Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-10, 12:48   #1921
Lenkapuma
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
No i oczywiście zawsze grzecznego Pandy

Cholerko, szybkiej i skutecznej rehabilitacji, nowych wyzwań (niekoniecznie mrożących krew w żyłach i ryzykujących kalectwem), wygranych w planszówkach, wygodnych swetrów, żeby poszło w cycki, fajnej i satysfakcjonującej pracy, grzecznych kotów, wyrozumiałego i spokojnego Pandy, udanych zamówień z nami, oddanych przyjaciół, fascynujących książek, samych udanych przepisów (nie narażam się? ), z palcem w nosie napisanej i obronionej mgr i czego tam sobie jeszcze życzysz!

STO LAT!!!

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 12:49   #1922
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
2. przecież ona będąc świadoma swojej roli i tzw. społęcznej odpowiedzialności kilkakrotnie poinformowała że jest to niebezpieczne, jakie są skutki uboczne, co jest napisane na ulotce i jakie ona skutki ubocznie miała. przecież niczego nie ukryła i nie napisała "olejcie ostrzeżenia, stosujcie to!". idąc tym tropem Ty właśnie nie powinnaś na swoim blogu pisać o trudnych szlakach bo ktoś kto nigdy nie był w górach stwierdzi "luuzzzz w szpilkach dam radę".
ludzie mają po to wolną wolę żeby podejmowali decyzję i brali za nią odpowiedzialność.

3. nie nie zniechęca, ale podejmuję świadomy wybór i to jest mój problem. dokładnie tak samo jak w przypadku stosowania tego specyfiku- ostrzeżenie jest więc podejmij decyzję i weź za nią odpowiedzialność, bo masz pełny pakiet informacji.
2. Różnica jest taka, że ja piszę o szlaku turystycznym i ostrzegam turystów przed jego trudnościami, a ona pisze o leku, który stosowany jest w innym celu ze zwykłej próżności.

3. Gdybyś nie paliła, to pewnie by Cię nie ciągnęły seksowne zdjęcia palaczek na blogach albo avatary Hiper A takie nastolatki, które chcą mieć piękne rzęsy, zasugerują się zdjęciami blogerki i tym, że nic się jej nie stało.
Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Mnie oczarował. Jedno zdanie, a oddaje czasem coś, czego sama nie ujęłabym w słowa. Też domagasz się prawa do bycia nieszczęśliwą?
Przecież to definicja szczęścia! Z grzechu powstałeś, w grzech się obrócisz!
Stary 2012-10-10, 13:10   #1923
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Szczęście nie jedno ma imię . Dla każdego to coś innego. Ja np. nie odnajduję siebie w tym cytacie, bo ja pragnę spokoju i równowagi i to jest moja wartość najwyższa
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 13:38   #1924
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
?

wydaje mi się, że lepiej brzmi jak jedna osoba dedykuje go drugiej niż jak używa się go jako życzeń zapisanych na kartce. moze nie nadajęsię do interpretowania poezji
No tak sobie właśnie wymyśliłam, że w formie dedykacji napiszę to sobie na zaproszeniach. I nawet uzyskałam zgodę drugiej strony

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36998612]
Nic mi nie doszło... Wyślij jeszcze raz.
[/QUOTE]

Ok. Wysyłam na maila blogowego jak coś.

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Shir?

Nie wiem, jakim cudem, ale udało mi się zarejestrować na upatrzone seminarium. Oczywiście nie otworzyli o 8, lecz o 8:55, a ja machnęłam ręką i poszłam na zajęcia. Schodzę po koleżankę do pokoju, a ta mówi, że otwarte. Zgarnęłam ostatnie miejsce, bo to był jeden z dwóch najbardziej obleganych prowadzących.
Uff!
ville?
Ja też jestem na upatrzonym seminarium. Kolega odstąpił mi miejsce

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 13:41   #1925
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Wredna - obok Tomexu (wejście od strony przystanku tramwajowego na os. Kolorowe)

Cytat:
I łudzisz się, że takie ostrzeżenia kogoś zniechęcą, skoro pokazany jest efekt pięknych rzęs?
Efekt pięknych rzęs, który utrzymuje się przez krótki czas. Poza tym ona kilka razy podkreślała co może niepożądanego się stać. Każdy decyduje o sobie, Alina nikogo do niczego nie zmusza.

hiper Dostałam kosmetyki, dzięki
Zielona Jeszcze raz dzięki za przerzut

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 13:41   #1926
nicRu
maszyna, nie człowiek

U mnie walka o seminaria za rok (muszę zrobić 4) i wiem na razie tylko do kogo definitywnie nie chcę iść
Stary 2012-10-10, 13:41   #1927
gg22
Zakorzenienie

no k*****wa mać!!!! ale mi baba ciśnienie podniosła!
7.10 kliknęłam aukcję allegro, zaraz po północy puściłam przelew z informacją na maila o tym, że poszedł, że zmieniam adres wysyłki i proszę o kuriera. 8.10 (pon.) zero odpowiedz, 9.10 (wt.) zero odpowiedzi, 10.10 dzwonię ze 100x i w końcu się udaje!- baba rozmawia ze mną jak ze złodziejem i to jeszcze półgłówkiem, wmawia mi, że źle podałam adres wysyłki i że przelew został zaksięgowany 9.10 na jej koncie, że od zaksięgowania ma 48h na przesłanie paczki, a ja paczkę muszę mieć max na piątek 12.10.
Wykłócała się tak ze mną z 10min. aż w końcu stwierdziłam, że chrzanię to i rezygnuję z zakupu, bo mam do tego prawo w ciągu 10dni. to się obraziła i rzuciła słuchawką....
teraz oddzwoniła, że paczka jest gotowa do wysłania, ale mam ją w szanownej swojej boszzzzzze jak niektórzy nie szanują swoich klientów! nie wierzę, że minęło 24h od zaksięgowania przelewu robiąc go internetowo
Blair- jaką prowizję zabiera allegro w takiej sytuacji? 5%?

Cytat:
2. Różnica jest taka, że ja piszę o szlaku turystycznym i ostrzegam turystów przed jego trudnościami, a ona pisze o leku, który stosowany jest w innym celu ze zwykłej próżności.

3. Gdybyś nie paliła, to pewnie by Cię nie ciągnęły seksowne zdjęcia palaczek na blogach albo avatary Hiper A takie nastolatki, które chcą mieć piękne rzęsy, zasugerują się zdjęciami blogerki i tym, że nic się jej nie stało.

sorry Mall ale zaprzeczasz sama sobie.
kompletnie nie rozumiem dlaczego jest różnica między pisaniem o trudnym szlaku turystycznym, a o leku, który można wykorzystać do czegoś innego niż jest przeznaczony, ale z jasną informacją o skutkach ubocznych? i przede wszystkim niby dlaczego osoby niepalącej miałyby nie pociągać sexowne laski jarające szlugi? bo niby co? jak ma panna siano w głowie zamiast mózgu i zobaczy sexi laskę palącą fajkę i przeczyta informację, że np. wszyscy faceci się za nią dzięki temu oglądają to może uznać, że zacznie palić, bo będzie miała powodzenie.
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2012-10-10 o 13:44
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 13:42   #1928
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Spełnienia marzeń Cholerko !

Stary 2012-10-10, 13:51   #1929
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
i przede wszystkim niby dlaczego osoby niepalącej miałyby nie pociągać sexowne laski jarające szlugi? bo niby co? jak ma panna siano w głowie zamiast mózgu i zobaczy sexi laskę palącą fajkę i przeczyta informację, że np. wszyscy faceci się za nią dzięki temu oglądają to może uznać, że zacznie palić, bo będzie miała powodzenie.
Przeczytaj jeszcze raz:
"Gdybyś nie paliła, to pewnie by Cię nie ciągnęły seksowne zdjęcia palaczek na blogach albo avatary Hiper.
A takie nastolatki, które chcą mieć piękne rzęsy, zasugerują się zdjęciami blogerki i tym, że nic się jej nie stało."
Wyraźnie sugeruję, że Ciebie, jako dojrzałą osobę, taki post Aliny może nie ruszyć, za to jest bardzo szerokie grono internautek, które będą mieć w nosie ostrzeżenia dla pięknego efektu.
Stary 2012-10-10, 13:53   #1930
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
No tak sobie właśnie wymyśliłam, że w formie dedykacji napiszę to sobie na zaproszeniach. I nawet uzyskałam zgodę drugiej strony
Ty to chyba tak specjalnie mówisz na okręta żeby pobudzić kolejne pytania powiedziałabyś czy się hajtasz czy to tylko przymiarki czy luźne rozmowy z TŻ
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 13:55   #1931
Lenkapuma
Zakorzenienie

Słyszałyście o śmiałku, który przez 5 lat przygotowywał się do skoku ze spadochronem z wysokości... stratosfery? Wczoraj miał odbyć się skok, ale ze względu na wiatr do niego nie doszło.

Mężczyzna planował skoczyć z wysokość... stratosfery! z 36 000 m, gdzie dla porównania samoloty rejsowe latają na wysokości 8000-12000 m. Wynieść miał go balon dziesięć razy (!) cieńszy niż foliowa siatka ze sklepu. Czujecie? Balon miał go wynieść w ciągu 3 godzin do stratosfery, natomiast samo spadanie zajęłoby mu 20 minut. Spadochron otwierany na wysokości 1 500 metrów.

Facet przymierzał się do pobicia rekordu guinessa. Byłby pierwszym na świecie człowiekiem, który spadając przekroczyłby prędkość dźwięku (!). I to bez pomocy samolotu. Dodam jeszcze, że będąc na górze, miałby do czynienia z temperaturą -70 stopni.

Robi wrażenie, co?
A dla tych, którym trudno objąć wyobraźnią powyższe liczby, mała wizualizacja http://www.youtube.com/watch?v=VCqnQq86fkY

Stary 2012-10-10, 13:58   #1932
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Słyszałyśmy. Moja mam to wczoraj bardzo przeżywała.
Robi wrażenie. Ciekawe kiedy będzie próba.

Stary 2012-10-10, 13:59   #1933
Malla
Nie depcze krokusów

Lenka - moje koleżanki strasznie to wczoraj przeżywały, a mówiłam im, że będzie wiele hałasu o nic Całkiem niezły jest
Stary 2012-10-10, 14:01   #1934
Lenkapuma
Zakorzenienie

Też mi się podoba Mrrr

Stary 2012-10-10, 14:02   #1935
nicRu
maszyna, nie człowiek

WM - nie zmusza, ale ukazuje powód, dla którego warto zaryzykować, coś, czego szukają jej czytelniczki. Jednym słowem - zachęca. Chcesz być śliczna? Zrób *to*, bo jest fajne, super sprawa, jeśli chcesz być ładna! Ale na wszelki wypadek napiszę, że robisz to na własną odpowiedzialność, bo w końcu jest to nieodpowiedzialne i głupie.

O ile rozumiem zachęcanie do czegoś zgodnie z użyciem (jak np. składniki kosmetyczne - mogę to tak nazwać?- mieszane w proporcjach odpowiednich dla nas; dukan - ale dla osoby, która zrobi komplet badań, nie ma przeciwskazań do diety i jest pod kontrolą lekarza), to zachęcanie do nieprawidłowego używania leku na receptę celem zaspokojenia próżności/wyleczenia jakichś kompleksów (bo po co robi takie głupoty, są jeszcze jakieś inne przyczyny?)? Jestem na nie...

Osoba inteligentna da sobie siana albo znajdzie mniej ryzykowny lub pozbawiony ryzyka substytut, osoba jak te dziewoje z komentarzy woli "żyć kródko ale intensywnie" (swoją drogą boski tatuaż ) i ma z kolei gdzieś jakieś potencjalne problemy z oczami i zaryzykuje skoro może być kjut. W końcu zdobędzie szacun na dzielni, uczelni, w klubie, pracy, gimnazjum, no nie? Wszystkie będą jej zazdrościć!

Piękna kobieta to nie taka, która zaryzykuje zdrowie by wyhodować rzęsy, powiększyć biust (ostatnio weszłam do domu, rodzice oglądali teleexpres - kobieta chcąc powiększyć biust wstrzyknęła chyba olej, grozi jej amputacja obu piersi; z deszczu pod rynnę), zmniejszyć stopy itp. Taka kobieta to raczej kobieta, która nie pojęła, że ciało tak samo jak i życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych wyobrażeń a po prostu się od nich różni Ale to już dygresja na temat tego po co niektórzy kombinują by zrobić coś ryzykownego dla lepszego wyglądu.

Niestety ale trzeba brać odpowiedzialność za to, co się pisze; w szczególności gdy tworzy się jednak dość znany blog/stronę, który jest momentami opiniotwórczy, na której ludzie szukają niczego innego jak informacji (jak poprawić stan włosów, paznokci, wyhodować rzęsy). Publikując wpisy jak ten o rzęsach po prostu dużo się ryzykuje.

Edytowane przez nicRu
Czas edycji: 2012-10-10 o 14:09
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 14:11   #1936
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Ok. Wysyłam na maila blogowego jak coś.
Teraz mam Poszło dalej

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
hiper Dostałam kosmetyki, dzięki
Nie ma sprawy
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 14:14   #1937
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Rozumiem Wasze argumenty. Jednak dla mnie człowiek jest odpowiedzialny za swoje decyzje. Ślepe podążanie za blogerką to już prawie jak sekta.

Stary 2012-10-10, 14:14   #1938
Shiruvii
Zakorzenienie

Hiper, wielkie dzięki

Stary 2012-10-10, 14:16   #1939
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Hiper, ale się obkupiłaś ostatnio! Widziałam haul zakupowy. Gdzie dorwałaś zapachy w takich atrakcyjnych cenach? Factory outlet?

Stary 2012-10-10, 14:20   #1940
Konto usunięte

Cytat:
Hiper, ale się obkupiłaś ostatnio! Widziałam haul zakupowy. Gdzie dorwałaś zapachy w takich atrakcyjnych cenach? Factory outlet?
Tak, w Factory w SuperPharm. I powiem Ci, że zapachy brałam w ciemno i wszystkie trafiłam w dziesiątkę
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 14:29   #1941
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37003355]Tak, w Factory w SuperPharm. I powiem Ci, że zapachy brałam w ciemno i wszystkie trafiłam w dziesiątkę [/QUOTE]
Muszę się tam w końcu wybrać w takim razie. Ale to chyba lepiej z jakąś większą kasą na duże zakupy. Jednak muszę przejechać cały Kraków.
Nie było tam testerów czy nie chciało Ci się wąchać?

Stary 2012-10-10, 14:41   #1942
blair witch
Zakorzenienie

GG, Myszka - blogi są opiniotwórcze, i jednak zachęcając do spróbowania (bo dla mnie to co ona napisała to zachęta, mimo wciśniętej tam informacji że może mieć skutki uboczne i na własną odpowiedzialność) czegoś takiego, namawia do niszczenia zdrowia. Jak dla mnie to że zamieściła taki wpis, to błąd. Pomijam fakt że to reklama (niepopłacona, ale reklama), a leków na receptę nie wolno reklamować

Jeszcze porozmawialam dziś o tym lumiganie z okulistką, a ona że ludzie są szaleni i głupi, i dodała jeszcze że lumigan w ogóle sprawia że włosy też rosną, jej pacjentce wyrosła przy używaniu tego na jaskrę szczecina na twarzy, którą musiała golić A i że u blondynek z jasną karnacją nie dzieje się nic takiego, te efekty "uboczne" leku są u kobiet z ciemnymi włosami.

Swoją drogą... nie uwierzycie Jestem tak wściekła, że aż się trzepię ze złości!

Byłam dziś u okulistki sprawdzać tę gradówkę - znikło, oko jest cacy, soczewki mogę nosić pod warunkiem że dobrze będą przepuszczać powietrze (poleciła też te purevision HD2 z B&L, które można nosić bez ściągania, tylko że ja mam ściągać ), i wieczorem nosić okulary. I stwierdziłam że zapytam ją, czemu tak źle widzę przy nowych okularach - zrobiła mi sprawdzenie, badanie, i nie wiem kto był w większym szoku, ja czy ona - dali mi okulary ZA MOCNE O 2 DIOPTRIE i dali cylinder na astygmatyzm którego nie powinnam mieć!!! A ja się dziwiłam czemu widzę wszędzie kuliste kształty i potykam się o auta idąc przez parking!! Jak jutro wpadnę tam to ich chyba rozniosę, przecież mogłam się zabić do cholery jasnej! A byłam u nich wczoraj narzekając że źle widzę i zrobili mi znowu badanie - przecież wszystko w porządku, oko się musi przyzwyczaić! Ciekawe jak się przyzwyczai do za mocnych szkieł źle dobranych!! Zapłaciłam 600 zł (było 800 ale miałam kupon z grupona)!!

Podsumowując:

Badanie i dobieranie okularów w salonie Mozart Optyk: lewe oko -5,25 i cylinder 0,5, prawe oko -5, wczoraj im wyszło to samo

Badanie dzisiejsze u okulistki: lewe oko -4,75 bez cylindra, prawe oko -3 !!!

Mam lekki astygmatyzm na lewym który nie wymaga cylindra, bo oko się rozleniwi, a na dodatek kąt cylindra jest ciulowy, bo jeżeli już by był potrzebny ma być AXS 50, a mi ułożyli na 180!

Zapytałam okulistki czy gradówka mogła wpłynąć na ich wyniki u optyka, okulistka że absolutnie nie mogła!!

Najchętniej kazałabym im sobie te okulary wsadzić w d.... i oddać mi kasę, kupiłabym gdziekolwiek indziej, ale wątpię żeby to łatwo poszło
Stary 2012-10-10, 14:48   #1943
lalaith
Zakorzenienie

Hej, ja tylko na chwilke, jak zwykle nie na biezaco, chcialam tylko Was zapewnic ze o Was mysle i pamietam! Nie czytam wszystkiego bo staram sie miec jak najmniej stycznosci z polskim jezykiem, a zeby byc na biezoco musialabym spedzac mnostwo czasu na czytaniu, bo jestem z tych latwo uzalezniajacych sie Zielona Wyspa rudzieje, robi sie coraz zimniej, a jak tam w Polsce?

blair tez bym sie wkurzyla takimi roznicami. Ja mam okulary za ktore wydalam u optyka ok 700zl, bo mam naprawde duza wade wzroku, a w ktorych widze baardzo niewyraznie Do chodzenia po domu i komputera byly ok (byly bo po ok 2 latach uzytkowania zaczely sie rysowac), ale do wyjscia gdzies
Wyklucac sie nie dalo, bo badania robilam gdzie indziej, nie u optyka.
Do czasu kiedy nosilam tylko okulary mialam ustabilizowana wade wzroku i zadnych tego typu problemow, bo zawsze kupowalam okulary tej samej mocy (od lat) i zawsze bylo wszystko ok. Od czasu kiedy przerzucilam sie na soczewki nie dosc ze wada mi poszla w gore, to jeszcze mam takie jaja z okularami, ze w zadnych dobrze nie widze. A czasem przydaloby sie zeby oczy jednak odpoczely
Malo tego dawniej okulary kupowalam zawsze u tego samego optyka i szkla byly bez zadnych rys ani skaz przez wiele lat, zmienialam je dlatego ze chcialam miec nowe a nie dlatego zeby sie zepsuly. Kiedy tylko zarobie porzadne pieniadze wracam na stare graty, do starego optyka ktoremu naprawde zalezalo na moim komforcie, mimo ze jego zaklad jest malenki, osiedlowy, malo znany. Moge tam przyjsc z modnymi oprawkami kupionymi gdzie indziej

W ogole to coraz powazniej zastanawiam sie nad korekta laserem tylko sie troche boje ze przy mojej wadzie moge nie skorygowac jej do zera, a nie wiem czy wtedy bede mogla dalej nosic soczewki Mistrzyni Ty sie orientujesz ? Gdzie Ty robilas korekte?
Operacja jest droga i na razie mnie na nia nie stac, ale tak sobie mysle ze skoro i tak na okulary i soczewki wydaje kupe kasy, to przeciez moglabym ja zrobic na kredyt.. Chcialabym miec w koncu spokoj, przynajmniej z oczami

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2012-10-10 o 14:59
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 14:52   #1944
Konto usunięte

Cytat:
Muszę się tam w końcu wybrać w takim razie. Ale to chyba lepiej z jakąś większą kasą na duże zakupy. Jednak muszę przejechać cały Kraków.
Nie było tam testerów czy nie chciało Ci się wąchać?
Lepiej odłożyć kasę i wybrać się raz a porządnie, bo to zadupie straszliwe...
Stary 2012-10-10, 14:53   #1945
Shiruvii
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37003879]Lepiej odłożyć kasę i wybrać się raz a porządnie, bo to zadupie straszliwe...[/QUOTE]
Phi zadupie... Ja mam tam bardzo blisko jak jadę z pracy

Stary 2012-10-10, 14:54   #1946
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Hej, ja tylko na chwilke, jak zwykle nie na biezaco, chcialam tylko Was zapewnic ze o Was mysle i pamietam! Nie czytam wszystkiego bo staram sie miec jak najmniej stycznosci z polskim jezykiem, a zeby byc na biezoco musialabym spedzac mnostwo czasu na czytaniu, bo jestem z tych latwo uzalezniajacych sie Zielona Wyspa rudzieje, robi sie coraz zimniej, a jak tam w Polsce?
To nadrób klub proszę, bo BU do odebrania.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 15:00   #1947
Shiruvii
Zakorzenienie

gg, w ogóle to Twoje rajtki ma OMD, więc kasiencja ich dziś nie wzięła.

Stary 2012-10-10, 15:05   #1948
Konto usunięte

Cytat:
Phi zadupie... Ja mam tam bardzo blisko jak jadę z pracy
jedno nie wyklucza drugiego
Stary 2012-10-10, 15:09   #1949
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;37003879]Lepiej odłożyć kasę i wybrać się raz a porządnie, bo to zadupie straszliwe...[/QUOTE]
Taki właśnie mam plan A buty skórzane są w dobrych cenach? Jest w czym wybierać czy raczej pojedyncze rozmiary?

Stary 2012-10-10, 15:17   #1950
Konto usunięte

Cytat:
Taki właśnie mam plan A buty skórzane są w dobrych cenach? Jest w czym wybierać czy raczej pojedyncze rozmiary?
Oj jest w czym wybierać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości