|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Ja też zmykam. Kupiliśmy dzisiaj 2 książeczki dla Kacpra więc idziemy do łóżka i czytamy. Dzisiaj w repertuarze "Bolek i Lolek na balu przebierańców"
![]() Dobranoc |
|
|
|
#4862 |
|
Zadomowienie
|
jak grupy nie zrobili to posiewu pewnie tez nie zrobia..... ja musialam isc do laboratorium bakteriologicznego, ktore o dziwo nie bylo tym samym co lab szpitalne
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Stresa to Ty nam robisz jak sie dlugo nie oddzywasz .. nie gadaj glupot
. No i mamy nadzieje ze niedlugo jak wszystko sie ulozy i unormuje zobaczymy zdjecia Twojej kruszynki ..
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4865 |
|
Rozeznanie
|
Kochana kto cię zrozumie jak nie przyszłe mamy?! Pisz ile chcesz, my właśnie czekamy na Twoje wiadomości!!!
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. to pojade do innego w takim razie ..
|
|
#4867 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie oglądam fotki i chcialam wam wczorajsza wyslac,tak slicznie spi ale tz mi nie pozwala
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze z niecierpliwością oczekuję na jakieś dobre wieści od Was Życzę Wam dużo siły! |
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4871 |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam meliskę, jak zaleciła mi położna i zmykam do łóżeczka.
Choć pewnie kolejna noc będzie pełna koszmarów Nawet ta melisa nie pomaga ![]() Dobrej nocy wszystkim
|
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spokoja noc .. Dobranoc
|
|
#4873 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję że będzie ważył ponad 3kg ale nie przekroczy 3500-3600g, żebym w miarę szybko i sprawnie dała radę urodzić ![]() muminku myślę o Was codziennie i wierzę, że wszystko dobrze się skończy. Jak sama widzisz Laura pięknie je, lubi kąpiele, a to znaczy że zdrowieje, bo jest silna. Wy też musicie - dla siebie wzajemnie, dla niej i dla Waszych dzieciaków. A my tu jesteśmy dla Ciebie zawsze
Nasz ślub 1.08.2009 Nasz skarb 2.11.2012 Edytowane przez agrafka85 Czas edycji: 2012-10-11 o 22:03 |
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie juz klade .. ale nie spac tylko obok TŻeta .. mam ochote sie poprzytulac ( poprzytulac w sensie poprzytulac
) .. DOBRANOC ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- aAAA bo ja sie pomylilam .. Dorisp Twoje dzieciatko wazy w 33- 1800g a moj w 36- 2800g .. a ja myslalam ze tyle samo .. pierwsze cyferki mi sie pomylily.. To juz wszystko jasne .. to moge isc do lozeczka
|
#4875 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj sie kochana podziwiam i chyle czola za Twoja wytrwalosc![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Wygralam aukcje z konikiem za cale 20,50 Muminku kochana poczekamy jak sie wszytsko ustabilizuje wtedy pokazesz sie nam w calej okrasie z wielkim usmiechem na twarzy na domowej sofie z malutka na raczkach!! |
||||||
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cholercia wylicytowalas |
|
|
|
|
#4877 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Judka trza bylo mowic!!nigdy nie licytowalam jak dziewczyny pisaly ze kupuja
musisz wybaczyc ((( nie raz wspominalam ze dopiero jakw szystkie kupia to bede licytowac.ostatnio zadna nic nie wspominala wiec sie zaczailam:/---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- przepraszam 20,60
|
|
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam ustawione na 20 zl snajpera trudno moze upoluje nastepnego
|
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
a jak sie tego znajpera ustawia??bo ja nie wiem zawsze ze stoperem w reku
|
|
|
|
#4881 |
|
Zadomowienie
|
I nie nadrobię Was dzisiaj
![]() Miałam szalony dzień - te owsiki ). I do tego dokupiliśmy kombinezon którego brakowało Dzisiaj mam dzień pod nazwą "skurcze" - wróciły więc mam nadzieję że sobie pójdą. To tyle... nadrobię Was jutro - przepraszam.... Widziałam tylko w komentarzach że Gabi pisała coś o grzebaniu w tyłku. Mnie gin wziął z zaskoczenia. Wcześniej powiedział że na następnej wizycie zrobi wymaz na tego gbs'a. Więc byłam nastawiona że z pochwy. Położyłam się i było takim patyczkiem z pochwy + z odbytu (to ostatnie akurat poczułam ale to dlatego że mam zatwardzenia i wiadomo że tam jest podrażnione). Ogólnie to nic nie boli, i nie powinno, jest robione delikatnie i szybciutko. I na wyniku mam też napisane że jest z tych dwóch miejsc.To na tyle. Niech te skurcze przejdą. Miłej nocy dziewczyny
Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-10-11 o 22:43 |
|
|
|
#4883 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki,
Przepraszam, że sie nie odezwalam wczoraj po wizycie ale zgubiłam mojego iphona ze zdjęciami z wakacji, ciąży i wogole i płakać mi sie chciało a nie pisać na wizazu....ALE..mój kochany mąż zrobił mega śledztwo i go odnalazł i jestem taka szczesliwa Jeśli chodzi o wizytę to mała waży już 2200, także jest spora i gin twierdzi ze do końca listopada na 100% urodze ![]() No ale jaka ma być- ja mam 170 cm a mąż 192 ![]() Następna wizyta z 2 tygodnie, to już będzie 35/36 tydzień. A i przytylam od ostatniej wizyty 700 gram a właściwie nie ja tylko Kajka urosła 700 gram czyli ja 0 Cytat:
Z małą lepiej? Co to jst spódniczka tutu? Cytat:
Cytat:
Źle przystawiane do piersi dziecko - o to boli jak diabli Micia-Bravo Za łóżeczko i porządki zdolniacha z ciebie ![]() DeKajka, Bravo za Adasia- duży chłopak, a te kg to na 100% woda i trochę Adasia Dorisp, Cudnie, fajnie ze z małym wszystko ok i gratki wizyty
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() super Ci z tymi kilogramami |
|
|
|
|
#4885 |
|
Zadomowienie
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
dekajka super
bardzo sie ciesze, ze takie fajne wiesci!!! no i szyjka zamknieta widzisz![]() karolamankowa chyba tez mailas wizyte-brawa! i za to ze udalo sie odnależć zgube Niteczko oby skurcze poszły sobie judka w koncu ci sie uda, ja trzy razy licytowalam konika dopiero za czwartm mi sie udalo ![]() muminku trzymam kciuki zeby szlo teraz tylko w jedna strone i dawaj znac ![]() \ martuś ja sie wydarłam na tż bo znow caly dzien go nei było, wlecial tylko mi z lekami dla mnie, po czym wylecial, i tyle go widzieli i wroci w nocy bo ma narade ze wspolnikami ktorzy u nas bylo wczoraj....no i się wk..urwilam tradycyjnie i sie wydarlam.nie wiem ja mam nadzieje ze po porodzie niebede juz taka nerwowa i czepialska i rykliwa jak teraz ...ale też wiem, że mam swoje racje, ja wiem ze on sie bardzo stara, żeby nam lepiej finansowo bylo i kocham go za to jego zaradnosci i troske i wogole jest kochany ale czuje sie ostatnio samotna.....tz mowi ze jak tylko zaczne 9 miesiac czyli za pare dni to koniec z takimi akcjami w pracy , ale ja tam nie wiem.wyjdzie w praniu.boje sie.---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- ja przytylam 9 kilo, chcialabym jak najwiecej ale jakos sie nie udaje... ausente na fb napisala: mam skurcze . Boli strasznie. A przy każdym oddechu brzuch mnie cały kuje po bokach a jeszcze mała siedzi pod zebrami. A tz nie umiem dobudzić
Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-10-11 o 23:44 |
|
|
|
#4887 |
|
Zadomowienie
|
Aniela,
Kochana naprawdę sie nie przejmuj swoimi humorami- masz teraz do nich prawo Mój mąż tez dużo pracuje i wydaje mi sie ze to dar z nieba taki pracowity facet -a nie leser jak u niektórych mioch koleżanek, które maja na głowie dom, dzieci, zarabianie kasy i jeszcze musza być ponętne na co dzień i zadbane bo pan i władca szantażuje je zdradą za takie słabości jak kilka kg nadwagi po ciazy ![]() Głowa do góry kochana aaaaa i jeszcze miałam Ci powiedzieć żebyś sie nie przejmowała matka i jej tekstami- prędzej czy poźniej zmadrzeje oraz dojrzeje do bycia babcią i przyjdzie w tzw."łachę". A wtedy Ty będziesz stawiać warunki Aaaa jeszcze zapomniałam- Aerien ![]() Marti, Te wkładki które tak polecałaś to były carefree flexiform, dobrze pamietałam? Drogie jak pies- za 58 sztuk zapłacilam w rossmanie ponad 12zł. No ale rzeczywiście wydają sie mega naturalne i miękkie i przewiewne...a ja mam ciagle skłonności do infekcji...
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tż masz racje-ja mialam kiedys juz darmozjada przy sobie i sie później modliłam o kogos takiego jak moj mąz terz-no i mam.i tym bardziej jestem zła , ze ostatnio taka marudna na niego jestem, poza tym nikt mnie tak nie kochal jak on . zalamalas mnie z tymi humorami tzn mąz sie bardziej załamie ale narazie nic mu nie powiemco do mamy-pewnie też masz rację, pewnie bedzie chciała pozniej kontaktu.zobaczymy. te wkładki keidys mialam sa faktycznie super , ale przestalam je kupowac ze względu na cene-zwłaszcza, że mi starczaly na doslownie pare dni |
|
|
|
|
#4889 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w szpitalu, teraz przyjechałam. Badali mi z kad ta krew leci i badali bardzo dokładnie dziecko. Z dzieckiem wszystko ok tylko ze mna coś nie tak bo mam krew i białko w moczu, krwotoku zebym miala tracic krew nie ma. Lekarz oglądał mi nerki na usg i sa ok. Powiedział ze mam jutro isc do urologa. Nie wiem co to kurcze jest, jeszcze takiego czegoś nie miałam
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe co z Ausente,,, napisałabym do niej ale boje sie, że ją obudze.. Witam się ![]() urodzinowo i w 33 tygodniu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

KACPER 7.12.2012, 3300, 56cm

bo jak chcialam na moim osiedlu zrobic grube krwi to sie okazlo ze nie robia .. a nie chce mi sie jechac przez pol miasta jak mam przychodnie pod nosem ..
. No i mamy nadzieje ze niedlugo jak wszystko sie ulozy i unormuje zobaczymy zdjecia Twojej kruszynki ..

Nawet ta melisa nie pomaga 

za spokoja noc .. 

...ale też wiem, że mam swoje racje, ja wiem ze on sie bardzo stara, żeby nam lepiej finansowo bylo i kocham go za to jego zaradnosci i troske i wogole jest kochany ale czuje sie ostatnio samotna.....tz mowi ze jak tylko zaczne 9 miesiac czyli za pare dni to koniec z takimi akcjami w pracy , ale ja tam nie wiem.wyjdzie w praniu.boje sie.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)