Ślubujące w 2012 - część II - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-10, 12:20   #3961
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Blair - wow! jakie laski świetnie wyglądałaś... a ja 3 dni przed to dopiero do domu przyjechałam i o stresie nawet nie myślałam
teraz to już często standard że płaci się za orkiestrę normalnie, kiedyś pamiętam było inaczej...

Szczęśliwa - ale wieeelka kuchnia! też bym chciała tyle szafek ale ogólnie nie mój typ urządzania, bo ja wolę proste klasyczne, nawet sali na wesele w stylu ala dworek nie chciałam, mimo to jednak fajnie tak jak wszystko nowe, świeże i dokładnie takie jak chcesz... i podoba mi się cegła na ścianach, mama mojego tż-ta wyłożyła całą jedną ścianę nimi.... bo się nudziła i wyburzyła ścianę między kuchnią a małym pokojem ....

Wika - ty sobie daj spokój z tymi sukienkami, bo jeszcze gotowa będziesz urządzić ślub raz jeszcze żeby mieć inną sukienkę - twoja była piękna i nie wyobrażam sobie ciebie w takiej księżniczce, ona oddawała idealnie jaką jesteś osobą
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 12:56   #3962
justiii87
Zakorzenienie

Szczęśliwa - mam taką samą cegłę na ścianie tylko w dużym pokoju. Kuchnia bardzo ładna uwielbiam białe kuchenne meble

Blair - szał sobotniej gorącej nocy wygląda na bardzo udany Uwielbiam mocno pomalowane oczy.

Malgos - masz rację, wesele jest dla gości i młodzi nie powinni wszystkiego ustawiać podłóg siebie. My powiedzieliśmy do zespołu, że Oni powinni najlepiej wiedzieć co grać i jak rozruszać gości żeby się dobrze bawili, więc tak ich rozbawili że goście odjechali o 9 rano z wesela, a zespół nie miał już siły grać
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 14:31   #3963
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
3 dni!! O kurcze, ja się wtedy bardzo bardzo zestresowałam, dostałam takich bóli brzucha, że nie mogłam wytrzymać, w pracy mdlałam... Ale nic się nie bój, to nie jest takie straszne ;p

ha ha ha no to faktycznie pocieszyłas

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Zdjęcia słabej jakości, ale pokażę bo obiecałam, że po remoncie coś wrzuce ) Remont jak widzicie u nas w trakcie - stopnie schodów jeszcze oklejone folią bo czekają na malowanie, założyliśmy je tymczasowo ) Łazienka i sypialnia jeszcze w fazie lekko wykończeniowej więc na razie nie pokazuję )

ale wielka ta Twoja kuchnia- ile ma metrów?
Oj co ja bym dała za takie przestrzenie....
Stary 2012-10-10, 15:20   #3964
szczesliwa25
Rozeznanie

magnusia - kuchnia to też i salon i jadalnia w jednym pomieszczenie ma 26m2. Zabudowa kuchenna to 6 metrów bieżących ) wiec jak na wszystkie swoje funkcje to wychodzi ze jest dość mała

Za to sypialnia która jest w samym szczycie kamiennicy ma 35m2 i jest ogromna kiedy stoi tam tylko szafa, łóżko i jakaś komoda..

Na zdjecia ze slubu czekamy, jak juz nam fotograf podesle na pewno sie pochwale ) na razie mam takie na których i mało co widać )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CRW_3006.CRW.jpg (80,2 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CRW_3014.jpg (83,4 KB, 60 załadowań)

Edytowane przez szczesliwa25
Czas edycji: 2012-10-10 o 15:39
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 17:20   #3965
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
magnusia - kuchnia to też i salon i jadalnia w jednym pomieszczenie ma 26m2. Zabudowa kuchenna to 6 metrów bieżących ) wiec jak na wszystkie swoje funkcje to wychodzi ze jest dość mała

Za to sypialnia która jest w samym szczycie kamiennicy ma 35m2 i jest ogromna kiedy stoi tam tylko szafa, łóżko i jakaś komoda..

Na zdjecia ze slubu czekamy, jak juz nam fotograf podesle na pewno sie pochwale ) na razie mam takie na których i mało co widać )

o matko ale wielka- super. Moje całe mieszkanie ma 47m2- haha
jeszcze raz powiem, że ślicznie wyglądałaś
Stary 2012-10-10, 17:34   #3966
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczynki- byłam przedwczoraj u koleżanki która skończyła kurs wizażu i maluje a teraz jeszcze czesze. Tak mnie umalowała, że normalnie byłam w szoku i to w moim ulubionym fiolecie poniżej fotka- na zdjęciu słabo wytuszowane rzęsy i w jedym oku (prawym) mam czarną kreskę w środku oka a w lewym nie (lepiej wygląda) co myślicie o takim makijażu- ccę aby mnie tak na sobotę na wesele umalowała (no może trochę mniej mocno ale się jeszcze zastanowię)
trochę kiepska jakość bo telefonem robione i kolory na telefonie są bardzej wyraziste
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20121008_221931.jpg (45,6 KB, 60 załadowań)
Stary 2012-10-10, 19:50   #3967
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjęcia słabej jakości, ale pokażę bo obiecałam, że po remoncie coś wrzuce ) Remont jak widzicie u nas w trakcie - stopnie schodów jeszcze oklejone folią bo czekają na malowanie, założyliśmy je tymczasowo ) Łazienka i sypialnia jeszcze w fazie lekko wykończeniowej więc na razie nie pokazuję )
Cytat:

Kuchnia bardzo klimatyczna a całość bardzo mi się podoba, mimo że preferuję zupełnie inny styl (prosto, minimalistycznie). Stół mnie urzekł - jeśli jeszcze powiesz, że jest drewniany, nie "sklejka", to umrę z zazdrości
Mam kuchnię podobnej wielkości - przy moim minimaliźmie słychać w niej echo a dzieci robią sobie plac zabaw do biegania

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość

Wika - ty sobie daj spokój z tymi sukienkami, bo jeszcze gotowa będziesz urządzić ślub raz jeszcze żeby mieć inną sukienkę - twoja była piękna i nie wyobrażam sobie ciebie w takiej księżniczce, ona oddawała idealnie jaką jesteś osobą
Malgoś, ja też tak uważam i swojej sukni nie zamieniłabym na żadną inną, zwłaszcza, że z jej zakupem wiąże się też niesamowita dla mnie historia No ale gdy tak patrzę na nasze wizażowe księżniczki to umieram z zachwytu i mam ochotę chociaż taką przymierzyć
Co do drugiego ślubu, to oboje z Mężem stwierdziliśmy zaraz po ślubie, że bierzemy szybciutko rozwód i powtarzamy to jeszcze raz na spokojnie tym bardziej, ze na całej uroczystości zarobiliśmy też trochę pieniędzy, nie licząc prezentów, więc jest to też jakiś sposób na życie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Dziewczynki- byłam przedwczoraj u koleżanki która skończyła kurs wizażu i maluje a teraz jeszcze czesze. Tak mnie umalowała, że normalnie byłam w szoku i to w moim ulubionym fiolecie poniżej fotka- na zdjęciu słabo wytuszowane rzęsy i w jedym oku (prawym) mam czarną kreskę w środku oka a w lewym nie (lepiej wygląda) co myślicie o takim makijażu- ccę aby mnie tak na sobotę na wesele umalowała (no może trochę mniej mocno ale się jeszcze zastanowię)
trochę kiepska jakość bo telefonem robione i kolory na telefonie są bardzej wyraziste
magnusiu, makijaż bardzo ładny i dopracowany, ale ja bym trochę mniejsze nasycenie kolorków zrobiła chyba że to sprawa wyostrzonych kolorów przez telefon. Chociaż moją opinią się nie sugeruj, bo ja jestem zwolenniczką pastelowych ledwo widocznych makijaży
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:01   #3968
szczesliwa25
Rozeznanie

magnusia, ja to się troszkę zgodzę z Wiką, ale podobnie jak ona w makijażu preferuję pastele ) I jakoś lubię kiedy mając błyszczące oko, usta są matowe, albo na odwrót ))

Już 4 dzień się rozpakowuję i rozpakować się nie mogę. Przeraża mnie ilość kartonów, nic nie mogę znaleźć.

)

Wika, a ja bym wesela przeżywać raz jeszcze nie chciała ))
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-10, 20:04   #3969
magnusia
Zakorzenienie

ja lubię mocne, drapieżne oko ale trochę to złagodzę.
Pastele są piękne ale za grzeczne
dzięki Dziewczynki za opinie
Stary 2012-10-10, 20:40   #3970
blair_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Na jaką wódkę się zdecydowaliście?
Ja też płaciłam za orkiestrę normalnie A to sala weselna ma swoja orkiestrę?

haha no to ją pocieszyłaś
Zdecydowalismy sie na biała żubrówkę Kupilismy 90 sztuk na 71 osob w tym sa dzieci. Mysle, że wystarczy.
Dzisiaj załatwiliśmy organistę. Jutro musimy isz zapłacić za ślub i doniesc zapowiedzi.
W piatek mam umowiana wizyte na paznokcie jszcze tylko brwi sobie wyrównam, moze jutro. A tak to wszystko A i winietki. Pojde jutro i zamówie. Mam nadzieje, że dadzą rade zrobic. jak nie to sama zrobie

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 00:35   #3971
Malgos_12
Zakorzenienie

magnusia - dla mnie makijaż świetny! tylko delikatniej zrobiłabym dół oka, ale ogólnie lux!
Stary 2012-10-11, 08:00   #3972
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

Niby niewiele widać na zdjeciach, ale widac to co najważniejsze- że jesteście szczęśliwa parą i że masz piękna suknię
Cytat:
Jak dla mnie makijaż super- i kolory też. Jedyne co bym zmieniła to błyszczyk/szminkę na bardzie matową (jak dla mnie zbyt duzo sie tu świeci- ale może to też przez telefon )

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:00   #3973
Viollet87
Zakorzenienie

Cześć

Też kocham minimalistyczne wnętrza tzn. bez przesady, ale lubię proste formy i "czyste" kolory Mam nadzieję, że wkrótce będzie mi dane stworzyć sobie taką wymarzoną, białą, nowoczesną kuchnię.

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Zdecydowalismy sie na biała żubrówkę Kupilismy 90 sztuk na 71 osob w tym sa dzieci. Mysle, że wystarczy.
Dzisiaj załatwiliśmy organistę. Jutro musimy isz zapłacić za ślub i doniesc zapowiedzi.
W piatek mam umowiana wizyte na paznokcie jszcze tylko brwi sobie wyrównam, moze jutro. A tak to wszystko A i winietki. Pojde jutro i zamówie. Mam nadzieje, że dadzą rade zrobic. jak nie to sama zrobie
Biała żubrówka jest super, piłam ją na czerwcowym weselu, kaca nie było Podziwiam Cię tylko z tymi winietkami, 2 dni do ślubu a Ty jeszcze chcesz podjąć się robienia ich? Szacun ja lubię mieć wszystko z wyprzedzeniem. Ślub za 10 miesięcy a ja już robię sobie wycieczki do Ikei i kupuję rzeczy na poczet małżeńskiego życia

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:11   #3974
magnusia
Zakorzenienie

Witam Was Dziewczynki

u mnie mokro i pochmurnie paskudna pogoda i wstać się do pracy nie chciało....

Miłego dzionka

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Biała żubrówka jest super, piłam ją na czerwcowym weselu, kaca nie było Podziwiam Cię tylko z tymi winietkami, 2 dni do ślubu a Ty jeszcze chcesz podjąć się robienia ich? Szacun ja lubię mieć wszystko z wyprzedzeniem. Ślub za 10 miesięcy a ja już robię sobie wycieczki do Ikei i kupuję rzeczy na poczet małżeńskiego życia

a mi jakos ta biała żubrówka nie podchodzi- jakaś taka "ostra" jest no ale to kwestia wrażliwości podniebienia

he he- fajnie, że już kupujesz drobiazgi na wszpólne życie
Widzisz za 10 m-cy slub a jakiś czas temu mówiłaś, że tak długo jeszcze a tu popatrz- tylko 10 miechów
zaraz zaczniesz pęd załatwiania i przyghotowań i zleci

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Jutro musimy isz zapłacić za ślub i doniesc zapowiedzi.

tak z ciekawości- ile za ślub płacicie?
gdzie chcesz zamawiac winietki?
Stary 2012-10-11, 08:27   #3975
katie99kasia
Rozeznanie

Mam w sobotę wesele kuzyna i dylemat w jakiej kiecce iść... wczoraj przymierzyłam kilka i wybrałam 2- zdjęcia w klubie- i proszę o wasze opinie kobitki

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Cześć

haha no to tak jak ja- też już rok przed ślubem wszystko planowałam w domu... 2 dni przed ślubem to jest mega ryzyko że sie z czymś nie zdąży więc ja wolałam tego uniknąć i wszystko załatwić max na tydzień przed żeby nie denerwować się że się o czymś zapomniało

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-11, 08:43   #3976
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Mi się podoba makijaż

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 08:54   #3977
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
a mi jakos ta biała żubrówka nie podchodzi- jakaś taka "ostra" jest no ale to kwestia wrażliwości podniebienia

Widzisz za 10 m-cy slub a jakiś czas temu mówiłaś, że tak długo jeszcze a tu popatrz- tylko 10 miechów
Ej no

Nadal uważam, że jeszcze dużo czekania przede mną choć muszę przyznać, że póki co ostatnio czas ucieka mi jak szalony, co tydzień mam wrażenie że przecież dopiero wczoraj był poprzedni poniedziałek No i już bliżej niż dalej, od zaręczyn do ślubu mamy 23 miesiące, zostało 10 z haczykiem Zimą czas będzie płynął wolniej, bo wiadomo - mniej aktywności, więcej siedzenia w domu... ale na wiosnę wszystko przyspieszy zaczną się zaproszenia, organizowanie szczegółów, remont (choć to zależy od tego gdzie w rezultacie będziemy mieszkać) ... Nie mogę się doczekać. Za 3 miesiące idę na poszukiwania sukni, liczę na Wasze rady

Cytat:
haha no to tak jak ja- też już rok przed ślubem wszystko planowałam w domu... 2 dni przed ślubem to jest mega ryzyko że sie z czymś nie zdąży więc ja wolałam tego uniknąć i wszystko załatwić max na tydzień przed żeby nie denerwować się że się o czymś zapomniało
No dokładnie jest czas żeby stawić czoła sprawom nieprzewidzianym

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 11:54   #3978
mw1986
Raczkowanie

GG do mw1986

Magnusia-Mi się makijaż bardzo podoba tylko to nie moje kolory. Mogłabym być pomalowana tak samo tylko w moich ukochanych brązach.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2012102700700730.png
mw1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 12:05   #3979
katie99kasia
Rozeznanie

Coś tu dzisiaj cisza zapanowała... Chyba dziewczynki pozaszywały się w ciepłych kątach i nie wystawiają nosa
Jejku ale zimno, jeszcze mi drzwi od biura zdemontowali bo będą wymieniać i siedzę prawie jak na polu bo wieje mi niemiłosiernie

Powiedzcie mi dziewczynki czy jest jakiś czas określony w którym trzeba wymienić prawo jazdy po zmianie nazwiska/dowody osobistego? Bo kurcze nigdy mi nie po drodze do wydziału komunikacji a boje się żeby mi jakiś termin nie przepadł

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-10-11, 13:14   #3980
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Coś tu dzisiaj cisza zapanowała... Chyba dziewczynki pozaszywały się w ciepłych kątach i nie wystawiają nosa
Jejku ale zimno, jeszcze mi drzwi od biura zdemontowali bo będą wymieniać i siedzę prawie jak na polu bo wieje mi niemiłosiernie

Powiedzcie mi dziewczynki czy jest jakiś czas określony w którym trzeba wymienić prawo jazdy po zmianie nazwiska/dowody osobistego? Bo kurcze nigdy mi nie po drodze do wydziału komunikacji a boje się żeby mi jakiś termin nie przepadł
Hmm, moje koleżanka z pracy kilkanaście lat jeździła na starym ;p Ale generalnie podbijam pytanie, bo ja niestety nie mam jak wymienić, musiałabym brać dzień wolny :|

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Dziewczyny, już w tę sobotę mamy ostatni ślub??!!

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 13:41   #3981
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

chyba 3 m-ce jest ale nie jestem pewna...
ja wymieniłam od razu bo paszport musiałam wymienic to i prawko i DO załatwiłam od razu
Stary 2012-10-11, 15:15   #3982
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

na wymianę dowodu osobistego jest miesiąc, po tym czasie dokument jest nieważny. Ja wymieniam dopiero teraz, czyli 4 miesiące po ślubie ale nikt mi uwagi nie zwrócił i bez problemu, kar itp mam dowód do odbioru

Kurcze, jeszcze prawo jazdy - nie pomyślałam o tym
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 16:30   #3983
justiii87
Zakorzenienie

magnusia - bardzo ładny makijaż. Uwielbiam mocno pomalowane oczy

mayeczka - ostatni ślub, ostatnie przygotowania nie będziemy oglądać zdjęć, nie będzie relacji eś szkoda

Co My teraz będziemy planować ?

Dziewczyny ma któraś w domu rolety rzymskie?? Cały czas zastanawiam się co mam zakupić na okna?
Jeśli będą rolety to nie będę ich mogła zmieniać bo to jednak spory koszt, a zasłony i firany to żaden problem, ale za to rolety nie pomniejszają optyczne pomieszczenia i już sama nie wiem

Ja prawo jazdy, dowód i paszport wymieniłam od razu po ślubie bo wiem, że jak bym tego zaraz nie zrobiła to później by mi się nie chciało

Viollet - a Ja Ci zazdroszczę że masz przed sobą te 10 m-cy. Wspaniały okres

Ja nie lubię jak nic się nie dzieje, jak nie mam jakiś zajęć i codziennie jest to samo. Monotonia doprowadza mnie do wstępnej depresji
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:36   #3984
blair_90
Raczkowanie

Cytat:
Witam Was Dziewczynki

u mnie mokro i pochmurnie paskudna pogoda i wstać się do pracy nie chciało....

Miłego dzionka

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

tak z ciekawości- ile za ślub płacicie?
gdzie chcesz zamawiac winietki?
Ksiądz powiedział " co łaska" wiec daliśmy 400zl plus 200zl płacimy organiście.

No i juz minął czwartek. Ale ten czas leci. Chyba zrezygnujemy z winietek. Jak sobie pomyśle, ze mam teraz osadzać gości to juz mi słabo :P
Własnie ruszamy do Białej podlaskiej po bimber i Sękacz.
Miłego wieczoru

11.01.2012 Najszczęśliwszy dzień. Anielka nasz córeczka <3
blair_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 17:47   #3985
Malgos_12
Zakorzenienie

Ja nawet znalazłam na stronce UM w Warszawie, że ma się 14 dni na zmianę... ale ogólnie chyba jest 30 przyjęte... jednak nie ma kar więc raczej nie musisz się śpieszyć.
O wymianę paszportu powinno wystąpić się o terminie do 30 dni, po upływie 60dni jest nie ważny - ogólnie nie ma z tym problemu, ale gdyby coś się wydarzyło za granicą to lepiej mieć ważny...
Prawko chyba też 30 dni (taki standardowy czas na większość dokumentów)
Stary 2012-10-11, 19:40   #3986
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, już w tę sobotę mamy ostatni ślub??!!
Chyba nie zdaje się, że mw1986 ma 27.10

Kochane wybaczcie ale nie mam za bardzo nawet jak nadrobic, bo stres już spory i nawet na czytaniu się skupic nie mogę

Zafarbowałam dziś włoski, jutro podpisanie umowy w hotelu, trzeba zawieźc tam alkohol i przetransportowac suknię od mojego dziadka do domu.

Stresuję się, bo wyglada na to, że prezent dla rodziców TŻ może nie dotrzec do jutra (wysłany został we wtorek listem poleconym ) i muszę coś na szybko w zastępie przygotowac jakby jutro nie przyszła przesyłka

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 20:03   #3987
Malgos_12
Zakorzenienie

Jojla - a jaki to prezent? jeśli możesz zdradzić oczywiście?
Stary 2012-10-11, 20:17   #3988
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

Dziewczyny ma któraś w domu rolety rzymskie?? Cały czas zastanawiam się co mam zakupić na okna?
Jeśli będą rolety to nie będę ich mogła zmieniać bo to jednak spory koszt, a zasłony i firany to żaden problem, ale za to rolety nie pomniejszają optyczne pomieszczenia i już sama nie wiem

Ja nie lubię jak nic się nie dzieje, jak nie mam jakiś zajęć i codziennie jest to samo. Monotonia doprowadza mnie do wstępnej depresji

ja mam zwykłe rolety robione na wymiar, w kasetce i z listwami po bokach. Nie zauważyłam aby jakoś się pokoje zmniejszyły....

Ja też nie lubię monotonii a niestety na to się teraz zanosi jak ja nie lubię jesieni i zimy!!!!

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

Stresuję się, bo wyglada na to, że prezent dla rodziców TŻ może nie dotrzec do jutra (wysłany został we wtorek listem poleconym ) i muszę coś na szybko w zastępie przygotowac jakby jutro nie przyszła przesyłka

a jaki prezent? co ew masz awaryjnego?
Stary 2012-10-11, 21:09   #3989
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Jojla - a jaki to prezent? jeśli możesz zdradzić oczywiście?
Voucher do hotelu w Zakopanym, to ma byc główny prezent który miał zaleźc się w koszu ze smakołykami, dla mojej mamy mam voucher do spa... Jak jutro nie dotrze to wypiszemy im sami takie zaproszenie a później wręczymy właściwy...
Zła jestem bo jak umawiałam się w ubiegłym tygodniu telefonicznie, żeby voucher był do wykorzystania od listopada to mówiłam panu z którym rozmawiałam, że zależy mi, żeby doszło do 13.10... a dziś jak dzwoniłam to pani mi powiedziała, że ona nic nie wiedziała i że wysłała dopiero we wtorek (to nic, że wysyłałam im w ubiegłą środę potwierdzenie przelewu, żeby sprawę przyspieszyc i w piatek potwierdzili, że mają pieniądze na koncie ) moja wina, że w mailu nie napisałam, że proszę o natychmiastowe wysłanie ale myślałam, że po rozmowie telefonicznej to jest jasne...

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-11, 21:40   #3990
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Voucher do hotelu w Zakopanym, to ma byc główny prezent który miał zaleźc się w koszu ze smakołykami, dla mojej mamy mam voucher do spa... Jak jutro nie dotrze to wypiszemy im sami takie zaproszenie a później wręczymy właściwy...
Zła jestem bo jak umawiałam się w ubiegłym tygodniu telefonicznie, żeby voucher był do wykorzystania od listopada to mówiłam panu z którym rozmawiałam, że zależy mi, żeby doszło do 13.10... a dziś jak dzwoniłam to pani mi powiedziała, że ona nic nie wiedziała i że wysłała dopiero we wtorek (to nic, że wysyłałam im w ubiegłą środę potwierdzenie przelewu, żeby sprawę przyspieszyc i w piatek potwierdzili, że mają pieniądze na koncie ) moja wina, że w mailu nie napisałam, że proszę o natychmiastowe wysłanie ale myślałam, że po rozmowie telefonicznej to jest jasne...
super prezent.
no widzisz tak to jest- jak sie o coś nie upomnsz 10 razy to ludzie nie rozumieją dla mnie to nie pojęte jak tak można wykonywać swoją pracę- bo przecież tam ludzie pracują i świadczą usługi!.
Niestety coraz częściej spotyka się taką niekompetencję- sama doświadczyłam tego w sobotę: zrobiłam rezrwację stolika w restauracji, wszystko podałam po czym zerwało mi połaczenie. Zadzwoniłam, powiedziałam co i jak (odebrała inna osoba) i dostałam potwierdzenie, że rezerwacja została zrobiona. I co- przychodzę w sobotę i rezerwacji nie ma a kelner do mnie jeszcze mówi że to się często zdarza, że może ktoś miesiące pomylił no ręce mi opadły normalnie- tak to mówił jakby to było normą Na szczęście były wolne stoliki i mieliśmy gdzie usiąść ze znajomymi ale wściekłam się tak, że myślałąm że aortę przegryzę temu kelnerzynie

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości