|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 23
Cytat:
Tak jak wychodze na fitness to nie ma wyjscia, bo inaczej marudzą...ale widze ze coraz bardziej mu sie podoba zabawa z dziewczynkami
Edytowane przez zalotnica83 Czas edycji: 2012-10-12 o 14:04 |
|
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas z kolei jest nowa dziewczynka, której mama jest katechetką ...dziwna jest. Pierwszy szok...z dziewczynką do kina poszedł tata, żeby zaczekać i wprowadzić ja na sale po reklamach...nie wiadomo o co biega(?) a na ostatnim zebraniu pani zaproponowała wycieczke do kina na bajke i reportaz o tym jak się dubbinguje postacie, a ta wyskoczyła, że to nie ma żadnych WARTOŚCI dla dzieci i że ona dziecko na to nie puści, ale się niektórzy wkurzyli, bo w końcu dzieci nie idą na to...
|
|
|
|
|
|
#4955 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
zresztą on nigdy mu nie odmawia, nawet jak jest zmęczony to idzie, i to jest w nim fajne.
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie reklam nie mozna oglądać bo to samo zuooo ![]() Moja Ola natomiast chce abym ją wypisała z religii. Ja bym chciała aby z rok wytrzymała , bo wtedy ta ocena z końca roku, będzie na maturalnym, bo takie są przepisy oświatowe. Opowiem o dwóch głupotach jakie zapamiętałam z Oli opowieści z lekcji religii: ich katechetka wciska im że zobaczyła Chrystusa w rosole jak jadła zupę w domu, a czasem Chrystusa widuje w makaronie też No i chyba najdziwniejsze z dziwactw, jakie moje dziecko przyniosło z religii to opowieść Pani, że chłopca (syna) całować można tyko w czółko, brzuszek lub jąderka ![]() Nie wiem skąd one takie teorie mają, ale ta jest istnie nawiedzona
|
|
|
|
|
|
#4957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a córcia ma we wtorek bierzmowanie, więc do Kościółka idę i mam nadzieję, że wytrzyma te dwa lata na religii chodzi oczywiście o osobę prowadzącą, bo to różnie bywa - jak to Zalocia wyżej opisała
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja często wyskakuje z inicjatywą zagrania w coś czy poukładania, a Wojtek sie śmieje ze jestem nadgorliwa Dziś też odkąd wróciłyśmy ze szkoły bawią się same w drugim pokoju z przerwą na obiad |
|
|
|
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakaś wariatka
|
|
|
|
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście jak ta dwójka się dogaduje
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#4962 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() A później takie dzieci nie umieją się odnaleźć w wielu sytuacjach dzisiejszych czasów i jeszcze czują się wyobcowane w grupie. Zamiast pokazywać i tłumaczyć, to oni wolą im zamknąć oczy...
|
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę z dziewczynkami zrobić babeczki czekoladowe z bananami Gellwe...uwielbiamy je!!! |
|
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Dokia, jak chce to ją wypisz
|
|
|
#4965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wg mnie tak Cytat:
A czy te całowanie to molestowanie?? nie wiem... ale Oli tłumaczyłam że może miała na myśli malutkie dzieci czyli niemowlaczki . Ona swych synów ma już w podstawówce więc... nie chcę myśleć nawet że... Cytat:
w tym tygodniu do mnie na lekcję przyszła wychowawczyni opieprzać klasę za zachowanie na religii, jak wyszła to oni zaczęli się żalić jak to bez sensu jest na religii , to im wtedy opowiedziałam jak jest u mojej córki i że religia jest nieobowiązkowa to niech się wypiszą
|
|||
|
|
|
|
#4966 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jezzuu, ja bym dziecko zabierała w te pędy z takiej religii Tak jak Jola pisała w dzisiejszych czasach to już podchodzi pod molestowanie.Kurcze, ja antyklerykał, ale muszę przyznać, że w liceum mieliśmy fajnego księdza. Był bardzo miły, cichy, życzliwy, nieśmiały i non stop sie czerwienił. Naprawdę przesympatyczny gościu. Nic nikomu nie narzucał, dużo ciekawych rzeczy z życia opowiadał i tym zyskał przychylność klasy.A w podstawówce mieliśmy takiego sk...syna katechetę, co dzieci bił po rękach i był nawiedzony. No niechbym się tylko dowiedziała, że mi ktoś dziecko bije. ![]() Ludzie w tej branży to mają niestety często popitolone w głowie. No, my z moim bratem sie nie dogadywaliśmy Z młotkiem za soba ganialiśmy Bunia, kiedy mam dać Ci znać?
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-10-12 o 14:42 |
||
|
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam fajnego księdza w liceum rózne tematy poruszał, dał nam nawet zaświadczenia, że odbyliśmy już te praktyki przedmałżeńskie
|
|
|
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak czasem jest tu z koleżankami i tak wszystkie zaczną opowiadać o tej katechetce Kryśce, to płaczemy dosłownie. Stąd też wiem że mi dzieciak nie konfabuluje i takie sytuacje na religii naprawdę mają miejsce. No ale widzisz, dziecko chce chodzić na religię pod strachem aby potem ślub dali. Ja jej mówię że za ślub się płaci to i tak dadzą, tylko więcej zapłaci Ale one naprawdę boją się nie chodzić i chodzą na tę religię.a powiedz mi jak możesz, co do tych stosunków z bratem. Czy one potem się poprawiają? bo moje dzieci ciągle się kłócą, ciągle są w stanie działań wojennych i nie wiem czy to już ma tak zostać??? Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-10-12 o 14:50 |
|
|
|
|
|
#4971 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Według prawa wystarczy opowiadać takie rzeczy (o całowaniu , o seksie) i to już podchodzi pod molestowanie. Oczywiście nie twierdzę, że ona się kwalifikuje, może po prostu pierdyknęła i koniec tematu, ale ogólnie męczenie kogoś takimi opowieściami już podchodzi pod paragraf. ![]() Chyba ktoś tu pisał, że nauczycieli do religii wybiera kuria... i dyrekcja nie ma wpływu.
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
im szybciej tym lepiej
![]() tym szybciej zamówię umówmy się, że najpóźniej w niedzielę wieczorkiem
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem nie chcieliśmy iść na religie to mu ktoś pisał sms:"Nie bedzie nas dzisiaj- klasa 1D" a jak chłopcy chcieli go zawstydzić...pytał o czym chcemy rozmawiac na religii, a oni ze o seksie- on na to spokojnie"o tym się nie gada tylko robi" Jak zostałam po lekcji z takim Karolem zdawac na 6 to mu powiedziałam, że nie mogę sie skupić bo Karol mnie po tyłku klepie, a ten mnie zmierzył i mówi że sie nie dziwi, bo sam by klepnął hihi...jajcarz był
|
|
|
|
|
|
#4974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli nie ma znaczenia czy na maturalnym przy religii jest kreska czy ocena to lepiej niech się wypisze z tej reli już teraz - tylko moja mama będzie biadolić bo : "bo ona mnie inaczej wychowała
|
|
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4976 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba zależy od dzieci. My z bratem jesteśmy totalnie inni. Jak byliśmy mali to się "tłukliśmy", a jak byliśmy starsi to już nie, ale widać było, że my z innych światów pochodzimy i nie mieliśmy wspólnego języka. Teraz jak się spotykamy od święta, to pogadamy, ale też widać, że zupełnie inne światy i inny system wartości.
|
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to mówisz że ich wybiera ""kur-wia" biskupia" - no to już wiadomo dlaczego są w szkołach takim popapraniem metodycznym ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- nie wszędzie niestety, w tej w której ja pracuję organ prowadzący szkołę nie zapewnił etyka i dlatego na świadectwach mają kreskę |
|
|
|
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś nawet kolezance zwróciłam uwagę, bo jak przebierała małej pieluche to ja za kazdym razem po małej całowała.Z moimi maluchami to tez nie tak całkiem kolorowo, właśnie się kłócą ...no ale juz wyciągam babeczki czekoladowe bedzie dobrze
|
|
|
|
|
|
#4979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4980 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas też, zaczął opowiadać jakie mogą być powody do unieważnienia małżeństwa. I tu podał przykład zatajenia chorób wenerycznych: jak kiedyś kobieta przychodzi do niego i mówi, że jej mąż ma zajęte" chorobą" genitalia... a my gęby otwarte i :" i co dalej? i co? jak to wyglądało? ksiądz nam powie jeszcze..." ![]() Zalotka, Ty nie musisz iść Anię? Ja idę po mojego A już doczytałam, że są w domu
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-10-12 o 15:10 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Kurcze, ja też planowałam fitness w ciągu dnia jak mam dziury, ale jakoś zapomniałam
Od następnego miesiąca będę ćwiczyć.
Ja sie nie łapię w tych ich konstrukcjach 

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

no pewnie reklam nie mozna oglądać bo to samo zuooo 
No i chyba najdziwniejsze z dziwactw, jakie moje dziecko przyniosło z religii to opowieść Pani, że chłopca (syna) całować można tyko w czółko, brzuszek lub jąderka 

w tym tygodniu do mnie na lekcję przyszła wychowawczyni opieprzać klasę za zachowanie na religii, jak wyszła to oni zaczęli się żalić jak to bez sensu jest na religii , to im wtedy opowiedziałam jak jest u mojej córki
Z młotkiem za soba ganialiśmy
Bo jeśli nie ma znaczenia czy na maturalnym przy religii jest kreska czy ocena to lepiej niech się wypisze z tej reli już teraz - tylko moja mama będzie biadolić bo : "bo ona mnie inaczej wychowała