|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XVI
Ja dzis kupilam oczywiscie oba smaki Paryskich niech sobie beda jak ktos wpadnie do herbatki
Zapas wrapow zrobilam wszystkie 3 rodzaje. Malinki te z chlodni beda do brownie na niedziele Duzo produktow dnia znowu w tych promocyjnych cenach
|
#2162 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam wziąć oba smaki Paryskich, a wzięłam w końcu tylko jeżynowe
Do tego różności z gazetki azjatyckiej i wok, bo siostra ma więc sprawdzony.Były lakiery do paznokci przecenione, ale nie było ile kosztowały, więc nie wzięłam. Stwierdziłam, że ceny nie ma , a w zasadzie kolejny lakier mi nie potrzebny
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś naciągnęłam męża na wycieczkę do Pepco (i przy okazji odwiedziliśmy jeszcze nie znaną nam biedronkę
). Chciałam kupić w B. wieszaczki, ale w Pepco było 10 szt za 5,99 takich plastikowych, więc się skusiłam.A z B. przywieźliśmy pastę z mozarellą ( ), wafelki tasso truskawkowe, snickersy, tigery, ice tea zieloną (pycha!), colę waniliową i cytrynową, i najważniejsze - te wieszaczki na drzwi od szafy. Takiego czegoś szukałam od baaardzo dawna
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
no pierwszy raz kupilam z 2 tyg temu jakos tak
|
#2168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kostek słodko-kwasnych tez jutro pojdę do innej biedronki na poszukiwania
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Nie we wszystkich biedronkach jest. U mnie tylko w jednej na trzy. A w zasadzie to już tylko resztki
|
#2171 |
|
Konto usunięte
|
cola waniliowa?!
ja dziś z cytryną widziałam i kupiłam.
|
|
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#2173 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Jadłam dzisiaj pierogi ruskie Swojska Chata te z chłodni i mam wrażenie że się pogorszyły, takie trochę nijakie w smaku się zrobiły a kiedyś smakowaly mi bardzo. Chociaż może trafiłam dzisiaj na jakąś nieudaną partię. Mam nadzieję
|
|
|
|
#2175 |
|
Wtajemniczenie
|
Też się nad herbatami zastanawiałam, ale dziewczyny pisały, że nie najlepsze więc zrezygnowałam (choć podobno ta z opuncją jest dobra). Patrzyłam na ten papier ryżowy i nie wzięłam - co jakiej potrawy go używasz?
|
|
|
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
Do sajgonek
|
|
|
|
#2177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ją uwielbiam! Cytat:
Właśnie je robię I nie mogę odejść od samego farszu, mimo że jeszcze nie jest doprawiony
|
||
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uzywalam do tego biedronkowej mieszanki chinskiej n inn.
|
|
|
|
|
#2180 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Ale to dawno było, ze 2 lata temu bodajżeCytat:
One pachna bardzo intensywnie, to tylko nasze nosy sie przyzwyczajają Jak wchodzili goście to od razu pytali co to ![]() Bosz, ile się naszukałam paragonu w mężowych spodniach Hm to tylko u mnie powykładali juz książki w kosze za 12.99? To może do was pojechały te lepsze tytuły, bo u mnie słabiutkie i znowu sie powtarzające Szukałam cos o jakiejś zwierzynie i niestety stale te same albumy
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-10-11 o 20:52 |
||
|
|
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki!
Widocznie nie dokładnie czytałam - przepraszam. Pamiętam, tylko że kiedyś był lepszy dyfuzor i inny, a ten nie pachnie w całym pomieszczeniu. Ale na to już mi ktoś odpowiedział. |
|
|
|
#2182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kiedys kupowałam je częściej , a ostatnio stwierdziłam ze na tyle ich jakosc i smak sie zmieniły ze zmotywowały mnie zeby zrobic samemu takowe ruskie i tym sposobem mam ich 60 w zamrażalce
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
A mnie smakuje
![]() Cytat:
Dziś nawiedziłam inną Biedronkę, bo w mojej nie ma makaronu smażonego i Ice tea z zieloną herbatą Na szczęście tam wszystko było Wzięłam też czekoladowe mleko i sos czosnkowy Zauważyłam też, że tam są podkłady Be Beauty matujący i kryjący. Mają nawet testery
|
|
#2184 |
|
Moderator
|
Jejciu, jaki ten twaróg President z produktów dnia pyszny
Jutro zakupuję parę pak, widziałam jeszcze dziś 3 kartony pełne
|
|
|
|
#2185 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Personal_Jesus;3702 6819]Ja z tej gazetki wzięłam papier ryżowy,sos sojowy i miód gryczany-będzie do gotowania. A siostra przyniosła okropną melonową herbatę[
według mnie jak się ją da na większy kubek to jest smaczna ten melon dość intensywny.Dopadłam wok-a a szlam po wieszaczki , w ogóle ich nie było abo rozebrali tak szybko albo nie dojechali( trudno powiedzieć )jeszcze i tak muszę iść jutro po mleko kokosowe i napój aloesowy. A serki president sa przepyszne jak nie jem wcale twarogu to ten zjadłam sam bez niczego. No i zrobiłam leniwe jak tu dziewczyny podpowiadały, były przepyszne mniam
|
|
|
|
#2186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fakt, mają być jeszcze inne dyfuzory niebawem ale niemal dwa razy droższe.. Póki co zadowolę się świeczką w szkle liczi skoro mówicie, że warto![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja każdy twaróg na kanapce solę No, ale ten w smaku jest naprawdę super
|
|
#2188 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy pierogi ze szpinakiem, które były kiedyś w biedronce to jakaś edycja limitowana czy coś takiego? Bo chciałam je kiedyś kupić, ale nie widziałam a tamte były pyszne ( znajoma mi mówiła, że podobne są w Lidlu, ale mam za daleko i nie byłam.)
|
|
|
|
#2189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma tylko 3% albo 4% tł. czyli jakieś 80-90kcal/100g. a przynajmniej zawiera witaminy, nie to co ten syf odtłuszczony, także tylko na zdrowie ![]() też uwielbiam solo:p ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- mam nadzieję, że dorwę dzisiaj jeszcze pesto tym razem chwycę za zielone tak jak radzicie.i ciekawe czy będzie u mnie ta nowa granola.. po opakowaniu powiedziałbym, że to sante. u was juz jest, czy tylko jedna dziewczyna ta która o niej wspominała ma ja u siebie? |
|
|
|
|
#2190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzie mogę znaleźć to ? pesto zachwalane? Tz w której części B. koło czego? ![]() Któraś wizażanka wspominała o takich daniach gotowych z zamrażarki typu kurczak po meksykańsku, indyjsku itp. Ja własnie dzis na obaid będę jeść 2 porcję tego po meksykańsku jak dla mnie pycha. Sporo kurczaka, warzyw itp bardzo dobrze doprawione na prawdę świetne danie jak dla mnie gdzie mieszkam sama i nie opłaca mi się gotować, następnym razem spróbuję kolejnych smaków. Cena 7.99 / 600g ( dla mnie na 2 porcje ) nie odstrasza
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2012-10-12 o 07:08 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Zapas wrapow zrobilam wszystkie 3 rodzaje. Malinki te z chlodni beda do brownie na niedziele
Duzo produktow dnia znowu w tych promocyjnych cenach

Do tego różności z gazetki azjatyckiej i wok, bo siostra ma więc sprawdzony.
), wafelki tasso truskawkowe, snickersy, tigery, ice tea zieloną (pycha!), colę waniliową i cytrynową, i najważniejsze - te wieszaczki na drzwi od szafy. Takiego czegoś szukałam od baaardzo dawna
ja też 

A może jest nadzieja że to nie kiermasz a czyszczenie magazynu. Byłoby dobrze sasasaaa
jutro pojdę do innej biedronki na poszukiwania

chciałam go do łazienki wstawić, co by pachniało. Ktoś wspominał, że inne niż uprzednio były i niestety gorsze.
kiedys kupowałam je częściej , a ostatnio stwierdziłam ze na tyle ich jakosc i smak sie zmieniły ze zmotywowały mnie zeby zrobic samemu takowe ruskie i tym sposobem mam ich 60 w zamrażalce 
ESPANA
PORTUGAL