|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 23
Cytat:
Ja żartowałam, droczę się z Tobą a Ty nie zauważyłaś że się droczyłam z tym problemem słania łóżka. No o tym też wiem i to zapamiętałam jak o tym pisałaś chyba z tydzien temu, no ale skoro jesteś dobrym psychologiem to czemu tak poważnie rozwijasz ten temat jak ja droczyłam się że słanie łóżka to pikuś, a słanie stu to już mogłoby być obciążeniem dla Twego organizmu. No weź... foch... i teraz muszę tłumaczyć co mi chodziło chyba z godzinę temu
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-10-09 o 22:36 |
|
|
|
|
|
#4442 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dokia napisała, żebym to potraktowała jako ćwiczenia, a ja odpisałam, że do zdrowych ćwiczeń temu daleko. Bo robię to schylona z pozycji stojącej, a żeby nie obciążać kręgosłupa to powinno się takie siłówki robić raczej z pozycji siedzącej, kucającej albo wyprostowanej. I nie tragizowałam, raczej z przymrużeniem oka to napisałam, ale już wyszło, że tak. ![]() I nie będziemy się licytować na kręgosłupy - (ja uszkodzonego nie mam, tylko wadę, więc spokojnie, ).Sof też nie będziemy porównywać myślę, że jednak nie masz takiego dziadostwa jak ja, co, pomijając ciężar, jak nie zaskoczy, to można pchać i pchać...no nieważne, przecież nie będę się żaliła na sofę.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-10-09 o 22:38 |
||
|
|
|
|
#4443 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rób nic nie tracisz przecież ![]() pokażesz na blogu?? Cytat:
![]() powiem Ci, że jak zobaczyłam te, to już żadne inne się nie liczyły ale generalnie w tym CCC to wszystko na jedno kopyto, więc chyba nie warto przepłacać ![]() Cytat:
![]() bardziej mnie interesi, jak się w nich biega, ale to pewnie jutro przećwiczę ![]() Cytat:
dlatego o tym nie pisałam w poście, bo nie chciałam nikogo wprowadzać w błąd ![]() ale jak Ty masz ofertę, to wszystko za free ![]() ja się strasznie cieszę, ze skorzystałam po cholerę kupowałam zapas soczewek i płynów zaraz przed dostaniem okularów w łapki
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4445 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaby nie patrzeć, jak piszesz, nic nie stracę dzięki |
|
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja pisałam żebyś potraktowała to jak ćwiczenia, bo czasem nie ma innej możliwości- za mnie nikt nie odśnieży, jak nie ma męża, ani nie podłoży do pieca jak go nie ma bardzo długo... nie chcę mi się ale idę i też szufelkę węgla dźwigam przed sobą , mimo że też to zdrowe nie jest, ale wmawiam sobie "chociaż się poruszam" - no nie ma wyjścia. Tak jak Ty masz z tym łóżkiem... Zdenerwowałaś się? |
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
szeryfcio
|
Tak, możesz być złośliwa, ale tak.
To, że się nie rozumiemy, mamy inny pogląd na daną sprawę o tej "umiejętności" w żaden sposób nie przesądza. Ja się wiele razy czułam tutaj dotknięta. I co? Przejmuje się tym ktoś? Jak zwykle, można rzec, kwestia interpretacji... Cytat:
Czy moje pytanie: Czy nie zrozumiałaś postu? oznacza "Uważam, że jesteś głupia? Jeśli Ty tak interpretujesz posty, to nie mam więcej pytań.No właśnie w tym sęk, że ja nie widziałam tego żartu w Twoim poście, a Ty jak widać nie widziałaś tego w moim.
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zaczynałam od -0,25 kiedy to było ... jak zaczynałam studia ... teraz mam -1,5
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle, jak zwykle
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o mamo... ![]() pamiętasz, co kiedyś się akurat nam zdażyło: z miesiąc temu może... napisałaś coś do mnie i dodałaś że jestem 300letnią kobietą. Ja to wyczaiłam od razu i Ci odpowiedziałam że postaram się nie obrazić no dlaczego Ty dzisiaj tak uparcie poważna jesteś? no co ci? |
|
|
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym jakże przemiłym akcentem żegnam się na dzień dzisiejszy. Branoc
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam znaną blogerką nie jestem
|
|
|
|
|
|
#4457 | ||
|
szeryfcio
|
A masz prawko?
![]() Cytat:
. Ale nie możemy dopóki kot jest, bo on to zaraz odrapie. Sofa jest strasznie odrapana.Nie, nie jest to jakiś mega problem, mam większe niestety.Cytat:
A kto to wiedział, że będzie to takie cholerstwo? Nie składałam w sklepie (nawet nie ja kupowałam), a najgorsze, że strasznie niewygodne, bo nie jest płaskie. Część pod głową jest unisiona, szyja boli jak cholera na początku.No trzeba zmienić, jest to w planach. Co do drugiej części - no to wiadomo, oczywiste, że pewne rzeczy trzeba zrobić, nie ma bata.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-10-09 o 23:07 |
||
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sensie, że nie ma się czepiać, ze złośliwa jestem
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać, dobranoc
Sheryl, jeszcze raz napiszę, że ja wcale nie byłam dziś poważna, i nie wiem dlaczego Ty byłaś. Nic Ci nie chciałam wytykać itp, po prostu się droczyłam. Nie trafiłyśmy na swój "dobry" dzień dzisiaj jednocześnie. Zresztą ja zawsze jak coś piszę z "przymróżeniem oka" to stosuję pełno szalonych emotikonek- już powinni wszyscy to zauważyć dawno. O takich o emotikonek: , i kończę tak:To skoro już wypisałam mój słownik znaczeń to lecę spać.. Słodkich snów, peknięte jeże
|
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolorowych |
|
|
|
|
|
#4461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4462 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Już nie raz zauważyłam czy nawet zauważyłyśmy tutaj, że tę samą rzecz widzimy inaczej... więc to samo z widzeniem naszych "mądrości" moja droga, Twoich i moich. ![]() Cytat:
![]() Wiesz, nie poważna, tylko jak ktoś do mnie z czymś, to ja odpowiadam, najczęściej w tym samym tonie ![]() Zresztą Ty też zareagowałaś na mój post inaczej. Był okraszony w żartobliwymi emotkami, a jednak zareagowałaś inaczej. ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
. I byli ci sami bohaterowie , , , , .To jak to się stało? Wdarło Ci się tam to przecie. ![]() Dobranoc.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-10-09 o 23:28 |
|||
|
|
|
|
#4463 |
|
w krainie snu i marzeń
|
jeśli dostałaś od nich maila dotyczącego współpracy, to będziesz je mieć za free
![]() http://www.firmoo.com/ |
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Szybciutko z rana nadrobiłam
Będzie chłodnawo acz słonecznie ![]() Jola jeśli Tobie tu coś fruwa, tu Cię mroczy to kurde, cieszę się że po Śląsku nie jeździsz. Ja nie byłabym taka pewna siebie za kierownicą. |
|
|
|
|
#4466 |
|
szeryfcio
|
Hello
Pobudka
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w srodowy poranek . Dzis co prawda cieplej niz wczoraj ale nadal zimno dobrze ze dzis kierowca wlaczyl ogrzewanie wiec mi w nogi cieplo.
Do weekendu juz tylko trzy dni... Wstajemy... Milego dnia |
|
|
|
|
#4468 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
ja już umalowana,cieniem Avonowym chocolate,podkładem matującym i próbką szminki Anew Glazed Almond-trochę za mocna jak dla mnie ale co tam teraz psik Perceive i lecę miłego dnia wszystkim |
|
|
|
|
#4469 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Miłego
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
bry
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

To Ty do mnie niemiło napisałaś, ale ja pomimo to, odpisałam życzliwie. I nie zrozumiałaś? No nie wierzę....

pierscionek zwracam,nie wpłacę teraz kwoty za niego,odliczę sobie,a czy zamówię następny-pomyślę ale chyba tak 
Dokia napisała, żebym to potraktowała jako ćwiczenia, a ja odpisałam, że do zdrowych ćwiczeń temu daleko. Bo robię to schylona z pozycji stojącej, a żeby nie obciążać kręgosłupa to powinno się takie siłówki robić raczej z pozycji siedzącej, kucającej albo wyprostowanej. I nie tragizowałam, raczej z przymrużeniem oka to napisałam, ale już wyszło, że tak. 

) ale jak babka zgrabna z długą nogą to i koturn wygląda super
dlatego o tym nie pisałam w poście, bo nie chciałam nikogo wprowadzać w błąd