|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.
Cześć dziewczynki
![]() Strong z kropeczkami wszystko ok, chociaż nie miał ich jak pomierzyć...płci nie znam, ale u jednego dzidziola podejrzewał dziewczynkę...ponieważ to nie pewne to się nie nastawiam ![]() Onyks lekarz na pewno wie co mówi, nie martw się na zapas Mnie nadal kłuje...w nocy nawet przy przekręcaniu...chociaż mniej...nie wiem już co robić...zadzwoniłabym do gina...ale jakoś nigdy tego nie robiłam...
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Emilka Lenka super, Cytat:
![]() pewnie bedzie, mrowinko onyks wcale sie nie dziwie ze sie denerwujesz, ale skoro lekarz powiedzial ze tak moze byc to trzymaj sie tej mysli, zaaaabcia piekny Domino ![]() no i odpoczywaj, Cytat:
ja nie pamietam ![]() Cytat:
dobre ![]() moj syn kiedys tez sie sturlal i pod kanapa go znalazlam ![]() Cytat:
stokrotko co z testem? ![]() bylismy z szymciem na profilaktycznych badaniach i wyszlo ze ma powiekszony prawy plat tarczycy, kurcze sie czlowiek nadenerwuje, probuje dodzwonic sie do endokrynologa ale na razie nie odbiera
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2012-10-11 o 10:23 |
||||
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej, koniecznie musicie w takim wypadku odwiedzic specjaliste. Oby nie było to nic powaznego ![]() A Ty jak sie czujesz?
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks dziękuję
![]() Natalko no właśnie musimy pomyśleć, albo te puzle albo dywan. Zobaczymy jaką powierzchnię będą miały puzzle. Iza gratulacje kursu. Metka o czad w chowanego się bawił z Tobą o kurcze, mam nadziej, ze to nic poważnego. A jak ty się czujesz??
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas na mamuśkach prawie każda je ma czasami mam takie mocno że aż syknę z bólu i właśnie przy przekręcaniu i jak za szybko wstanę
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo strippi dobrze mówi, ja też tak miałam.
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mam wrażenie, że po lewej stronie puszcza trochę, a zaczyna po prawej ![]() Zostawiłam wiadomość ginowi jak coś, bo chyba gadać nie mógł...może oddzwoni
|
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
mysia, madzia mam taka nadzieje, juz jedno przeszlismy
a ja kiepsko, jeszcze mnie to dobilo
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
![]() ja tylko melduję, żebyście się tu za mocno nie namyślały ... test wyszedł negatywny ![]()
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Metko, trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
|
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gin mi napisał, żebym wzięła 2 tabl. No-spy i dała mu znać za 2 godziny, hehe
|
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane
![]() 17 mamy z mężem 3 rocznicę ślubu chce mu zrobić jakiś prezent ratujcie ![]() Malensstfo mnie też kuło, ale wszelkie obawy zawsze mów gin. ![]() Strippi jak brzusio ?Onyks Ty się Kochana wagą nie przejmuj ![]() Gocha super focie ładne mieszkanko ja sama czysciłam![]() Chyba wróciłam bo zasnąć nie mogłam wczoraj
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-10-11 o 11:36 |
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja córa jest urocza
|
|
#2505 | |||
|
Zakorzenienie
|
eh nic mi sie nie udaje ostatnio ![]() [/QUOTE] u mnie problem caly czas ten sam Spedza mi to juz sen z powiek...dodatkowo Tz mi nie pomaga![]() Wczoraj poprosilam Panie w zlobku by wziely Sebe do toalety jak beda mialy czas (w domu ostatnio jest na nie, jak tylko widzi, robi sie sztywny)dlatego chcialam zobaczyc jak bedzie z kims innym...i co?i siedzial 3 razy grzecznie bez protestow, raz cos zrobil...i co teraz mam robic?To znaczy ze jest zrazony do mnie![]() Zupelnie neiwiem jak go przekonac... po tym wszystkim pochowalam z alzienki wszystko co zwiazane z jego toaleta...ale w przedszkolu bede prosila by go wysadzały... mam bardzo trudne dziecko w tym temacie i zupelnie neiwiem jak go podejsc...probowalismy juz wszystkiego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wrocilismy z przedszkola. Dzis tylko godz, do czasu az sie zaklimatyzuja dzieciaki W jedna strone musielismy pojechac taksowka, bo leje strasznie, w druga wrocilismy, ale fajnym skrotem Od jutra kolezanka bedzie nas zabierac i odwozic, tylko musze wyciagnac fotelik z auta![]() Generalnie super Poczatkowo(jak ostatnio zreszta)Seba sie do mnie kleil, ale szybko sie zabawil a my ulotnilysmy bylysmy na zakupach, wrocilysmy a dzieciaki cos spiewali Panie tuz przed wyjsciem ubraly wszystkie dzieci, jak otworzyly drzwi to dzieci w szoku bylo ze rodzice stoja![]() Jutro tez na godzinke, ale mysle,ze od przyszłego tyg juz 2 17 grudnia mamy Christmas party i jeden rodzic ma zostac z dzieckiem(takie zajecia angazujace rodzicow beda 1 dzien w miesiacu)
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że już o 11 miałam całe mieszkanko wysprzątane, nawet poprawiłam te okna, które mi ostatnio deszcz zalał
a sernik też już w piekarniku ![]() Cytat:
takie szaleństwo raz w roku chociaż tż dał mi czerwone róże, a ja zrobiłam dla tż tartę z przepisu Butter fotki mam w profilu ![]() Oooooooooo i jest taniec spidermena już zawsze będzie mi się kojarzył z fetą z okazji mojego zajścia brakowało mi go.---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
wiesz, pani w przedszkolu to jak druga mama niestety, albo i stety......
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blonde, sorki, że tak powiem, ale czy to nie tak, że on wyczuwa Twoje spięcie, jak go próbujesz posadzić i dlatego tak reaguje? A pani w przedszkolu robi to bardziej na luzie... Nie bierz tego do siebie Blonde, tak tylko się zastanawiam... |
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja chciałam wyjść ale jak?? teściowa wyjechała i nie ma z kim małej zostawić dlatego chciałam zrobić niespodziankę jakaś ![]() zaszłaś a za chwile Emilia wychodzi hihi
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przeciez ja tez nagradzam, bije brawo itp. Naprawde nie rozumiem, tam siedzial chetnie, a w domu ostatnio nawet nei chce tego widziec, spina sie az...ja mysle ze tez lepiej z tego wzgledu ze tam sa malutkie toalety ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() A Tz mnie ostatnio wkur ![]() Przylezie z pracy i lezy ![]() ![]() ![]() Dlatego czuje ze zostalam ze wszystkim sama... Kupilam nowa nakladke, myslalam,ze to jakos poprawi to chec do siadania...tak na jeden dzien...
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-10-11 o 12:42 |
||
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do nocnika... właściwie to macie nocnik czy kibelek z nakładką? Może da sie go jeszcze jakoś zachęcić? Może czymś czego jeszcze nie próbowałaś? Spróbować posadzić go nie na siłe, ale sposobem...powiedzieć, że mamusia będzie taka szczęsliwa, jak siądzie, żeby tylko spróbował, że jak wygodnie..albo, że razem Ale wtedy byłoby lepiej z TŻ...na zasadzie TŻ siada na klopie i ciśnie jakąś kupę, czy siku i mówi do Młodego, że on też, jak tatuś, że posiedzą razem... On jest już chyba w takim wieku, że się zaczyna z tatą indetyfikować....może tutaj tata by był autorytetem?
|
|
|
|
|
#2512 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To miłego wieczoru ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie tak ciągnęło i brzuch bolał jak na @ Cytat:
To trzymam kciuki żeby było dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() W końcu ![]() Cieszymy się, że jesteś z nami I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy |
||||||
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, ale jestem tak wkurzona ze mi sie nawet gadac niechce... czekam az mnie przeprosi Seba woli toalete Probowalismy tez tak, ze Tz sika a Seba patrzal, ale jakos niechcialsikac jak tata ![]() Byc moze...ale chyba woli bardziej mnie, bo ze mna spedza wiecej czasu ![]() Niewiem...musze pomyslec, znalezc jakis sposob, przede wszystkim musze wyluzowac, ale jak tu wyluzowac jak z kazdej strony kazdy klrytykuje i sie pyta...wkur..mnie to...rade to altwo i dobrze mowic, gorzej to zrobic, zreszta kazde dziecko inne i kazda rada moze poskutkowac inaczej... A najbardziej wkur..mnie tesciowa madra rada...wg niej ja z wygody zakladam pampersa,a jak miala okazje go nauczyc to tylko skwitowala...ale on nie chce siedziecccccc
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-10-11 o 12:54 |
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Butter chyba nie doczytałaś..... Twój sernik mam w piekarniku
jeszcze 7 minut ale jak pachnie
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę Ci siły, spokoju i cierpliwości, tż zagnać do pomocy, a Ty może odpuść na chwilę, nie myśl o tym, odpocznij psychicznie...Jak tak czytam to Butter ma bardzo mądre rady, dobrze kobieta prawi...
|
|
|
|
|
#2516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak ktoś płaci, to mu się wydaje, że samo do głowy wchodzi... ![]() Cytat:
Cytat:
Postaraj się troszeczkę wyluzować! Trzymam kciuki ![]() Bika, nie doczytałam, faktycznie. Cieszę się, że ładnie pachnie ![]() I dzięki za wstawione zdjęcie z komentarzem na fb
|
|||
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Butter w końcu przypomniało mi się, że miała fotkę tarty wstawić na FB, chyba mi się udało..... sprawdzisz???
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- o, o to mi chodziło jak sernik będzie smaczny to też wstawię, ale obiecuję, że nie będziesz musiała czekać 3 miesięcy zawsze możesz mnie pogonić jakimiś bacikami
|
|
#2518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czeeesc, jeszcze mnie tu dzisiaj brakowalo
Wczoraj Petarda a dzis chodze jak staruszka, tak mnie lydki bola. ![]() Cytat:
tfu tfu, abym za chwile nie dostala kolejnego![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W pracy dobrze, juz sie troche stabilizuje po miesiacu burzy, ktory mialam na poczatku. No i pieknie ![]() Emilko, witamy z powrotem! Lenka jest kochana |
|||
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Jestem, byłam na morfologii, przy okazji zrobiłam zakupy i dopiero teraz mam chwilkę na wizaż. Lecę nadrabiać, napiszę tylko że ......chyba odszedł mi w nocy czop! Taka krew ze śluzem, ale sporo tego było, aż się wystraszyłam że może to coś innego ale z małym chyba ok bo sie rusza. Skurczy brak. Bika może być że urodzimy w ten sam dzień i nikt nie wygra tostera
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.

ale jak pachnie