|
|
#3091 |
|
Zadomowienie
|
jest coraz gorzej, kolejna noc z rzędu której nie przespałam tylko przepłakałam, od soboty schudłam już 1,5 kg bo nawet jeść mi się nie chce.
napisał mi wczoraj jeszcze wiadomość że do siebie nie pasujemy, to koniec, nie chce mnie dalej krzywdzić i na pewno znajdę sobie kogoś lepszego od niego, bo wie że jest straszny i zachowuje się jak każdy facet.. a ja znów staram się pozbierac, tak jak równy rok temu, gdy mój dwuletni związek się rozpadł, choc mam wrażenie że jestem słabsza niż wtedy.. Trzymajcie się dziewczynki |
|
|
|
#3092 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIV
W niedzielę się widzieliśmy i rozmawialiśmy o nas,to już się dziwnie zachowywał.Odezwałam się w poniedziałek,to odpisał chłodno i tyle kontaktu.Może to była tylko fizyczna fascynacja i tyle.Po za tym wiedział na czym stoi od początku,że nie jestem gotowa na związek,że potrzebuję czasu. Jak na wielce zapatrzonego we mnie ,to jakoś szybko mu przeszło,więc chyba nie ma czego żałować.Albo mnie sprawdza,czy mi zależy.W końcu na tyle razy co Go olałam,ma prawo mieć wątpliwości.Nie będę się już odzywać.
|
|
|
|
#3093 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko ja myślę, że On już ją wcześniej znał i stąd takie nagłe rozstanie, itp. Tylko po co jeszcze wspólne wakacje, jakieś plany na kolejne? Nie mogę na to wszystko patrzeć na ich szczęście, miłość. Czuję się oszukana, bardzo zraniona i jest mi przykro, bo ktoś kogo kochałam wszystko zepsuł myśląc tylko o sobie ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
Osobiście odnoszę takie wrażenie, że z każdym nowym rozstaniem jestem coraz bardziej słabsza psychicznie, jest mi ciężej, więc to chyba norma dla większości z nas. |
||
|
|
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3095 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Patrząc na to to zdecydowanie powinnam dać szansę mojemu eksowi i chyba to zrobię... jeśli te starania nie będą chwilowe. Więc potrzebny jest czas,zeby się o tym przekonać.
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Nie możesz wyrzucić ze znajomych eksa, żeby nie oglądać tych wszystkich buziaczków itd?
|
|
|
#3097 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ANOSKA jesteś wielka
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Ale niektórych rzeczy już nie widzę, chyba EKS się zczaił i dlatego only friends A ja jakiś trafem do nich nie należę (i niby przyjaciółka) ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() Nie mam Go w znajomych, ot tak weszłam na ich profile!! EKS mnie dodać nie chce |
||
|
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj się od tego odciąć... wiem, jakie to trudne, ale zrób to dla własnego zdrowia psychicznego.
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
nie wstawiłam tego obrazka, żebyście się dołowały, tylko uzmysłowiły sobie, że kto kim jest w Waszym życiu i kogo należy cenić
|
#3101 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
No mi zrobiłaś mętlik w głowie...
|
|
#3103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nie należy mi się po 2.5 roku związku? Przecież jestem Jego "PRZYJACIÓŁKĄ" Ja to chyba w depresję już popadłam i tak
|
|
|
|
|
#3104 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2012-10-11 o 18:57 |
|
|
|
|
#3105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mówił mi, że chociaż się bardzo stara i próbuje to on nie potrafi dać mi tego czego oczekuje...Chciał nawet, żebym go uderzyła... nie wiem, ale chyba to miała być jakaś forma rozgrzeszenia dla niego
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Raczkowanie
|
Kornelciaczek odnosnie fb, to masz ostatnia opcje - zablokowanie eksa.
To pomaga, serce skuczy i kwiczy ale pomaga. Znam z autopsji. Caly tydzien latam jak wariatka, chodze zalatwiam itd, w dzien nie daje sobie czasu na myslenie. A kiedy sloneczko sie chowa - dobija mnie bezsennosc, zal, smutek, tesknota. Szit !!! Wciaz kocham
|
|
|
|
#3107 |
|
BAN stały
|
No i dzwoniłam do mojego kolegi,pytałam co z sobotą to on powiedział,że nie wie bo teraz nagle ma pracować.Pierwszy raz zostałam tak olana
![]() To zawsze ja raniłam no oprócz byłego który oczywiście mnie zranił to ten kolega jest drugim ... Ale co zrobić,gdy coś poczułam a on raczej na pewno nie ... Bo ja bym chciała się ciągle z nim widzieć,ale mu o tym ciągle nie trąbie oczywiście,gdy się budzę to myślę o nim,2 dni nie jadłam ![]() Ahh ta miłość,może to i dobrze że tak szybko się skończyło,po pózniej mogło by być tylko gorzej.On nawet na gg nie może napisać,odzywał się zresztą kilka dni sam a pózniej zamilkł bo ten całej akcji w której jego brat mu powiedział,że gdyby mój były mi napisał coś to bym poleciała ... Pózniej pisał,że z byłą swoją wszystko skończone,ciężko go wyczuć ... Pewnie stwierdził,że jednak nie jestem dla niego |
|
|
|
#3108 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() Nie możesz powiedzieć Mu co czujesz naprawdę do Niego? Otwórz się przed Nim, a nóż widelec się uda Walcz!!
|
|||
|
|
|
#3109 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiem mu w cztery oczy,ze sie nim nie bawie,ze powrotu do byłego nie chce i ze głupio wyszło,i ze coś do niego poczułam co nie zdarzało mi sie wcześniej ... Widać,ze on ten pewny sie siebie do końca nie jest,i cały czas myśli ze chce sie nim zabawić.Gdy mu powiedziałam,ze jak mnie dotyka to mam ciarki na całym ciele,to on stwierdził ze na pewno go oklamuje,bo on mi w to nie wierzy ze do takiego stanu mnie doprowadza ... Jeżeli nie będzie chciał sie spotkać to powiem mu przez telefon co myśle i co czuje,najwyżej postawie wszystko na jedna kartę.Bo długo może mi sie coś takiego nie zdarzyć.Okaże sie wszystko po wekendzie
|
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj miałam spotkanie z eksem. Wszystkich książek nie odzyskałam. Eks chce powrotu, ale nie wie, czy chce, mówi, że żeby wiedzieć, czy chce, powinniśmy spróbować być razem.
Rozumiecie? Zerwałam zaręczyny, bo nie byłam wymarzona, dość kochana i akceptowana, a ten mi wyjeżdża z tym, żebyśmy spotykali się na próbę. No, trochę lepszym tonem. A potem mi mówi, że odkąd do mnie wszedł to myślał, żeby mnie pocałować. MASAKRA. Skąd oni się biorą? ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Właśnie dostałam smsa "brakuje mi jednej książki, masz ją u siebie, JESTEŚMY ZAPROSZENI do x w sobotę na urodziny, będę jechał samochodem" wtf? 2 tygodnie od rozstania, on nie powiedział rodzicom, większości przyjaciół, a teraz "jesteśmy zaproszeni"? |
|
|
|
#3111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eeee, az mi skarpety pospadały!!!! mam za maly mozg, zeby polapac sie o co mu biega
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co ? Ja sie rozstałam 4 msc temu ale widuje go codziennie w pracy i tez chyba mi nie przeszło.Tym bardziej ,ze coraz czesciej przylazi pogadac.. A ta pogoda rowniez mi nie pomaga.
|
#3113 |
|
Raczkowanie
|
nie wytrzymam
. jestem skrajnie zmeczona, bezsenne noce daja mi niezle w kosc. Znow mam lzy w oczach ![]() nie godze sie z ta sytuacja!!! cala od poczatku do konca ![]() chce by zmadrzal i na kleczkach zebrzac o szanse wrocil chce zapomniej i nie kochac ![]() cokolwiek byle nie to, co czuje obecnie
|
|
|
|
#3114 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Chce ale nie wie czy chce, no leżę...a Ty masz się grzecznie podporządkować jego chceniu czy niechceniu, taaaaa? ![]() Cytat:
|
|
|
#3115 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie kilka dziewczyn stąd chciałoby mieć taką sytuację (ja chyba też )Moi rodzice dowiedzieli się po 3.5 miesiącach. Znajomi po półtora I co idziesz, czy nie?? ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
Uśmiechaj się do innych, przyciągaj wzrokiem |
|||
|
|
|
#3116 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie mogą wiedzieć że nie ma kary, konsekwencji za skrzywdzenie drugiego człowieka.
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj idę na drugą - ostatnią raczej - "randkę" z facetem, który mi nie pasuje, mam nadzieję, że szybko to załatwię
![]() Obiecałam sobie już nigdy do niczego się nie zmuszać jak mi coś nie pasuje (nie umiem nawet powiedzieć co konkretnie, ale ciężko mi było znaleźć z nim temat pod koniec i jak wracaliśmy, to czepiał się, że się nie odzywam , poza tym jest za szczupły i ma 1,80 wzrostu, więc niewiele więcej niż ja ) więc dotrzymam słowa.
|
#3118 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3119 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ach, dzis wlasnie ide na impreze. Bardzo sie na nia cieszylam i bum, znowu mam ogromny spadek nastroju delikatnie ujmujac. To chyba przez zmeczenie materialu, tak sie zawalilam roznymi zajeciami, zeby nie miec czasu na uzalanie sie nad sona i tesknote, ze gdy lekko zwolnilam to dopadla mnie smutna rzeczywistosc. Jestem niereformowalna, ktos powinien mi w leb strzelic bejsbolem grrr .---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Ksiazki, seriale ... przerobilam to wszystko . Niedlugo ESMERALDE zaczne chyba ogladac .---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
. Dobrze, ze ktoras z nas ma troche ojelu w glowie i robi co trzeba, by siebie uszczesliwic. Malymi kroczkami ...
|
||
|
|
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
po 3 miesiącach od rozstania eks pisze drugi dzień z rzędu, że tęskni i że chciałby się przytulić
ale mam satysfakcję, przez te 3 miechy odezwałam się do niego ze 3 razy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

). Wydaje mi się, że tu bardziej chodzi o teraźniejsze zasady, wartości i wspólne patrzenie na to, co dalej.
aż mnie
Ze mną jakoś tak tego oficjalnie nie robił, a z nią proszę - miłość kwitnie w najlepsze
Ciekawe, czy jej mówiu: "KOCHAM CIĘ", czy też na to nie jest gotowy? Jak ja mam sobie poradzić i wybić Go z głowy. Wystarczy, że pomyślę, spojrzę na zdjęcie i łzy same lecą. Chyba nie umiem się pozbierać i zapomnieć. Za mocno kocham, za bardzo się zaangażowałam i zostałam z niczym :/
Ale niektórych rzeczy już nie widzę, chyba EKS się zczaił i dlatego only friends 

Pewnie kilka dziewczyn stąd chciałoby mieć taką sytuację (ja chyba też
, poza tym jest za szczupły i ma 1,80 wzrostu, więc niewiele więcej niż ja