Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 08:47   #511
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA
Dot.: Starania,problemy i pierwsze objawy ciąży :)- część III:)

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
ja tez jem, a w wielki piatek bylam z TZ w kfc ale jadlam tylko salatke byl kiedys taki demotywator "jesc salatke w mc to jak przytulac dz*wke"

Też to słyszałam

Nam się raz w środę popielcową akurat zapomniało i sobie pizze zamówiliśmy i ogólnie w sumie imprezę zrobiliśmy taką w sumie nie wielką po jakimś czasie doszło do nas że przecież środa popielcowa

Po prostu jak człowiek do Polski przyjedzie to się gubi w tych dniach i tak niestety wyszło Miałam później trochę kaca moralnego ale przeszło
Stary 2012-10-12, 08:55   #512
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Color- możesz mi przepisać następny cykl starań. No obudziłąm się równo 6 rano i zdycham. Aż się pos.rałam (sory za bezpośredniość) z bólu i to 2 razy.... hahahah
Okresu dużo i boleśnie. Wszelka nadzieja na ten cykl rozwiana. Ale już bez użalania się. Wczoraj miałam dzień użalania się a dziś głowa do góry, płaska pierś do przodu i z termoforem na brzuchu oglądam seriale Coś mimo wszystko mam dobry humor. Może dlatego, że Tż przyjeżdża i będzie mi usługiwał niach niach niach
Małgosiu przytulam

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Nam tv też padł kilka dni temu i szans na naprawę nie ma. Także czeka nas kupno nowego. Na szczęście jest drugi tv u dzieciaków w pokoju więc jakby nas natchnęło na oglądanie to można tam
No u nas w sypialni jeszcze jest, więc w razie czego można sobie coś obejrzeć, ale sypialnię mamy malutką więc nie przesiadujemy tam raczej.

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Piątek jeszcze dzisiaj kurs i wolne Ale jazdy mieliśmy wczoraj nie wiem czego się Tż naćpał ale jak położyliśmy się do łóżka tośmy się tak pośmiali że chyba nas cała kamienica słyszała a byliśmy wcześniej w sąsiedzkim barze w którym pracuje moja Teściowa i posiedzieliśmy tam i wypiliśmy po dwa piwka dosłownie. Wracamy do domu i taka jazda. Powiem wam że to było super ale mówię coś musiało być w powietrzu bo czasami jak mój sobie ze mnie żartuje to mówi na mnie "cycku" Ale zaraz oczywiście dodaje że mam fajne ładne cycki to i mnie tak nazywa A ja się chciałam zrekompensować i powiedziałam do niego "penisku" a on żebym tak do niego nie mówiła bo on ma imię i ochrzcił swoje przyrodzenie Juliuszem Cezarem Ja wiem wiem to głupie zaraz mnie wyśmiejecie no ale było tak wesoło jak dawno nie było. Uwielbiam gdy mojemu Tż zbliża się urlop w końcu odreagowuje wszystko i jest wesoły
Dobrze, że macie dobre humory

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Żołnierzyki mogą przeżyć kilka dni także bądz dobrej myśliCo do telewizora to dobrze że zespsuł sie na gwarancji a nie po
Oby oby. No dobrze, że jeszcze na gwarancji. Rano gorączkowo szukaliśmy dowodu zakupu, na szczęście się znalazł.

Cytat:
Kurde a ja się wystraszyłam bo dostałam mega rozwolnienia za przeproszeniem i przy podcieraniu się zauważyłam plamke krwi,wielkości ziarnka groszku...I teraz mam zagwozdkę z której to,że tak powiem dziurki
Bo mam od porodu z drugim synem problem z hemoroidami i czasami tak się mi zdarza,że któryś pęknie.
Niby nic mnie nie boli. Obserwuje się i co chwile sprawdzam i od strony dzidziola czysto..hmmm. Zwariuje do poniedziałku:mu r:
To na pewno od hemoroidów. Mi też się czasem tak zdarza.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 09:02   #513
magbes
Zadomowienie

czesc Kobitki..
witam nowa staraczke
trzymam kciuki za cała reszte
ja cos nie mam dzis natchnenia do cytowania i pisania
poczytalam Was, ale niekoniecznie mam co pisac.............
generalnie nic mi sie nie chce
jakis len mnie ogarnal
w dodatku zalozylam za krotka bluzke do pracy i mi w plecy zimno bo mi sie podciaga za wysoko
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 09:15   #514
Linka1984
Zakorzenienie

Piątek..eh ciężki dzień. Postanowiłam iść do psychologa na terapię..chce przeciąż wieź z toksyczną matką. Już czas.
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 09:18   #515
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Sorki Anti eheh Dobre to było

Kurde a ja się wystraszyłam bo dostałam mega rozwolnienia za przeproszeniem i przy podcieraniu się zauważyłam plamke krwi,wielkości ziarnka groszku...I teraz mam zagwozdkę z której to,że tak powiem dziurki
Bo mam od porodu z drugim synem problem z hemoroidami i czasami tak się mi zdarza,że któryś pęknie.
Niby nic mnie nie boli. Obserwuje się i co chwile sprawdzam i od strony dzidziola czysto..hmmm. Zwariuje do poniedziałku:mu r:

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

To na pewno hemoroidy.Nie martw sie na zapas

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 09:49   #516
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Resztek sił nawet nie znalazła. Padłam jak kawka. Także ten cykl stracony. No chyba, że żołnierzyki wytrzymają od wtorku wieczora. Szyjka już się zamyka i robi się twardsza, więc prawdopodobnie już po owu. Jeszcze z tego przemęczenia zapomniałam wczoraj wypić ziółek.

Być może. Ale ja po prostu nie miałam czasu nic zjeść. Żywiłam się jedynie kawą i herbatą.

Ja miałam kiedyś tico. Wspominam dobrze, rewelacyjnie mi się tym maluszkiem jeździło, ale jak miałam stłuczkę (kobieta na parkingu cofając lekko mi uderzyła w przód) to niezłe zniszczenia były. Bo to taka puszeczka, więc mało bezpieczny. Mając dziecko na pewno nie zdecydowałabym się na takie auto. Ale do pracy i po mieście jeździło się świetnie no i tanio.

Brawo Mokka! Ale to leci, zaraz będziesz na półmetku

Mgła faktycznie u nas okropna, wczoraj zresztą też była. Jak ja nie lubię takiej pogody...
Niestety nic nie zdziałałam wczoraj...

Witam się prawie weekendowo! Jak dobrze, że już piątek. Dziś już jest lepiej, chyba się nawet wyspałam. Oby ten dzień zleciał szybko. Rano okazało się, że telewizor nam się zepsuł. Miesiąc przed końcem gwarancji, także czeka nas weekend bez tv. Dzisiaj popołudniu TŻ zawiezie do serwisu, mam nadzieję, że szybko naprawią.
Jutro rano wybieram się do stacji krwiodawstwa oddać krew, bo już 4 miesiące minęło od kiedy oddawałam ostatnio. Także jeszcze jutro czeka mnie poranne wstawanie. Popołudniu mają przyjść moi rodzice, bo chcieli koniecznie zobaczyć nowe meble. No i obiecałam im pokazać na tv zdjęcia z urlopu, a tu kicha skoro się tv popsuło...
My mieszkamy na swoim już prawie dwa lata i nie mamy telewizora jeszcze. To co chcemy to obejrzymy w necie. Mamy przez to więcej czasu i tv nie organizuje nam czasu

Cytat:
Color- możesz mi przepisać następny cykl starań. No obudziłąm się równo 6 rano i zdycham. Aż się pos.rałam (sory za bezpośredniość) z bólu i to 2 razy.... hahahah
Okresu dużo i boleśnie. Wszelka nadzieja na ten cykl rozwiana. Ale już bez użalania się. Wczoraj miałam dzień użalania się a dziś głowa do góry, płaska pierś do przodu i z termoforem na brzuchu oglądam seriale Coś mimo wszystko mam dobry humor. Może dlatego, że Tż przyjeżdża i będzie mi usługiwał niach niach niach
Kolejny cykl, nowe nadzieje
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 09:58   #517
Kejthx
Zadomowienie

Powiem Wam, że strasznie mnie ciagnie cos w brzuchu, okolice jajników rzecz jasna, cycki tez mi nabrzmiały... aż sprawidziłam jaki cyckonosz dziś mam na sobie, bo myślałam, że jakiś stary, może za mały po omacku dziś ubrałam Dziś u mnie ok 16dc, po owu na bank, chociaż w tym cyklu jakoś przeszła raczej u mnie bez większych objawów, albo w ogole jej nie było

Może kurka jasna od pogody tak sobie tłumacze, bo i łeb mi pęka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 10:00   #518
123spinka
Zadomowienie

witam z poranna kawką
kurze wy chyba piszecie na akord
wracam nadrobić zaległości
Stary 2012-10-12, 10:03   #519
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzień dobry!
Ale dzisiaj zimno! I mgła z ranca jak mleko ...
LAdy
Kejthx

Jak dobrze, że piątek ...
A w ogóle stwierdziłam, ze chyba przeziębiłam sobie podwozie, stąd ta infekcja.
Wczoraj jak wróciłam do domu to czułam lodowatość od pasa w dół
Dziś założyłam więc dłuższą kurtkę. Starą, z czasów studiów jeszcze ale moje płaszcze niewyprane jeszcze! muszę w weekend coś podziałać.
Stary 2012-10-12, 10:03   #520
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że strasznie mnie ciagnie cos w brzuchu, okolice jajników rzecz jasna, cycki tez mi nabrzmiały... aż sprawidziłam jaki cyckonosz dziś mam na sobie, bo myślałam, że jakiś stary, może za mały po omacku dziś ubrałam Dziś u mnie ok 16dc, po owu na bank, chociaż w tym cyklu jakoś przeszła raczej u mnie bez większych objawów, albo w ogole jej nie było

A moze to jednak owu. Ja w tym okresie też mam bóle brzucha i czuje jajniki. Może cykl się przesunął?
Stary 2012-10-12, 10:05   #521
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
witam z poranna kawką
kurze wy chyba piszecie na akord
wracam nadrobić zaległości
Bo chcemy zakończyć wątek jeszcze przed końcem października

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
LAdy
Kejthx

Dziś założyłam więc dłuższą kurtkę. Starą, z czasów studiów jeszcze ale moje płaszcze niewyprane jeszcze! muszę w weekend coś podziałać.
Ja juz oddałam własnie płaszcze jesienne do pralni, ale jest tam taki sajgon, że będa do odbioru w dopiero po 20tym To się wygrzeję, heheh
Stary 2012-10-12, 10:06   #522
Szejda
Rozeznanie

A to zdjecie dostałam od bratowej z W-wy, taki widok dzisiaj był Warsaw Trade Tower, wszytsko przez mgłę. Widok piękny!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 565051_10151034296102127_853087130_n.jpg (47,2 KB, 38 załadowań)
Stary 2012-10-12, 10:09   #523
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
A moze to jednak owu. Ja w tym okresie też mam bóle brzucha i czuje jajniki. Może cykl się przesunął?
Może, ale nawet nie mam śluzu, nic, trochę mnie tylo pęcherz ciśnie. A zazwyczaj jak miałam owu, czułam inne objawy, nie takie
Sama już nie wiem. Ale jak za siebie się nie wezwę i nie pojde do lekarza, to nic dalej nie będę wiedziała.... daje sobie czas. Nie nakręcam się, co los przyniesie....

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
A to zdjecie dostałam od bratowej z W-wy, taki widok dzisiaj był Warsaw Trade Tower, wszytsko przez mgłę. Widok piękny!
Tak, tak, w Wawce dziś z rańca mgła pięknie spowiła niebo... Ja jak wysiadałam z metra i byłam pod Pałacem to prawie go nie było widać, był odcięty jakby od świata...
A w tv rano na polsacie widziałam własnie łade ujecia jak Wawka dziś rano wygladała we mgle...
Stary 2012-10-12, 10:10   #524
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Oby to była fasolka

Stary 2012-10-12, 10:11   #525
Kejthx
Zadomowienie

Cytat:
Oby to była fasolka

Izuniu nie licze na to, bo i obsewacje i starania w tym cyklu marne... Póki co cieszę się z fasolek innych Toż my ciotki
Stary 2012-10-12, 10:30   #526
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Mała przerwa w szkoleniu, melduję betę - 49,390!
Odezwę się jak wrócę do domciu!
GRATULACJE
Stary 2012-10-12, 10:36   #527
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dzień dobry
U mnie z rana to nawet taki szron na trawie i drzewach był brrr...

Dla tych, które wiedzą o co chodzi. Właśnie rozmawiam z przyjaciółką tą co poroniła. POwiedziałam jej. Teraz obie siedzimy na skype i płaczemy. Ona z tego, że mi się udało, i że to, że jej nie wyszło nie znaczy, że mam się nie cieszyć a ja z tych wszystkich emocji, że w końcu jej powiedziałam...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 10:41   #528
123spinka
Zadomowienie

u mnie w pracy szykuje się mała zmiana, jej mam nadzieję
może to nic poważnego ale zmiana trybu pracy na 8 godzin (z 12) i bez pracy na nocki
co w przypadku przyszłej ciąży byłoby mi na rękę
jestem jedna z trzech nominowanych. ok poniedziałku będzie wiadomo...
może umowa od razu na stałe, (póki co mam do marca, i w marcu powinnam dostać na czas nieokreślony) troszkę większa stawka
ale nic poważnego
zawsze pozostaje to samo miejsce pracy tylko wygodniejsze warunki
proszę o trzymanie kciuków
może się uda

nie myślcie że pracuje w "poważnej" firmie a awans traktuje jako życiowa szanse ważne że płacą nie najgorzej i mam wszystko, lekarzy zwolnienia, urlopy wszystko tak jak powinno być i mam bliziutko 20 minut kolejką lub 30 autobusem
Stary 2012-10-12, 10:46   #529
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dla tych, które wiedzą o co chodzi. Właśnie rozmawiam z przyjaciółką tą co poroniła. POwiedziałam jej. Teraz obie siedzimy na skype i płaczemy. Ona z tego, że mi się udało, i że to, że jej nie wyszło nie znaczy, że mam się nie cieszyć a ja z tych wszystkich emocji, że w końcu jej powiedziałam...

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-12, 10:50   #530
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Dobrze że jej powiedziałaś
Cytat:
może to nic poważnego ale zmiana trybu pracy na 8 godzin (z 12) i bez pracy na nocki
może umowa od razu na stałe, (póki co mam do marca, i w marcu powinnam dostać na czas nieokreślony) troszkę większa stawka
ale nic poważnego
może się uda

nie myślcie że pracuje w "poważnej" firmie a awans traktuje jako życiowa szanse ważne że płacą nie najgorzej i mam wszystko, lekarzy zwolnienia, urlopy wszystko tak jak powinno być i mam bliziutko 20 minut kolejką lub 30 autobusem
To trzymam kciuki żeby było jak chcesz

Stary 2012-10-12, 11:22   #531
123spinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Piątek..eh ciężki dzień. Postanowiłam iść do psychologa na terapię..chce przeciąż wieź z toksyczną matką. Już czas.
to bardzo ważny krok, życzę Ci wytrwałości i siły
Stary 2012-10-12, 11:39   #532
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
to bardzo ważny krok, życzę Ci wytrwałości i siły
2 pokolenia wzwyż nade mną to toksyczne,sfochowane matki..obym ja miała przyjemność być normalną mamą...
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 11:43   #533
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:

Zaciskam mocno kciukasy!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
LAdy
Kejthx

No u nas dzisiaj zmrożone samochody i dachy więc ubrałam dziecko o wiele cieplej niż zawsze do szkoły.. Zima się zbliża:/

Cytat:
Przepiękny widok!!!

Cytat:
Dzień dobry

ooo jak dobrze Wkońcu masz to z głowy. A tak Cię to gryzło

Cytat:
ale nic poważnego
może się uda

Trzymam kciuki,żeby Ci się udało

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 12:39   #534
nuna2
Zakorzenienie

witam.
chciałam się pochwalić, że zamówiliśmy:
cały komplecik do sypialni

brzusio pobolewa ale troche zaczynają się te mleczne śluzy. poleguje sobie co jakiś czas.

ide robić milku way ciasto kto sie pisze??

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

lady malgo miałaś anoreksje?
Stary 2012-10-12, 12:44   #535
magbes
Zadomowienie

ja sie pisze na ciasto slodkiego mi sie chce
no nie wysiedze jeszcze 1,5godz
w ogole co tu tak cicho:P nie mam co czytac :P
Stary 2012-10-12, 13:05   #536
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Zaciskam mocno kciukasy!!!!!!!

No u nas dzisiaj zmrożone samochody i dachy więc ubrałam dziecko o wiele cieplej niż zawsze do szkoły.. Zima się zbliża:/

Przepiękny widok!!!

ooo jak dobrze Wkońcu masz to z głowy. A tak Cię to gryzło

Trzymam kciuki,żeby Ci się udało
Cytat:
Dobrze że jej powiedziałaś

To trzymam kciuki żeby było jak chcesz
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wcześniejsze wsparcie! Ulga jak cholera...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 13:24   #537
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
mogę dać kilka, bo dosłownie kilka zostało, tak się do nich przyssałam

DOBRANOC, ja te spadam koszul do pracz na jutro trzeba wyprasować jeszcze ....
No to ja chętnie wszamam, o ile coś dotrwało do dzisiaj

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
(...)
Moje Ft4 - 17,81 przy normach 12-22. Nie wiem jakie u Was są normy, także nie sugeruj się za bardzo moimi, bo chyba każde laboratorium ma swoje. Nie wiem jak to jest.
Ja ruchy czuję od 28 września, ale w drugiej ciąży czuje się je szybciej. W pierwszej poczułam dopiero w listopadzie. Także cierpliwości a na pewno je kochana poczujesz. Tego nie da się pomylić z czymś innym.

Dobranoc dziewczynki, kolorowych...
Łe kurcze, u mnie inaczej wsio, bo norma to 0,932 - 1,710 ng/ dl , a mój wynik to 1, 01 ng/dl i nie wiem czy taki dobry dla kobiety w ciąży Pewno jakoś się to przelicza, ale nie mam o tym bladego pojęcia niestety
Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
no Kochane... prawie 500 postów w 2 dni Jak tak dalej pójdzie to wątek zakończymy za 18 dni

A z racji tego że juz jest po północy - chwale się że nam sie zaczął 18tydzień
Gratulacje Czas nieźle zasuwa co nie?
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Mokka to masz już pełnoletnią ciążę

dzień dobry i do wieczora
Hehe, dobry ten tekst z pełnoletniością

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Jesteś dzielna i silna. Dasz radę i trzymam kicuki za przebieg całej terapii. Ciekawe czy terapeuta uzna to za w pełni możliwe w postaci odwiedzin jednoosobowych, czy zarosi Cię z mamą choć raz

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
witam.
chciałam się pochwalić, że zamówiliśmy:
cały komplecik do sypialni

brzusio pobolewa ale troche zaczynają się te mleczne śluzy. poleguje sobie co jakiś czas.

ide robić milku way ciasto kto sie pisze??

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

lady malgo miałaś anoreksje?
Ja chętnie wszamam milku!

Choć przyznam się wam zawstydozna, że.. może nie powinnam słodkiego.. , bo nocą z śr./czw. pękliśmy z TŻ i dopuściłam się współżycia (ale to brzmi hihi ) pomimo, że jakaś taka sucha jestem i troszkę mnie teraz chwilami łaskocze tu i ówdzie, a jeszcze muszę Luteinę dopochwowo stosować więc ' wyjmuję 'bakteryjki paluchem No, ale kurczę, każdemu się zdarza co nie Czasem wolno, ba, trzeba?! No niech mnie ktoś rozgrzeszy ( oho, humorek we mnie wstąpił, to chyba za sprawą pogody, bo dziś słonko wyszło)

Jesteśmy tu m.in. po to by pomagać sobie nawzajem

Edytowane przez partytura
Czas edycji: 2012-10-12 o 13:26
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 13:30   #538
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
No to ja chętnie wszamam, o ile coś dotrwało do dzisiaj

Łe kurcze, u mnie inaczej wsio, bo norma to 0,932 - 1,710 ng/ dl , a mój wynik to 1, 01 ng/dl i nie wiem czy taki dobry dla kobiety w ciąży Pewno jakoś się to przelicza, ale nie mam o tym bladego pojęcia niestety

Gratulacje Czas nieźle zasuwa co nie?
Hehe, dobry ten tekst z pełnoletniością

Jesteś dzielna i silna. Dasz radę i trzymam kicuki za przebieg całej terapii. Ciekawe czy terapeuta uzna to za w pełni możliwe w postaci odwiedzin jednoosobowych, czy zarosi Cię z mamą choć raz

Choć przyznam się wam zawstydozna, że.. może nie powinnam słodkiego.. , bo nocą z śr./czw. pękliśmy z TŻ i dopuściłam się współżycia (ale to brzmi hihi ) pomimo, że jakaś taka sucha jestem i troszkę mnie teraz chwilami łaskocze tu i ówdzie, a jeszcze muszę Luteinę dopochwowo stosować więc ' wyjmuję 'bakteryjki paluchem No, ale kurczę, każdemu się zdarza co nie Czasem wolno, ba, trzeba?! No niech mnie ktoś rozgrzeszy ( oho, humorek we mnie wstąpił, to chyba za sprawą pogody, bo dziś słonko wyszło)

Heheh dobre Ale co zakaz jakiś mieliście od lekaża na współżycie?????
No bo jeśli nie to i tak wytrzymałaś mase tygodni heeheh.
My od 27 września czyli od dnia zrobienia testu przytulaliśmy się 3 razy...
Dla mnie to mało bo my potrafiliśmy nieraz codziennie ehhe.
No ale co zrobie jak najpierw były bóle brzucha więc wolałam nie, potem susza wogóle , teraz okazało się ,że jakiś dyskomfort czuję podczas....
No i co tu dużo mówić libido mi spadło do poniżej 200

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 13:33   #539
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość

yy...moge ja rozgrzeszyc?
a czemu slodkiego nie mozna? ze jak infewkcja niby?czy ze co? niedoinformowana jestem
Stary 2012-10-12, 13:45   #540
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie rozmawiałam z moim tżtem. Popłakałam się. On mi obiecał, że będę mamą i stwierdził, że może Bozia czeka na odpowiedni czas dla nas i on w to wierzy, ze się uda i będziemy się wtedy jeszcze bardziej cieszyć i dziękować za to Bogu. Chciałąbym tak jak on mieć tą wiarę i z takim spokojem przyjmować wolę Bożą. Bo ja niecierpliwa jestem za nadto i chciałabym juz teraz. Ale z moim tżtem u boku jest mi łatwiej o tyle, że żyję naszą miłością.
Yolanda9- fajna historia
Masz wspanialego meza, jest cudownym oparciem. A sile znajdziesz kochana

Cytat:
Napisane przez magdaammm Pokaż wiadomość
Dzień dobry! u mn ie na termometrze 0 stopni! bryyy! i do tego tż wlasnie zadzwonił, że końćzy dziś pracę i będę musiała po niego jechać do zs. ten człowiek to sie napracuje weekend zaczyna od czwartku ale dla mnie dobrze
coloor zabieraj się pod kołdrę i marsz spać, póki masz jeszcze czas bo niedługo będzie trójka rozrabiaków
Lady_malgo może to rzeczywiście trochę zależy od psychiki.. dużo kobiet miało właśnie tak.. niektóre poprostu odpuszczają i siup niespodziewanka! ja jakos nie umiałabym o tym przestać myśleć..
Mój tż też ciągle powtarza, że przyjdzie i na nas czas.. coś Ci faceci w sobie mają, bo to od razu uspokaja.
a ty gdzie mieszkasz ? w szcz wczoraj z temp nie bylo tak zle, cale 4 stopnie z rana
co do psychiki to ona naprawde potrafi przyblokowac, jak kobieta wyluzuje to pojawiaja sie niespodzianki ile jest przypadkow ze kobieta nie moze zajsc w ciaze, decyduje sie z mezem na adpocje, a po roku dwoch a czasem i szybciej okazuje sie ze zachodzi w ciaze

Cytat:
Dzisiaj koleżanka skrobała szyby, chyba idzie zima
musze sie zaopatrzyc w skrobaczke

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Przykro mi kochana. To niesprawiedliwe, że ktoś chce i nie ma a komuś w ogóle nie zależy i dostaje nawet nie prosząc. Ech...gdzie ta sprawiedliwość?

Ja wczoraj miałam załamkę jak weszłam na wagę. Różnica między ranem a wieczorem wynosiła 2 kg!!! Skąd pytam? Dziś dostałam odpowiedź jak odwiedziłam ubikacje i od razu lżej o pół kilo.

Dziewczyny, przyznam się Wam do czegoś. Ja nie chciałam zajść w lipcu, bo wtedy byłoby tak jak z moją córką, poczęta w lipcu i urodzone w marcu. I starałam się aby "TE" dni omijać. Marzyła mi się ciąża na lato, żeby urodzić we wrześniu. I co? Los mi się zaśmiał w twarz, bo wtedy gdy omijałam te dni to się chyba wstrzeliłam i tadam! A jak przez 4 miesiące było pukanko co 2 dni to nic, jak zaczarowane. Może faktycznie coś w tym jest, że przestajesz się starać, odpuszczasz sobie to psychika się odblokowuje i wtedy jest. Znowu będę rodzić w marcu
jak wyzej ja z corka zaszlam w ciaze w drugim cyklu po odstawieniu plastrow, w tym cyklu przytulanki byly tylko raz, oparlam sie na testach owulacyjnych. odpuscilam sobie myslenie, nawet przeszlo mi przez mysl zeby moze jeszcze z miesiac dwa poczekac. a o ciazy dowiedzialam sie od kolegi wspolokatora po tym jak zobaczyl mnie z fajka przy oknie (na ktora mialam strasznaaaa ochote, a nigdy nie bylam nalogowym palaczem) i zapytal dlaczego pale bo przeciez jestem w ciazy moja mina bezcenna, 4 dni pozniej okazalo sie ze mial racje, ale to kolezanki zmusily mnie do testu bo nie moglam sie zdecydowac na co mam ochote w kawiarni ja twardo obstawialam ze dostane @. wiec dwie kreski mnie zaskoczyly

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Mała przerwa w szkoleniu, melduję betę - 49,390!
Odezwę się jak wrócę do domciu!
gratulacje!

w ogole gratuluje wszystkim nowym zafasolkowanym

pedzicie jak szalone, ja bylam odcieta od kompa przez dwa dni bo byla u mnie kolezanka, wiec nadrabiam na raty. a dzis jeszcze zaczynam podyplomowke wiec wieczor mam wyjety z zycia i jutro caly dzien nie wiem jak was nadrobie przy takim tempie

a mnie jeszcze przez te dwa dni kolezanka nakrecila odnosnie mojej temp... sie dziewczyna zna konkretnie na rzeczy bo studiowala nauki o rodzinie i prowadzila kursy npr. ehh a mnie przeziebienie dopada do @ planowo jeszcze 7 dni. aczkolwiek czuje ze nic z tego, wiec pozwolilam sobie wczoraj na winko

wieczorkiem ponadrabiam dalej, bo poki co lece po mloda do zlobka, podrzucam ja do tesciowej i jade na pierwsze zajecia. matko a jak mi sie nie chce....

milego dnia
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości