|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
ale chyba produkujo ino nie wiemy dzie? kumpela miałą w paski cienkie, cieniutenkie na 2 milimetry szare - niewiemskąd ale niezłe takie troche więzienne ale świetne
|
|
|
|
|
#3662 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Niemowlęta tez mają Ja uświadamiam rodzicom jakie to niebezpieczne- widywałam części kolczyka w uchu, nosie, brzuchu itp. I wtedy histeria rodziców, bo połknęło
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio zrobiłam wtedy karpia
|
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--- a u mnie jest jeden rezerwuar i prędko nie ponowię wizyty (weszłam z rana, zaraz po otwarciu, oglądałam kurtałki, ale były tak ciasno powieszone, że złamałam wieszak... cisza w sklepie i ten dźwięk plastiku uderzającego o podłogę... poprawiłam jak się dało na tej cząstce wieszaka i ulotniłam się jak przestępca )
|
|
#3666 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Ja miałam uszy przekłute jak miałam 8 lat - z okazji komunii niby, wierciłam dziurę w brzuchu o to już wcześniej, ale na komunię dostałam złote kolczyki, to już nie mieli innego wyjścia niż mnie zabrać do kosmetyczki Didy tego po prostu same chcą.Cytat:
![]() Na myśl o takiej metamorfozie czuję uderzenie endorfin, na myśl o blondach nudę, no wiem, że ładne, ale ile można
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Przebijane było w sierpniu
No cóż trudno, ale nie wyobrażam sobie tego trzymać w takim stanie...![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Ja też nie miałam takiego zamiaru W sumie u nas to przypadkowo się pomysł narodził i potem Didka jak usłyszała to chciała ![]() Co do niemowlaków to bym się bała. Ale tak, dużo małych dzieci widzę z kolczykami
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3668 |
|
Wpisz tu zomzing
|
coz, kiedy tak to wlasnie powinno wyglądać, jeśli coś nie tak - hektolitry wody utlenionej i niewyjmowanie do zagojenia
|
|
|
|
#3669 | |
|
To ja :)
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36992969]A ja 18
[/QUOTE]Ja chyba też w sumie... No dobra, może być 20. Cytat:
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ogarniam 2. dokładnie w przepytkę - jakbym miałą włosię nadającesię - takoż bym czyniła - niestety z autopsji wiem ze nigdy więcej nie popełnie tego błędu żałuję i oglądam się za każdym rudzielcem i czerwonowłosą na ulicy wzdychając z podziwu - serio, mozliwe że juz uchodzę za stalkera ale uwielbiam patrzeć na piękne włosy - zresztą motyw Twych włosów
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3672 |
|
Wpisz tu zomzing
|
paczą na tych, co im starzy poprzekłuwali w czasach przedprzedszkolnych i też chcą
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam 6 - rok '89, wieczorną porą, u jakiejś pielęgniarki w mieszkaniu, znieczulenie miejscowe - jakiś spray zamrażający niby, igłą do zastrzyków - weszła jak w masełko... później przemywanie rumiankiem i przekręcanie kilka razy dziennie... wcześniej zapytali czy dam sobie przebić uszy, jakoś bardzo się nie bałam bólu... ![]() pewnie sama bym przekuła kilka lat później ja wolę decyzję pozostawić didkom
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robienie z małych dziewczynek małych kobietek? 3 lateni bejbik z pampersem i pomalowanymi pazurkami ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- no nieźle - ja wim ale dalej dla mnei to po prostu chore |
|
|
|
|
#3676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo że małe to nie będzie pamiętać itd ![]() W przypadku niemowlaków tak ![]() ![]() Cytat:
). Teraz z kolei koleżanka przebiła swojej córce, bo ta zobaczyła u nas ![]() Może to był błąd, czasu nie cofnę ![]() Cytat:
rozważałam zostawienie, ale też się bałam czy jeszcze gorzej nie będzie jak go zostawię
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
#3678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tru, Ty też komunijny kolczykowiec byłam już na tyle duża, że sama sobie przemywałam i uważałam, żeby nie uszkodzić. i przebijane miałam kolczykiem - pielęgniarka podpiłowała czubek na szpic, wbiła i już. Obeszło się bez igieł i wkładania kolczyków w świeżą ranę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-10-09 o 21:42 |
||
|
|
|
#3679 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę, w tamtym roku w sezonie jesienno-zimowym też sobie zafundowałam zmianę, tylko wtedy był kasztan...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
ja wiem - ale po co? co z tego ze widzi u innych?
ale czy jakby didka poprosiła Cię że chce se przebić pępek ? no czemu nie przebić pępka? kolczyk w pępku zacna rzecz nie będzie bolało w przysżłości a najlepiej to w języku bo też pewnie nie zapamięta bólu ![]() ja se ino tak na głos się dziwuję - na serio nei ogarniam no ale umilkam bo faktoza dida nie mam zatem na dziwowaniu się kończy czyste rozkimny
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-09 o 21:41 |
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Może być
![]() Nie no bez przesady ![]() Wiadomo, że jakbym uważała to za straszne zło to bym się nie zgodziła
|
|
|
#3682 | ||
|
|
Cytat:
Did raczej urazu psychicznego nie będzie przez to miał, u niemowlaków na pewno przeciwwskazane, bo jak pisała Winter - połykają, ale jak did juz rozumie, że tego się nie je to chyba nie ma problemu? ![]() Cytat:
U mnie kosmetyczka przekłuwała takimi do pistoletu (jak krowie
||
|
|
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorosłym osobom też dziury kolczykowe ropieją
|
|
|
|
#3685 |
|
grozi wypollizowaniem
|
poprosze o instrukcije samodzielnego farbowania długich włosów
![]()
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie zaropiało to bym np. tak nie uważała, ale z drugiej strony tak jak pisałam i dorosłej osobie, która przebije uszy może się to samo zdarzyć
więc gdyby ucho nie zaropiało nie byłoby na mnie nagonki c'nie?
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
mam ale zdecydowałam o tym jako osoba dorosła czy chcę czy nie - no praaaaaawie dorosła - nie byłam dzieckiem
a mnie w ogóle nie chodzi o to czy komuś ropieje czy nie, nie rozumiemy się ja nie rozumiem dlaczego dzieciom co się uczą sikać do nocnika czy tez kajbla przekłuwa się uszy celem noszenia przez nich biżu po prostu nie jestem w stanie znaleźć sensu, uzasadnienia dla noszenia biżu - wiem że rodzice tłumaczą to zabawą w mamę, ciocię, udawaniem, lub ze koleżanki mają no ale to nie zmienia faktu że do mnie to nie przemawia ropienia współczuje didce - chyba jednak juz sie jej tak nie podobają te kolczyki |
|
|
|
#3688 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie.
uszy ropieją w 9/10 przypadków przekłuwania; jedynie ropienie dzieckich uszu spowodowało, ze fakt ich przekłucia zyskał rację bytu w barze dla dorosłych
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3690 | |
|
|
Ja do tego używam chuopa ![]() Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

ale niezłe takie troche więzienne ale świetne

ja się pytam po co?
Ja uświadamiam rodzicom jakie to niebezpieczne- widywałam części kolczyka w uchu, nosie, brzuchu itp. I wtedy histeria rodziców, bo połknęło

serio zrobiłam wtedy karpia
gnidy śmierdzące
)
No cóż trudno, ale nie wyobrażam sobie tego trzymać w takim stanie...

tematu kolczyków część dalsza, Didce jedno ucho zaropiało i zakrwawiło, musiałam jej ściągnąć kolczyka (co nie było łatwe). Przemyłam wodą utlenioną (co też nie było łatwe 

rozważałam zostawienie, ale też się bałam czy jeszcze gorzej nie będzie jak go zostawię
)

więc gdyby ucho nie zaropiało nie byłoby na mnie nagonki c'nie?