Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-11, 10:26   #2611
Malpka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez Agateczka* Pokaż wiadomość
No dobra to już wam piszę;
Ale na początku po narzekam bo nie dostałam nawet zdjęcia dzidzi tylko takie opisowe zdjęcie ile waży i resztę innych rzeczy co nie wiem co oznaczają i nawet serduszka wczoraj nie słuchałam
Także nie byłam zbyt zadowolona z wizyty, ale gin mówi że wszystko rozwija się prawidłowo, pomierzył całego dzieciaczka i rączki nóżki itd....
Maleństwo waży 176g. Widziałam jak się rusza i fika aktywne jest szkoda że jeszcze tego nie czuję Ja przytyłam 2 kg moje wyniki dobre i to na tyle. Następna wizyta za miesiąc tzn. 7.11 i powiedział że wtedy powinniśmy się dowiedzieć kto się tak ukrywa Ale powiem szczerze że kusi mnie zrobić sobie dodatkowe badanie usg np 3D żeby lepiej zobaczyć dzidzię bo wczoraj to nie zbyt było cokolwiek widać nie to samo co przez dopochwowe. Ale jeśli wszystko jest dobrze no to nie ma powodów do zmartwień
To by było na tyle....
super ze wszystko ok no i faktycznie szkoda ze fotki wam nie dal żadnej
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 10:30   #2612
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
moj tata tez gornik - wpierw na 'kopalni sosnowiec' potem po likwidacji na 'staszicu' eh no ale zabraklo 3 lat do pelnego 25 lecia , mial zawal jak zjezdzal na szychte i teraz na rencie, ale jakos tam ciagnie sprwe moze uda mu sie wygrac kto wiem.

ja mieszkalam na paprach, a pracowalam w strefie wiec czasami az sie trzeslo - dalo sie przezyc, ale wiadomo.
gornik zawod niedoceniany a niebezpieczny
to prawda

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

Strippi widziałam, że pisałaś że walczysz o kołyskę ja na pewno kupię jak mi nikt nie odda coś takiego http://www.calineczka.pl/sklep/graco...e-p-13960.html bo co prawda kupiłam w prezencie bratankowi i był wniebowzięty i długo korzystał bratowa mówiła, że to najlepszy prezent bo mały i korzystał i w ogóle lubił w nim siedzieć , tż siostry malec też tylko że drogi interes więc mam nadzieję że któraś zaproponuje użyczenie jak nie to ewentualnie kupię za kaskę od dziadków
ale świetna
ja nie wygrałam kołyski i w sumie nie licytowałam już jej, przemyślałam i zrezygnowałam z niej
to ona http://allegro.pl/kolyska-kolcraft-c...673022005.html
z wysyłką koszt 500zł.. dla mnie to dużo.
Stary 2012-10-11, 10:47   #2613
alliw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
noi dobra przyznaje sie strippi możesz mi na liście zmienić wiek na 24 lat ;pp
Najlepszego rośnij duża i zdrowa

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Dziękuję kochane!!
Mąż wrócił cały i zdrowy uf uf
Uff, całe szczęście

LiwkaO, Malpka - za dzisiejsze wizyty
joanna200 - za dentystę i wyniki
Agateczka* - fajnie że wszystko z dzidzią ok
alliw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 10:59   #2614
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ale na początku po narzekam bo nie dostałam nawet zdjęcia dzidzi tylko takie opisowe zdjęcie ile waży i resztę innych rzeczy co nie wiem co oznaczają i nawet serduszka wczoraj nie słuchałam
Także nie byłam zbyt zadowolona z wizyty, ale gin mówi że wszystko rozwija się prawidłowo, pomierzył całego dzieciaczka i rączki nóżki itd....
Maleństwo waży 176g. Widziałam jak się rusza i fika aktywne jest szkoda że jeszcze tego nie czuję Ja przytyłam 2 kg moje wyniki dobre i to na tyle. Następna wizyta za miesiąc tzn. 7.11 i powiedział że wtedy powinniśmy się dowiedzieć kto się tak ukrywa Ale powiem szczerze że kusi mnie zrobić sobie dodatkowe badanie usg np 3D żeby lepiej zobaczyć dzidzię bo wczoraj to nie zbyt było cokolwiek widać nie to samo co przez dopochwowe. Ale jeśli wszystko jest dobrze no to nie ma powodów do zmartwień
To by było na tyle....
za wizytę
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:01   #2615
klementyna1
Zakorzenienie

Ufff nogi i pachy ogolone gary pomyte, teraz ide odebrac wyniki, ugotowac zupkę i pakowania ciąg dalszy....Na dodatek zatkany nois;(. Czy cos opróćz wody morskiej i wszystkiego innego pod inna nazwą, a na bazie wody morskiej (acatar fast, ibuprom zatoki) można brac w 2 trymestrze? Nie moge spac z zatkanym nosem, a woda morska nie pomaga;/
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:08   #2616
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
witaj i zapraszamy

ubraniowe czy spozywcze
hehe.. ubraniowe

niestety wrocilam tylko z dwoma mini spodniczkami z bawelny z h&m, nawet nieciazowe... niestety ciazowa byla na mnie za duza.

a w C&A bieda... byl tylko jeden wieszak, same resztki... nie wiem co to mialo byc

a po drodze jeszcze wzielam sobie u Turka na wynos zupe z soczewicy i do tego turecka pita pyyycha

Cytat:
To by było na tyle....
najwazniejsze, ze z dzieckiem wszystko dobrze
gratuluje
Stary 2012-10-11, 11:09   #2617
anna maria 79
Raczkowanie

odebrałam wyniki biochemii i prawidłowe są moje trisomie...umówiłam usg na 20 tydzień na 6 grudnia ale będę mieć prezent od świętego...
Klementynka zdrowia
Kasia ale się mijamy w życiu ja mieszkałam w sosnowcu całe życie od 6 lat dopiero na starych tychach mam nadzieje że mnie do norwegi nie wywieje jak Ciebie

co do kołyski u nas zamiast kołyski mieliśmy leżaczek z fp z wibracjami mega się sprawdzał teraz też sobie a raczej nam sprawię..
anna maria 79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:10   #2618
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Witam kobietki!Czy mogę do was dołączyć?Jestem w 12 tc termin mam na 22 kwietnia i chciałam przyłączyć się do wątku coby pogadać z kimś kto jest na podobnym etapie ciąży
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:11   #2619
anna maria 79
Raczkowanie

Moderna ale mi smaka narobiłaś mniam musiało być...
ps. spróbuj tu www.c-and-a.pl mają większy wybór

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

witaj Mooonis masz termin 4 dni po mnie
Stary 2012-10-11, 11:15   #2620
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Witam kobietki!Czy mogę do was dołączyć?Jestem w 12 tc termin mam na 22 kwietnia i chciałam przyłączyć się do wątku coby pogadać z kimś kto jest na podobnym etapie ciąży
zapraszamy
Cytat:
Napisane przez anna maria 79 Pokaż wiadomość
Moderna ale mi smaka narobiłaś mniam musiało być...
ps. spróbuj tu www.c-and-a.pl mają większy wybór
no online wybor powinien byc wiekszy, rozgladne sie tam

a zupka nadal smakuje, wlasnie sie nia zajadam przed komputerem

anna maria 79 czy ty czasem kiedys nie pisalas, ze masz atopie?

bo ja sie dzisiaj znowu podlamalam w przymierzalni oswietlenie jest inne niz w domu i moja skora wyglada tragicznie, jak poparzona
i nawet dostalam masc sterydowa od lekarza, ale co z tego jak to tylko trzyma w ryzach, a nie leczy

jak ty sobie radzisz teraz z AZS?
Stary 2012-10-11, 11:16   #2621
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie wygrałam kołyski i w sumie nie licytowałam już jej, przemyślałam i zrezygnowałam z niej
to ona http://allegro.pl/kolyska-kolcraft-c...673022005.html
z wysyłką koszt 500zł.. dla mnie to dużo.
Faktycznie bardzo fajna ale 500zł też bym nie dała.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 11:16   #2622
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

AnnaMaria to super!Mam pytanie do ciebie!Czy miewasz może takie delikatne bóle,ukłucia?Ja ostatnio miałam nerwowy czas i trochę bolało mnie przy nerkach trochę pod stanikiem i trochę na dole.Możliwe że schizuje ale to moje upragnione i wyczekane dzieciątko i martwię się.Wizytę mam dopiero 23 i bardzo bym chciała żeby było dobrze.Oby dotrwać do II trymestru.
Stary 2012-10-11, 11:17   #2623
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
gin mówi że wszystko rozwija się prawidłowo, pomierzył całego dzieciaczka i rączki nóżki itd....
Maleństwo waży 176g. Widziałam jak się rusza i fika aktywne jest szkoda że jeszcze tego nie czuję
mamy podobnego szkraba
tez mialam niedosyt po wizycie

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Ufff nogi i pachy ogolone
hehe normalnie dziem w dzien myje glowe. teraz co dwa dni. jak juz myje glowe, to i nogi zrobie. takze w miare na biezaco. ale pazury nie pomalowane (ale ich 'jakosc' poprawila sie w ciazy), u fryzjera nie pamietam kiedy bylam (zarośla na glowie a nie fryzura), wlosy farbowalam na poczatku lipca (siwizna)...
a wszyscy mowia ze ciaza mi sluzy klamia i myszy nie chca miec

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:17   #2624
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
witaj Mooonis masz termin 4 dni po mnie
my chyba we trzy w podobnym terminie, ja mam 17 kwietnia
Stary 2012-10-11, 11:23   #2625
anna maria 79
Raczkowanie

Moderna to będziemy obstawiać która pierwsza na porodówce wyląduje....hi hi mój syn 2 tygodnie zwlekał więc chyba przegram ale cieszę razem będziemy odliczać fajny mamy czas w sam raz na majówkę
Moonis przerabiałam to zaczynają się kłucia wysoko a kończą w dole brzucha nie jestem lekarzem, ale tyle co poczytałam to normalne od 12 tygodnia ale lepiej się oszczędzać i dmuchać na zimnę więc odpoczywaj dużo i bez stresu

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Moderna mój łobuz miał atopie i przerabialiśmy wszystko od krochmalu po oilatum...może ty spróbuj z tymi kosmetykami?
Stary 2012-10-11, 11:24   #2626
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
mamy podobnego szkraba

hehe normalnie dziem w dzien myje glowe. teraz co dwa dni. jak juz myje glowe, to i nogi zrobie. takze w miare na biezaco. ale pazury nie pomalowane (ale ich 'jakosc' poprawila sie w ciazy), u fryzjera nie pamietam kiedy bylam (zarośla na glowie a nie fryzura), wlosy farbowalam na poczatku lipca (siwizna)...
ototot! Mam tak samo! Ja nawet jak robie foty brzucha, to bez głowy zazwyczaj, bo włosy brzydkie;p Dziś jak wróce to w końcu muszęsię za paznokcie wziąc, bo rzeczywiście, to, ze w ciązy się wcale nie łamia, powoduje,że nawet utwardzaczem nie che mi się pomalowac W końcu moje małe się odezwało i troche powierzgało, bo już się obawiałam. Dobra ide, bo się od 2 godzin zieram, bym już 3 razy wróciła, gdyby nie wizaz;p

Witam nową Mamę
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:25   #2627
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff nogi i pachy ogolone gary pomyte, teraz ide odebrac wyniki, ugotowac zupkę i pakowania ciąg dalszy....Na dodatek zatkany nois;(. Czy cos opróćz wody morskiej i wszystkiego innego pod inna nazwą, a na bazie wody morskiej (acatar fast, ibuprom zatoki) można brac w 2 trymestrze? Nie moge spac z zatkanym nosem, a woda morska nie pomaga;/
ja juz ze 2 razy polecałam super sposób na katar

Cytat:
odebrałam wyniki biochemii i prawidłowe są moje trisomiea

Cytat:
witaj napisz co nie co o sobie i zapraszamy na pogaduchy
Stary 2012-10-11, 11:29   #2628
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]Moderna mój łobuz miał atopie i przerabialiśmy wszystko od krochmalu po oilatum...może ty spróbuj z tymi kosmetykami?
a to w takim razie ktos jeszcze tu na watku pisal, ze sie zmaga z atopia w ciazy...

kochana ja juz chyba wszystkiego probowalam atopie mam od wielu lat, krochmal i oilatum znam, u mnie niestety bylo bez poprawy.. tzn. poprawa byla niedawno, ale teraz leczenie w ciazy ograniczone i tak smaruje teraz sterydem, mimo, ze nie powinno sie raczej.

U mnie najlepiej sprawdzaly sie masci z dziegciem, bardzo ladnie zmniejszalo sie zapalenie, ale teraz nie wolno.
Stary 2012-10-11, 11:29   #2629
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-11, 11:32   #2630
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
A co do piersi jeszcze to bardzo fajnie sprawdzaja mi sie kosmetyki z Palmers'a. Smaruje na noc cały brzuch i własnie delikatnie piersi. Moze ktoras z Was uzywa tez?
miałam próbkę kremu z palmersa, teraz kupiłam już coś innego, nie pamiętam co.

Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
O jeju! brak słów...straszna tragedia;( a od którego tygodnia maluszki mają szanse na przeżycie?
to chyba trudno powiedzieć, bo jedno dziecko w danym tygodniu będzie silniejsze, drugie słabsze, itp, czytałam kiedyś historię kobiety, której dziecko uratowali w 25 tygodniu, ale przecież dzieci i urodzone po 30 mogą umrzeć... smutne to, ale chyba nigdy nie ma pewności, że odratują dziecko.

Cytat:
A i dziewczyny, tak się zaniedbałam ostatnio...;/ Nogi golę od wizyty do wiyty u lekarza, włosy to najchętniej w kucyk, paznokcie niepomalowane....ehh muszę się za siebie wziąc, bo niedługo mnie na ulicy nie poznają znajomi...
ja też golę się na wizyty u lekarza, za to zaczęłam się ostatnio lepiej malować, dochodząc do wniosku, że ja mam tak mało okazji to chociaż te które mam wykorzystam, zwłaszcza, że mam czas.

Cytat:
też myję teraz co 2 dzień, mimo, że przed ciążą codziennie i powinnam codziennie. chyba, że tego drugiego dnia mam wizytę u lekarza albo inną "okazję" wyjścia do ludzi to wtedy też myję.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:37   #2631
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
a maść majerankową w aptece za 3zł może kup. ja jak byłam dzieckiem to mi to pomagało

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
hej witaj,
ja mam termin na 24 kwietnia i wczoraj właśnie skończylam 12 tydzien
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:54   #2632
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:

To by było na tyle....
brawa za wizyte i ze z dzidzia ok

Cytat:
nie można bo zawiera substancje co zwężają naczynia krwionośne
How could so much love be inside of you

Edytowane przez booziaczek
Czas edycji: 2012-10-11 o 12:08
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 12:04   #2633
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Anna Maria-dziękuję to mnie uspokoiłaś
Ja muszę się przyznać że ostatnio jak spojrzałam na siebie to sobie pomyślałam że strasznie się zapuściłamale kupiłam szybko farbę do włosów,zrobiłam pedicure,manicure,wydepil owałam nogi i normalnie bogini
Agateczka* w którym jesteś tc?
I według czego liczycie który to tydzień?Bo ja już się pogubiłam:P same,czy wg kalkulatorów na necie?
Stary 2012-10-11, 12:10   #2634
anna maria 79
Raczkowanie

według kalkulatorów podają tygodnie od miesiączki...albo kalkulator haczewskiej czyi od zapłodnienia...albo według usg i tu mi wychodzi 13 tygodni i 3 dni według om 13tygodni
moja farba stoi i się śmieje boje się farbować czekam na 2 semestr czyli do 13
Moderna ściskam bądź dzielna
co do włosów ja myje 2 razy w tygodniu i przed i teraz, taki mam rodzaj włosa że ułożone wytrzymują...nawet troszkę teraz zgęstniały
Stary 2012-10-11, 12:17   #2635
Agateczka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
super ze wszystko ok no i faktycznie szkoda ze fotki wam nie dal żadnej
Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
Agateczka* - fajnie że wszystko z dzidzią ok
Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
za wizytę
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
najwazniejsze, ze z dzieckiem wszystko dobrze
gratuluje
Cytat:
mamy podobnego szkraba
Dzięki dziewczyny, cieszę się że wszystko dobrze, ale chyba jak każda z was chciałabym wiedzieć więcej i widzieć wszystko no cóż trzeba czekać...

pani22ka no i cztery dni różnicy w terminie tylko

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

też myję teraz co 2 dzień, mimo, że przed ciążą codziennie i powinnam codziennie. chyba, że tego drugiego dnia mam wizytę u lekarza albo inną "okazję" wyjścia do ludzi to wtedy też myję.
Ja tak samo, ale czasem to i co drugi mi się nie chce, ale muszę się zmusić

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
brawa za wizyte i ze z dzidzia ok
dziękuję

mooonis17 ja mam dziś 16tc5d
według kalkulatora albo suwaczka, ustawiasz przewidywaną datę porodu i wtedy będziesz miała konkretnie odliczone tygodnie i dni i się nie pogubisz
Stary 2012-10-11, 12:18   #2636
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
a moze macie jakies polecone kremy na sutki?
bo u mnie to nawet nie antenki, a pokretla od radia
no to ja mam podobne Jeśli okaże się, że będę miala jakieś problemy z karmieniem to się naprawde bardzo zdziwię... bo wydaje mi się, że taki biust to stworzony do karmienia Ja problemów z otarciami nie mam, ale w sumie rano i wieczorem po prysznicu smaruję brzuch, uda, pośladki i piersi oliwką. Póki co jest ok
Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
w c&a tez jest
o, to nie wiedziałam że dział mamusiowy tez tam jest Ostatnio byłam pod wrażeniem, że w h&m znalazłam dość sporo fajnych ciążowych rzeczy No i rozmiary były wszystkie
Cytat:

Dziękuję kochane!!
Mąż wrócił cały i zdrowy uf uf
Do wstrząsów doszło na jego kopalni, w porę wycofali górników.
Były 3 wstrząsy
Pierwszy wstrząs nastąpił o godz. 21.55 i miał siłę 3,2 w skali Richtera. Równo pół godziny później pojawił się kolejny i wyniósł 2,9 w tej samej skali. Trzeci, o godz. 22.29, był słabszy, o sile 2,5.
Pierwszy trwał ok 30 sekund i wyglądało to na trzęsienie ziemi, czuło się jak się coś wali w dół i nagle buja.
Nikt nie ucierpiał na szczęście.

Dragusia - wszystkiego najlepszego kochana
Strippi, no to dobrze że z mężusiem wszystko ok
Cytat:

Meble śliczne, szczególnie te pierwsze. Ale nie ma u nas tej firmy w mieście żeby pooglądać na żywo. Mam natomiast zamiar wybrać się do VOXu i zerknąć co mają a co do wózków to jak dla mnie na pierwszym miejscu TUTEK a TAKO na drugim
ja jeszcze za bardzo na wózkach sie nei ckupiam... narazie to stram się zapamietać co polecacie... No i dziś sobie sprawdziłam tego tuta o którym tyle tu czytam No i podoba mi się ten ciemno-jasnobeżowy
http://allegro.pl/retro-tutek-turran...691978100.html
Cytat:
o 13 ale się dziś nie stresuje jak zawsze bo wiem, że z dzidzią ok bo czuję ją codziennie mam tylko nadzieję, że wszystko rośnie jak powinno i jest zdrowa
no to czekamy na relacje
Cytat:
Mój maluszek coś ostatnio mało sie rusza....Zaczynam się martwic, bo wczesniej to ciągiem 2-3 minuty czułam pełzanie w srodku brzcha tak 2-3 razy dziennie, a teraz od czasu do czasu tylko coś puknie i nie wiem, czy to On;/ Możliwe, ze tak szalał, a potem cały dzien cisza? W sobote mam na szczęscie lekarza, bo zaczynam schizować...Mówie Mu/Jej, żeby dało znać mamusi, że wszystko ok, ale nieposłuszne to moje dziecko....A jeszcze jak przeczytałam o tej kolezance strippi smutne to. Nic to trzeba się wziąć w garść i zacząc pakowac, bo w sobote przeprowadzka...

A i dziewczyny, tak się zaniedbałam ostatnio...;/ Nogi golę od wizyty do wiyty u lekarza, włosy to najchętniej w kucyk, paznokcie niepomalowane....ehh muszę się za siebie wziąc, bo niedługo mnie na ulicy nie poznają znajomi...

--------------
Co do ksiązki jak mówic, żeby dzieci słuchały, jak słuchac żeby dzieci mmówiły- polecam serdecznie. Jako pedagog przeczytałam i staram się stosować...Byłam anwet na "szkole dla rodziców i wychowawców" na podstawie tej ksiażki i polecam serdecznie ją i całą serię autorów min. o rywalizacji w rodzeństwie itp.
no ja też już zaczynam schizować... a do wizyty jeszcze prawie 2 tygodnie... Twój malec to chociaż jakieś znaku Ci juz dał a w sumie masz termin porodu tylko tydzień wczesniej niż ja A mój jeszcze nic... czekam i czekam a tu cisza... Nie wiem - może wczoraj byl jakiś pierwszy stuk do mamy... ale tylko raz, więc nawet trudno mi ocenić czy to był dzidziuś
A z tym goleniem to u mnie podobnie jak u Ciebie... od wizyty do wizyty Trzeba coś z tym zrobić, bo trochę mi glupio jak sobie z Tżtem leżymy przed TV i on mnie głaszcze po łydce a tu taki zarost Nic nie mówi... ale wiecie jak to jest
Włosy wlaśnie dziś pofarbowałam po ponad 3 miesiacach... też juz nie mogłam na te srebrzące się w świtle patrzeć No a paznokcie to staram się obić raz na tydzień
Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Witam
Jestem na mamusiach majowo czerwcowych (termin z OM mam na 3 maja z USG na 28 kwietnia). No ale z racji że jestem jedną z pierwszych to nie mam czasami kogo o coś podpytać
Mogę liczyć na przyjęcie do waszego grona i wsparcie?
witaj Zapraszamy
Cytat:
witaj My się chyba znamy ze staraczek
Stary 2012-10-11, 12:19   #2637
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
no to ja mam podobne Jeśli okaże się, że będę miala jakieś problemy z karmieniem to się naprawde bardzo zdziwię... bo wydaje mi się, że taki biust to stworzony do karmienia Ja problemów z otarciami nie mam, ale w sumie rano i wieczorem po prysznicu smaruję brzuch, uda, pośladki i piersi oliwką. Póki co jest ok

o, to nie wiedziałam że dział mamusiowy tez tam jest Ostatnio byłam pod wrażeniem, że w h&m znalazłam dość sporo fajnych ciążowych rzeczy No i rozmiary były wszystkie

Strippi, no to dobrze że z mężusiem wszystko ok

ja jeszcze za bardzo na wózkach sie nei ckupiam... narazie to stram się zapamietać co polecacie... No i dziś sobie sprawdziłam tego tuta o którym tyle tu czytam No i podoba mi się ten ciemno-jasnobeżowy
http://allegro.pl/retro-tutek-turran...691978100.html

no to czekamy na relacje

no ja też już zaczynam schizować... a do wizyty jeszcze prawie 2 tygodnie... Twój malec to chociaż jakieś znaku Ci juz dał a w sumie masz termin porodu tylko tydzień wczesniej niż ja A mój jeszcze nic... czekam i czekam a tu cisza... Nie wiem - może wczoraj byl jakiś pierwszy stuk do mamy... ale tylko raz, więc nawet trudno mi ocenić czy to był dzidziuś
A z tym goleniem to u mnie podobnie jak u Ciebie... od wizyty do wizyty Trzeba coś z tym zrobić, bo trochę mi glupio jak sobie z Tżtem leżymy przed TV i on mnie głaszcze po łydce a tu taki zarost Nic nie mówi... ale wiecie jak to jest
Włosy wlaśnie dziś pofarbowałam po ponad 3 miesiacach... też juz nie mogłam na te srebrzące się w świtle patrzeć No a paznokcie to staram się obić raz na tydzień

witaj Zapraszamy

witaj My się chyba znamy ze staraczek
No znamy się znamy
Stary 2012-10-11, 12:22   #2638
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam dziś 16tc5d
o, to idziemy prawie łeb w łeb, bo ja dziś w 16t6d I na kiedy masz termin wyznaczony? Bo w podpisie nie widzę

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Dragusia 100 LAT!!!
Stary 2012-10-11, 12:26   #2639
booziaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
o, to idziemy prawie łeb w łeb, bo ja dziś w 16t6d I na kiedy masz termin wyznaczony? Bo w podpisie nie widzę

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Dragusia 100 LAT!!!
to ja prawie z wami ok 16 tygodnia jest choć termin mam od 21.03 do 01.04 heh za kazdym razem inny
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 12:32   #2640
Malpka
Zakorzenienie

a ja dziś równo 19t czyli od jutra leci na 20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości