|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 23
Hej Laski, witam Was piątkowo i przedweekendowo
Cytat:
![]() jak tam się czuje Wasza "podwójność"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() u mnie dzisiaj o 6 jak wychodziłam z psem było uwaga -1 stopień ![]() ![]()
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() u nas mgła Cebulkoo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam problem , pomóżcie. Moja Ola ryczy już 4ty dzień, bo w poniedziałek jej "facet", pożyczył swoją bluzę koleżance z klasy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie problem jest niezrozumiały, chyba głownie na różnicę pokoleń, dla mnie jest nawet śmieszny, staram się zachować powagę i coś radzić, ale nic mi nie wychodzi. Help... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do córki, to nie wiem co poradzić, nauczona życiem i doświadczeniem, powiedziałabym olać typa, ale z jej punktu widzenia to mega problem, też miałam zawirowania miłosne w jej wieku, które teraz wydają się śmieszne, a wtedy nie były, z czasem się odkocha ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
Hej laski!
Moja siostrzenica ma 14 lat i podobne"problemy"...dużo z nią rozmawiam, ale cokolwiek jej powiem to i tak przeżywa strasznie...takie juz są chyba nastolatki...to taki bardziej wrażliwy typ człowieka. Jedyne co pozostaje to przeczekać, bo cokolwiek się powie i tak bedzie"Ty nic nie rozumiesz!" ![]() ![]() Cebulko! Trzymamy kciuki...mocno!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4927 |
szeryfcio
|
Hejo.
![]() No u mnie już weekend. Nareszcie. ![]() Robię sobie kakałko, nakupowałam sobie różnych ciasteczek i zaraz się biorę za śniadanko. Mam nawet już pomysł na obiad (uff), risotto dzisiaj robię ![]() Jeju, ale u nas gęsta mgła. Normalnie nic za oknem nie widzę poza balkonem. Dziwnie tak w środku dnia. Idę jeść i gazetkę poczytać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 |
w krainie snu i marzeń
|
siemka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ale u mnie ładna pogoda ![]() ![]() ![]() Jamapi gratulacje!! ![]() ![]() ![]() Cebulko ![]() Moniak, pytałaś może siostry co za gąbeczkę używała do demakijażu z mleczkiem lirene? Ja wczoraj przetestowałam swoją bez niczego i normalnie zachwycona jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Idę zjeść śniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na śniadanko zjadłam(moze bardziej właściwe słowo byłoby "pożarłam") ciasto jogurtowe- moja miłość ostatnio ![]() Dla Wojtka mam na obiad spaghetti z wczoraj, pozostało mi cos wymyślic dla dziewczynek...a to juz nietrudne...może jakas zupe ![]() Dopiero co zaprowadziłam Anie, zaniosłam kwiaty, a juz musze isć po nią...ten czas mi dziś tak szybko leci ![]() Zastanawiałam się czy chodzić 2 razy w tygodniu na fitness, teraz juz nie mam wątpliwości...pod moja nieobecność Wojtek zrobił dzieciakom kino, ale były zachwycone...zresztą do tej pory opowiadaja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cebulko
![]() Cytat:
![]() Ja już po pracy na dziś, jutro jednak znowu. Za 40min jadę po syna pod kościół, bo ich z okazji "święta szkoły" pognali wszystkich do kościoła. Strasznie mi się to nie podoba, ale cóż robić, jest większość rodziców za świętami ze mszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4933 | |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() u mnie też mgliście, teraz już lepiej ale rano to widoczność prawie zerowa była ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do kościoła to już totalnie przegięli ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4935 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4936 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tatusia, ja mam chłopca i u nas to akurat tak wygląda, że większość czasu poświęconego na zabawę spędza właśnie z tatusiem ![]() ![]() No, piątek zazwyczaj mam luzacki, a tu jeszcze mi się poodwoływało trochę. ![]()
![]() |
![]() |
#4937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kościoła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
no ja też mam luzik
![]() upiekłam biszkopt do torta, zrobiłam krokiety na obiad, takiego miałam smaka jak smażyłam naleśniki i miałam nadzieję, że mi zostaną i został... jeden ![]() ![]() ![]() ![]() wyszorowałam też łazienkę, a resztę sprzątania zostaje na jutro dla mężusia, bo ja jadę na zakupy ![]() ![]() teraz pomalować by pazurki w oczekiwaniu na smsy z paczkomatu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- muszę pokminić nad tym daniem ciepłym, czytałam Wasze sugestie, ale kurczak odpada, zbyt często mamy na obiad udka, piersi itp. bo Klaudia lubi ![]() ![]()
poznaliśmy się 6.08.2005 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2012-10-12 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4940 |
Raczkowanie
|
hej
![]() fajnie mieć skrócone lekcje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
jeden sms przyszedł
![]() ![]()
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
no tak tak, na szczęście mi osobiście jest obojętne, czy się pogodzą czy nie, to jej facet, jej wybór, jej życie. Dobrze, że ja już mam takie problemy za sobą, własnie ze względu na takie sprawy nie chciałabym cofać czasu, dobrze mi tak jak jest - już sprawy sercowe za mną, jakieś osiągnięcia też już mam , teraz tyko stabilizacja potrzebna.
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- patrz, bo ja paczkomat zapchany, to smsy nie muszą być tego samego dnia ![]() a coś tam nabrała że tyle kartonów masz?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
U mnie za 15 leczo bedzie gotowe. jak długo juz nie robiłam. Wyglada tak kolorowo i pysznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4945 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() druga... klientka chciała z k17 LBD, tylko małe za 20 zł i znalazłam jej w katalogu za 22 zł i myślałam, że to 30ml ![]() ![]() ![]() a trzecia... mama zamówiła Klaudii na urodziny dwustronną poduchę ella balerina, obudziła się jak już była faktura z drugiej paczki ![]() ooo, jest drugi sms ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4950 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ma któraś z Was takie coś:
http://allegro.pl/stacja-pogody-baro...678128926.html chodzi to za mną od początku sierpnia i nadal zastanawiam się czy warto kupować, bo nie wiem jak się sprawuje w dłuższym okresie czasu, a zamiast dwóch termometrów , barometru itp miałabym jedną taką "durnostojkę" ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() U nas to sodoma jakaś z tym kościołem, i nie ma jak tego zmienić, bo dyr twierdzi że to wola rady rodziców aby cała szkoła szła, no a że ja się zawsze migam aby nie być w tej radzie to i nie mam nic do powiedzenia. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.