????" baba zaczęła przepraszać ze nie widzi że stara że ślepa - a była to ta z tych gnid tylko on ją załatwił dobrocią, tonem pytającym oraz słowem "pośladki" no i nie był kobietą= zołzą, bo na inne kobiety te szmatławce drą ryja jak nakręcone Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-09 o 21:06 |
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, żeby dzień nie był zbyt piękny to
tematu kolczyków część dalsza, Didce jedno ucho zaropiało i zakrwawiło, musiałam jej ściągnąć kolczyka (co nie było łatwe). Przemyłam wodą utlenioną (co też nie było łatwe ). Chyba musiało Jej to już ropieć parę dni i jak wieczorem ściągałam Jej bluzkę to może naruszyłam jeszcze, bo zaczęła płakać, że Ją ucho boli Zobaczymy jak jutro rano będzie to wyglądać, bo dziś to amsakreska była Także jest w jednym kolczyku teraz ( drugiego se nie dała zdjąć). Naprawdę jak nie urok to sraczka ![]() Chyba to będzie koniec noszenia kolczyków przez Nią na razie (a przynajmniej jednego).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3654 |
|
grozi wypollizowaniem
|
byłam w rezerwedu i paczalam na pizamy -i dlaczego pizam dla dorosłego musie byc z myszką myki, jakoms fruszkom, ew motyleu?
|
|
#3655 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A ja kupiłam farbeu. Czerwoną
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn rozumeim młode nastki - koniec podstawówki ale np przekłuwanie niemowalkom ja się pytam po co?
|
|
|
|
|
#3657 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
jednobarwne i bez dziadziewu to chyba tylko w tchibo widziałem |
|
|
|
|
#3658 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() kurka jesczze nie ma reszty greyów..ale ftopa i co teraz bendzie? ![]()
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3660 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ha! wiem!
poczytam se 0
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

Się zapytałem ino, i to grzecznie na dodatek 
tylk o jakoś kojarzy mi się grupa Cyganów z instrumentami dętymi strasząca wykonywaniem na nich różnych dźwięków pod oknami i w miejscach użyteczności publicznej

rukolę kocham - jako jedyna z sałąt ma dla mnie ludziowy smak - jako jedyna ma smak - musztardy u nas schodzą litrami w domu - zatem kombinacja idealna czy takie rzeczy tylkow erze? 
Co mi się zrobiło? 
), ale widzę tylko jakieś z misiami-pysiami albo dla starych bab, dla mnie nie ma
gnidy śmierdzące
tematu kolczyków część dalsza, Didce jedno ucho zaropiało i zakrwawiło, musiałam jej ściągnąć kolczyka (co nie było łatwe). Przemyłam wodą utlenioną (co też nie było łatwe