|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
DZiękujęęęę! Jesteś kochana!
Obraz zdecydowanie w moim stylu! Uwielbiam takie mazie ![]() ![]() ![]() i faktycznie nic teraz nie sprzedaje... damn it!!!!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-10-10 o 10:53 |
|
|
|
#2342 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2343 |
|
Wtajemniczenie
|
Rosette bardzo fajny ten obraz
Witam się ![]() U nas dzisiaj zimno ![]() Kuba ucina sobie drzemkę. A ja przed chwilą dostałam list z Urzędu Pracy że mam się stawić w piątek w sprawie propozycji szkolenia na kosmetyczkę i jak odmówię to stracę zasiłek
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie też się ciągnie... co gorsza mam sporo rzeczy do dopięcia a jakoś nie mogę się za to zabrać...
Cytat:
![]() A możesz zadzwonić i zapytać czy nie mogą Ci znaleźć czegoś innego? Nie wiem dokładnie jak to działa...
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, Gucia dzięki za życzenia zdrówka
Ania20m ja bym tam poszła na takie szkolenie, a co, zawsze w codziennym życiu można wykorzystać umiejętności kosmetyczne
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2347 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście że pójdę na to szkolenie, tylko bardziej wolałabym np na kasę fiskalną. przynajmniej sie nauczę jak paznokcie malować
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez bym poszla na szkolenie. Ale ak nie chcesz to sie mozesz wykrecic malym dzieckiem, ze nie masz z kim zostawic
![]() Kot mi zapsul klawiature (pewnie z zemsty za wczorajsza kapiel) |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia hm... zapytam się męża co woli
Co czytałaś ciekawego??Ana zdrówka. Śliweńko ja uwielbiam jedzonko z parowaru Choć jadam już normalnie, to jednak często po parowar sięgam. Chudnąć już chyba nie będę, codziennie się ciastem opycham i innymi smakołykami.Aniu fajne szkolenie. Byłam na pobraniu krwi. I trafiłam na praktykantkę. Masakra. Wierciła mi igłą w żyle, że myślałam, że ją strzelę. Wyjmowała , patrzyła ile pobrala i twierdząc, ze za mało, znowu mi ją wkładała i tak 5 razy
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
założę się, że mój dzisiaj cały dzień spędził przeciągając się na stole... mściwa mała cho.le.ra
![]() ![]() ![]() Cytat:
Może ja mam za mąłą wyobraźnie ![]() natomiast roladki wychodzą zawsze ![]() współczuję pobieranie krwi!
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia a te roladki wcześniej podsmażasz, czy surowe wkładasz do piekarnika??
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rewelacja! I podawać można z sałatką, z ziemniakami, z czym tam się Ja zazwyczaj jak wkładam mięso to w tym samym czasie w innym naczyniu wkładam ziemniaki i one robią się w tym samym czasie ![]() a zapomniałam. czytam "zmierzch". dostałam od koleżanki i mnie wciągnęło
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-10-10 o 13:21 |
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia a tego sosu musi byc tyle, aby wszystko zakryło?? 3 i 4 część sagi dla mnie była najlepsza
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie pamiętam Ale moje naczynie nie jest zbyt duże i ja miałam pewnie do 3/4 tego sosu, ale przez to, że naczynia przykrywasz to mięsko robi sie całe i sos gotując się też nieco zwiększa swoją objętość. Także nie muszą być przyryte w całości. ![]() Co do książek to zobaczymy. Nie lubię durnych książek i zazwyczaj po pierwszej części nie pozwalam na to, żeby wciągnęła mnie druga ale tu pa pewna durnota mi się podoba więc pewnie czytne wszystkie części
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia dzięki
Na dziś mam już ten szpinak, ale jutro zrobię tak jak pisałaś. Mąż chodzi z Mają po dworze, to ja poogarniam mieszkanko
|
|
|
|
#2356 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Magda mam nadzieje, że będzie Wam smakować. U nas bardzo sie przyjęło.
![]() Rossi ja też staram się zawsze zupę gotować na 2 dni. choć nie zawsze mi to wychodzi Ale uczę się
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wracam do żywych - po wczorajszej burzy w zaladku dzis juz lepiej. wymyslam wlasnie menu na urodzinki Toma ![]() mam zamowiony tort-jednak nie straz pozarna-bedzie za rok, a taki swojski z kremem i orzechami zrobie ciasto ptasie mleczko-dwu kolorowe na pewno nugetsy, frytki i satatki- tu kombinuje jakie i jeszcze jakies przysawki: tortille z lososiem, muszle makaronowe ze szpinakiem, muffiny z pomidorami,jajka pod pierzynka... |
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia to ja sie wpraszam
pyszności Dobrze, że z brzuszkiem już lepiej. Wczoraj byłam u lekarza, to powiedziała, ze pewnie mam anemię albo problemy z tarczycą Zobaczymy, po 16 mam mieć wyniki przez net. Dała mi skierowanie na jakieś 10 różnych badań ( z krwi).
|
|
|
|
#2360 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapraszam impreza dzien przed urodzinkami-w soboteDziewczyny wymyslam salatke z tunczykiem-ale taka na lekko. Co myslicie: tunczyk, mozzarella, pomidorki koktajlowe, jajko, mix salat z rykola. Moze byc? A czym to przyprawic??
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia może być smaczne
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu wrzuc do klubu
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia ja z tuńczykiem robie 2 sałatki. Jedną z ryżem, ananasem (mogę też być rodzynki dodatkowo), kukurydza i jogurt/majonez
i druga ogórek korniszony w kostkę, cebulka pokrojona w kostkę, fasola czerwona, kukurydza,(z puszki) tuńczyk i majonez. innych nigdy nie jadłam ![]() ale Twoja brzmi bardzo smacznie )ale pyszności u Was będą!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-10-10 o 14:23 |
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi zalezy zeby salatka byla lekka bo dwie pozostala beda z takich ciezszych: brokulowa z feta i sosem czosnkowym, z zupek chinskich (makaron z zupek, ser zolty, ogorek, papryka, szynka, majonez, musztarda) ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- ja dokladnie taka sama zasze robilam-z makaronem w moim przypadku |
|
|
|
|
#2368 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wyniki krwi, jak dla mnie to wszystko super
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tej pierwszej dodaję też oczywiście soku z ananasów ![]() to te moje najlżejsze nie sa, choć ta druga myślę, że mogłaby być ok A musi być z tuńczykiem? Bo może ta sałatka Ktosi by Ci podeszła? Albo z orzezkami pini, albo ta z łososiem, którą ostatnio wrzuciła do klubu? Albo może rukola, gruszka, ser typu lazur i kiełki? Do tego oliwa i ocet balsamiczny.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

Na dziś mam już ten szpinak, ale jutro zrobię tak jak pisałaś.
Dobrze, że z brzuszkiem już lepiej.