Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-10, 11:35   #691
siempre
Wtajemniczenie

Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)

Cytat:
Napisane przez agniecha_17 Pokaż wiadomość
simpre musicie liczyć sie z tym że napewno nie przyjdą wszyscy. u mnie miałoby 230 a przyszło niecałe 190.
Przy wybieraniu loaklu upewnij sie czy nie ma limitów od ilu osób można zorganizować przyjęcie bez dodatkowych opłat
Właśnie to 130 osob to jest takie minimum które raczej powinno przyjść ale wiadomo jak to jest różne rzeczy się zdarzają i nawet jak ktos bardzo chce to nie może. Czyli liczę tak 120 -130 pewnych osób. A maksymalnie zaproszonych będzie ok 150.

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Siempre - a który rocznik ty jesteś?
Nie zapomnijcie o kursie przedmałżeńskim, bo to też czasem troszkę schodzi - zresztą miały wejść te przygotowania pół roczne... ale nie wiem jak to w końcu wyszło
Ja jestem rocznik 87 Co do kursu przedmałzenskiego to ja mam ale Tz niestety nie. Myślałam o takim weekendowym razem z dniami skupienia wtedy tylko poradnia by nam została.

Jeszcze przydał by się nam kurs tańca bo oboje lewe nogi mamy Jeszcze razem nam jako tako wychodzi jeśli nikt na nas nie patrzy :P ale z kimś innym to oboje średnio sobie radzimy.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 11:42   #692
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)

Siempre - a pewnie! w Przybyszówce chyba robią takie włącznie z dniami skupienia, bo moja kuzynka tam robiła.
aaa to jak ja wyszłam z Kwiatka to ty dopiero zaczęłaś... uczy tam jeszcze pani Połeć??
mój tż tanczyć nie umie, dlatego pierwszy taniec to był bujaniec, a potem on tańczył strasznie dużo - sam się sobie dziwił jakoś dawał radę

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-10-10 o 11:43
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 11:51   #693
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
a i pochwale sie;p w niedziele wyjeżdżamy na tydzien miała być teneryfa ale jednak gran canaria. Termin najbardziej nam odpowiadał. Bo nie chcieliśmy jechać na północ Teneryfy a wiekszosc wycieczek własnie tam było.
No to gratulacje, zazdroszcze tego ciepełka i słoneczka zwłaszcza przy naszej obecnej pogodzie.
Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę wielgachnego prysznica.
Ifwka - Twój jeszcze jeździ? Bo my zawozimy już moto na zimę do spania , bo się nie da - ręce kostnieją, w uda zimno...
Moto jeszcze nie schowany definitywnie i myślę że jakby go koledzy namóili to by pojechal mimo wszystko. Ja juz pasuję, kyrtkę wypralam i poczeka na lato
Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Obliczyliśmy tez liczbę gości wyjdzie ok 130 plus dzieciaczki ale to tak jak narzazie wstępnie przynajmniej wiemy ze lokal poniżej 100 osób nie wchodzi w grę Mam nadzieje ze terminami nie będzie problemu bo tego najbardziej się boje
U mnie miałobyc 160 a skończyło się na 90 i na nieszczęscie sala miała zapis że minimiu 100 osób, więc nie ciekaiw było, coś tam dało się załatwić ale bez szału.
Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
co do paczkomatów to dziewczyny mówiły że czeka sie ok tydzień, jak paczka jest gotowa to wysyłaja smsa / ja otrzymałam narazie tylko jednego smsa, kod który musiałam wpisać na stronce/ czekam z niecierpliwościa.
Ja nie dostałam zadnego sms więc pewnie nic z tego nie będzie
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 11:59   #694
agniecha_17
Zadomowienie

malgos jedziemy na 8 dni, miejscowość Meloneras

talk daj jedną;p w pracy siedze przy gorącym kubku
agniecha_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 12:08   #695
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
pawie oczko fajna marynarka dziewczyny nie wiem jak wy znajdujecie takie piękne ciuszki ach chyba po powrocie musze wybrać się do sh tylko znając moje szczescie to strace godzine czasu i znajde tylko podkoszulek
dzięki w tych sieciówkach "tania odzież" naprawdę można znaleźć fajne, firmowe rzeczy i niedrogo, ja poluję na rzeczy z asos, topshop, river island, hollister... i często znajduję z metkami albo wyglądające jak nowe za grosze a i jak idę zawsze popołudniu to już nie ma takich rzeczy fajnych jak rano, szczególnie podczas nowych dostaw..... wtedy to masakra

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
pawie oczko >> zawsze się cos fajnego i niepowtarzalnego się znajdzie
[.s ja mam ostatnio manie na ozdabianie kołnierzyków perełkami, ćwiekami itp. np ostatnio ozdobiłam kurteczke dzinsową która kupiłam w sh/ ale w katowicach/ za 1 zł hehe.
=======
co do paczkomatów to dziewczyny mówiły że czeka sie ok tydzień, jak paczka jest gotowa to wysyłaja smsa / ja otrzymałam narazie tylko jednego smsa, kod który musiałam wpisać na stronce/ czekam z niecierpliwościa.
Teraz takie modne kołnierzyki, ja niestety nie mam czasu na takie "zabawy" ale mam nadzieję, że już jak za niedługo pójdę na L4 to znajdę na wszystko czas
To w takim razie nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekać ja też na razie 1 sms, ale zero info w paczce

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
P.S
pAWIE_OCZKO >> odnośnie paczki od winiary:
zaloguj sie na strone paczkomaty.pl i wejdz w paczki do odbioru. powinnas mieć widoczna paczkę jedna, numer kodu i status : ja mam: Utworzona. ,
u Ciebie może jest np. do odbioru
---
CZYLI JESZCZE NIE WYSŁALI I CZEKAM
dopiero teraz doczytałam, a ja mam "aktualnie nie masz paczek w tej zakładce"
pawie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 12:16   #696
Malgos_12
Zakorzenienie

pawie_oczko a czemu chcesz iść na L4?? coś się dzieje?
Stary 2012-10-10, 12:34   #697
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
pawie_oczko a czemu chcesz iść na L4?? coś się dzieje?
Teraz jeszcze nie ale za jakiś czas pewnie już nie dam rady chodzić do pracy, a tym bardziej pomagać prowadzić jakieś zajęcia z dziećmi w kinie.. Poza tym, nie pisałam Wam, ale dostałam tą umowę o pracę , szefowa wpisała mi więcej na umowie, żeby dostawać większe chorobowe a później macierzyński .... muszę tylko sobie zapłacić sama za 1wszy i w najgorszym wypadku drugi miesiąc składek, ale po przekalkulowaniu tego i tak bardzo mi się to opłaca ,bo później będę siedzieć w domu a i tak brać 100% wypłaty. Niestety u nas w PL trzeba kombinować a to była jedyna i najlepsza opcja jak dla mnie, niech płacą złodzieje!

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

dziewczyny 3majcie kciuki bo już prawie sprzedałam suknie ślubną wczoraj była u mnie dziewczyna ją mierzyć, dziś ustaliłyśmy cenę i na dniach ma ją odebrać. Była zachwycona, z resztą wyglądała prześlicznie, zero przeróbek, wszędzie dopasowana idealnie, aż śmiałyśmy się, że to naprawdę niespotykane, że co do cm wszędzie tak samo. Długość tak samo dobra. Jak ją oglądałam w tej sukni a później na zdjęciach to aż trochę szkoda mi się zrobiło, że ją sprzedaje, ale decyzja już podjęta zostaną mi 2 welony i 2 pary butów na otarcie łez no i trochę pieniążków, bo suknia nie była taka tania, więc tym bardziej się cieszę, że teraz wpadnie nam trochę grosza mam nadzieję, że się nie rozmyśli

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-10, 13:57   #698
agniecha_17
Zadomowienie

pawie oczko super że ci sie tak udało z sukienka zamieszczałas gdzies ogłoszenie? ja własnie nie wiem co robic sprzedawac czy nie.... boje sie ze mi w pralni "zniszcza" kiecke, wszystko przez te zakłądki kazda zakładka w sunki jest podpieta jedną perełka i kazda zakładka musi byc odpowiednio zaprasowana i przez to mam dylemat bo jak mi źle to zrobią albo jak wydam duzo kasy a pozniej nikt nie kupi....
Stary 2012-10-10, 16:18   #699
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Paula dostałaś paczkę winiary? ja zalogowałam się na tych paczkomatach ale nie ma tam żadnej informacji o tym żeby paczka była w przygotowaniu, więc już sama nie wiem, czy źle sprawdzam czy się nie załapałam jestem bardzo zadowolona z zakupów
Dostałam dziś. Szału nie ma, zaczęli co raz mniej dodawać do nich rzeczy - ja mam makaronową patelnię, zupkę chińską pomidorową, pomysł na gulasz, sos beszamelowy i fartuszek kuchenny. Jeśli nie masz żadnej informacji na stronie paczkomatów, to coś musiałaś nie tak zrobić. Powinnaś dostać smsa, żeby potwierdzić numer telefonu, potem że paczka została nadana i potem, że już jest w paczkomacie. Może o czymś po drodze zapomniałaś?

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
I mam kolejną porcję zdjęć
Wiesz, że w możesz je wszystkie pokazać my chętnie pooglądamy

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość
Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że przeżyłam rozkosze smakowe właśnie za sprawą... grzanek z miodem zrobiłam sobie 2 z chelba tostowego na drugie śniadanie i normalnie myślałam, że zwariuje tak mi smakowały chyba dawno nie jadłam. Idę jeszcze ze 2 sobie zrobić , bo nie mogę!
Ja tak ostatnio ekstazuję jedząc chlebuś z kremem czekoladowym tak dawno nie jadłam...
Talk - mam pomysł. Chodźmy kiedyś do Artusa

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja jestem rocznik 87
Witam rówieśniczkę
Tak, jak dziewczyny piszą - odmawia spora część gości. My zaprosiliśmy około 170 osób, przyszło 123

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Moto jeszcze nie schowany definitywnie i myślę że jakby go koledzy namóili to by pojechal mimo wszystko. Ja juz pasuję, kyrtkę wypralam i poczeka na lato
A widzisz. My w piątek zawozimy do Krosna. Mam nadzieję, że będzie pogoda. Bo już jest pierońsko zimno.

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
TPoza tym, nie pisałam Wam, ale dostałam tą umowę o pracę
dziewczyny 3majcie kciuki bo już prawie sprzedałam suknie ślubną
i jednego i drugiego
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 16:51   #700
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
pawie oczko super że ci sie tak udało z sukienka zamieszczałas gdzies ogłoszenie? ja własnie nie wiem co robic sprzedawac czy nie.... boje sie ze mi w pralni "zniszcza" kiecke, wszystko przez te zakłądki kazda zakładka w sunki jest podpieta jedną perełka i kazda zakładka musi byc odpowiednio zaprasowana i przez to mam dylemat bo jak mi źle to zrobią albo jak wydam duzo kasy a pozniej nikt nie kupi....
Zamieściłam na jednym portalu, ale i tak odezwała się jakaś znajoma-znajomej... bo widziała u niej gdzieś zdjęcia na fb. Ja też nie wiedziałam czy sprzedawać, ale zamieściłam dla świętego spokoju to ogłoszenie co do pralni - wydaje mi się, że nie masz się czego bać, pamiętasz moja sukienka też miała zakładki? i została wyprana i wyprasowana idealnie, a moja sukienka po sesji była w tragicznym stanie, bo ostatnie ujęcia były takie, że byłam zanurzona cała w wodzie.... u mnie pralnia kosztowała ok. 150zł po rabacie, bo mam jakąś zniżkę i bez względu na to czy bym ją sprzedawała czy nie to i tak bym ją wyprała, bo nie chciałabym brudnej trzymać w szafie.

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Dostałam dziś. Szału nie ma, zaczęli co raz mniej dodawać do nich rzeczy - ja mam makaronową patelnię, zupkę chińską pomidorową, pomysł na gulasz, sos beszamelowy i fartuszek kuchenny. Jeśli nie masz żadnej informacji na stronie paczkomatów, to coś musiałaś nie tak zrobić. Powinnaś dostać smsa, żeby potwierdzić numer telefonu, potem że paczka została nadana i potem, że już jest w paczkomacie. Może o czymś po drodze zapomniałaś?

i jednego i drugiego
Ale to i tak fajne bonusy, zawsze coś Hmm dostałam sms potwierdzający nr tel i na tym się skończyło właściwie a ten kod odbioru nagrodu taki krótki, który przychodzi sms na tel. to gdzie powinno się wpisać?

Dzięki
Stary 2012-10-10, 17:06   #701
paula54
Zakorzenienie

wybrałaś paczkomat, w którym chcesz odebrać? Jeśli przyszło potwierdzenie (a w nim kod, który powinnaś wpisać w odpowiednim polu formularza z zamówieniem), to teraz tylko czekać. Chyba, że coś im sie pokopało... Jak już paczka będzie gotowa do wysłania dostaniesz smsa, że za 1-2 dni będzie u Ciebie. A potem dostaniesz drugiego z kodem dostępu, który wklepujesz w paczkomacie już

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-10, 17:08   #702
talkative2
Zakorzenienie

Paula - nie wiedziałam co to, ale już sprawdziłam ! i to na naszej ulicy piszę się!

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 18:24   #703
paula54
Zakorzenienie

jak tylko ogarne się ze studentami - dam znać
Stary 2012-10-10, 18:24   #704
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
wybrałaś paczkomat, w którym chcesz odebrać? Jeśli przyszło potwierdzenie (a w nim kod, który powinnaś wpisać w odpowiednim polu formularza z zamówieniem), to teraz tylko czekać. Chyba, że coś im sie pokopało... Jak już paczka będzie gotowa do wysłania dostaniesz smsa, że za 1-2 dni będzie u Ciebie. A potem dostaniesz drugiego z kodem dostępu, który wklepujesz w paczkomacie już
Paczkomat wybrałam, kod wpisalam.. całą operację robiłam w zeszły pt, więc już prawie tydz., dobra już nie zawracam Ci tym głowy, jak ma przyjść to przyjdzie
Stary 2012-10-10, 19:34   #705
paula54
Zakorzenienie

szczerze mówiąc nie wiem - może coś się zebauo... dostaję sygnały, że niektórym to nie działało tak, jak powinno (szczególnie pod koniec promocji). Zobaczymy, czy coś będzie, czy nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-10, 20:29   #706
talkative2
Zakorzenienie

ja mam już od 3 dni, że paczka gotowa a nic nie wysłane zobaczymy

Stary 2012-10-10, 20:34   #707
Aisog1987
Rozeznanie

Hej dziewczyny...
a mnie cos rozkłada Wypiłam Febrisan i ide pod kołdre, bo musze być zdrowa... a poza tym na jutro zaplanowałam "wycieczke" do dyskontu odzieżowego i jak tylko będę się w miarę czuć to zahaczę.

Mam pytanie jeszcze odnośnie zaproszeń weselnych. Czy daje się zaproszenie rodzicom i rodzeństwu?????? Moze głupie pytanie, ale po prostu nie wiem I jeszcze jedno, na zaproszeniach powinno sie pisać pierw kobietę a potem mężczyznę i nazwisko czy jak???? jest jakaś reguła czy savoir vivre moze coś nakazuje???
Stary 2012-10-10, 20:37   #708
paula54
Zakorzenienie

Spoko, jak gotowa to już 3/4 sukcesu. Będzie niedługo. Ja głosowałam bodajże w czwartek, status "w przygotowaniu" był do przedwczoraj, kiedy to dostałam smsa, że już leci do mnie. A wczoraj wieczorem dostałam info, że już czeka Także pomalutku, doczekasz się i Ty

Aisog - ja robiłam tak (i tak polecałam koleżankom, którym robiłam zaproszenia): najpierw kobieta, później mężczyzna, ew. dzieci z imion (jeśli znam i zapraszam na jednym zaproszeniu z rodzicami), nazwisko (oczywiście odmienione odpowiednio - nienawidzę zaproszeń w stylu "zaprosić państwa X i Y Iksiński"). Jeżeli zapraszasz kolegę z osobą towarzyszącą - jeśli znałam jej imię i nazwisko, pisałam ją jako pierwszą. Jeśli nie, była "os tow.". Nie wiem, czy tak nakazuje savoir vivre, ale dla mnie lepiej to wygląda i tyle
Co do dawania zaproszeń rodzicom i rodzeństwu - moja mama uwielbia takie pamiątki, więc zaproszenie było obowiązkowe. Różniło się od innych tym, że na końcu zapisaliśmy, że zapraszają "nie zdający sobie sprawy z powagi chwili nowożeńcy" (w innych zaproszeniach było jeszcze "oraz nie ponoszący za nic odpowiedzialności Rodzice"). Co do rodzeństwa - oboje mamy po jednym (ja siostrę, mąż brata) i byli naszymi świadkami. W ich zaproszeniach wrzuciliśmy oprócz normalnego tekstu zaproszenia prośbę o zostanie naszym świadkiem (jest taki wierszyk całkiem nie głupi gdzieś w sieci "takiej świadkowej chcieliśmy, dlatego Ciebie wybraliśmy" - trochę rymy częstochowskie, ale generalnie nie jest zły ). Ja wyszłam z założenia, że wolę zrobić te 5 zaproszeń więcej i dać je np. 16 letniemu kuzynowi osobno, już bez rodziców; niż żeby później jakaś głupia sytuacja wynikła. Stąd u mnie zaproszeń było sporo

Edytowane przez paula54
Czas edycji: 2012-10-10 o 20:45
Stary 2012-10-10, 20:43   #709
talkative2
Zakorzenienie

Czekam niecierpliwie

Aisog - ja dawałam wszystkim zaproszenia - rodzicom i siostrze też - na pamiątkę , żeby mieli Co do tekstu zaproszeń - ja pisałam w formacie KOBIETĘ i MĘŻCZYZNĘ IKSIŃSKICH. Chyba, że była sytuacja, że przyjacielem był chłopak , a z jego dziewczyną nie mieliśmy jakiegoś super kontaktu to najpierw kolegę a później dziewczynę W rodzinie zawsze najpierw kobietę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-10, 23:18   #710
Malgos_12
Zakorzenienie

Aisog - jak masz ochotę dać rodzicom i rodzeństwu to daj, a jak nie to chyba i tak przyjdą co nie ?
my rodzicom nie dawaliśmy, ale rodzeństwu tak wpisywałam pierwszą kobietę, potem mężczyznę i dzieci... a dla najbliższych np Kochaną Babcię Alę, albo dla mojej bliskiej koleżanki normalnie bez SZ.P a coś typu Anię Kowalską i wiem że to najbliższym bardzo się podobało...
Stary 2012-10-11, 07:28   #711
agniecha_17
Zadomowienie

Cytat:
Witam rówieśniczkę
a jest tu ktoś z 89?

aisog my daliśmy bratu zaproszenie bo to nasz świadek, a rodzicom to żeby mieli pamiątke
Stary 2012-10-11, 10:38   #712
talkative2
Zakorzenienie

ja 88

Stary 2012-10-11, 11:46   #713
bluesky89
Zakorzenienie

Ja jestem '89
Stary 2012-10-11, 13:44   #714
agniecha_17
Zadomowienie

a no tak po opisie mogłam zczaić;p
bluesky a ty dawno wyjechałas z Polski?
Stary 2012-10-11, 14:51   #715
paula54
Zakorzenienie

Mi ktoś kiedyś "wywróżył" z nicka, że jestem rocznik '54 i stwierdził, że się z takimi staruchami nie zadaje

Edytowane przez paula54
Czas edycji: 2012-10-11 o 14:53
Stary 2012-10-11, 16:39   #716
Malgos_12
Zakorzenienie

zaraz, zaraz to tylko ja tutaj taka stara rura jestem?

Jak sobie pomyślę o roczniku '89 to zawsze mi się tyle młodsi ludzie wydawali, pewnie przez to że często opiekowałam się kuzynostwem właśnie z tego rocznika, ale teraz widzę, że ta granica się zaciera...
Stary 2012-10-11, 17:13   #717
agniecha_17
Zadomowienie

malgos między mną a TŻ jest różnica 6 lat a w ogóle tego nie odczuwam od dziecka zawsze "zadawałam" sie ze starszymi bo najmłodsza w całej rodzinie;p albo z 3 lata starszym bratem wszedzie chodziłam a on miał starszych kolegów i tak mi zostało, mam wiecej starszych znajomych niz z mojego rocznika
Stary 2012-10-11, 17:18   #718
Aisog1987
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny. No ja właśnie rodzicom chciałam dać zaproszenia w troszkę większym formacie specjalnie dla nich zaprojektowane, właśnie żeby potem na pamiatkę mieli. Rodzeństwa nie mam więc...
Mój TŻ za to kwituje moją propozycje słowami A PO CO, I TAK PRZYJDĄ, ale mi sie wydaje, że zaproszenie to jednak wyraz szacunku....

Ps Mam jeszcze jedno pytanie. Ciotka mojego TŻ (siostra teścia) jest po rozwodzie, jednak dzieli dom na zasadzie ty góra ja dół z byłym mężem. Dodatkowo cioteczka przygruchała sobie jakiegoś faceta i on z nią mieszka. Są razem chyba z 4 może 5 lat jak twierdzi teść. Nie maja ślubu. Jak ich zaprosić???? Bo TŻ raczej nie chce prosić tego pierwszego męża (choć ich wspólne dzieci będą proszone na wesele), i nie wiemy jak tego obecnego partnera ciotki zaprosić. Czy pisać go z nazwiska czy tylko np. Marta Kowalska + osoba towarzysząca?????

PS Z góry dzięki.

Edytowane przez Aisog1987
Czas edycji: 2012-10-11 o 17:20
Aisog1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:50   #719
asiulka_22
Zakorzenienie

hello
Asiog, my mieliśmy bardzo podobna sytuację, chodziło o ciocię Tż / jest z facetem kilka lat, a mąż umarł/ i na zaproszeniu napisalismy po imieniu i nazwisku,
jesli wszyscy w rodzinie wiedzą ze są razem i jeszcze tyle lat, to tak by pasowało.
----
p.s wydałam dzisiaj 100 w SH.. a obiecałam sobie odwyk!!!!!

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2012-10-11 o 17:52
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:59   #720
Malgos_12
Zakorzenienie

Oj Asiulka puścisz męża z torbami hahaha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości