|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIV
Ile było opisów poza tym jednym?
jeszcze czekoladowa pani i...? Co być powiedziała o tym, żeby to wrzucić na bloga mojego? np cotygodniowy rozdział o faszynwiktimach - Ty piszesz, ja rysuję?
|
#4053 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
w tym baru jeszcze pani w mietowej ramonie, parę stron wstecz ![]() a tak to nie pamiętam
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MIĆ Muszę mieć tamte opisy - chyba po postach użytkownika znajdę, pomożesz? Piszę na PW
|
|
#4056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale piękne fogle to powiem Ci że pieknie wyglądałaś na zlocie włosy i fogle szysko |
||
|
|
|
#4057 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4058 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio kupiłam nieczarny
nie wiem co mi sie na mózg rzuciło ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja chcę to: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...J%20SK%C3%93RY tylko nie wiem gdzie bym w tym poszła ![]() baw się dobrze Cytat:
Cytat:
Witam w ten piękny słoneczny dzień który spędzę identycznie jak poprzednich xx słonecznych i niesłonecznych dni
|
|||||
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz ban na szysko buuuuutak bym chociaż miała - i nie oddała nauczka - co masz kupić jutro kup dziś będziesz mieć w czym chodzić sorry wiem miałąm nie biadolić - ale żeście mnie sprowokowały
|
|
|
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dzie - z boku. W pociągu zobaczcie : gu w pociągu.jpg Cytat:
![]() No bo lampka była, ale wycięłam
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2012-10-12 o 11:35 |
||
|
|
|
#4061 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ups, wyczyściłam zatkaną skrzynkę - teraz można słać
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- fogle jak ja pachneu |
|
|
|
#4062 | ||||
|
Panaroja
|
Tradycyjnie znad zielonej herbatki
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37028689]Fajnie by bylo jakbym mial o tym jakiekolwiek pojecie [/QUOTE] kurde , najłatwiejszy temat wypracowania jaki może być ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.znaczy nie chcesz dostatecznie silnie , ot co Cytat:
dokładnie . Nie przypominam sobie charakterystyk porównawczych z LO , charakterystyki to siódma-ósma klasa . W LO to pamiętam jakąś straszliwą masakrę na temat etosu i czegoś tam jeszcze w Lordzie Jimie chyba postaw moralnych i odpowiedzialności Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2012-10-12 o 13:21 |
||||
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Wzajemnie i dobrej zabawy
![]() Cytat:
![]() Jak?
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ dużo mi to powiedziało, taaaaaaa teraz już wiem jak pachniesz
No gadaj czym?
|
#4067 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.a ja nie Cytat:
?![]() Na bazarach w budkach bakaliowo-suszonoowocowych bywają na wagę Cytat:
![]() Oł jesssss Cytat:
Cytat:
Cytat:
Guciowe zdjęcia cudne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Bom zapomniał ze na emotki też klikać moszna
![]() A tego zapaszku nie znam Parabelko Fakt, Gucio jest super fotogeniczny
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2012-10-12 o 13:44 |
|
|
|
#4070 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
O , to Spalony Golibroda lawędą i cytrynką waniajet a ja się spodziewałam jakichś dymów, zgliszczy ,spalenizny , siarkowego smrodu spalonych włosów , pożogi i rozpaczy po zniszczonym interesie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż za fantazja
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4073 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ano słodkawa, troch pod przypalony karmel, na całe szczescie waniliowem nie czuc
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie że w Kerfurze są niektóre produkty za grosz?>tzn jak kupisz jeden drugi masz za grosz i tak oto stałam się posiadaczką żelów pod prysznic Palmolif
|
#4077 |
|
BAN stały
|
Jak ktoś potrzebuje pomysłu na szybkie i niewyszukane danie, to podsuwam: makaron z suszonymi pomidorami, czosnkiem i ziołami prowansalskimi ![]() Pomidory rzeczywiście znalazłam w lidlu. Nie wytrzymałam dziś i postanowiłam skorzystać ze zniżki w NL. Wzięłam to, to i dwie pary skarpet. Czy oni faktycznie mają taką numerację, że nawet taki słoń jak ja musiał wziąć koszulkę w rozmiarze 36, bo wszystko inne byłoby jak namiot? ![]() W ogóle te rozmiary to o kant |
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pierwsze mi się z Mają kojarzy
|
|
#4079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wanilie lubię jak jest wgryziona w coś dymnego paczulowego rumowego lawendowego drewnianego i jest mało waniliowa - niby wiadomo ze wanilia ale tylko szczypta przełamująca smak po porannym pączku z różą YR naszam się w oparach AB Blood Concepta i jest mi dobrze ![]() nie czuję ni huhu metaliczności - a moze i czuję ale odbieram jako coś pozytywnego zimne kadzidełko ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
tym ![]() Cytat:
2. wzięłaś za mało 3. uwielbiam zawyżone rozmiary - dzieki temu wciąż naszam 36 ![]() oł gad nie widzę tego mydła na prawo nie widzę go Veśiurrr - popełnij kakie mydło (którego nie widzę )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-10-12 o 14:34 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

teraz ban na szysko
buuuuu

kurde , najłatwiejszy temat wypracowania jaki może być 

cóż za fantazja
)

to pierwsze mi się z Mają kojarzy
tym