![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIII
Hej Kochane!
Dzisiaj moj maz ma wolne tak wiec nie bedzie mnie na watku! Gratuluje udanych wizyt! Dorcia- piekna coreczka! Gratulacje! Ela- dzieki za opinie o platkach ![]() Micia- sto lat Kochana!!! Spelnienia marzen!!!! ![]() Perelko- wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia ![]() Gratki za nowe tygodnie i kciuki za wizyty!!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zadomowienie
|
załatwiłam też wczoraj tego lekarza od cukru .. jak na razie bez leków się obejdzie, ale za to teraz mam problem ze znalezieniem glukometra w hajnówce, bo nie dali mi od razu tylko wypisali na receptę
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Dorcia śliczna a mój mąż na samym początku był lekko zawiedziony bo tez sie na chłopaka nastawial ale szybko mu przeszło i teraz ciagle mówi ze bedzie córeczka tatusia
![]() Perelko dużo szczęścia na nowej drodze życia Micia 100 lat i łatwego porodu ![]() Agrafka gratki za 37 tydzien
#4924 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
skurcze mi przeszły - ale nieźle się wystraszyłam. Mąż nawet w którymś momencie spytał się "Kochanie może Ty już rodzisz?". Ważne że przeszły ale w nocy najpierw nie mogłam przez nie zasnąć, potem ciągle mnie budziły i wszystko mnie bolało. Pierwszy raz w życiu czułam też napieranie tam na dole...takie mocne. Ale przeszło ![]() Judkama - gratuluję rozpoczęcia 34 tc ![]() MiciaKicia - najpierw gratuluję 33 tc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perełko - Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]() Dorcia - śliczna piękność ![]() ![]() Przykro mi z powodu reakcji męża ![]() ![]() Jak ja Kocham mojego męża ![]() Agrafka - gratuluję 37 tc ![]() Ciekawe jak tam Ausente? Mam nadzieję że jej przeszły te skurcze... ![]() Weronika - dużo zdrowia dla Gabi ![]() ![]() DeKajka, Dorisp, Karolamankowa - gratuluję wczorajszych wizyt (mam nadzieję że nic nie pomieszałam) ![]() Gratuluję nowo rozpoczętych tygodni i wczoraj i dziś. Edytowane przez niteczka83 Czas edycji: 2012-10-12 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |||||
Zadomowienie
|
Heeeej
![]() ![]() ![]() Micia ! Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! ale to zleci ![]() Cytat:
Superrrrr !! Gratulacje !!!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Też tak myślę !!!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Perełko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !! ![]() ![]()
![]() |
#4926 |
Zadomowienie
|
Halwaya - już tylko 19 dni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
noooo piekne sa zwlaszcza czerwone i powiem ci ze dziewczynki bosko w nich wygladaja jak baletnice
dorcia moj to normalnie szaleje na punkcie gabrysi bo corcie sa tatowe wiec twojeu tez przejdzie ja dalam wlasnie mojej antyb z 5 ml udalo sie mi 3 ale mnie cala normalnie czescie kuzwa jak sie rzucala masakra plula i plakala balam sie ze sie zakrztusi ale jakos przeszlo dobrze ze co 12 godz bo bym zglupiala |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
Wróciłam, jest naprawdę zimno, jak dobrze, że nigdzie więcej dziś nie muszę
![]() wcinam świeżutkie bułeczki z masełkiem, salami i ogórkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
kochane ja poluje dokladnie na ta http://allegro.pl/next-bluzka-spodni...678101096.html lu czarna w domu mam wlasnie czerwoan ale mlod aposzla na zjezdzalnie i podarla niby nie wiedac ale jeszcze jedna bym jej kupila a jak nie znajde to skusze sie na ta http://allegro.pl/tiulowa-spodniczka...690447361.html
wogole jakb ym miala miec 2 coreczke to bym kupila taka na swieta ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- ja wyslalam tz do sklepu i brat wlanie podrzucil mi 5 kg warzyw 2,5 kg zupki jarzynowej i 15 wielkich zapiekanek na bagietkach i juz wiadomo co bedziemy jesc |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cudne są !!! podobne są w H&M ale nie aż takie ładne... te są śliczne, a tam są takie zwykłe tiulowe bez zadnych kokardek itp... Kuuurde.. ja mam termin na 25 grudnia więc na święta to raczej nie będę kupować, ale na pewno kupię do sesji ![]()
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny moje Kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
Weronika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
oho 67 postów do końca
![]() kto zakłada wątek?
#4934 |
Zadomowienie
|
Mój mąż na szczęscie nie robił takich akcji, że dziewczynka, a chciał chłopca itp
![]()
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
masz racje sa z hm tez mam ale to juz nie to mam jezzcze z george dostalam za grosze na all tez nie to ale ladniejsza niz z hm
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Na wstępie: Miciu Tobie z okazji urodzinek wszystkiego naj, nja, częstych orgazmów i szczęśliwego rozwiązania!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Perełko Tobie z okazji ślubu, dużo miłości i szczęścia!! ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz gratuluję wszystkich noworozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za wizyty!!!!!! ![]() A teraz proszę brawa dla Mnie, Ma_Majki i T'ai za rozpoczęcie 31 tc ![]() ![]() ![]()
#4938 | |
Zadomowienie
|
Witam kochane
![]() Ale mrozisko złapało co.... ![]() Popijam ciepłą kawkę i zajadam bułeczkę z budyniem - mama mi kupiła. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję kolejnych tygodni. ![]() Mam dziś wizytę na 18 i proszę Was oczywiście o kciuki ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pamiętacie jak Wam pisałam o mojej kuzynce, że urodziła córcię i jej zmarła? No to jej mąż ... to jak się doweidział, że bedzie dziewczynka to nie był zadowolony i wcale tego nie ukrywał ![]() ![]() Cytat:
![]() a dla Was ![]() ależ prosze ![]()
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Toddl...item35bba6adf0
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Już zakładam XIV część ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() joł Ci ![]() Może tam gdzie są tygodnie i centyle to już troszkę obciąć tych tygodni? nie wiem na jakim już etapie wszystkie jesteśmy ale 22 tydzień to pewnie każda zaliczyła ![]() no i maluszki do zidentyfikowania to już mniej zosało niz 4. Zostały jeszcze jakieś wogóle? ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-10-12 o 08:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zadomowienie
|
mój też mówił że obojętnie co aby zdrowe ale bardzo się przyzwyczaił do myśli że będzie chłopak, wiem że z czasem się przyzwyczai...
Jest córa od 31 grudnia od godzinki 8.10. Gabrysia szczęście nasze Mimo złości i bólu łez i strachu na świat przyszła ONA zakrywając swym obliczem wszystko co straszne było.... razem od 17.11.2008 zaręczeni od sylwestra 2011 małżeństwo od 12 maja 2012 http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zadomowienie
|
Dobry ![]() Moja sugestia? "Dedlajn is koming" ![]() Micia, stu lat Kochana! ![]() Perełko, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! ![]() ![]()
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-10-12 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zadomowienie
|
Jaaaaaaa ile tu sie dzisiaj dzieje
![]() Perełko, Cudownej, udanej uroczystości i pózniej takiego samego życia WAM życzę ![]() ![]() Micia, Kochana, cudownego dnia i całego roku z okazji Twoich urodzin ![]() I pomyśleć ze już niedługo będziesz mama ![]() ![]() ![]() Ja odkąd sama urodziłam i wiem o co kaman, robię to w każde moje urodzint ![]() Dorcia, Piękne zdjęcie i ![]() ![]() Gabi, U mnie sytuacja z terminem jest bardzo ciekawa- miałam robione USG w ciąży już 9 razy i za kazdym razem pokazuje (już od 8 tygodnia) 28-29 lisopada ![]() Lekarz powiedział ze jeszcze mu sie nie zdarzyła taka konsekwencja (nie wie ze na genetycznym u innego lekarza i na innym aparacie tez była a sama data ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() mama na bank sie ucieszy ![]()
![]() |
#4947 |
Raczkowanie
|
A ja wpadam jak po wiatr .... dzisiaj zaczynamy 38 tydzień
![]() Właśnie się pindrzę na wizytę u gina i spotkanie z dziewczynami ![]()
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 38 tydzień... ja pierdziu ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- co reklamuje??
![]() |
#4950 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.