'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-10, 20:44   #3421
kiss12550
Zadomowienie

Dot.: 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13

Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość
Piękne fryzury 5 mi się najbardziej podoba
noo taka oryginalna

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
ta pierwsza jest mega! Tylko kurde nie mam takich długich włosów Na 100 planuje takie upięcia z tyłu jak wkleiłaś jak znajdziesz jeszcze coś w takim stylu to możesz wrzucać

a gdzie konkretnie idziecie? Będziecie prawie jak małżeństwo I na jakie chcesz iść studia? (wiem, że mówiłaś ale nie pamiętam już)

dzięki niestety tak mi się nie chce pisać, że skopiowałam wypracowanie ze ściągi. Ostatnio wzięła mój referat do sprawdzenia więc mam nadzieje, że teraz mnie ominie
no właśnie ja też liczę ze włosy jeszcze mi urosna, oby jak najwiecej !
moze nie będe pisać dokładnie gdzie idziemy tak na publicznym ale co do kierunku to inwestycje i nieruchomości
oj ja już teraz się czuje prawie jak małżeństwo
na pewno juz Twojego nie weźmie , ja mam jutro sprawdzian ze średniowiecza a nawet jeszcze nie zajrzałam
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 21:07   #3422
malutka155
Zakorzenienie

Trochę fryzur
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img99818.fryzury-wieczorowe.883798.jpg (87,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img35535.fryzury-dlugie.1480421.jpg (102,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img144339.fryzury-dlugie.1458140.jpg (30,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img96390.fryzury-dlugie.1361620.jpg (69,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img96390.fryzury-dlugie.1352799.jpg (29,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 536151_369089876502724_1268141858_n.jpg (106,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30370_10151088849442616_707527107_n.jpg (32,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 281871_283661135076135_120056433_n.jpg (21,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 292319_371114756294982_173659186_n.jpg (43,9 KB, 8 załadowań)
Stary 2012-10-11, 00:01   #3423
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

kiss12550,
Nie wiem, czy będę umiała wybaczyć Ale ja widze, jak on sie stara... Jestem w kropce. Bo nie potrafię sie od niego odciąć i nie wiem, czy umiem z nim być Dowiemy się pod koniec października, jak wyjedziemy. W jednej chwili jestem w stanie z nim normalnie rozmawiać, ale nagle wszystko wraca i zaczynam o tym myśleć, pytać go, zarzucać mu... Czasem byle co mi się z tym skojarzy i od razu się zaczyna... Nie wiem, czy kiedykolwiek zapomne A co do imprez, on był tylko dwa razy sam, zawsze wszędzie jesteśmy razem. Na jednej może z 5-6 tygodni temu, gdzie ją w sumie poznał, ale tylko z nią rozmawiał, ciągle o mnie ponoć, mówił jej, że chciałby być lepszy dla mnie itd. Poszedł tam sam, bo kolega nie zyczył sobie osób towarzyszących na imprezie No i druga była w sobotę, kiedy mnie zdradził ... Wiecie co to była za impreza? Ta pierwsza była takiego Tomka, który był z taką Pati. No i ta Patrycja go zdradziła, ale kilak razy, z jednym ciągle utrzymywała kontakt, więc to jest nie do porównania z moim TŻ. I ta 18 w sobotę... była tej Patrycji. W tym samym miejscu dokładnie. I ten Tomek wziął tam mojego TŻ i jeszcze dwóch kolegów, wprosił się... Patrycja kazała im wyjść, ale oni zostali...
Stary 2012-10-11, 07:01   #3424
Inspire
Kuźnia inspiracji

wszystkie piękne

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:08   #3425
olasia99
Zakorzenienie

Zaspałam dzisiaj do szkoły. Wczoraj do 3 w nocy z nim rozmawiałam i musiała wstać o 6. Cóż Ale i tak miałam dzisiaj tylko 3 lekcje, matma, wf, polak, więc nic nie straciłam, nawet jak to sie nie usprawiedliwi. Tylko teraz muszę już chodzić, żeby mama nie zauważyła żadnych nieobecności, bo nie pojadę za 2 tygodnie do tej Warszawy W ogóle muszę do tego czasu poprawić w cholerę wszystkiego w szkole
Stary 2012-10-11, 16:46   #3426
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
moze nie będe pisać dokładnie gdzie idziemy tak na publicznym ale co do kierunku to inwestycje i nieruchomości
oj ja już teraz się czuje prawie jak małżeństwo
na pewno juz Twojego nie weźmie , ja mam jutro sprawdzian ze średniowiecza a nawet jeszcze nie zajrzałam
no to fajnie na sprawdziane pewnie nie poszło najgorzej więc głowa do góry
ja za to miałam dzisiaj wypracowanie do napisania na lekcji. No i ja to napewno dostane za to 1 Ja nie wiem jak ja zdam mature..
Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
Zaspałam dzisiaj do szkoły. Wczoraj do 3 w nocy z nim rozmawiałam i musiała wstać o 6. Cóż Ale i tak miałam dzisiaj tylko 3 lekcje, matma, wf, polak, więc nic nie straciłam, nawet jak to sie nie usprawiedliwi. Tylko teraz muszę już chodzić, żeby mama nie zauważyła żadnych nieobecności, bo nie pojadę za 2 tygodnie do tej Warszawy W ogóle muszę do tego czasu poprawić w cholerę wszystkiego w szkole
e tam , jeden dzień to nic U mnie dziewczyny w klasie już 3 tygodnie się nie pojawia nie wiem jak ona chce to nadrobić..
z poprawieniem napewno dasz rade

dzisiaj robie sobie przerwe od uczenia się
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:48   #3427
olasia99
Zakorzenienie

Jutro mam skrócone lekcje
Nie wiem, czy chce mi się iść na fakultety z biologii. Nic nie umiem, a musiałabym się nauczyć mszaków, porostów, paprotników, nasiennych
Stary 2012-10-11, 16:50   #3428
Frutti
Zakorzenienie

a ja lekcji nie mam wcale
Stary 2012-10-11, 17:00   #3429
korka_
Raczkowanie

a ja idę do szkoły

olasia99 wtrącę się troszkę.. byłam w podobnej sytuacji, wybaczyłam i żaluję, tkwię w tym i nie potrafię nic zrobić. Żałuję, bo nie zapomniałam i ciągle najmniejszy szczegół mi o tym przypomina. Ale zrób to co Ci podpowiada serce
korka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:01   #3430
magic galaxy
Przyczajenie

Cześć, chciałabym się dołączyć
Mam zamiar zdać na rozszerzoniu: polski, angielski i wos. A nieszczęsna matma na podstawie.

Co do jutrzejszego dnia to mam skrócone lekcje. Kupujecie nauczycielom z tej okazji jakieś prezenty?
magic galaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:06   #3431
Inspire
Kuźnia inspiracji

nie wiem nic, ale ma być jakiś dzień hiszpański czy coś w tym stylu

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:45   #3432
olasia99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez korka_ Pokaż wiadomość
olasia99 wtrącę się troszkę.. byłam w podobnej sytuacji, wybaczyłam i żaluję, tkwię w tym i nie potrafię nic zrobić. Żałuję, bo nie zapomniałam i ciągle najmniejszy szczegół mi o tym przypomina. Ale zrób to co Ci podpowiada serce
Kiedy to sie stało? Ile czasu próbujesz?
Stary 2012-10-11, 18:24   #3433
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
kiss12550,
Nie wiem, czy będę umiała wybaczyć Ale ja widze, jak on sie stara... Jestem w kropce. Bo nie potrafię sie od niego odciąć i nie wiem, czy umiem z nim być Dowiemy się pod koniec października, jak wyjedziemy. W jednej chwili jestem w stanie z nim normalnie rozmawiać, ale nagle wszystko wraca i zaczynam o tym myśleć, pytać go, zarzucać mu... Czasem byle co mi się z tym skojarzy i od razu się zaczyna... Nie wiem, czy kiedykolwiek zapomne A co do imprez, on był tylko dwa razy sam, zawsze wszędzie jesteśmy razem. Na jednej może z 5-6 tygodni temu, gdzie ją w sumie poznał, ale tylko z nią rozmawiał, ciągle o mnie ponoć, mówił jej, że chciałby być lepszy dla mnie itd. Poszedł tam sam, bo kolega nie zyczył sobie osób towarzyszących na imprezie No i druga była w sobotę, kiedy mnie zdradził ... Wiecie co to była za impreza? Ta pierwsza była takiego Tomka, który był z taką Pati. No i ta Patrycja go zdradziła, ale kilak razy, z jednym ciągle utrzymywała kontakt, więc to jest nie do porównania z moim TŻ. I ta 18 w sobotę... była tej Patrycji. W tym samym miejscu dokładnie. I ten Tomek wziął tam mojego TŻ i jeszcze dwóch kolegów, wprosił się... Patrycja kazała im wyjść, ale oni zostali...
wiem kochana że Ci ciężko, jestem ze swoim Tżtem rok i 8m-cy w niedzielę , no i gdyby on (odpukać miliony razy) zrobił mi coś takiego wiem że sama nie wiedziałabym co zrobić, z jednej strony łatwo mówić ja bym nie wybaczyła itd ale my nie czujemy tego co Ty możemy sobie to tylko wyobrazić, dlatego decyzja zależy tylko i wyłącznie do Ciebie i jeżeli stwierdzisz że warto walczyć o ten związek to walcz

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez magic galaxy Pokaż wiadomość
Cześć, chciałabym się dołączyć
Mam zamiar zdać na rozszerzoniu: polski, angielski i wos. A nieszczęsna matma na podstawie.

Co do jutrzejszego dnia to mam skrócone lekcje. Kupujecie nauczycielom z tej okazji jakieś prezenty?
cześć

szczerze? Mój wychowawca na nic nie zasługuje , wiec na pewno nie, a co do reszty innych nauczycieli , tym którzy naprawdę są w porządku podziekuje na koniec roku
Stary 2012-10-11, 18:26   #3434
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość
czemuż to zazdroszcze!
Cytat:

my standardowo kwiatka kupujemy mam nadzieje, że nie będzie zbyt drogi bo na moją wychowawczynie to szkoda złotówki wydać
Stary 2012-10-11, 18:30   #3435
kiss12550
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frutti Pokaż wiadomość
zazdroszczę :P: ja mam do 13:25

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
no to fajnie na sprawdziane pewnie nie poszło najgorzej więc głowa do góry
ja za to miałam dzisiaj wypracowanie do napisania na lekcji. No i ja to napewno dostane za to 1 Ja nie wiem jak ja zdam mature..

e tam , jeden dzień to nic U mnie dziewczyny w klasie już 3 tygodnie się nie pojawia nie wiem jak ona chce to nadrobić..
z poprawieniem napewno dasz rade

dzisiaj robie sobie przerwe od uczenia się
jakoś poszło , chociaż pomyliłam jednego bohatera z drugim i opisałam nie tego gościa co trzeba

aż tak źle Ci poszło? Jaki temat wypracowania ?

oo też mam jedna taką i wkurza mnie to jak cholera bo nam tylko frekwencje obniża

ja jutro sprawdzian ze szwabskiego jak ja nie znoszę tego języka
Stary 2012-10-11, 19:14   #3436
magic galaxy
Przyczajenie

Cytat:
my standardowo kwiatka kupujemy mam nadzieje, że nie będzie zbyt drogi bo na moją wychowawczynie to szkoda złotówki wydać
U nas nie chcą kwiatów i zawsze musimy wymyślić coś innego.

Cytat:

ja jutro sprawdzian ze szwabskiego jak ja nie znoszę tego języka
Też mam jutro nic nie umiem i raczej zbytnio się nie nauczę
Stary 2012-10-11, 19:48   #3437
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
jakoś poszło , chociaż pomyliłam jednego bohatera z drugim i opisałam nie tego gościa co trzeba

aż tak źle Ci poszło? Jaki temat wypracowania ?

oo też mam jedna taką i wkurza mnie to jak cholera bo nam tylko frekwencje obniża
miałam coś o rozterkach Cezarego Baryki nt Polski i polskości.
no mnie też denerwują tacy ludzie a najgorsze jest to, że jej psiapsiółeczki robią jej zdjęcia sprawdzianów więc jak się już pojawia w szkole, to pisze je na 4
Cytat:
U nas nie chcą kwiatów i zawsze musimy wymyślić coś innego.
co kupujecie w tym roku?
Ja mam spr z niemca za tydzień, w piątek na 7 lekcji
Stary 2012-10-11, 20:19   #3438
korka_
Raczkowanie

Cytat:
Kiedy to sie stało? Ile czasu próbujesz?

ponad rok ;d
korka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 21:00   #3439
olasia99
Zakorzenienie

Cytat:
ponad rok ;d
Ale kochasz go?
Widzieliśmy się, ja widze, że jest lepiej.
Jest lepiej dopóki cokolwiek mi o tym nie przypomni...
Też go zdradziłam, dwa razy, po 2 dniach związku i 3 miesiącach... ale się tylko całowałam, nie kochałam go wtedy, ale się ogarnęłam, kłóciliśmy się wiadomo, nawet często, ale w życiu sie nie spodziewałam czegoś takiego... Nikt się by nie spodziewał, każdy mówi, żebym dała drugą szanse, że nie widzieli nigdy takiego dobrego związku, tak pasujących do siebie ludzi... Już sama nie wiem, mam mętlik.

Nie pisałam sprawdzianu z matmy, ale mam nadzieję, że jutro nie będę musiała i umówię się z nią po lekcjach w poniedziałek, bo nie będę dała rady się skupić przy niej wiszczącej na moją nienormalną klasę
Stary 2012-10-11, 21:30   #3440
Frutti
Zakorzenienie

Nie mamy lekcji, bo w zeszłą sobotę w szkole był jakiś festyn, każdy przyszedł na chwilkę, przez co piątek jest dniem off długi weekend zawsze spoko
Stary 2012-10-12, 14:21   #3441
magic galaxy
Przyczajenie

Cytat:
co kupujecie w tym roku?
Ja mam spr z niemca za tydzień, w piątek na 7 lekcji
Ja chciałam świeczki, o takie. Ale zostałam zlinczowana, że wyglądają na znicze oraz że nie wypada dawać świeczek, bo jest to przekroczenie granicy dobrego smaku
I ustalono, że kupi się w sklepie ze śmiesznymi rzeczami jakieś medale lub takie jakby, hm, nie wiem jak to opisać xD. Są takie kartki duże, które można powiesić, z jakimiś wierszykami i, że ponoć są też takie dla nauczycieli (pełno jest takich na urodziny, rocznice osiemnastki).

My chcieliśmy przełożyć nasz sprawdzian, ale ona nas namawiała, żeby pisać, bo nie będziemy żałować i wyszła w trakcie dwa razy, a potem nawet nie patrzyła czy ściągamy. Jak wyszła za pierwszym razem to byliśmy w szoku, bo nigdy czegoś takiego nie zrobiła i generalnie nie ma lekko u niej na lekcjach.

Btw. Mam dziś pierwsze jazdy o 16 i trochę mnie to przeraża
Stary 2012-10-12, 15:36   #3442
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Ja chciałam świeczki, o takie. Ale zostałam zlinczowana, że wyglądają na znicze oraz że nie wypada dawać świeczek, bo jest to przekroczenie granicy dobrego smaku
I ustalono, że kupi się w sklepie ze śmiesznymi rzeczami jakieś medale lub takie jakby, hm, nie wiem jak to opisać xD. Są takie kartki duże, które można powiesić, z jakimiś wierszykami i, że ponoć są też takie dla nauczycieli (pełno jest takich na urodziny, rocznice osiemnastki).

My chcieliśmy przełożyć nasz sprawdzian, ale ona nas namawiała, żeby pisać, bo nie będziemy żałować i wyszła w trakcie dwa razy, a potem nawet nie patrzyła czy ściągamy. Jak wyszła za pierwszym razem to byliśmy w szoku, bo nigdy czegoś takiego nie zrobiła i generalnie nie ma lekko u niej na lekcjach.

ja to tam bym chciała dostać świeczki. Osobiście szkoda mi na nie kasy, a w jesienne wieczory fajnie wyglądają zapalone więc nie wiem co jest w tym niestosowne
no to udało Ci się na tym sprawdzianie
ja też miałam w sumie luzy. Nauczycielom daliśmy po czekoladzie żeby nie pytali i dzień zleciał

Niestety spóźniłam się o 2 minuty na licytacje vademecum do geo na all Już myślałam, ze w przyszłym tyg zaczne się uczyć a tu dupa
Stary 2012-10-12, 18:27   #3443
your_sunshine
Zadomowienie

Cytat:

Pierwsza godzina jest zawsze najfajniejsza!
Stary 2012-10-12, 20:47   #3444
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez your_sunshine Pokaż wiadomość
Pierwsza godzina jest zawsze najfajniejsza!
ja też lubiłam jeździć eLką na każdych jazdach śmiałam się do rozpuku, miałam fajnego instruktora. Ale naszczęście egzaminy mam już za sobą. To była męczarnia dla mnie Nadal uważam je za najbardziej stresujące wydarzenie w całym moim życiu
Stary 2012-10-12, 22:31   #3445
assia0001
Raczkowanie

GG do assia0001

Swoją drogą, znalazłam dzisiaj kilka fajnych sukienek i tak się zastanawiam, co myślicie o takiej sukience na studniówkę..?http://image.ceneo.pl/data/products/...su0604ca34.jpg
Stary 2012-10-13, 14:52   #3446
olasia99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez assia0001 Pokaż wiadomość
Swoją drogą, znalazłam dzisiaj kilka fajnych sukienek i tak się zastanawiam, co myślicie o takiej sukience na studniówkę..?http://image.ceneo.pl/data/products/...su0604ca34.jpg
Ja w tkaich na co dzień chodzę
Stary 2012-10-13, 14:52   #3447
your_sunshine
Zadomowienie

Cytat:
ja też lubiłam jeździć eLką na każdych jazdach śmiałam się do rozpuku, miałam fajnego instruktora. Ale naszczęście egzaminy mam już za sobą. To była męczarnia dla mnie Nadal uważam je za najbardziej stresujące wydarzenie w całym moim życiu
Ja też się cieszę, że mam to już wszystko za sobą

Btw, dziewczyny, jak wam idą przygotowania do matury?
Stary 2012-10-13, 15:09   #3448
olasia99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your_sunshine Pokaż wiadomość
Btw, dziewczyny, jak wam idą przygotowania do matury?
Ja praktycznie 0
Stary 2012-10-13, 15:31   #3449
jooy
Raczkowanie

Czeeeeść dziewczyny

Wpraszam się, bo mam dylemat z sukienką na studniówkę. Który fason Wam się najbardziej podoba?

https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=39034&zid=0

Inteligentny wszystko zauważa. Głupi wszystko komentuje.

jooy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-13, 20:04   #3450
Kikimorka
Raczkowanie

Dosyć udawania, że do matury jeszcze dużo czasu. Czy mogę się przyłączyć?

W planach rozszerzona biologia, chemia, rozważam podstawę z fizyki i rozszerzony angielski.
Kierunek - medycyna.

Cytat:
Napisane przez paczek_w_masle Pokaż wiadomość
Jest tu może jakaś duszyczka, która wybiera/planuje się wybrać po maturze na ŚUM?
Ja, ja!
A Ty, drogi Pączku, wybierasz się do Katowic lub do Zabrza?

Edytowane przez Kikimorka
Czas edycji: 2012-10-13 o 20:06
Kikimorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości