|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jędrna pupcia
Jakiś czas temu sporo schudłami i z tego powodu jestem bardzo zadowolon
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jędrna pupcia
Wpisz w wyszukiwarce "jak dbacie o swoje pupy", poczytaj wątki a na pewno znajdziesz coś dla siebie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam preparat Vichy "Lipostretch". Jest to ujędrniający krem modelujący. Sama go używam i jestem z niego bardzo zadowolona. Skóra jest nawilżona, miękka, kremik spełnia swoje wszystkie powinności.
Krótka notka z opakowania: Działa na 3 parametry jędrności skóry - elastyczność, gęstość i wypuklość. Ciągłe przybieranie na wadze i chudnięcie powodują, że skóra cierpi wskutek powtarzającego się rozciągania. Komórki tłuszczowe zwiększają i zmniejszają się: rozpychają skórę, która rozciąga się i wiotczeje. Skóra traci jędrność, kontury sylwetki stają się mniej i wyraźnie zarysowane i zaczynają opadać. Lipostretch pomaga odbudować elastyczną skórę, poprawić gęstość skóry ciała, wymodelować kontury sylwetki. 24-godzinne nawilżenie. Nietłusta konsystencja, szybko się wchłania.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Był już o tym wątek.A sposobów na jędrne pośladki jest wiele.Najlepsze efekty uzyskuje sie poprzez łączenie diety,sportu(ćwiczeń) i kosmetyków( np.peeling+ dobry krem/balsam itp).
Żeby efekty były trwałe potrzeba systematyki i cierpliwości... |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Shazney za radę. Na pewno skorzystam (właśnie wróciłam z apteki, gdzie zakupiłam dany specyfik). Uwielbiam kosmetyki Vichy (pomimo tego, że nie zaliczają się do tych tańszych),bo w moim przypadku one zawsze skutkują. Wcześniej miałam wątpliwości,czy kupić ten preparat ale skoro Tobie pomógł, to nie mam na co czekać
W końcu jeszcze tylko krótka wiosna i już będzie lato
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

W końcu jeszcze tylko krótka wiosna i już będzie lato