![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Stały Partner. Sex-częstotliwość?
Pytam tutaj, bo jednak obcych, anonimowych osób łatwiej
![]() Jeśłi macie stałego partnera, jak często współżyjecie? Nie pytam o to, dlatego, że ciekawośc mnie zżera czy do jakiejś ankiety, tylko mam problem ![]() Z moim mężem jesteśmy razem 3,5 roku, po ślubie niecałe 1,5. Mieszkamy razem praktycznie od początku. Jak to początki, sex bardzo często, codziennie, 2 razy dziennie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście ja też już nie jestem wulkanem seksu jak wcześniej, gdzie na sam dotyk dłoniu miałam mokro w gaciach ![]() ![]() Nie wiem czy mnie zdradza. Ufam Mu, jednak nei jesteśmy parą, która cały czas spędza ze sobą. Pracę ma w sumie taką, że ta zdrada jest możliwa ![]() ![]() ![]() ![]() Jak jest u Was? Co o tym myślicie? Może ja sie biednego chłopa czepiam niepotrzebnie? Okropnie się z tym czuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Stały Partner. Sex-częstotliwość?
A jak wyglądałaś na początku związku i jak wyglądasz teraz?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
maksymalnie 5 kg więcej, ale najbardziej widać po brzuchu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Każdy weekend spędzacie razem? Robisz coś tylko dla siebie - jakies spotkania ze znajomymi,zajęcia czy tylko siedzisz w domu? On też cały czas jest w domu?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Przecież autorka wyżej napisała,że nie są parą, która spędza ze sobą calutki czas.
U nas na początku seks po parę razy dziennie. Jak zamieszkaliśmy razem to zamieniło się w raz na dwa dni, a czasami (np.:weekend) jak nas najdzie to tak jak na początku-moglibyśmy nie wychodzić z łóżka przez pół dnia. Obydwoje pracujemy, ja dodatkowo spędzam 2h w samochodzie, dzieci nie mamy, ale jakoś na seks siły i chęci zawsze są. 2 tygodniowy celibat to dla nas zdecydowanie za dłuuugo. Może po prostu libido Twojego męża spadło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Z doświadczenia wiem że jak ktoś mówi "że nie spędzają ze sobą calutki czas" to ta definicja bywa troche odmienna od mojej
![]() ![]() Mówisz ze typ sportowca - nie łyka czegoś dodatkowo,co może obniża jego libido? Druga przyczyna,że może chorować na coś co obniża też libido - prostata [dotyka nie tylko facetow po 50tce] czy coś innego - nie znam sie na wszystkich chorobach meskich ![]() Zdrada lub coś się wypaliło miedzy wami - jest czułość miedzy wami na codzień czy tylko od święta? Cieżko coś stwierdzic z tego co napisałaś... A tak w drugą strone - robicie coś razem - jakieś hobby,chodzenie po górach lub cokolwiek?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() badania ma co rok, ale u męskiego lekarza nie był ![]() Właśnie czułości, z Jego strony, coraz mniej ![]() ![]() czy robimy coś razem? Jak uda się jakiś wyjazd to oboje się cieszymy, jestesmy zadowolenie, ale to i finanse trochę blokują ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2012-10-11 o 13:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A czułości z Twojej strony? :P czy czekasz aż on się przytuli lub Cię pocałuje?
Jeśli w związek wkrada się codzienność i każdy żyje swoim życiem to nawet mieszkając razem człowiek tak czy siak w końcu się oddala. Może zacznij od spróbowania chodzenia razem np.na tenisa lub strzelnice czy cokolwiek co byście oboje lubili i było by dla obojga nowe. ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
z mojej strony czułośc jak najbardziej, pieszczoch jestem
![]() masz rację, czas pomysleć o czymś, co będziemy robić wspólnie ![]() bardzo Ci dziękuję za zainteresowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
może On się wyszalał z inną przed poznaniem ciebie i się wypalił, nie kręcisz go już... mój Tż zna mnie dwadzieścia parę lat,ale razem 3lata jesteśmy i on zawsze ma ochotę i na jednym razie się nie kończy.Masz problem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Może mąż jest przemęczony, np pracą, albo ma jakieś problemy zawodowe/albo w tym swoim sporcie? I stąd ten brak ochoty.
Albo jesienne przemęczenie go dopada ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ostatnie 3 tygodnie miał urlop, trenuje rekraacyjnie, no i to jest od dłuższego czasu
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- miał kilka dziewczyn przede mną, 5? no i raczej na pewno Go już nie kręcę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje,że wróci wam namiętność
![]() Mimo wszystko sprawdziłabym w necie opinie na temat odżywek które bierze,a jak nie znajdziesz to wrzuc do chlopakow na forum i Ci odpowiedzą.Nawet jeśli legalne,mogą obniżać libido... Upewnić się nie za szkodzi ![]() Hmm po dwóch tygodniach bez seksu zrobilabym mu wieczorem erotyczny masaż pleców i niższych partii ciała [ zobaczyła czy go to pobudza],a następnie poprosiłabym o to samo a później o masaż cycuszków ![]() Jeśli często były przebieranki to mogły mu się też zwyczajnie znudzić... Daj znać jak wam będzie szło ![]() Tak na marginesie - niby tylko 5kg ale jak sie w tym czasie ciało zmieniło?Wciąż jest tak samo jędrne? Jako typ sportowca pewnie dużą wagę przywiązuje do wyglądu.Nie proponowal Ci kiedyś zebyś zaczeła cwiczyc lub jakieś inne sygnały,że przestajez być tak samo atrakcyjna?Często sie kłócicie?Matkujesz mu czesto? Dla jasności - nie mówie,że to Twoja wina,ze taki jest u was seks,ale zazwyczaj nie tylko jeden czynnik ma na to wpływ i próbuje się dowiedziec ile ich mogło być. Może miec tez zwyczajnie niższą potrzebe i się nic nato nie poradzi.
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-11 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A może wspólna kąpiel częściej
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie chcę wyjśc na jakąś cholerną marudę
![]() ale wspólny prysznic kiedyś był zawsze, teraz niestety coraz rzadziej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie. ![]() ![]() Ja się zastanawiam jak tam jest z Tobą ? Tak szczerze, dbasz o siebie, swoje ciało ? ![]() (Co my tutaj mamy - Widzew Łódź ? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
czasem się posmaruję balsamem
![]() ![]() ![]() ![]() Wstawię zdjęcie może ![]() ![]() śmiać mi się chce, bo chłop dzisiaj przyjechał, napalony, w, powiedzmy przebraniu takim jak lubię ![]() ![]() ![]() Widzew ![]() Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2012-10-12 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To żeś zdjęcie pokazała ! ![]() Przeciętną masz figurę. ![]() A jakieś bardziej seksowne ciuszki ? Piżamki nocne, czy coś w ten deseń ? Bardzo źle moim zdaniem że nie balsamujesz ciała. Ja jak chcę, zwrócić na siebie uwagę swojego Tż. To biorę właśnie tubkę jakiegoś balsamu i smaruje przy nim swoje ciało. Tak niby naturalnie .. ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Co ty robisz jak możesz?!! -To moje ciało i będę je mył tak szybko jak mi się podoba! Przepraszam nie mogłam się powstrzymać, EOT!
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Może to włąśnie wina libido...albo charakteru, niemożliwe zeby w tak krótkim czasie się "wypalił"...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Naczelny Hipster
|
Nie zdążyłam zobaczyć zdjęcia więc nie wiem - Ty tak serio jej piszesz czy to tak półżartem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Już bez przesady, że ma wyglądać jak modelka, żeby facet raczył ją zauważyć
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie sztuka się domyśleć, wystarczy poczytać w necie - ktoś kto sprzedaje "suplementy" dla "sportowców" dla zwiększenia wysiłku fizycznego to. sprzedaje również "viagrę ", a dlaczego? Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
powiem szczerze, że nie wygląda to różowo, jak Twój facet nie chce brać z tobą prysznica, odmawia nawet tego. Seks raz na pare tygodni mu starcza, nie ma w tym ognia, zaangażowania czy chociażby próby sprawienia swojej żonie przyjemności to...smutne i wskazujące na to że stracił zaintersowanie Twoja osobą, że go nie pociągasz.. co do przyczyn braku zaintersowania, ktoś na boku, wiadomo że możliwe, może też jakieś problemy ma o ktorych nie chce rozmawiać. ja na twoim miejscu, odkryłabym karty, nic nie stracisz już, mówisz wprost, że widzisz że się od siebie oddaliliście, że mineło dopiero 1,5 roku od ślubu ale nie widzisz już jego zaangażowania w ten związek, tak jak było to kiedyś, że nie poświeca Ci uwagi/czasu, i że czujesz się z tym źle i chcesz wiedzieć co jest nie tak.
znalazła tego jedynego, najlepszego, najwspanialszego Księcia ![]() ![]() 175cm 70kg-66,5kg-65kg-63kg ![]() Edytowane przez kika86 Czas edycji: 2012-10-12 o 19:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
kto nie zdąrzył obejrzeć
![]() i tak się zastanawiam, czy to, że figurę mam przeciętną to był zarzut czy stiewerdzenie ![]() będzie brzmiało niewiarygodnie ![]() wczoraj, jak pisałam ![]() ![]() ![]() chłopa mi zaczarowałyście? no i odezwałam się, że mi przykro itd itp, tak wiem, przepraszam.... eh.... ale zdecydowanie mi lepiej jak się wygadałam i przyjmę jeszcze opinie i rady na klatę ![]() Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2012-10-12 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.