Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-10, 18:50   #1201
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Majowo- Czerwcowe Mamusie 2013

sharp ty wiesz, że kazdy objaw jest upragniony byle by być w ciąży:P
Stary 2012-10-10, 18:55   #1202
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
sharp ty wiesz, że kazdy objaw jest upragniony byle by być w ciąży:P
no tak!
ale to ponoć błogosławiony stan więc powinnyśmy się czuć jak w niebie
Stary 2012-10-10, 19:21   #1203
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kaaasiulka Pokaż wiadomość
Witajcie,
rzadko piszę, głównie podczytuję gdy znajdę chwilę. Ciąża do tej pory przebiegała książkowo, ale pod koniec ubiegłego tygodnia zaczęło się plamienie, więc jestem zmuszona leżeć. Do lekarza chodzę prywatnie raz w tygodniu, za każdym razem mam robione USG, więc póki co mam pewność, że wszystko jest w porządku. Mam nadzieję, że wszystko szybko minie,bo siedzenie w domu i takie nic nie robienie źle na mnie działa. Na szczęście mam ze sobą służbowy laptop, więc chociaż taka zdalna praca zapobiegnie mojemu powolnemu uwstecznianiu się.
Pisałyście o imionach. U nas wszystko od lat ustalone. Dla dziewczynki będzie Antonia Janina, dla chłopca Konstanty Jan. Termin porodu mam wyznaczony na 24 maja. Zdecydowaliśmy się z mężem na zaplanowane cesarskie cięcie w prywatnej klinice,więc maluch wyjdzie trochę wcześniej(cesarkę w tej klinice robią tydzień, dwa przed wyznaczonym terminem porodu).Może się więc zdarzyć, że urodzi się w moje 30 urodziny
Póki co nic jeszcze dla dziecka nie kupiliśmy. Myślę, że poczekamy jeszcze kilka miesięcy. Za to wybraliśmy już wózek:
http://www.stokke.com/en-pl/stroller...y-concept.aspx
Ale wszystko po kolei. Zaczniemy szaleć z zakupami, gdy będziemy mieć pewność, że z dzieckiem wszystko w porządku.
Rozpisałam się, bo nie wiem kiedy znowu wena mnie najdzie.
Pozdrawiam Was
Witaj
Można wiedzieć dlaczego zdecydowałaś się na cesarkę? masz jakieś zalecenia od lekarza czy po prostu nie chcesz naturalnie?
Wózek jest przecudowny zakochałam się gdzie można znaleźć info odnośnie jego ceny?

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Wiola
Jutro idę na 8 do lekarza rodzinnego, trzymajcie kciuki żeby mi dała skierowanie na te badania.
3mam kciukersy na pewno dostaniesz skierowania
pawie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 19:29   #1204
Ashyshqa
Zakorzenienie

Uff, znów się naczytałam ale dziś na raty więc nie mam jak poodpowiadać indywidualnie
Witam nowe mamuśki! Widzę, że colorblue to niezła agitatorka!

U mnie wciąż bez zmian - mdłości jak były tak są, od kilku dni nawet w nocy (z utęsknieniem czekam na 2 trymestr, ale tłumaczę sobie, że to wszystko dla dobra dzieciątka).

W pracy wciąż nic nie powiedziałam, bo nie było znów mojego przełożonego (ten to ma życie ) ale jutro ma być podobno na 100% więc mam nadzieję, że wszystko się wreszcie jutro rozjaśni. Najzabawniejsze, że dziś w pracy rozmawialiśmy w między czasie o wypiekach i od słowa do słowa obiecałam, że przyniosę jutro ciacho - wyjdzie śmiesznie z tym ciastem jak powiem im o dziecku
Kto się pisze na kawałek? Marchewkowe - już jest w piekarniku
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 19:48   #1205
karolina2121
siedzę i myślę

Ashyshqa ja się piszę !

Mam pytanko : czy Wy też już wstajecie w nocy na siku? Bo ja tak i mama stwierdziła, że to dziwne, że już na początku ciąży tak mam...
Stary 2012-10-10, 19:51   #1206
becik_4
Zadomowienie

laski ale wy skrobiecie od samego rana do głębokiej nocy ja tylko mogę późnym popołudniem po pracy i jeszcze jak sie prześpię a dzisiaj to już wróciłam nieprzytomna spałam na stojąco mimo że pracę mam lekką( biurową) to tak mnie ten sen zmógł

i z tego co czytam to chyba tylko ja na samym końcu usłyszę serduszko tak mam późno zaplanowaną wizytę bo na pierwszej tylko dal mi leki i zbadał szyjkę ale czekam tylko już mało cierpliwie
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 19:52   #1207
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Ashyshqa ja się piszę !

Mam pytanko : czy Wy też już wstajecie w nocy na siku? Bo ja tak i mama stwierdziła, że to dziwne, że już na początku ciąży tak mam...
to podobno normalne
ja akurat nie wstaję w nocy i w ogóle nie zauważyłam, żebym częściej musiała odwiedzać wc

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 19:53   #1208
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
Ashyshqa ja się piszę !

to nic dziwnego teraz rozciąga sie macica która może uciskać na pęcherz i stąd to sikanie ja też często latam do wc ale w nocy staram sie nie idę zaczym zasnę i potem z samego rana cały pęcherz mam pełny w późniejszym okresie ciąży bardziej będzie uciskał sam brzuszek więc trzeba się przyzwyczaić
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 19:57   #1209
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
to podobno normalne
ja akurat nie wstaję w nocy i w ogóle nie zauważyłam, żebym częściej musiała odwiedzać wc
Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
to nic dziwnego teraz rozciąga sie macica która może uciskać na pęcherz i stąd to sikanie ja też często latam do wc ale w nocy staram sie nie idę zaczym zasnę i potem z samego rana cały pęcherz mam pełny w późniejszym okresie ciąży bardziej będzie uciskał sam brzuszek więc trzeba się przyzwyczaić
Dzięki Mama sobie ubzdurała, że częste oddawanie moczu pojawia się dopiero około 6 miesiąca
Chyba zapomniała jak sama była w ciąży A była 4 razy
Stary 2012-10-10, 20:01   #1210
Kaaasiulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Witaj
Można wiedzieć dlaczego zdecydowałaś się na cesarkę? masz jakieś zalecenia od lekarza czy po prostu nie chcesz naturalnie?
Wózek jest przecudowny zakochałam się gdzie można znaleźć info odnośnie jego ceny?

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

3mam kciukersy na pewno dostaniesz skierowania
Nie mam żadnych wskazań do cesarki. Będzie to typowa cesarka na życzenie. Dowiedziałam się już wszystkiego co powinnam wiedzieć o zaletach, wadach cesarki i ewentualnych komplikacjach i jestem spokojna. Za kilka tygodniu będziemy z mężem oglądać klinikę od środka, więc zapewne dowiem się jeszcze więcej.
Jeśli chodzi o wózek stokke to można go kupić np tutaj:
http://www.mamaija.pl/stokke-xplory-...owy,d3781.html
Pozdrawiam
Kaaasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:05   #1211
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Nie mam żadnych wskazań do cesarki. Będzie to typowa cesarka na życzenie. Dowiedziałam się już wszystkiego co powinnam wiedzieć o zaletach, wadach cesarki i ewentualnych komplikacjach i jestem spokojna. Za kilka tygodniu będziemy z mężem oglądać klinikę od środka, więc zapewne dowiem się jeszcze więcej.
Jeśli chodzi o wózek stokke to można go kupić np tutaj:
http://www.mamaija.pl/stokke-xplory-...owy,d3781.html
Pozdrawiam
A możesz zdradzić co to za prywatna klinika? Bo ja wybieram się do Białegostoku.
Stary 2012-10-10, 20:17   #1212
Kaaasiulka
Raczkowanie

Cytat:
A możesz zdradzić co to za prywatna klinika? Bo ja wybieram się do Białegostoku.
To warszawska klinika Iatros.Znam kilka dziewczyn,ktore tam rodzily i sa bardzo zadowolone.
Kaaasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:20   #1213
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam od samego początku, wstawałam nawet 4-5 razy w nocy. Teraz już lepiej wstaje raz może dwa już nie mam takiego parcia na pęcherz. Chyba macica poszła już trochę do góry
Stary 2012-10-10, 20:21   #1214
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
To warszawska klinika Iatros.Znam kilka dziewczyn,ktore tam rodzily i sa bardzo zadowolone.
Szkoda, że mają tylko cesarkę w ofercie... do Warszawy miałabym bliżej
Stary 2012-10-10, 20:22   #1215
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Mama sobie ubzdurała, że częste oddawanie moczu pojawia się dopiero około 6 miesiąca
mi lekarz mówił że jest parcie na pęcherz aż macica nie pójdzie do góry i później znów jak już brzuszek jest duży i uciska na pęcherz
Stary 2012-10-10, 20:33   #1216
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Lublana Twój post mi się gdzieś zagubił przy zaznaczaniu. My rzeczywiście idziemy łeb w łeb, bo też za 3 tyg będę miałą USG genetyczne A w którym dniu wg. tc robiłaś ostatnie USG? Ja robiłam 9t 0d i dzieciątko miało 1,83cm. Troszeczkę mało ale mam nadzieję, że za trzy tygodnie zobaczymy już dużego szkrabika
8 tc + 3 dni a z usg maluszek wyszedł na 8 tc+5 dni, więc starszy. Miał wtedy 2,1 cm. A na pierwszym usg wyszedł mi chyba z dzień młodszy, to się tak waha z tego co widzę, nie sugerowałabym się wielkością
Na kolejnym usg maluszki będą miały z 5-6 cm

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Kobietki polecam Wam do obejrzenia komedie: "Jak urodzić i niezwariować" Film z tego roku m.in z jennifer lopez-- właśnie skończyłam go oglądać i mi się podobał Ciężarówki zrozumieją o co w nim chodzi, Tżety może też coś zyskają
byłam w kinie z mężem i bardzo się nam podobało

Cytat:
ja wstaję. Do tego teraz mam ucisk na pęcherz jakby się chciało siku, ide do toalety a tam kap,kap ledwo cos wylecitakże macica sie powiększa. Ale wkurzające to jest
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:38   #1217
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
ja wstaję. Do tego teraz mam ucisk na pęcherz jakby się chciało siku, ide do toalety a tam kap,kap ledwo cos wylecitakże macica sie powiększa. Ale wkurzające to jest
No naprawdę U mnie tak samo... ciśnie jakby nie wiadomo ile siuśków tam było, a jak przychodzi co do czego to kilka kropel wyleci
Stary 2012-10-10, 20:48   #1218
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem Ci, że chyba nie ubzdurała to zależy pewnie od kobiety i ciąży, bo co jedna to inaczej trochę przechodzi.... ale ja mam tak samo jak Ty, załatwiam się zaraz przed tym jak zasypiam czasem, bo nie zawsze, budzę się koło 2 lub 4 w nocy (nigdy wcześniej tak nie miałam) a później 6:30 i pęcherz mam pełny...
pawie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:54   #1219
karolina2121
siedzę i myślę

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że chyba nie ubzdurała to zależy pewnie od kobiety i ciąży, bo co jedna to inaczej trochę przechodzi.... ale ja mam tak samo jak Ty, załatwiam się zaraz przed tym jak zasypiam czasem, bo nie zawsze, budzę się koło 2 lub 4 w nocy (nigdy wcześniej tak nie miałam) a później 6:30 i pęcherz mam pełny...
Może ona tak nie miała albo nie pamięta
Stary 2012-10-10, 21:01   #1220
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Ashyshqa ja się piszę !

Och ja wstawałam nawet przed ciążą, także dla mnie to nic dziwnego
Kurcze ulalałam się na 2 godziny od 19 do 21. Ciekawe co będę robić w nocy.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 21:05   #1221
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Justi wielie gratulacje!!!

Pawie oczko to świetnie z tą pracą!!! dwie składki zapłacisz i Ci się to szybko zwróci

Później odpisze reszcie.

Starsznie boli mnie głowa. Zaczęła wczoraj wieczorem a dziś jest jeszcze gorzej. Boli mnie u góry i skronie aż po same zęby. Momentami aż mam ochotę ryczeć z bólu. Macie jakieś domowe sposoby, nie chce brać leków przeciwbólowych
APAP można w ciąży więc jak raz weźmiesz to nic się nie stanie
A jak nie to zimny okład i cisza...

Cytat:
Napisane przez WioLa_La_Wi Pokaż wiadomość
jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy!!!!!!!!!
Byłam wczoraj u gina, słyszałam i widziałam serduszko!!!!!

Duża część z was już to przeżyła, więc czujecie jak to jest.. to uczucie nie do opisania, mało się nie popłakaliśmy z mężem

Tym bardziej, ze przedwczoraj odebrałam wyniki badań, wczoraj miałam nerwowy dzień w pracy i w tych nerwach źle przeczytałam wyniki i mi wyszło że mam toksoplazmozę, się tak zryczałam że szok.. A potem wieczorem siedzimy przed gabinetem a ja patrzę jeszcze raz i dociera do mnie, że źle to odczytałam.. Mąż stwierdził, ze zapędzę nas do psychiatryka

Koniec końców jak zobaczyłam to serduszko i usłyszałam to miałam chęć się rozryczeć ze szczęścia.. heh.. Wszystko przestało mn=ieć znaczenie, niesamowite uczucie..

Przepraszam za tak długi opis ale musiałam się tym z wami podzielić
Miłego dnia dziewczyny!!!
heheh a za co Ty przepraszasz? od tego jest to forum nasze
Gratuluje wizyty i serduszka Ja musze jeszcze do poniedziałku poczkeać na pierwszą wizytę...

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Graaaaaaaaaaaaaatulacje i zazdroszczę... bo to wszystko jeszcze prze de mną
A pomyłki z wynikami nie zazdroszczę... ale dobrze, ze się w końcu zorientowałaś

Ja za to coraz mniej myślę co robię wróciłam ze spaceru z psem i zamiast wpisać kod do otwarcia drzwi to wpisywałam pin od karty i nie mogłam zrozumieć dlaczego te drzwi nie chciały się otworzyć

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
Cześć ciężarówki
Ja dziś do Was wpdam na chwilke, bo jakoś taki dziś mam zdołowany dzień, że niemma siły dużo pisać

Witam nowe mamuśki Dbajcie o siebie!!!
Wiola super,że wizyta u gina się udała i oby tak dalej

Kobietki polecam Wam do obejrzenia komedie: "Jak urodzić i niezwariować" Film z tego roku m.in z jennifer lopez-- właśnie skończyłam go oglądać i mi się podobał Ciężarówki zrozumieją o co w nim chodzi, Tżety może też coś zyskają

Ja mykam smażyć naleśniki z jabłkami i faworki
Miłego dnia kochane!!Buźki
Oglądałam ten film na kompie ale z napisami. Tak czy siak polecam Fajny

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej ho zostalam sciagnieta tutaj przez colorblue.

tak wiec testowalam przez weekend a dzis doprawilam sie testem aptecznym wczoraj (tak mysle) zaczal mi sie 5 tydzien cieszymy sie z mezem niesamowicie

a teraz troche o nas: ja 23 lata, pierwsze dziecie maz 25 po slubie 5 miesiecy trafiony zatopiony za 5x;D

i co, bierzeta mnie?
Hej ho kochana

Cytat:
Witam i mnie ściągneła colorblue
tak więc testowałam 2 dni 4 pozytywne testy, wczoraj byłam na becie wynik bety: 76,96. Na jutro miałam termin @ ale czułam, że jestem w ciąży. wiedzialam , że to poprostu to
ja-22 lata, mąż-27
po slubie: 2,5 tyg jednak dzień po slubie już zaczynały sie dni płodne
Hej nuna

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Ale się rozpisałyście! Nie było mnie parę dni i teraz siedzę i nadrabiam I to jeszcze trochę potrwa.
Mój synuś postanowił nie zasypiać przed 23.00 więc ciężko mi do Was/Nas zajrzeć.
Wczoraj miałam wizytę, ale USG dopiero we wtorek. Już nie mogę się doczekać, bo to będzie pierwsze USG, mimo że już 12 tydzień. Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Szczerze mówiąc mam dużego stresa, bo w pierwszej ciąży, którą poroniłam, miałam dużo USG i raz było dobrze raz znowu coś nie tak i teraz mam uraz. Ale staram się nie nakręcać.
Muszę lecieć.
Później skończę nadrabiać
Napewno wszystko będzie dobrze!!! Odganiamy od siebie złe myśli!!!

Cytat:
Witajcie,
rzadko piszę, głównie podczytuję gdy znajdę chwilę. Ciąża do tej pory przebiegała książkowo, ale pod koniec ubiegłego tygodnia zaczęło się plamienie, więc jestem zmuszona leżeć. Do lekarza chodzę prywatnie raz w tygodniu, za każdym razem mam robione USG, więc póki co mam pewność, że wszystko jest w porządku. Mam nadzieję, że wszystko szybko minie,bo siedzenie w domu i takie nic nie robienie źle na mnie działa. Na szczęście mam ze sobą służbowy laptop, więc chociaż taka zdalna praca zapobiegnie mojemu powolnemu uwstecznianiu się.
Pisałyście o imionach. U nas wszystko od lat ustalone. Dla dziewczynki będzie Antonia Janina, dla chłopca Konstanty Jan. Termin porodu mam wyznaczony na 24 maja. Zdecydowaliśmy się z mężem na zaplanowane cesarskie cięcie w prywatnej klinice,więc maluch wyjdzie trochę wcześniej(cesarkę w tej klinice robią tydzień, dwa przed wyznaczonym terminem porodu).Może się więc zdarzyć, że urodzi się w moje 30 urodziny
Póki co nic jeszcze dla dziecka nie kupiliśmy. Myślę, że poczekamy jeszcze kilka miesięcy. Za to wybraliśmy już wózek:
http://www.stokke.com/en-pl/stroller...y-concept.aspx
Ale wszystko po kolei. Zaczniemy szaleć z zakupami, gdy będziemy mieć pewność, że z dzieckiem wszystko w porządku.
Rozpisałam się, bo nie wiem kiedy znowu wena mnie najdzie.
Pozdrawiam Was
Odpoczywaj i napewno wszystko się unormuje.Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Uff, znów się naczytałam ale dziś na raty więc nie mam jak poodpowiadać indywidualnie
Witam nowe mamuśki! Widzę, że colorblue to niezła agitatorka!

U mnie wciąż bez zmian - mdłości jak były tak są, od kilku dni nawet w nocy (z utęsknieniem czekam na 2 trymestr, ale tłumaczę sobie, że to wszystko dla dobra dzieciątka).

W pracy wciąż nic nie powiedziałam, bo nie było znów mojego przełożonego (ten to ma życie ) ale jutro ma być podobno na 100% więc mam nadzieję, że wszystko się wreszcie jutro rozjaśni. Najzabawniejsze, że dziś w pracy rozmawialiśmy w między czasie o wypiekach i od słowa do słowa obiecałam, że przyniosę jutro ciacho - wyjdzie śmiesznie z tym ciastem jak powiem im o dziecku
Kto się pisze na kawałek? Marchewkowe - już jest w piekarniku
Nooo jaaa chcę ciacho
A co do tego werbowania to jeszcze jedną tu ściągnę jak tylko jutro betę odbierze bo sikaniec już jest aahhahah
Trzymam kciuki za rozmowę z szefem

Cytat:
Ashyshqa ja się piszę !

Ja wstaję raz między 3-5 rano

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 21:10   #1222
nuna2
Zakorzenienie

mii objawy najbardziej okazuję wieczorkiem. Jak jem jak świnka, a cycuchy bolą:P
Stary 2012-10-10, 21:15   #1223
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
mii objawy najbardziej okazuję wieczorkiem. Jak jem jak świnka, a cycuchy bolą:P
haha poczekaj jeszcze z tydzien, półtora to dopiero się zacznie

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 21:17   #1224
nuna2
Zakorzenienie

no daj Boże.
Stary 2012-10-10, 21:27   #1225
vil84
Wtajemniczenie

ale nas przybyło witajcie
jeśli chodzi o temat sikania, to ja zawsze często chodziłam do wc, więc niewiele się zmieniło, ale już tydzień przed tym, jak dowiedziałam się o ciąży (test jeszcze negatywny wyszedł) zauważyłam, że nie mam takiego ciśnienia moczu jak zwykle - tylko takie kap,kap i wrażenie, że pęcherz nie opróżnia się do końca. do tej pory tak mam.
za to dziś spałaszowaliśmy z mężem pistacje, a ja godzinę później zjadłam dwie łyżki nutelli - i przypłaciłam to okropnym bólem brzucha i biegunką - myślałam, że umrę pocieszałam się tylko, że to chociaż raz ból "nieciążowy"...

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 21:29   #1226
nuna2
Zakorzenienie

ja przyjmę objawy ciążowe:P
Stary 2012-10-10, 22:07   #1227
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
No naprawdę U mnie tak samo... ciśnie jakby nie wiadomo ile siuśków tam było, a jak przychodzi co do czego to kilka kropel wyleci
a no.. ja najgorzej mam rano, myślę,że pęcherz mi pęka a tu bez sensu wstałam z wyrka

Cytat:
ja jem od rana do nocy
caaaaaały czas...
a co do bólu piersi-przechodzi,a bywały naprawdę kiepskie momenty..

siostra ma dziś urodziny urodziny=TORT

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 22:25   #1228
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
APAP można w ciąży więc jak raz weźmiesz to nic się nie stanie
A jak nie to zimny okład i cisza...

co do tego werbowania to jeszcze jedną tu ściągnę jak tylko jutro betę odbierze bo sikaniec już jest aahhahah
Hej! Czuję, że mowa o mnie. Ja nieśmiało na razie podczytuję, jutro wyniki bety, mam nadzieję, że będę mogła się tutaj zadomowić. Odnośnie apapu, to panadol ma taki sam skład, a cena dużo niższa. Sam paracetamol.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 06:27   #1229
Margosia__
Zakorzenienie

Ładnie odpisałam i mi się komputer wyłączył... Więc tylko to co pamiętam

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
i z tego co czytam to chyba tylko ja na samym końcu usłyszę serduszko tak mam późno zaplanowaną wizytę bo na pierwszej tylko dal mi leki i zbadał szyjkę ale czekam tylko już mało cierpliwie
Ja też jeszcze nie słyszałam serduszka... Wizytę mam dopiero 6.11... Musiałam iść od razu jak się dowiedziałam bo chodziło o zmianę leków na infekcje (wcześniejszego nie można stosować w ciąży)
A na usg była tylko malutka kropeczka

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
a no.. ja najgorzej mam rano, myślę,że pęcherz mi pęka a tu bez sensu wstałam z wyrka
Jeszcze trochę i będziemy wstawały z wyrka do Naszych Maluszków

Witam

Ja wczoraj "powiedziałam" Tż
Wręczyłam Mu ładnie zapakowane body z napisem "Kocham Cię Tatusiu":love : Jak już zrozumiał o co chodzi to się wzruszył Choć myślałam, że nie jest do tego zdolny
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 07:15   #1230
nuna2
Zakorzenienie

anoxxe beta to tylko takie malutkie potwierdzonko

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości