|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13
noo taka oryginalna
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
!moze nie będe pisać dokładnie gdzie idziemy tak na publicznym ale co do kierunku to inwestycje i nieruchomości ![]() oj ja już teraz się czuje prawie jak małżeństwo ![]() na pewno juz Twojego nie weźmie , ja mam jutro sprawdzian ze średniowiecza a nawet jeszcze nie zajrzałam |
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę fryzur
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
kiss12550,
Nie wiem, czy będę umiała wybaczyć Dowiemy się pod koniec października, jak wyjedziemy. W jednej chwili jestem w stanie z nim normalnie rozmawiać, ale nagle wszystko wraca i zaczynam o tym myśleć, pytać go, zarzucać mu... Czasem byle co mi się z tym skojarzy i od razu się zaczyna... Nie wiem, czy kiedykolwiek zapomne No i druga była w sobotę, kiedy mnie zdradził ... Wiecie co to była za impreza? Ta pierwsza była takiego Tomka, który był z taką Pati. No i ta Patrycja go zdradziła, ale kilak razy, z jednym ciągle utrzymywała kontakt, więc to jest nie do porównania z moim TŻ. I ta 18 w sobotę... była tej Patrycji. W tym samym miejscu dokładnie. I ten Tomek wziął tam mojego TŻ i jeszcze dwóch kolegów, wprosił się... Patrycja kazała im wyjść, ale oni zostali...
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Zaspałam dzisiaj do szkoły. Wczoraj do 3 w nocy z nim rozmawiałam i musiała wstać o 6. Cóż
Ale i tak miałam dzisiaj tylko 3 lekcje, matma, wf, polak, więc nic nie straciłam, nawet jak to sie nie usprawiedliwi. Tylko teraz muszę już chodzić, żeby mama nie zauważyła żadnych nieobecności, bo nie pojadę za 2 tygodnie do tej Warszawy W ogóle muszę do tego czasu poprawić w cholerę wszystkiego w szkole
|
|
#3426 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na sprawdziane pewnie nie poszło najgorzej więc głowa do góryja za to miałam dzisiaj wypracowanie do napisania na lekcji. No i ja to napewno dostane za to 1 Ja nie wiem jak ja zdam mature..![]() Cytat:
U mnie dziewczyny w klasie już 3 tygodnie się nie pojawia nie wiem jak ona chce to nadrobić..z poprawieniem napewno dasz rade dzisiaj robie sobie przerwe od uczenia się
|
||
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lekcji nie mam wcale
|
#3429 |
|
Raczkowanie
|
a ja idę do szkoły
![]() olasia99 wtrącę się troszkę.. byłam w podobnej sytuacji, wybaczyłam i żaluję, tkwię w tym i nie potrafię nic zrobić. Żałuję, bo nie zapomniałam i ciągle najmniejszy szczegół mi o tym przypomina. Ale zrób to co Ci podpowiada serce
|
|
|
|
#3430 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, chciałabym się dołączyć
![]() Mam zamiar zdać na rozszerzoniu: polski, angielski i wos. A nieszczęsna matma na podstawie. Co do jutrzejszego dnia to mam skrócone lekcje. Kupujecie nauczycielom z tej okazji jakieś prezenty? |
|
|
|
#3433 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
szczerze? Mój wychowawca na nic nie zasługuje , wiec na pewno nie, a co do reszty innych nauczycieli , tym którzy naprawdę są w porządku podziekuje na koniec roku |
||
|
|
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zadomowienie
|
zazdroszczę :P: ja mam do 13:25
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() aż tak źle Ci poszło? Jaki temat wypracowania oo też mam jedna taką i wkurza mnie to jak cholera bo nam tylko frekwencje obniża ![]() ![]() ja jutro sprawdzian ze szwabskiego ![]() |
|
|
|
|
#3436 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Też mam jutro nic nie umiem i raczej zbytnio się nie nauczę
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no mnie też denerwują tacy ludzie a najgorsze jest to, że jej psiapsiółeczki robią jej zdjęcia sprawdzianów więc jak się już pojawia w szkole, to pisze je na 4![]() co kupujecie w tym roku? Ja mam spr z niemca za tydzień, w piątek na 7 lekcji |
|
|
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kochasz go?
Widzieliśmy się, ja widze, że jest lepiej. Jest lepiej dopóki cokolwiek mi o tym nie przypomni... Też go zdradziłam, dwa razy, po 2 dniach związku i 3 miesiącach... ale się tylko całowałam, nie kochałam go wtedy, ale się ogarnęłam, kłóciliśmy się wiadomo, nawet często, ale w życiu sie nie spodziewałam czegoś takiego... Nikt się by nie spodziewał, każdy mówi, żebym dała drugą szanse, że nie widzieli nigdy takiego dobrego związku, tak pasujących do siebie ludzi... Już sama nie wiem, mam mętlik. Nie pisałam sprawdzianu z matmy, ale mam nadzieję, że jutro nie będę musiała i umówię się z nią po lekcjach w poniedziałek, bo nie będę dała rady się skupić przy niej wiszczącej na moją nienormalną klasę
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mamy lekcji, bo w zeszłą sobotę w szkole był jakiś festyn, każdy przyszedł na chwilkę, przez co piątek jest dniem off
długi weekend zawsze spoko
|
#3441 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I ustalono, że kupi się w sklepie ze śmiesznymi rzeczami jakieś medale lub takie jakby, hm, nie wiem jak to opisać xD. Są takie kartki duże, które można powiesić, z jakimiś wierszykami i, że ponoć są też takie dla nauczycieli (pełno jest takich na urodziny, rocznice osiemnastki). My chcieliśmy przełożyć nasz sprawdzian, ale ona nas namawiała, żeby pisać, bo nie będziemy żałować i wyszła w trakcie dwa razy, a potem nawet nie patrzyła czy ściągamy. Jak wyszła za pierwszym razem to byliśmy w szoku, bo nigdy czegoś takiego nie zrobiła i generalnie nie ma lekko u niej na lekcjach.Btw. Mam dziś pierwsze jazdy o 16 i trochę mnie to przeraża
|
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to udało Ci się na tym sprawdzianie ![]() ja też miałam w sumie luzy. Nauczycielom daliśmy po czekoladzie żeby nie pytali i dzień zleciał ![]() Niestety spóźniłam się o 2 minuty na licytacje vademecum do geo na all |
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
ja też lubiłam jeździć eLką
Nadal uważam je za najbardziej stresujące wydarzenie w całym moim życiu
|
|
|
|
#3445 |
|
Raczkowanie
|
Swoją drogą, znalazłam dzisiaj kilka fajnych sukienek i tak się zastanawiam, co myślicie o takiej sukience na studniówkę..?
http://image.ceneo.pl/data/products/...su0604ca34.jpg
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Btw, dziewczyny, jak wam idą przygotowania do matury?
|
|
#3449 |
|
Raczkowanie
|
Czeeeeść dziewczyny
![]() Wpraszam się, bo mam dylemat z sukienką na studniówkę. Który fason Wam się najbardziej podoba? ![]() https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=39034&zid=0
|
#3450 | |
|
Raczkowanie
|
Dosyć udawania, że do matury jeszcze dużo czasu. Czy mogę się przyłączyć?
![]() W planach rozszerzona biologia, chemia, rozważam podstawę z fizyki i rozszerzony angielski. Kierunek - medycyna. Cytat:
A Ty, drogi Pączku, wybierasz się do Katowic lub do Zabrza?
Edytowane przez Kikimorka Czas edycji: 2012-10-13 o 20:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

Na 100 planuje takie upięcia z tyłu jak wkleiłaś
I na jakie chcesz iść studia? (wiem, że mówiłaś ale nie pamiętam już

Dowiemy się pod koniec października, jak wyjedziemy. W jednej chwili jestem w stanie z nim normalnie rozmawiać, ale nagle wszystko wraca i zaczynam o tym myśleć, pytać go, zarzucać mu... Czasem byle co mi się z tym skojarzy i od razu się zaczyna... Nie wiem, czy kiedykolwiek zapomne
Ja nie wiem jak ja zdam mature..