|
|
#2071 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
No radzę
![]() Spokojnie możesz, to sztruksik jest fajny przecież. |
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36994630]Myśmy mieli na wejście grane Ave Maria Ch. Gounoda, chyba najpiękniejsze jakie znam: http://www.youtube.com/watch?v=bWeG8...eature=related i cholernie mi się podoba też kanon Pachelbela, ale puszczę wam nietypowo - gitarowo akustycznie, Joe Satriani - kocham ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yKDrhbize_g a jak ktoś ma kwartet smyczkowy to w kościele wychodzi to za... na żywo słyszałam, genialne. Jak któraś tego posłucha co wrzuciłam to zwróćcie uwagę, jak Satriani w pewnym momencie zwyczajnie się tą muzyką bawi, no geniusz [/QUOTE]to pierwsze nagranie slyszałam, ale wole teraz tego nie sluchać, bo zawsze becze jak slucham ogólnie Ave Maria cholera, musze jakies zeszyty kupic na uczelnie
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36994659]A, i zrobiłam Agatce czapę krasnoludka :d[/QUOTE]
na każdy dzień będzie miała inną jak ci tak dalej będzie szło
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam się tylko zameldować i powiedzieć, że spotkanie pożegnalne z klasą baaaaaaaaardzo udane. Jutro Wam wszystko opiszę, bom padnięta jak diabli. Idę spać. Dobranoc robaczki Wy moje. Mua, mua, mua...
|
#2075 |
|
BAN stały
|
Lady zazdroszczę że wózek macie już za sobą
jaki kolor wybrałaś?
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
ja na all kupiłam 60 szt za 12 zł.
)))
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziewczyny!
mam do was pytanie, bo już nie wiem co robić... od wczoraj boli mnie - no właśnie nie wiem dokładnie co mnie boli - ale wydaje mi się, że to jajnik po lewej stronie. Ale ból jest już powoli nie do zniesienia! Zasnąć nie umiałam, jak już zasnęłam to przespałam spokojnie, ale rano jak się obudziłam to pierwsze co - ból. Już wytrzymać nie umiem. Nie wiem co robić - jechać do gina, do lekarza ogólnego, co robić? a może przesadzam, może przeczekać? Podejrzewam, że Ania mogła się jakoś źle ułożyć i mnie uciska, no ale nie wiem, martwię się tym bardziej, że towarzyszą temu dość obfite upławy - w pewnym momencie, jak jechałam z uczelni, to myślałam, że krwawić zaczęłam, tak mi się mokro zrobiło... o matko, wyszedł elaborat... dziewczyny, co mam robić? ![]() ![]()
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siara mi leci i nie chce przestać, ehh. Szaja, niezła sytuacja z tą suknią. Przynajmniej możesz to wspominać z uśmiechem.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-10-10 o 08:01 |
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Moze podjedź do gina albo zadzwoń??
Kurde a ja wstałam i czuje się jak stara bobka, tak mnie plecy bolą. ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Siara i wszystko jasne http://www.youtube.com/watch?v=l9OYRvVXwuU
|
|
#2080 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ewulka dzwoń do gina, powiedz co się dzieje i on Ci podpowie co dalej. Może będzie kazał przyjechać na badanie, to pojedziesz i przynajmniej będziesz spokojna, że z dzidzią wszystko ok. Też bym się martwiła, więc to nic dziwnego
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Gaduły jedne
tyle stron od wieczora wczorajszego? aż musiałam sobie zrobic repete śniadania, żeby przy jedzeniu to ogarnąc ![]() ![]() ![]() z zadziwiającą regularnością maluch budzi mnie około 5, żebym sobie poszła siku dzień w dzień widocznie nie ma ochoty dzielic się przestrzenią z jakims pecherzem dzis na obiad pizza, bo w lodówce jakieś resztki sie pozostawały, więc je wykorzystam po wczorajszym odcinku rozmów w toku mnie tak zmotywowało pranko pościelowe sobie nastawię jak tylko mężus wstanie- trzeba się pozbyc zarazków pochorobowych bo już na szczęście obojgu nam przeszło, ufff ten zatkany nos to potrafi dac w dupę ![]() no i wyczaiłam sobie łóżeczko na all bez tych śmoji-boji typu falbany, baldachimy czy przyborniki http://allegro.pl/013-lozeczko-6-kol...672361400.html słonik zielony albo misio zielony bo własnie zielono-żółto mam w sypialni sypialnię mamy od półocy,l więc młodemu świecic nic nie bedzie, tv też nie mamy w sypialni bo tego nie uznaję absolutnie- także jak bede potrzebowała moskitiery na lato to kupię zwykły muślin i mi mama wyczaruję co bede chciała |
|
|
|
#2082 | |
|
Rozeznanie
|
O mamo ale się wyspałam
![]() . Byliśmy wczoraj z mężem w hurtowni zeby sprawdzić ceny w porównaniu do allegro i kupiłam tam poduszkę do spania . Miałam zamawiać tą motherhood czy jak tam bo już się męczyłwm i w nocy podkładałam małe poduszki pod plecy, nogi i pupę. W hurtowni wymacałam inną taką bardziej prostą i z wypełnieniem z granulatu. Rewelacja, myślałam że będzie niewygodnie ale jestem mega zadowolona . No i cena prawie o połowę tańsza.---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/lozeczko-i-komoda-...679750193.html
|
|
#2083 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie słucham wogole tych co mówią że za wcześnie takie dzieciątka jak nasze juzmaja duże szanse na przeżycie w razie jakby cos było nie tak.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z teściową to nie fajna sytuacja, moja na szczęście się w nic nie wtrąca, czasmi wogóle mam wrażenie że nie pamiąta że dziecko nie długo się pojawi (ma lekkiego alzhaimera), mama troszkę na początku zagadywała że za wcześnie ale jej powiedziałam że nie będe w zimie z dużym brzuchem latac i kupowac jakies dzieciowe rzeczy, i już dała spokój, zwłaszcze że u brata tez w tym terminie drugi dziecko się pojawi więc uwage dzieli na pół. Cytat:
Udąło mi sie wczoraj dorwac w biedronce szczoteczkę i grzebyk dla maluszka w kolorze kremowym, za dużego wyboru jużnie było. Cytat:
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki...witam...coś mi net szwankuje i tak z doskoku wpadam i przez to muszę Was nadrabiać...a to wcale nie jest proste...
mam pytanie...urządzamy z mężem pokój(nasza sypialnia,salon i kącik dla dzidzi w jednym)...chciałam białe meble...ale przy dziecku...chyba muszę zmienic zdanie...pomożcie..czy do tych mebelków...(dodam że pokój jest od północy więc w nim raczej jest ciemnawo prawie cały dzień)...ściany chciałam jasny szary...w rogu robimy narożną szafę pod wymiar i chcemy dac fototapetę w niej na drzwi (taka jak złączam ale uliczka czarno-biała a doniczki w fiolecie a roślinka zielona)...ale nie wiem jakie boki szafy zrobić....czy pasują do tego takie meble w pokoju jak na zdjęciu (szare) w połączeniu z tymi biało szarymi....oraz np. białymi półkami na ścianach? Na jaki kolor pomalowac dzidzi łóżeczko...dodatki w pokoju będą w fiolecie i zieleni...kącik mauszka z dodatkiem zieleni i borderem np. jak w załączniku...pomóżcie.... .
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
hmm...nie wiem..natknęłam się przypadkiem...a co chcesz namiar?? jak tak to poszukam.. ![]() mam jeszcze taakie..
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2012-10-10 o 09:18 |
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
chyba gdzieś tu znalazłam... http://alletapety.pl/rasch-bambino-c-366.html
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta mi się spodobała: http://alletapety.pl/bambino-140705-...h-p-10627.html
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36994020] Wiesz co, do pupy to te chusteczki muszą być nasączone w miarę, ale z tego co wiem to te cotton dziadowkie są bo prawie suche i w użyciu na dziecku kiepskie. NIE POLECAM z lidla softino, masakra. I z Kauflandu wickies, ichnie takie, koszmar, normalnie jakby z wody wyjęte :/ [/QUOTE] O, a ja ostatnio zakupilam 2 x cotton. w razie czego beda dla nas, nie zmarnują sie... to w takim razie ktore chusteczki polecasz? Cytat:
kokosow nie ma ale z 700 zl bedzie, na polowe wózka jest ![]() Zjadlam juz sniadanko, zmykam pod prysznic, ogarne sie, w miedzy czasie moze zrobie sernik na zimno dla mężusia, ja tylko popatrze jak je no moze dziabne z łyzeczkę i po obiedzie jedziemy do ginki z ta awidnością, ciekawe co powie...
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiem, dużo nam pomogła, niczego nie żałowała![]() TŻ mi kurteczkę kupił na jesień/zimę jutro przywiezie, ciekawe jaka Oczywiście na czasy PO Aha zapomniałam się pochwalić-przerobiłam spodnie na ciążowe: obciełam połowę stanu i przyszyłam taki elastyczny pas-wyglądają naprawdę nieźle. Pokaże Wam fotkę jutro [/QUOTE]Fajnie CI ja nie licze na "dary" od rodziny, u bratowej druga dzidzia w drodze, taki sam termin jak u mnie więc zostawia wszystko sobie, a druga kuzynka jakoś nie wykazuje chęci żeby się czymś podzielić ![]() Mój Tz ciuchów sam to mi nie kupuje, nie ma drygu do tego, raczej ja jemu coś kupuje ![]() Pokaż fotke spodni może bym coś podpatrzyła ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36994659]A, i zrobiłam Agatce czapę krasnoludka :d[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Myślę że z all bo tez mam takie drzewko upatrzone
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie Was nadrobiła więc się pożalę. Wczoraj pokłóciłam się z Tż; strasznie bolał mnie brzuch, nie było pozycji siedzącej czy leżącej żeby nie bolało, podejrzewam że była to raczej jakaś niestrawność, dzis juz mi przeszło ale wczoraj tragedia. Mówiłam o tym Tż więc wiedział. Mimo to pojechałam z teściowa do lekarza żeby on mógł plytki w spokoju układać, przyjechałam wykończona, i się połozyłam od razu. jak skończył swoją robotę to coś o obiedzie zaczął gadać więc wstałam i zaczęłam przygotowywac wszystko. i on wypala czy obrażona jestem bo mi "warga wisi" ( jego ulubione określenie)...i ja juz do wieczora nic tylko płakalam, potem miała jeszcze pretensje że się nie odzywam, a ja z bólu to nie miałam siły nawet buzi otworzyć. No i na razie się nie odzywamy, tylko formalnie, ale widze że dla niego nic się nie stało. Az mnie głowa z tego boli.
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.beautifulhome.pl/?page=sh...&gr=117&gr2=75
http://nakleja.pl/33/bordery_do_zest...ieciecych.html http://www.kangoo.pl/szukaj/bordery/producent/york http://allegro.pl/naklejki-scienne-d...671171888.html ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- http://www.bazarek.pl/searchx.php/fr...5%9Bcian%C4%99
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też ostatnio brzuch bolał a on ojej przecież on głodny a wczoraj mi się też przykro zrobiło bo zrobiłam wielkie zakupy dla maluszka, jakieś pieluszki pierdoły chciałam pokazać mu on tylko rzucił ledwo co okiem w moją stronę i powiedział "super" zrobiło mi się przykro i zapytałam czy go to wogóle interesuje on powiedział, że nie bardzo
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
hej z rana
![]() Ja dzis chyba caly dzien przed kompem... dostalam robote obrobic 400 zdjecć fajnie bo za kase i ponad 1zl za zdjecie wychodzi ale zdjecia takie ( ślubne) że jak to ja bym je zrobiła to bym siedziała i płakała nad nimi ![]() ![]() Tak sobie siedziałam wczoraj i myślałam że chyba nie bedę kupować pościeli Hani no bo najpierw będę ja kłaść w rożku ewentualnie zakryje kocykiem przecież takie małe dziecko i tak w takiej wielkiej pościeli nie spi z poduszką też nie śpi... jedyne co to kupie ochraniacze na łóżeczko. Na pewno bede kupować komodę i przewijak, z kosmetyków chyba tez nie za dużo jakieś najpotrzebniejsze a potem zobacze co ona naprawdę potrzebuje, bo jednak robić wielki zapas jak to potem będzie stało to też bez sensu. Muszę siąść i na spokojnie przeanalizować co serio potrzebuję. Wolę kupić mniej a porządniej niż więcej byle jakich
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2098 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie przejmujcie się Tżtami, faceci są jednak z innej planety
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, pisałaś wczoraj o promocji Huggies (ten "pakiet startowy") - gdzie można go kupić?
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

[/QUOTE]
jaki kolor wybrałaś?

tym bardziej, że towarzyszą temu dość obfite upławy - w pewnym momencie, jak jechałam z uczelni, to myślałam, że krwawić zaczęłam, tak mi się mokro zrobiło... o matko, wyszedł elaborat... dziewczyny, co mam robić? 

Przynajmniej możesz to wspominać z uśmiechem. 

hmm a na zamowienie znowu to duzo kasy pewnie a jak na 1,5 rou to sie srednio oplaca bo pozniej przeszlabym juz na wieksze lozko od razu dla dwojki...
Fakt, pierwsze trzy miesiące są rozgrywające ale później? Przecież zakładamy, że dziecko się urodzi i będzie żyło. Takie "za wcześnie" babć przyprawia mnie o dreszcze, jakby co 2 dziecko miało się nie urodzić...
Kupuj ile wlezie to Twój czas z Maluszkiem, Twoje wspomnienia ciąży

22.05.2008
14.08.2011