|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Ha ha ha ha ha
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Nikt Cię tu nie lubi, że już tyle zebrałaś, czy co?
![]()
![]() |
#4412 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Może jakaś żałoba zbiorowa? Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2012-10-11 o 20:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
Konto usunięte
|
A ja sobie lubię pogrzebać w temacie który mnie dziwi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 |
Ha ha ha ha ha
|
![]() |
#4417 |
Rozeznanie
|
Niektórzy nie powinni w ogóle mieć dzieci tylko takie wlaśnie pieski co najwyżej
|
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Serio uważasz, że szum się podniósł tylko dlatego, że ktoś tam się lubił ze zbanowanymi dziewczynami? MF nie znałam i za dużo z nią nie gadałam, z MH czasem tak ale też nie mogę powiedzieć, że była moją dobrą koleżanką. Tu chodzi o coś zupełnie innego! Chodzi o jakieś totalnie głupie powody banowania użytkowników forum. Czy powodem jest wyrażenie swojego krytycznego zdania o moderacji? Szczególnie jeśli to zdanie ma rację bytu bo moderacja na prawdę ostro kuleje. Już przytaczałam przykład Pushit, która nie wiem jakie ma układy z Wizażem ale najwyraźniej bardzo dobre bo jedno jej konto zostało permanentnie zbanowane za reklamę a inne dostało bana tymczasowego (już zdjętego) i jeszcze wiadomość od admina, że to ostatnie ostrzeżenie. No rzeczywiście, tiu tiu tiu, ależ po łapkach dostała, śmiech na sali. A dziewczyny napisały prawdę i co? I yeb banem za obrazę majestatu! Żeby to chociaż było za trolling na wyliczankach, ale nie! Za mówienie źle o władzy, żal tyłek ściska. Dziwne, że jeszcze nie dostały info, że prokuratura już ma te posty Ok, ban banem ale... cenzurowanie forum w ten sposób?! Kasowanie nieprzychylnych postów, kasowanie postów innych dziewczyn, dlatego, że tamte zacytowały???!!! No to się w pale nie mieści! Inny użytkownik forum (a mod i admin również są użytkownikami forum) dostałby kartkę albo bana za coś takiego. No ale władzy wolno. O to jest ten cały szum, właśnie dlatego ten temat jest drążony. Się nie podoba to mnie zgłoś. Chociaż pewnie i tak nie będziesz musiała bo BOSS sam zauważy, że kalam jego dobre imię. Bywa. Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2012-10-11 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Zadomowienie
|
Ja mam nowofunlanda, z natury łagodny pies, ale jak obłażą go ludzie z każdej strony, obcy ludzie to się denerwuje i zaczyna warczeć i szczekać.
W te wakacje, będąc nad jeziorem z nim podeszła grupka ludzi i zachwyt, że pies taki słodki, że jak niedźwiadek wygląda, wśród nich była też matka z dwójką dzieci, zapytała czy dzieciaki mogą pogłaskać psa, odpowiedziałam że nie, bo nie byłam pewna jak się pies zachowa. Mamusia, że przecież to dzieci, że najchętniej to by posadziła synka na psie żeby sobie pojeździł, dzieciak podleciał do psa, pies już wkurzony, bo za dużo ludzi go dotyka to zaczął szczekać. Dziecko w ryk i panika, matka do mnie z pretensjami, że jak ja psa wychowałam, że na dzieci szczeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4423 | |
Raróg
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Konto usunięte
|
tak zgadzam się z ciri teraz mój post będzie w stylu tego filmiku na youtubie jest śmieszny, ale teraz jestem tak przeorana jak pole po wykopkach że nie mam siły się porywać na nic lepszego . Nie przyjaźniłam się z Faustyną wręcz miałyśmy czasem chłodne stosunki a czasem peplałyśmy sobie. Na przykład. Ten post jak w krajach komunistycznych wydaje na mnie wyrok Tak, ostrzeżenia i bany na tym forum to śmiech na sali, durnie rzucane na boki podczas gdy niektórym zdarza się ☠☠☠☠ą rzucić i jest okej. Pomijam że ja pyskata jestem, są inne pyskate osobniki, ale na boga są osoby które mają najwidoczniej miliard względów u moderacji a Faustyna czy Jeż dostają za taki za przeproszeniem pierd bana stałego PLUS ich krytyka jest usuwana to dla mnie to już jest bardzo coś nie tak. Nie chcę uczestniczyć w takim cyrku i zgodnie z radą którą dawałam sama gdy ktoś stękał że wizaż jest be i fe, po prostu sobie stąd pójdę w momencie otrzymania bana stałego. Radzę zacząć odliczanie. Jeśli ktoś twierdzi że moderacja na tym forum jest super a usuwanie stron i wypowiedzi niepochlebnych jest normalne, to ja wolę czytać o katolikach z problemami seksu przedmałżeńskiego na frondzie. Nie było mnie dzień, kilka ostatnich dni też mnie totalnie ominęło na wizażu i wszystko wiem z tego co mi ktoś przekazał. Pendraiw dostał ostrzeżenie za słowo idiotka, ja już nie mam siły nawet wyciągać moich ostrzeżeń bo z ręką na sercu przyznaję, część była słuszna. Ale część? Zdarzało się że ja po prostu reagowałam na zaczepkę, ktoś jeździł po mnie bezkarnie i nie dostał ostrzeżenia. Fakt faktem dostał bana potem ale z innej okazji. A na wizażu świat się nie kończy, niektóre warte uwagi znajomości przeniosłam już na życie realne, np tysiąc pozdrawiam cię serdecznie. Może jeż też się skusi na piwko kiedyś. Kto chciał mnie lepiej poznać ten poznał i wie gdzie mnie szukać. Także ja tam płakać nie będę to było miejsce do poznania nowych osób i spełniło moje zadanie, ale na takie warunki się nie zgadzam i po prostu wyrażam to głośno, chyba mam do tego prawo, a może się mylę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 1000days - kiedyś już była taka sytuacja na jakimś z głowniejszych wątków że ktoś najeżdżał na szefostwo i moderacje, tzn mówił co mi się nie podoba nie, no i został zbanowany. Dlatego mówię że to bez sensu i dziwi mnie że i dziewczyny teraz komentują moderatorow bo wiem jakie mogą być tego konsekwencje. Żeby nie było tylko na mnie jak ktoś dostanie ostrzeżenie nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Konto usunięte
|
Ja wiem i nadal komentuję całkowicie świadoma konsekwencji. Trudno. W internecie jest wiele ciekawych ludzi do poznania a w realu wiele miejsc do spotkań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Konto usunięte
|
No. Jezu, to jest żałosny szczyt szczytów robić rejtana na forum internetowym ale tak to właśnie wygląda
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
i za co na Boga mam Cię zgłosić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zgłosić jeśli ci się nie podoba takie "trąbieie którąś stronę z kolei". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Konto usunięte
|
Poza tym, zobaczcie na dole ile osób patrzy
![]() a wizażowi to na rękę, więcej odświeżeń, więcej hajsu z reklam... Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2012-10-11 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Konto usunięte
|
Tak, afera i żałoba, ja już np założyłam mój żałobny strój i będę się bić w pierś z żalu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Konto usunięte
|
Drabineczko, dziwi mnie to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, sorka za mały off top, ale zgubiłam wątek.. możecie mi tak w skrócie powiedzieć, czemu Faustyna i Jeż zostaly zbanowane?
![]()
#4437 |
Konto usunięte
|
Dziwi mnie iż to cię dziwi.
Tak, dziwi mnie nieumiejętność przyjmowania krytyki będąc dorosłym człowiekiem. Jak np ja wyczyszczę toaletę niedokładnie to mnie za to mężczyzna przykuwa do kaloryfera, ale może powinnam mu po prostu dać bana. |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
Żeby nie stało się to jeszcze raz? Jakby to była jedna osoba, to pewnie zostałaby zbanowana. Gdy jest ich np. siedem, szanse maleją.
#4439 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Konto usunięte
|
Nie zapomnij kliknąć zgłoś obok mnie ;-p
To może pośpiewamy skoro i tak te strony zostaną skasowane? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.