|
|
#3751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Cytat:
![]() tamten mój to tak na 90% był faktycznie gejem, nawet się nie ukrywał specjalnie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam Avengers
![]() Wiem, że mam szybki zapłon i że o tym już było, ale aktor grający Thora ![]() Aż sprawdziłam go na Filmwebie - myślałam, że ma jakieś 35 lat, a on przed 30-tką. A TŻ stwierdził, że jestem jak Hulk, kiedy listonosz nie przychodzi na czas
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propos turlania to ostatnio odkryłam ze jak mam rano ze chopinej strony łóżka ( jak już był wybył do rorbo) się na drugą "moją" - blizej drzwi przenieść to jest tak daleko że muszę się turlać niczym agenci specjlanie na hamerykańskich filmach normalnie mam dwa turle ale że szybciej cieplej i komiczniej to ostatnio uskuteczniam - zlewke mam od brzasku rejczelka normalnie CSI ![]() 2. chyba nie ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- fogle to blisko mej wioski mam wereszcie szyskie modne sklepy pod nosem - i nacomito? ![]() stradi zara pull bershka - najpierw się ucieszyłam ale potem mi przejszło ale to jednak dobrze ze są bliżej niż katy - nobo a nóż widelec bedo poczebne |
|
|
|
|
#3754 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- A! Pani od Teosiek odpisała, że "no nie wiem, co się stało, zwrotu przesyłki nie otrzymałam, więc wysłałam ponownie, dodając trzecią miniaturkę za zwłokę w dostawie" ![]() Pamiętacie? Ech, stare czasy, lata 1996/97
|
||||
|
|
|
#3755 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zaprawde w kazdej kolekcji potrafisz cos szpetnego wyszperac ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- makaron z brokułami w wersji 1500 kalori ![]() https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,5...osem%20serowym
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2012-10-10 o 00:25 |
|
|
|
|
#3756 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3757 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie wydaje sie wam ze wszystkie meskie buty są teraz lekko gejowskie?
|
|
#3758 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3759 |
|
To ja :)
|
No wiesz.. Jak się rozglądam na ulicy, mam wrażenie, że większa część mężczyzn jest teraz lekko gejowska...
![]() A w ogóle, to dzień dobry z autobusu, do kochanej pracusi już jadę, żeby wcześniej wyjść i zdążyć ogarnąć się potem między pracą,a sabatem. Ale fajnie się o tej porze jeździ! Zaczynałam pisać ten post prawie pod domem,a tu już pora wysiadać zaraz ![]() Miłego dnia!
|
#3760 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
przeczekać ma Ogun, aż mu przejdzie takie myszlenie
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() ad. 2 ![]()
|
|
|
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa jeszcze tak myślę, że to właśnie chodzi o ból, że im Did starszy tym bardziej świadomy i będzie się bał (choć nie każdy ofkors ). Baa nawet nie Did, ogólnie osoba starsza Bo zakłada, że to boli i często gęsto odkłada, choć z drugiej strony chce ![]() No ale tak w ogóle tematem przewodnim to było ropienie uszu, a nie przekuwanie uszu u dzieci Na temat przewodni wypowiedziały się chyba tylko dwie osoby Co robić z takimi uchami lub że im też ropiały ![]() Jak pisałam, że przekułam uszy albo w ogóle o kolczykach jak pisałam, jakoś wtedy tematu o przekuwaniu uszu nie było ![]() ![]() Ps Gryx nadal chcesz se przekuć ucha/ucho? ![]() A i w takim razie jak już poruszyliście temat przekuwania to jeszcze zapytam - czy ktoś z Was miał przekuwane uszy jako dorosły, tym pistoletem? Cytat:
Moja dentystka mówi, że dostała jakieś 30 lat temu złote kolczyki i cały czas przymierza się do przebicia uszu Ja się jeszcze zbieram ![]() Idę dziś kupić włóczkę na szalik, ale qrde nie będzie to łatwe. Zlikwidowali jeden sklep, gdzie był spoory wybór Jak nie znajdę koloru to będzie kicha ;/Na allegro to się raczej chyba nie opłaca kupować włóczek, nie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-10 o 08:53 |
||
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później już jako wczesno-dorosła-i-gupia zrobiłam sobie sama igłą do zastrzyków jeszcze 2 dziury w jednym uchu powyżej i one mi chyba na początku trochę ropiały, a teraz z a to nic im się nie dzieje i cały czas mam tam kolczyki, w przeciwieństwie do tych "normalnych" dziurek które ostatnio mają takie fazy i raz mogę nosić wszystko a raz cokolwiek założę to mi ropieją i muszę zaraz ściągać ![]() No więc taka historia moich kolczyków
|
|
|
|
|
#3763 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36992969]A ja 18
[/QUOTE]Bez przesady ![]() Cytat:
bidulka ja kiedyś miałam srebrne które mi zaropiało na zielono![]() poka jak zrobisz![]() Cytat:
![]() 1. Ja też 2. Drugą dziurkę sama sobie igła do szycia zrobiłam i z tą nic mi się nie dzieje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba zlatany Cytat:
Spoo a fogle Ci się opłaci finansowo robić szalik? ja uwielbiam na drutach robić ale włóczka kur...o droga
|
|
#3764 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() hm, któryś etap konkretnie cię interesuje? bo nie bardzo wiem o czym pisać...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wychodzi na to, że trzeba sobie samemu przekuwać ![]() Łuups ![]() Cytat:
Już kupiłam włóczkę ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- W ogóle widziałam dziś chleb w promocji - napis na piekarni: "Promocja. Chleb 7,90 zł" No to se myślę - jakiś niszowy Zerknęłam jeszcze raz i z 7 zrobiło się 1
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No to prawda że będziesz mieć dokładnie taki jak chcesz ![]() 3. Się powinnam leczyć bo dla mnie nisza kojarzy się tylko z zapachami Wycofała mi się dziś ekipa co miała remontować sklep
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3768 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3769 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja jade tak: najpierw okołopaszczowo, ze szczególnym uzwględnieniem zausia, potem przedziałek i kark, na końcu po całości - nie jest to wprawdzie tak, jakby to drugi człowiek nakładał pasmo po paśmie, ale samemu sobie to trudno osiągnąć
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamiętam żeby jakoś bardzo, więc chyba nie
przez kilka godzin ma się czerwone uszy no i odpada krwawienie, wyciąganie igły i wkładanie kolczyka itp później może tak, ale samo przekłuwanie cholernie boli pamiętam ze w górnej części ucha, w chrząstce jak przekłuwałam to siostra mi pomagała przepchnąć igłę a ja się darłam wniebogłosy w bólu no i później chyba z pół dnia chodziłam z tą igłą w uchu bo bałam się wyjść żeby włożyć kolczyk |
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
imo - najlepsze przebijanie uszu to only pistoletem - no chyba ze wynaleziono już jakies lepsze
![]() tak miałam robione i obyło sie bez jakichkolwiek rewelacji |
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba się wystraszyli że to w Rynku gdzie wjazd autem jest utrudniony
![]() Dzięki dostałam nr jednego Gościa co się takimi rzeczami zajmuje i dziś wieczór jestem umówiona na wycenę, obaczym co powie.---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
|
#3774 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
u mnie wygląda to tak: w fazie 1 stoję przed lustrem i nakładam na odrost i wierzchnią warstwę włosów, w kierunku od przodu do tyłu, do wysokości ucha mniej więcej, wspomagając się pędzlem do farbowania, po czym następuje faza 2 czyli pochył nad wanną, w której nakładam lekko rozcieńczoną farbę na długości, zausia i tyły, już bez pędzla, następnie faza 3 czyli dokładne wmasowywanie farby w zebrane do góry włosy i ewentualne poprawki przytwarzowe
chyba niezbyt to jasno ujęłam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Żałuję że jak ja przekłuwałam to nie było takich wynalazków
![]() No ale musiałabym ile lat czekac żeby tego dożyć ![]() Na dodatek moje pierwsze kolczyki to były gwiazdki ale nie wkrętki tylko takie zwykłe, cudem nie naderwałam ucha bo się zaczepiały o wszystko
|
#3778 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Uściślę Cytat:
)Jasne ![]() Cytat:
![]() Bo dobry doświadczony lekarz od razu wie co jest zwierzu, jakie leki i ile ich podać, bez jakichś badań i ważenia ![]() A resztę opiszę w Tró
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie chyba prawie, ale to też na pewno zależy od uszu, wykonania i jeszcze może czegoś
![]() Ooo a Ewuś albo/i Rejcz miałyście przebijane oba ucha na raz czy po jednym? Właśnie gdzieniegdzie takim małym didom przebijają na raz oba ![]() Zobaczymy jak tam to ucho didkowe się sprawuje i czy da się tego kolczyka włożyć. Dobra, bo od wczoraj temat o uszach Tak jak kiedyś o żarciu było po 2 dni gadania ![]() Wlaśnie mało gadamy ostatnio o jedzeniu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2012-10-10 o 13:04 |
|
|
|
#3780 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

(choć nie każdy ofkors
Bo zakłada, że to boli i często gęsto odkłada, choć z drugiej strony chce
to jeszcze zapytam - czy ktoś z Was miał przekuwane uszy jako dorosły, tym pistoletem?
Jak nie znajdę koloru to będzie kicha ;/Na allegro to się raczej chyba nie opłaca kupować włóczek, nie? 

bidulka
poka jak zrobisz
Ja do tego używam chuopa
dostałam nr jednego Gościa co się takimi rzeczami zajmuje i dziś wieczór jestem umówiona na wycenę, obaczym co powie.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)