Dobry Fryzjer w Poznaniu - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-07, 18:44   #631
aleczka81
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer Poznan

Witam wszystkich serdecznie, mam takie pytanko czy zna moze ktos niejekiego pana Lukasza (niski w okularkach) z Laurenta? i wie moze czy jest ok? bo planuje sie tam wybrac i nie usmiecha mi sie kolejny raz sie zloscic po wyjsciu od fryzjera czy moze jest tam ktos inny gidny polecenia

pozdrawiam serdecznie
aleczka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 10:01   #632
snowhitte
Przyczajenie

Witam Poznanianki!

Ja obecnie jestem wrocławianka, ale przez 5 lat studiów w Poznaniu chodziłam do mojej Moniczki a teraz pozostaje mi tylko czarna rozpacz we Wrocławiu!

Na Gwarnej (chyba 5, ale ręki sobie nie dam obciąć) jest taki mały salonik w podwórzu. Jak poszłam tam pierwszy raz, chyba w 1997r to było tam kilku świtnych fryzjerów: Monika, Agnieszka, Krzysiu i właścicielka Magda. Potem salon sie przeniósł w okolice tego deptaku przy rynku (nie pamiętam jak się nazywa ta ulica , w kierunku na duży bazar (Bosze, tez nie pamiętam!). Ale najlepsi fryzjerzy odeszli od Magdy, salon się popsuł, a moja Monika z Agnieszką otworzyły najpierw na Garbarach, a potem wróciły na stare śmieci, czyli na Gwarną i tam chodziłam do końca studiów.

Monikę polecam, mogłam u niej siedzieć z zamkniętymi oczami i ZAWSZE byłam świetnie ścięta. Rewelacyjnie dobiera kolory do farbowania, jest po prostu niesamowita. Moje koleżanki, które do niej podsyłałam były po prostu zachwycone, a moja mama przyjeżdżała do niej specjalnie z Piły.

Jeśli któraś z Was się wybierze - prośba o komórkę do Moniki. Ja od 6 lat nie mogę sobie znależć fryzjera we Wrocławiu i chyba będe znowu jeździć do Poznania.

Pozdrawiam
snowhitte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-08, 12:47   #633
faustissima
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aragosta Pokaż wiadomość
Napiwki zostawiam wyłącznie zaprzyjaźnionym fryzjerkom w małym osiedlowym zakładzie, gdy jestem zadowolona z usługi.

Nie widzę potrzeby dawania napiwków w salonie, w którym ceny są tak wyśrubowane, że już same w sobie zawierają wysokie wynagrodzenie dla fryzjera. W Farouk Studio na Słowiańskiej za balejage 1 kolor zapłaciłam 115zł. Fakt, byłam bardzo zadowolona z koloru, atmosfery w salonie i jakości obsługi, ale nie uważałam za zasadne i konieczne dawanie napiwku.
A czy ktoś ma może cennik farouk? Chodzi mi o farbowanie i baleyage dla średnich włosów.
Stary 2007-02-12, 17:03   #634
ankagostyn
Raczkowanie

No i ja wypróbowałam kolejny poznański salon z czego jestem szalenie zadowolona
Byłam w Trendy na Bukowskiej. Zapisałam się do polecanej wcześniej pani Kasi, ale wyjechała na szkolenie i obcinała mnie pani Asia. Efekt rewelacyjny, dokładnie to, czego chciałam, wyjaśniała wszelkie moje wątpliwości i naprawdę aż żal mi umyć włosy tak śliczna jest ta fryzurka i mam nadzieję, że po umyciu to się nie zmieni. A zapłaciłam - 35zł (te cudne promocje studenckie ). Więc z czystym sumieniem polecam
ankagostyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-13, 10:12   #635
Marzenka1922
Przyczajenie

Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Cytat:
Napisane przez martappp Pokaż wiadomość
BARDZO BARDZO ODRADZAM Dom Fryzur I Urody JABBAR w szczegolności fryzjerów(ponieważ jest tam też kosmetyczka a nie wiem jak ona się spisuje) Znam kilka osób które wyszły tam z nie taką fryzurą jak chciały. Natomiast ja mam ogromny problem na głowie, który to pozostał mi po odwiedzinach tegoż salonu. mianowicie po pierwszej wizycie polegającej na rozjaśnieniu włosów na bląd ok byłam zadowolona mimo że ciągneły się! ale wszyscy(fryzjeży tam) mówili że to normalne ok. Więc chodziłam 1 w tygodniu na sałny regenerujące włosy przez długi czs(kosztowne ale co się nie robi) ok, były naprawdę w fajnym stanie ogulnie nikt by nie stwierdził że są nie zdrowe. Aż do czasu gdu pojawiły się odrosty które tzeba było rozjaśniż i tu zaczol się koszmar rozjaśniono mi odrosty (w trakcie myślałam że skóra na głowie mi się spali okropne pieczenie palenie wręcz- za długo jak się dowiedziałam po czasie) następnie zrobiono mi płukankę i było by ok gdybym wiedziała że ta płukanka zawiera rozjaśniacz bo oprócz odrostów nic innego niechciałam przecież nadarmo niewydawałam mnustwo pieniędzy na sałnę włosów + ułożenie 1 w tygodniu co najmniej 80zł. po tyj płukance na granicy gdzie był początek odrostu ok 3cm od głowy popękała mi połowa włosów. więcej tam nigdy nie pujdę i niepolecam nikomu takiej wpadki. Byłam zaryczana i jestem nada, moje włosy choć miną długi czas wuglądają jak słoma nie przyjmują żadnych odżywek, maseczecz ani innych kuracji odbudowywujących włosy, nadal się łamią ciągną i pękają. Niemam pojęcia co zrobić ale wiem napewno że musze ostrzec inne dziewczyny przed taką dezyzją skorzystania z usług JABBAJ Dom Fryzur i Urodu na ul. Szelągowskiej

Witam ja również jestem niezadowoloną klientką DOMU FRYZUR I URODY JABBAR. Twoja historia jest opowiadana przez fryzjera Jabbara wszystkim odwiedzającym salon fryzjerski osobom. Oczywiście w zupełnie innej wersji tzn. że byłaś ostrzegana że Twoje włosy ulegną zniszczeniu nawet, że podpisałaś oświadczenie, że zgadzasz sie na rzekome zniszczenie włosów byle tylko uzyskać wymarzony platynowy blond. Mi żadnego oświadczenia do podpisania nie przedstawiono. Natomiast po wyjściu od rzekomego stylisty moje włosy przypominały połamany wiecheć. Skóra głowy została wręcz spalona. Na głowie pojawiło się mnówstwo strupów. Włosy przy pierwszym myciu na dzień następny zaczeły kruszyc się poniżej odrostu (gdzie została przeciągnięta ciemna zbyt długo trzymana farba). Zaczeły przypominac gume do żucia. W panice pobiegłam do innego salonu fryzjerskiego po pomoc. Fryzjerka patrząc na kolor i efekt połamanych włosów w pierwszej chwili nie mogła uwierzyć ze zabiegu takiego dokonał profesjonalista myśląc ze jest to efekt moich samodzielnych działań w domu. Wydałam dużo pieniędzy na odżywianie włosów w salonie fryzjerskim jak i na odżywki do stosowania w domu. Niestety większa ich częśc mimo to uległa złamaniu. Dziś trudno jest mi ułożyć jakąkolwiek fryzure. I minie pewnie jeszcze dużo czasu zanim połamane włosy przestaną sterczeć i odrosną. Chciałabym dodać, że ceny są niezgodne z cennikiem i za każdym razem są inne za te same zabiegi (za każdym razem wyższe). Żenującym jest również fakt że SAM FRYZJER JABBAR odpisuje swoim niezadowolonym klientkom podając się za użytkownika JA27. Do czego oficjalnie przyznaje sie w swoim salonie fryzjerskim.
Marzenka1922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-13, 16:51   #636
poli_nezja
Przyczajenie

Witam

Ja niedawno odkryłam całkiem nowy salon i nowego fryzjera. Salon nazywa się PERSEFONA jest na TACZAKA 13 polecam pana ŁUKASZA jest świetnym fryzjerem jestem bardzo zadowolona!! Ceny tez przystępne:ju pi: POLECAM!
poli_nezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-13, 18:40   #637
aleczka81
Przyczajenie

a ten p. Lukasz to moze jest taki niski , blondyn w okularkach??? moze to ten sam co w Laurencie??
Stary 2007-02-13, 20:20   #638
susanne7
Przyczajenie

Dot.: dobry fryzjer stylista w Poznaniu?

Cytat:
Napisane przez Marzenka1922 Pokaż wiadomość

Witam ja również jestem niezadowoloną klientką DOMU FRYZUR I URODY JABBAR. Twoja historia jest opowiadana przez fryzjera Jabbara wszystkim odwiedzającym salon fryzjerski osobom. Oczywiście w zupełnie innej wersji tzn. że byłaś ostrzegana że Twoje włosy ulegną zniszczeniu nawet, że podpisałaś oświadczenie, że zgadzasz sie na rzekome zniszczenie włosów byle tylko uzyskać wymarzony platynowy blond. Mi żadnego oświadczenia do podpisania nie przedstawiono. Natomiast po wyjściu od rzekomego stylisty moje włosy przypominały połamany wiecheć. Skóra głowy została wręcz spalona. Na głowie pojawiło się mnówstwo strupów. Włosy przy pierwszym myciu na dzień następny zaczeły kruszyc się poniżej odrostu (gdzie została przeciągnięta ciemna zbyt długo trzymana farba). Zaczeły przypominac gume do żucia. W panice pobiegłam do innego salonu fryzjerskiego po pomoc. Fryzjerka patrząc na kolor i efekt połamanych włosów w pierwszej chwili nie mogła uwierzyć ze zabiegu takiego dokonał profesjonalista myśląc ze jest to efekt moich samodzielnych działań w domu. Wydałam dużo pieniędzy na odżywianie włosów w salonie fryzjerskim jak i na odżywki do stosowania w domu. Niestety większa ich częśc mimo to uległa złamaniu. Dziś trudno jest mi ułożyć jakąkolwiek fryzure. I minie pewnie jeszcze dużo czasu zanim połamane włosy przestaną sterczeć i odrosną. Chciałabym dodać, że ceny są niezgodne z cennikiem i za każdym razem są inne za te same zabiegi (za każdym razem wyższe). Żenującym jest również fakt że SAM FRYZJER JABBAR odpisuje swoim niezadowolonym klientkom podając się za użytkownika JA27. Do czego oficjalnie przyznaje sie w swoim salonie fryzjerskim.
oczywiście masz rację co do budzącego wątpliwości super fryzjera Jabbara..
na mieście mówią, że swoje zdolności fryzjerskie poparte są dyplomami zdobytymi...na Bema, więc chyba nie masz wątpliwości skąd wzięły się Twoje połamana i paskudne włosy. oj nie jedna się na tym sprzedawczyku i dorobkiewiczu przejechała, a on osioł oczywiście podpisuje się Ja27, bo raz, że o tym mówił w salonie, a dwa, że tylko ktoś taki będąc facetem piszę jak ciepła baba
bujda na resorach nie salon, ceny z kosmosu, co tydzień inne(wyższe a jakże) zapisywania na rok przed, jakbyśmy kartki na jego usługi miały, a efekt opłakany przy dobrych lotach..
proponuje przetrzepać mu najpierw te jego dyplomy, szkolenia i innego rodzaju wymyślone pierdoły a nastepnie będąc pewnym, że łysym się do końca zycia nie zostanie, do niego wybrać
szczerze mówiąc, życzę powodzenia
susanne7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-14, 08:02   #639
kasiag-01
Wtajemniczenie

a byłyscie - widziałyscie salonik na Hetmańskiej bodajze Bartek Piasecki, ale to chyba nie z tych Piaseckich...
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-14, 17:07   #640
poli_nezja
Przyczajenie

Nie pan łukasz jest szczupły w ciemnych włosach tez ma okulary. W laurencie to raczej nie pracował bo niedawno przyjechał z wawy i tam pracował u Maćka Wróbleskiego.
Stary 2007-02-15, 13:26   #641
essi81
Przyczajenie

Post Dot.: Fryzjer Poznan

Witam! jestem nowa i cały ranek sutdiowałam Wasze wypowiedzi i powiem tak nic nie wiem o farbowaniu włosów, a własnie postanowiłam zmienić kolor Nie chcę zrobić tego zbyt drastycznie, ale może od poczatku... jestem ciemną blondynką i włosy ciemnieją mi, a chciałabym mieć jesny ciemny blond, włosy mam dość liche więc nie chciałbym traktowac ich amoniakiem, czy jest to mozliwe??
Sporo dobrego o farbowaniu przeczytałam o Farouk Studio na ul. Słowiańskiej, ale nie moge znaleźć nigdzie do nich nr telefonu, czy może mi ktoś pomóc?
Dzięki i pozdrawiam)
essi81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-15, 13:37   #642
anna_net
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez essi81 Pokaż wiadomość
Sporo dobrego o farbowaniu przeczytałam o Farouk Studio na ul. Słowiańskiej, ale nie moge znaleźć nigdzie do nich nr telefonu, czy może mi ktoś pomóc?
Dzięki i pozdrawiam)
Farouk System. Wizaż, uroda, stylizacja
0 61 825 05 75
61-664 Poznań, Słowiańska 53b
pow.m. Poznań, woj. wielkopolskie

Stop rzezi fok w Kanadzie!
Podpisz petycję, zamów pakiet kampanii...działaj !!

http://www.ratujfoki.pl/
anna_net jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-15, 14:22   #643
essi81
Przyczajenie

wielkie dzięki
essi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-17, 19:12   #644
anna_net
Rozeznanie

Umowilam się do Emistyle Trochę się boję, ale po wszystkim zdam relacje

Stary 2007-02-17, 19:34   #645
bonheur
Rozeznanie

GG do bonheur

Cytat:
Napisane przez anna_net Pokaż wiadomość
będzie OK

bonheur jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-18, 22:51   #646
fiszunia
Raczkowanie

GG do fiszunia

sesja zakończona (prawie!) więc bez obaw, że zetną mi całą wiedzę postanowiłam w końcu wybrać się do fryzjera (w piątek)
chcę się też pofarbować, bo odrosty odstraszają i mam dylemat i byłabym bbb wdzięczna, gdyby któraś mogła mi poradzić. otóż mam bbb mysie włosy, farbuję je na blond farbką majirel, kolor wychodzi nawet ładny (taki karmelowy), ale gdzieniegdzie widać żółtawe refleksy (zwłaszcza świeżo po umyciu przy porannym świetle :P) nie działają na mnie płukanki :/ pomyślałam, że może w salonie uda im się to jakoś fajnie zrobić. zastanawiam się nad dwoma:
- Kenzo, bo wiem, że też używaja Majirel
- Farouk, bo słyszałam, że dobrze farbują
czy jeśli wybrałabym salon, w którym używają innych farb, niż ta, co mam na głowie, to miałoby to duży wpływ na efekt końcowy?
chciałabym mieć w końcu porządnie/profesjonalnie pofarbowane włosy bez jakichś ekscesów i szalonych wizji fryzjera :/
wiecie coś więcej niż to, co było do tej pory napisane o tych salonach i farbowaniu? który byście wybrały? bo na garncarską już się nie wybiorę
Stary 2007-02-19, 06:49   #647
vesenka
Zakorzenienie

A ja w sobotę ponownie zaryzykowałam wizytę w Lovely Look w M1. I jestem wściekła. Nie chodzi o włosy, bo te mam zafarbowane nawet ładnie, ale o brak profesjonalizmu pani, która mnie obsługiwała. Mam włosy troszkę za ramiona i na początku spytałam fryzjerkę ile będzie kosztowało farbowanie. Podała mi cenę, zgodziłam się i pani przystąpiła do dzieła. Po farbowaniu, a przed strzyżeniem nagle ją olśniło, że mam jednak dość długie włosy i że będzie dopłata 19 zł. To co? Włosy nagle urosły mi w trakcie wizyty? Przecież widziała jakie są gdy pytałam o cenę? A ona na to,że przecież w cenniku pisze,że jest dopłata. A ja właśnie dlatego pytałam wcześniej o cenę, żeby wiedzieć czy moje włosy traktują tu jako długie i ile zapłacę. Podobno nie było akurat nikogo z szefostwa, ja nie miałam czasu na awanturę,więc zapłaciłam i wyszłam. Nie chodzi o te 19 zł., ale o to,że nie lubię gdy ktoś mnie oszukuje. Stanowczo odradzam wizytę tam. A i pani wypuściła mnie z pięknymi ciemnobrązowymi zaciekami na czole. Nie zauważyłam ich najpierw pod grzywką, odkryłam dopiero po chwili w łazience w M1 i momentalnie tam wróciłam. Pani była bardzo zdziwiona,że mi to przeszkadza, bo przecież mogę usunąć sobie w domu kwaskiem A wyraźnie jej mówiłam,że się śpieszę, bo zaraz po fryzjerze mam umówione ważne spotkanie NIGDY WIĘCEJ!

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-21, 22:00   #648
kropka23
Przyczajenie

Smile Dot.: Fryzjer Poznan

Hej, serdecznie witam!
Jestem tutaj nową osobą i z uwagą przeczytałam wasze komentarze na tamat poznańskich fryzjerów . Chciałam się podzielić moimi doświadczeniami.
Ostatnio byłam u pŁukasza w Persefonie i jestem załamana. Mam grube gęste i półdługie włosy z których można zrobić fajną fryzurę. Niestety, po obcięciu u Łukasza nie chcą się układać i są matowe. Nie mogę sobie z nimi poradzić.
Wcześniej przez dłuższy czas chodziłam do Roberta Pieczyńskiego na Bukowskiej i żałuję, że dałam się namówić na Persefonę. U pRoberta panuje miła atmosfera i co najważniejsze wszyscy którzy tam pracują są świetnymi profesjonalistami (polecam zwłaszcza pAnię i oczywiście pRoberta) . Za ścięcie płaciłam 65zł.
Zanim trafiłam do pRoberta byłam klijentką da Vinci u pBeaty i na początku byłam zadowolona ,ale niestety pBeata stałych klijentów zaniedbuje . Mimo to,że zawsze byłam umówiona na konkretną godzinę ona przychodziła nawet 40 min później i nie wynikało to z tego że miała klijentkę tylko poprostu rozmawiała przez telefon lub piła kawę. Z czasmem zaczęła bardzo źle obcinać moje i mojej mamy włosy (efekt był podobny jak po wizycie w persefonie) i ciągle zmieniała stawki za usługę, za ścięcie od 50zł do 90zł.
Ale same wiecie, że trzeba samemu sprawdzić bo każdy oczekuje czegoś innego. Ja jestem ciekawa le grand i chyba wybiorę się do pKrzysztofa lub pArtura. Kusi mnie aby spróbować czegoś nowego

Edytowane przez kropka23
Czas edycji: 2007-02-21 o 22:28
kropka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 06:59   #649
edyta_3011
Przyczajenie

Hej! kto zna Pana Grzegorza z Mielżyńskiego??Wybieram sie do niego pod koniec marca (dzwoniłam do salonu w połowie lutego i dopiero na koniec marca ma wolny termin ). Boje się ze mnie sporo wykasuje...nie orientuje się ktoś co do jego cennika ?? No i w ogole czy warto sie do niego wybrac??????? pozdrawiam
edyta_3011 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-22, 08:21   #650
kasiag-01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anna_net Pokaż wiadomość
Stary 2007-02-22, 11:43   #651
anna_net
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez edyta_3011 Pokaż wiadomość
Hej! kto zna Pana Grzegorza z Mielżyńskiego??Wybieram sie do niego pod koniec marca (dzwoniłam do salonu w połowie lutego i dopiero na koniec marca ma wolny termin ). Boje się ze mnie sporo wykasuje...nie orientuje się ktoś co do jego cennika ?? No i w ogole czy warto sie do niego wybrac??????? pozdrawiam
Edytko p Grzegorz był juz wiele razy omawiany w tym wątku, musisz poszukać

(mozesz wpisać w "Przeszykaj ten wątek" jego imię i nazwisko- tak będzie szybciej )

np. tak:
http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=2494344

Cytat:
Napisane przez kasiag-01 Pokaż wiadomość
Po wizycie

Jak widać po uśmiechu -> jestem bardzo zadowolona.
Atmosfera jest miła, włosy układają się świetnie..po prostu jestem pod wrażeniem.
Pójdę tam ponownie

Stary 2007-02-22, 11:48   #652
kasiag-01
Wtajemniczenie

Aniu....
co robiłaś?
u ktorej dziewczyny byłaś?
może jakieś zdjecia ?

Ja równiez musże się wybrać ponownie w marcu...
Stary 2007-02-22, 12:00   #653
anna_net
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiag-01 Pokaż wiadomość
Aniu....
co robiłaś?
u ktorej dziewczyny byłaś?
może jakieś zdjecia ?

Ja równiez musże się wybrać ponownie w marcu...
Już miałam się zabrać za bardziej dokładny opis

Byłam u polecanej przez wszystkich p.Pauliny, ale z tego co udało mi się zaobserwować, wszystkie fryzjerki były świetne.
Szczerze mówiąc myślałam, że ten salon będzie większy, ale przecież to nie to decyduje o profesjonalności usług tak tylko- zdziwiłam się.
Paulina zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Przed myciem posadziła mnie na krześle, spytała się czego oczekuje, jak moje włosy się układają i doradziła w sprawie nowej fruzury.
Cięcie poszło sprawnie, już w 30 min wyszłam jako inna osoba.
Jako jedna z niewielu fryzjerek potrafiła na mojej głowie wyczarować cudo, które po umyciu nie będzie wymagało kilkunastominutowego układania.
Uzyskała na moich włosach skręt, o którym istnieniu nie miałam pojęcia

Zdjęc niestety nie posiadam, nie wpadłam na to by sfotografować fryzurkę po wszystkim.

pzdr

Stary 2007-02-22, 13:52   #654
edyta_3011
Przyczajenie

Wielkie dzięki Anka
Mam nadzieję, że pan Grzegorz wymyśli mi jakąś sprytną fryzurkę
Zapewne zdam relacje
edyta_3011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-22, 16:19   #655
poli_nezja
Przyczajenie

do kropka 23
wydaje mi sie ze jestes przewrazliwiona na punkcie swojej osoby, zaglujesz fryzjerami i nikt ci jeszcze nie dogodzil, heeheh
moze czas na wizyte u psychologa
pozdrawiam
Stary 2007-02-22, 17:44   #656
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

poli_nezja wydaje mi ze troche pzresadzasz z ta ocena...raczej staraj sie umiejetniej dobierac slowa
Stary 2007-02-22, 19:56   #657
aleczka81
Przyczajenie

a moglabys podac dokladny adres...z gory dzieki
Stary 2007-02-22, 19:58   #658
aleczka81
Przyczajenie

[quote=aleczka81;3765810]Umowilam się do Emistyle Trochę się boję, ale po wszystkim zdam relacje

Stary 2007-02-22, 19:59   #659
aleczka81
Przyczajenie

[quote=aleczka81;3765826]
Cytat:
Napisane przez aleczka81 Pokaż wiadomość

Stary 2007-02-22, 22:26   #660
kropka23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez poli_nezja Pokaż wiadomość
do kropka 23
wydaje mi sie ze jestes przewrazliwiona na punkcie swojej osoby, zaglujesz fryzjerami i nikt ci jeszcze nie dogodzil, heeheh
moze czas na wizyte u psychologa
pozdrawiam
Źle Ci się wydaje droga poli nezjo.
Nie jestem przewrażliwiona, tylko wydaje mi się, że to forum jest po to, aby wymieniać się informacjami. Wiem, że Ty byłaś zadowolona z usług Łukasza i też chętnie się podzieliłaś swoimi relacjami i tak trzymaj! Dla Twojej wiadomości nie żągluję fryzjerami tylko jeśli nie jestem zadowolona to po prostu szukam czegoś nowego i dlatego trafiłam na to forum. Lepiej sama się zastanów co piszesz i czytaj uważnie to co inni napisali. Jeśli chodzi o psychologa mogę Ci udzielić paru rad, właśnie kończę psychologię
pozdrawiam
kropka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości