|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze przydał by się nam kurs tańca bo oboje lewe nogi mamy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)
Siempre - a pewnie! w Przybyszówce chyba robią takie włącznie z dniami skupienia, bo moja kuzynka tam robiła.
aaa to jak ja wyszłam z Kwiatka to ty dopiero zaczęłaś... uczy tam jeszcze pani Połeć?? ![]() mój tż tanczyć nie umie, dlatego pierwszy taniec to był bujaniec, a potem on tańczył strasznie dużo - sam się sobie dziwił ![]() ![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-10-10 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#693 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#694 |
Zadomowienie
|
malgos jedziemy na 8 dni, miejscowość Meloneras
talk daj jedną;p w pracy siedze przy gorącym kubku |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() To w takim razie nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
pawie_oczko a czemu chcesz iść na L4?? coś się dzieje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Wtajemniczenie
|
Teraz jeszcze nie ale za jakiś czas pewnie już nie dam rady chodzić do pracy, a tym bardziej pomagać prowadzić jakieś zajęcia z dziećmi w kinie.. Poza tym, nie pisałam Wam, ale dostałam tą umowę o pracę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- dziewczyny 3majcie kciuki bo już prawie sprzedałam suknie ślubną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
pawie oczko super że ci sie tak udało z sukienka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, że w możesz je wszystkie pokazać ![]() ![]() Cytat:
![]() Talk - mam pomysł. Chodźmy kiedyś do Artusa ![]() Witam rówieśniczkę ![]() Tak, jak dziewczyny piszą - odmawia spora część gości. My zaprosiliśmy około 170 osób, przyszło 123 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#700 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
wybrałaś paczkomat, w którym chcesz odebrać? Jeśli przyszło potwierdzenie (a w nim kod, który powinnaś wpisać w odpowiednim polu formularza z zamówieniem), to teraz tylko czekać. Chyba, że coś im sie pokopało... Jak już paczka będzie gotowa do wysłania dostaniesz smsa, że za 1-2 dni będzie u Ciebie. A potem dostaniesz drugiego z kodem dostępu, który wklepujesz w paczkomacie już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
Paula - nie wiedziałam co to, ale już sprawdziłam !
![]() ![]() ![]()
#703 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc nie wiem - może coś się zebauo... dostaję sygnały, że niektórym to nie działało tak, jak powinno (szczególnie pod koniec promocji). Zobaczymy, czy coś będzie, czy nie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
ja mam już od 3 dni, że paczka gotowa a nic nie wysłane
![]() ![]()
#707 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny...
a mnie cos rozkłada ![]() ![]() ![]() Mam pytanie jeszcze odnośnie zaproszeń weselnych. Czy daje się zaproszenie rodzicom i rodzeństwu?????? Moze głupie pytanie, ale po prostu nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
Spoko, jak gotowa to już 3/4 sukcesu. Będzie niedługo. Ja głosowałam bodajże w czwartek, status "w przygotowaniu" był do przedwczoraj, kiedy to dostałam smsa, że już leci do mnie. A wczoraj wieczorem dostałam info, że już czeka
![]() ![]() Aisog - ja robiłam tak (i tak polecałam koleżankom, którym robiłam zaproszenia): najpierw kobieta, później mężczyzna, ew. dzieci z imion (jeśli znam i zapraszam na jednym zaproszeniu z rodzicami), nazwisko (oczywiście odmienione odpowiednio - nienawidzę zaproszeń w stylu "zaprosić państwa X i Y Iksiński"). Jeżeli zapraszasz kolegę z osobą towarzyszącą - jeśli znałam jej imię i nazwisko, pisałam ją jako pierwszą. Jeśli nie, była "os tow.". Nie wiem, czy tak nakazuje savoir vivre, ale dla mnie lepiej to wygląda i tyle ![]() Co do dawania zaproszeń rodzicom i rodzeństwu - moja mama uwielbia takie pamiątki, więc zaproszenie było obowiązkowe. Różniło się od innych tym, że na końcu zapisaliśmy, że zapraszają "nie zdający sobie sprawy z powagi chwili nowożeńcy" (w innych zaproszeniach było jeszcze "oraz nie ponoszący za nic odpowiedzialności Rodzice"). Co do rodzeństwa - oboje mamy po jednym (ja siostrę, mąż brata) i byli naszymi świadkami. W ich zaproszeniach wrzuciliśmy oprócz normalnego tekstu zaproszenia prośbę o zostanie naszym świadkiem (jest taki wierszyk całkiem nie głupi gdzieś w sieci "takiej świadkowej chcieliśmy, dlatego Ciebie wybraliśmy" - trochę rymy częstochowskie, ale generalnie nie jest zły ![]() ![]() Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2012-10-10 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Czekam niecierpliwie
![]() Aisog - ja dawałam wszystkim zaproszenia - rodzicom i siostrze też - na pamiątkę , żeby mieli ![]() ![]()
#710 |
Zakorzenienie
|
Aisog - jak masz ochotę dać rodzicom i rodzeństwu to daj, a jak nie to chyba i tak przyjdą co nie ?
![]() my rodzicom nie dawaliśmy, ale rodzeństwu tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
ja 88
![]()
#714 |
Zadomowienie
|
a no tak po opisie mogłam zczaić;p
bluesky a ty dawno wyjechałas z Polski? |
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Mi ktoś kiedyś "wywróżył" z nicka, że jestem rocznik '54 i stwierdził, że się z takimi staruchami nie zadaje
![]() ![]() Edytowane przez paula54 Czas edycji: 2012-10-11 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
zaraz, zaraz to tylko ja tutaj taka stara rura jestem?
Jak sobie pomyślę o roczniku '89 to zawsze mi się tyle młodsi ludzie wydawali, pewnie przez to że często opiekowałam się kuzynostwem właśnie z tego rocznika, ale teraz widzę, że ta granica się zaciera... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zadomowienie
|
malgos między mną a TŻ jest różnica 6 lat a w ogóle tego nie odczuwam od dziecka zawsze "zadawałam" sie ze starszymi bo najmłodsza w całej rodzinie;p albo z 3 lata starszym bratem wszedzie chodziłam a on miał starszych kolegów i tak mi zostało, mam wiecej starszych znajomych niz z mojego rocznika
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny.
![]() Mój TŻ za to kwituje moją propozycje słowami A PO CO, I TAK PRZYJDĄ, ale mi sie wydaje, że zaproszenie to jednak wyraz szacunku.... ![]() Ps Mam jeszcze jedno pytanie. Ciotka mojego TŻ (siostra teścia) jest po rozwodzie, jednak dzieli dom na zasadzie ty góra ja dół z byłym mężem. Dodatkowo cioteczka przygruchała sobie jakiegoś faceta i on z nią mieszka. Są razem chyba z 4 może 5 lat jak twierdzi teść. Nie maja ślubu. Jak ich zaprosić???? Bo TŻ raczej nie chce prosić tego pierwszego męża (choć ich wspólne dzieci będą proszone na wesele), i nie wiemy jak tego obecnego partnera ciotki zaprosić. Czy pisać go z nazwiska czy tylko np. Marta Kowalska + osoba towarzysząca????? PS Z góry dzięki. ![]() Edytowane przez Aisog1987 Czas edycji: 2012-10-11 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Asiog, my mieliśmy bardzo podobna sytuację, chodziło o ciocię Tż / jest z facetem kilka lat, a mąż umarł/ i na zaproszeniu napisalismy po imieniu i nazwisku, jesli wszyscy w rodzinie wiedzą ze są razem i jeszcze tyle lat, to tak by pasowało. ---- p.s wydałam dzisiaj 100 w SH.. a obiecałam sobie odwyk!!!!! Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2012-10-11 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Oj Asiulka puścisz męża z torbami hahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.