|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XII
Dzięki, dziewczyny
![]() Muszę się pochwalić; mój luby sprawił mi wspaniała niespodziankę 5-letni dziennik Q and A a day, w którym do każdego dnia roku przypisane jest jedno pytanie i można obserwować, jak w ciągu 5 lat zmieniają się nasze odpowiedzi na dane pytanie. Uwielbiam takie rzeczy i strasznie się cieszę A jeszcze bardziej z faktu, że mój chłopak zna mnie tak dobrze, że potrafi bez pudła przewidzieć, co sprawi mi przyjemność. +100 punktów do dobrego humoru na dzisiaj
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wracam z lumpka
Kupiłam sobie cienkie ponczo wełniane z New Look (coś takiego, tylko krótsze frędzle-http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles/pictures/offers/pic2/3117159.jpg) i koszulę w kwiaty, ale będzie mi robić za nowe tło do zdjęć ![]() Pierwszy raz też odbierałam przesyłkę z paczkomatu i jestem z siebie dumna, bo nic nie zepsułam
|
#1533 |
|
Life is a drink ...
|
A ja dziewczyny pojechałam do Biedronki bo były buciki w stylu EMU w promocji tylko, że dziecięce. Moja już są tak dojechane, że chciałam sobie kupić nowe.. Niestety jednak w rozmiar 35 tym razem był za mały. Natomiast jak już byłam w większym miescie to wybrałam się do paru sklepów z obuwiem bo tutaj większy wybór i trafiłam na fajne kozaczki na koturnie za 50 zł
Mimo, że chodziłam blisko sklepów z kosmetykami. Muszę się pochwalić, że dzisiaj NIE zgrzeszyła można uznać to za sukces ![]() JUPI
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na blogu Lily Lolo ze współpracy, cudności ♥
|
#1536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale mnie Syis wpienia
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Moja paczuszka z Lime Crime dotarła bezpiecznie do kuzynki
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już dawno planowałam zakup, ale jakoś się nie składało
![]() Te planuję wykorzystać do pracy, na bluzkę koszulową będzie jak znalazł, bo ja straszny zmarzluch jestem ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;37021108] Ale mnie Syis wpienia [/QUOTE]Kto? Co?
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z miasta.
Kupiłam sobie tylko granatowy cardigan w lumpku, ale za to siostrze nakupowałam ciuszków. I wodę pokrzywową i jagodowy lakier Golden Rose.
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
ja zajdę do lumpa chyba jak będzie dostawa teraz, chłop nie przyjeżdża 3 tydzień już to chociaż poszperam w tym czasie w tej ciucholandii
|
#1542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłali mi bardzo fajny krem ze śluzem ślimaka, a właściwy aktywny składnik jest już na drugim miejscu w składzie, tuż po wodzie. Nie ukrywam, że bardzo mi się ten krem podoba, ale jeszcze nie stosuję go aż tak długo, żeby wypowiedzieć się na temat rozjaśniania blizn Chciałam napisać po skończeniu całej buteleczki, a teraz mówią, że mam już napisać recenzję Tzn. ta kobieta, która się ze mną kontaktuje, jest w porządku w sumie, ale ją poganiają, że ma pogonić mnie ![]() Dzisiaj wymieniam się e-mailami i proszę o możliwość napisania jej później i chyba uda mi się to załatwić, prawdopodobnie będę mogła opisać wstępne wrażenia na FanPage Syis, a to mi akurat nie robi, mogę napisać to, co zauważyłam do tej pory Ale nie na blogu Po co mam pisać o kremie, skoro jeszcze nie poznałam, czy robi to, od czego jest?!Równie dobrze mogłabym kupić dziś jakiś tusz do rzęs i opisać jedynie opakowanie i szczoteczkę Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-10-11 o 15:02 |
|
|
|
|
#1543 |
|
w krainie snu i marzeń
|
hej
ja również dostałam propozycję od kosmetykamanii odpisałam już na maila i zaproponowałam po kilkanaście kosmetyków się rozpisałam
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż babcia mnie wspomoże, bo jadę jutro do niej i czeka na mnie imieninowa stówka. Ale żeby nie było, nie po stówkę jadę.
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak on ma jakieś swoje święto i jak z rana do niego nie zadzwonię, to foch. ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() Za to drugą babcię uwielbiam, mój TŻ też. Ale mieszka ode mnie 30 km, nie jest to dużo, ale nie mogę z nią spędzać tyle czasu ile bym chciała.
|
|
|
#1548 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Konto usunięte
|
Mnie też rozbawiło
![]() Zazdroszczę Wam takich fajnych relacji ![]() U mnie kontakty rodzinne są delikatnie mówiąc posrane Nie trzymam kontaktu z żadną ciocią, wujkiem, kuzynami, kuzynkami, babcią, dziadkiem Większość rodziny już nie żyje, a Ci co żyją - lepiej nie mówić Można powiedzieć, że moja jedyna rodzina to Ci najbliżsi - mama, tata i siostra
|
|
|
|
#1550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale świetny prezent ![]() chociaż jakby mój coś takiego zrobił, to bym myślała, że coś z nim nie tak, nie jego styl ![]() Cytat:
czekam na wypłatę za październik a w lumpkach nie umiem szukać, jestem ułomna ![]() w paczkomatach najbardziej lubię "dotknij guziczek" ![]() Cytat:
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko.
![]() O mojej rodzinie, to można by film nakręcić. ![]() Za to rodzina TŻ jest wspaniała.
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie na temat.
Miałam dzisiaj spotkanie w sprawie "przejęcia mnie" przez inną firmę. Oferują samochód służbowy (od razu), telefon, bazę danych, oferty wspólne, kasa od transakcji a nie od zarobku biura (bo teraz mam od zarobku biura, jak zarobek będzie zero, pomimo transakcji to ja nie dostaje kasy), umowa na 1/4 etatu + kasa na paliwo (500 zł wykorzystam, to wykorzystam, nie wykorzystam to moje), 40% od sprzedaży/kupna w zależności czy klienta mój czy moja oferta (np. ja pozyskałam oferte, a ktoś inny sprzedał, to ja zarabiam 40% od oferty, a druga osoba od kupującego). Jak myślicie? Warunki lepsze. Ryzykować? Tylko w innym mieście.
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż ja też z drugą babką jakoś tak nie za często się kontaktuje, mieszka ciut dalej ode mnie, ale ma innych wnuczusiów na których skupia uwagę, także tego... ale ja to nigdy jakoś szczególnie nie czułam się rozpieszczana przez dziadków, a to niby ich "zadanie", skupiali się bardziej na moim bracie, ha
|
|
#1554 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Decyzja należy do Ciebie, samochód, telefon i inny rodzaj rozliczania ok, ale ta 1/4 etatu
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu nowy makijaż inspirowany face chartem
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
No to masz Basiu niezłe przeprawy
Grunt żebyś i tak postawiła na swoim ![]() Maliniarka hehehe Fakt, dotknij guziczek zbiło mnie z tropu ![]() Ja z rodziną kontakty mam bo mam. Wiadomo - rodziny się nie wybiera... Co do wydatków...ech...do końca roku czeka mnie ich tyle, że nie wiem jak dam radę a i jeszcze premii za zeszły miesiąc nie będzie, to już w ogóle lipa :/
|
#1557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przeprawy no trochę Ale będzie dobrze Śpiąca jestem, chyba sobie chwilę poleżę i poodpoczywam
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrafiła mi dać karę za to, że powiedziałam, żeby na obiad nałożyła mi tyle ziemniaków, co kuzynce. "Bo ja własnego zdania nie mam, muszę po wszystkich papugować". A wszyscy się później dziwili, dlaczego ja babuni nie odwiedzam. ![]() Nawet jak ostatnio leżała w szpitalu, to nie mogłam się przemóc, żeby ją odwiedzić.
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wspomniałaś o tych słodyczach, to mi się zerówka przypomniała, jak wszystkie dzieci miały kolorowanki, a moja zginęła, co się okazało, wzięła ją sobie wychowawczyni dla swojej córeczki i jeszcze się chwaliła przy mnie całej klasie jak ona koloruje w mojej kolorowance...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.

Kupiłam sobie cienkie ponczo wełniane z New Look (coś takiego, tylko krótsze frędzle-http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles/pictures/offers/pic2/3117159.jpg) i koszulę w kwiaty, ale będzie mi robić za nowe tło do zdjęć

Tzn. ta kobieta, która się ze mną kontaktuje, jest w porządku w sumie, ale ją poganiają, że ma pogonić mnie
Ale żeby nie było, nie po stówkę jadę.
czekam na wypłatę za październik
a w lumpkach nie umiem szukać, jestem ułomna
おはよう! 
a i jeszcze premii za zeszły miesiąc nie będzie, to już w ogóle lipa :/