|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Witam was dziewczyny. A ja juz sie opycham pączkami i faworkami w pracy. Potem będe mówić że waga się popsuła hihi, ale raz można nie codziennie jem pączki.
Ja mam dziś 28dc i o dziwo tempka mi bardzo skoczyła miałam przez ostatnie dni 36,3 a dzis szok 36,6 dziwne bo powinna byc niska jak @ sie zbliza. |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane
![]() ![]() to wczorajsze smuty i wogole moj ból nogi chyba wrózyły dziesiejsze zle samopoczucie chyba bierze mnie przeziebienie ![]() ![]() to ja sie bede zbierac bo jade do mamy robic pączki i faworki ![]() odrazu u niej zjem śniadanko. dzis zaczynam brac CLO -ciekawe jak tam dzisiejsza noc -przespie czy bede znowu czuwac ![]() Smacznego pączusia i faworusia ![]()
#3963 |
Zakorzenienie
|
Ja tez dzis mam lepszy humor.Wczoraj bylam w szoku bo sostalam od TZ rozyczke i z pracy byl juz o 15.30 a zazwyczaj jest 17-18
![]() ![]() ![]() To kochane smacznego paczka i faworkow zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziś 30dc, @ nie ma, robiłam rano tescik i wyszła jedna krecha ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki, wzajemnie, może pozniej coś przełknę, jak mi mdlości miną ![]() A my wczoraj byliśmy w kinie na "Dlaczego nie". Bardzo fajny film, polecam, nawet mojemu mężowi się spodobał ![]() Wiedziałam, że cos kreci, myslałam, że bedzie to albo wyjscie do restauracji albo własnie do kina, ale obstawiałam raczej "Świadka koronnego", na drugim miejscu dopiero "Dlaczego nie". Przy wejsciu każdy dostał czekoladki After Eight, było też losowanie na podstawie numerków z biletu, mozna było wygrać kolację w restauracji, poza tym pod kilkoma siedzeniami miały być jakies drobne upominki, ale niestety pod naszymi nic nie było ![]() Potem zamówiliśmy wypasioną pizze z męża firmy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Schmetterling, a jaki masz przepis na pączki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak TŻ w sobotę kupował bilety to podobno jeszcze było sporo miejsc do wyboru, najwieksze oblęzenie pewnie było na dzień-dwa przed. Szok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj dostałam @, dziwne te moje cykle, ten trwał 33 dni, jutro rano jadę zrobić badania hormonów, LH, LSH i testosteron.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
A my wczoraj opdpuscilismy sobie swietowanie. Bylismy we wtorek w kinie (Dlaczego nie
![]() ![]() ![]() TZ dostal brelok ten z Allegro - spodobal mu sie ![]() A tak wracajac do tematu temperatury - wszedzie jest napisane ze temepratura po zaplodnieniu skacze do ponad 37 st i przez 2-3 tyg sie utrzymuje na takim poziomie. Mam pytanko: czy to faktycznie jest 37 st? Czy u kazdego indywidualnie i zalezy ile stopni ktos ma regularnie po owulacji? Moje temp. po owulacji maja ok 36,6-36,8. Przed: 36,1-36,4. |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3971 | |||||
Wtajemniczenie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Witam Was po Walentynkach
![]() ![]() ![]() ![]() Od dzisiaj zaczęłam mierzyć tempkę. Ciekawe jak mi z tym pójdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-15 o 17:32 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że tak się wbijam, ale bardzo Was proszę o pomoc. Jeżeli któraś ma dobrego ginekologa, najlepiej kobietę w warszawie to niech minapisze na PW dane i nr tel. Muszę jechać do dobrego lekarza a ginelożka z którą byłam umówiona na przyszły tydzień wyjechała. Mam chyba jakieś problemy... Piszcie prosze na PW. Ja nie wiem gdzie co jest w tej Warszawie!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Wtajemniczenie
|
Ale tu cichutko. Nie pochłaniajcie tylu pączusiów bo się nie uniesiecie
![]() Wczoraj będąc w aptece zobaczyłap plakat z kliniką NOVUM (byłam w szoku ![]() ![]() ![]() Jolka mam nadzieję, że to nic poważnego ![]() ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-15 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam nadzieje ze nix powaznego. Zaraz przyjedzie przemek i jedziemy do przychodni, ale chciałabym w jakies sprawdzone miejsce, bo sie strasznie boje
Trzymajcie kciuki, mam nadzoeje ze bedzie ok |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie staraczki
jak na razie tylko was czytam (jestem dopiero na 98 stronie),ale niestety tylko w pracy mam dostęp do netu,dzięki wam bardzo dużo się dowiedziałam też wyglądam bociana,ale nie chce przelecieć koło moich okien, staram się, staram i końca nie widać ![]() życzę wszystkim staraczkom,aby w końcu fasolki zamieszkały w waszych brzuszkach |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ,zajzalam na chwile bo nawed na monitor nie moge patrzec, przekichany dzien dzisiaj tak ponuro,a mnie jeszcze cos łapie (oby nie) głowa ćmi nadal gardlo moze troszke mniej boli ale jednak, na szczescie temperatury nie mam bo to by byl dla mnie koniec
![]() ![]() jolineczko napewno wszystko bedzie dobrze ![]() kindziu ciebie tez widze cos bierze ( te choroby teraz przerąbane) najgorsze miesiace -ale moze nie bedzie z nami tak źle i zaczniemy staranka w zaplanowanym czasie ![]() JoanC witam cie serdecznie ![]() ![]() dziekujemy za mile slowa i tobie tez życze szybkiego zafasolkowania ![]() ![]() a tak ogolnie to dzis tlusty czwartek a ja nie zjadlam zadnego pączka tylko jednego malutkiego faworeczka własnej roboty ![]() ![]()
#3979 |
Raczkowanie
|
Na nowy temat drogowskazu zagłosowałam z samego rana, próbuję wykorzystac każdą chwilę na czytanie, ale często mam straszny sajgon w pracy.Co do starań,to minęły już 2 lata,a właściwie dwa i pół zaraz stuknie, kiedy mijał rok w ogóle nie przejmowałam się tym, bo różnie to może być, dość długo brałam pigułki,ale teraz strach zagląda mi do oczu.
Na dziś kończę, bo koniec pracy,a jeszcze trzeba schować dokumenty. Pa pa |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 | |
Wtajemniczenie
|
Agatko ja mimo wszystko od jutra biore sie do działanie. Nie bedę tracić czasu. Trzeba wreszcie coś zmajstrować bo to już najwyższy czas
![]() Cytat:
![]() Obrzartuski moje kochane życze Wam miłego wieczorku i spokojnej nocy, zeby Was nie męczyło po tym tłustym czwartku ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-02-15 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
Joan to kupe czasu sie staracie
![]() ![]() Dzis TZ tez o dziwo o 16 skonczyl prace i na dodatek kupil az 10 paczkow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT:Jolineczka mam nadzieje ze wszytko ok !!Trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mnie za moment coś trafi, będzie to najprawdopodobniej szlag. księgowa w pracy policzyła mi podwójnie ulgę podatkową i bede muiała dopłacić do pita 163 zł ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Wtajemniczenie
|
Znowu wam przrywam wątek...
Wróciłam z przychodni, nie ma nikogo(tzn ginekologa) Jadę na Madalińskiego so szpitala na izbę przyjęc. Juz dzownili z przychodni ze przyjadę. Plamienia mam coraz większe. Jestem przerazona! |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
jak mozesz mowic ze przerywasz nam watek !!Ty to czesc Nas
![]() M@dzia a moze ta ksiegowa to zlosliwie robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zadomowienie
|
nawet jeśli tak to pociągnę ją jutro do odpowiedzialci za to, bo złożyłam u niej podanie o nieobciążanie mnie przez zakład pracy ulgą podatkwą.
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Raczkowanie
|
witam Was serdecznie!Przepraszam,że tak długo się nie odzywałam,pewnie już mnie zapomniałyście?Otóż nie miłam zbyt dużo czasu,ponieważ to były te dni!konkretnie się tym razem staraliśmy,więc mam nadzieję(jak co miesiąc),że tym razem się uda!trzymajcie kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie staraczki
![]() Dwa dni temu wpadlam na Wasz wateczek i zostalam cieplutko przez Was powitana, za co bardzo dziekuje ![]() Teraz musze sie troszeczke napracowac, zeby nadrobic dwudniowe zaleglosci wateczkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Raczkowanie
|
pytałyście czym się zajmuję,itp.więc już odpowiadam.mam 25 lat,mężatką jestem od dwóch.Z zawodu jestem farmaceutką,mieszkamy w okolicach Wrocławia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.