|  2007-02-15, 11:58 | #931 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

właśnie zadzwonili do mnie z tej pracy o którą się ubiegałam....niestety na dalsze rozmowy mnie nie chcą  ale mi smutno     
				__________________ dzień bez uśmiechu  jest dniem straconym!!! | 
|     | 
|  2007-02-15, 11:59 | #932 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
    znajdziesz lepszą Słonko   
				__________________ "Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia."  Tymoteusz    23.11.2014r | |
|     | 
|  2007-02-15, 12:33 | #933 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 |  Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) | 
|     | 
|  2007-02-15, 13:05 | #934 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
   informatykami chętnie się podzielę  (hehe, napisałam to tak jakby tłum informatyków stał właśnie pod moimi drzwiami  ) Cytat: 
  ale Milka ma rację, nie docenili Cię po prostu, powinni żałować  na pewno znajdziesz jakąś fajniejszą pracę, gdzie będą Cię doceniać, wierzę w Ciebie   | ||
|     | 
|  2007-02-15, 13:08 | #935 | 
| Zakorzenienie | 

Proszę napiszcie, ze od jegno pączka nie przytyję     Pochłonęłam - ale takie nie kupne tylko robione przez sąsiadkę. Z mała ilością marmolady, bez pudru. Pyszny. | 
|     | 
|  2007-02-15, 13:15 | #936 | |
				 | 

Cytat: 
  ale dla spokoju sumienia możesz pobiegać chwilę wokół stołu   | |
|     | 
|  2007-02-15, 13:18 | #937 | 
| Zakorzenienie | 

Taapobiegać wokól stołu - żeby rodzice pomyśleli, ze ze mna coś nie teges?   Idę do TŻ-ta : 20 minut drogi  . Pozniej lodowisko - jakoś spalę : mam nadzieję   | 
|     | 
|  2007-02-15, 13:51 | #938 | |
				 |  Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) Cytat: 
  Taki kawał taszczyłam te pączuchy i nikt, naprawdę nikt się nie skusił  I nadal 5 leży na talerzyku, a na mnie nie mają co liczyć  Mają dużo tego paskudnego lukru i az mnie odpycha od nich  A co do siostry to obok pączuchów stoi miska faworków, naszczęście nie polukrowanych, ale posypanych cukrem pudrem  Jak narazie po obiedzie, więc nie mam ochoty  Ps. Bo takie ścisłe umysły to cicho pod drzwiami się zachowują   | |
|     | 
|  2007-02-15, 13:57 | #939 | ||
				 | 

Cytat: 
  Spulchniacze, aromaty, dużo oleju do ciasta i te sprawy. Tam się nie cackają i nie troszczą, bo to hurtowo robią. A Twoja sąsiadka to pewnie dużo serca w pączuchy włożyła  Na pewno to poczułaś po smaku    Cytat: 
  Jak słabo jezdzisz to od ciągłego podnoszenia się to nie jednego pączka spalisz   | ||
|     | 
|  2007-02-15, 14:05 | #940 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2007-02-15, 14:10 | #941 | 
|     | 
|  2007-02-15, 16:21 | #942 | 
				 | 

laski błagam o radę, w kropce jestem  otóż jakiś miesiąc temu pewien facet zapraszał mnie na imprezę karnawałową, ja już miałam zorganizowany wyjazd w góry na ten weekend więc powiedziałam że nie mogę, potem dzwonił i pytał jeszcze kilka razy a ja za każdym razem to samo, że wyjeżdżam. Zresztą nie lubię takich imprez, a kolega to hmm chyba trochę mnie adoruje że tak powiem, a dla mnie to tylko kolega i kropka. Impeza jest jutro, jutro też wyjechać mam w góry A dziś przyjeżdżam po pracy do domu a tu bukiet czerwonych róż na stole, jakaś maskota kartka walentynkowa (wszystko z dopiskiem z kwiaciarni że miało być dostarczone wczoraj!!!), w kopercie jest dołączone zaproszenie. No i co ja mam teraz zrobić, facet wykosztował się jak cholera, co ja mam mu powiedzieć, odpuścić te góry, ostatecznie mogę tam dojechać w sobotę.!!ratunku, jak można ludzi w takich sytuacjach stawiać!!!!!!!!!!!!!!:eek :      
|     | 
|  2007-02-15, 16:59 | #943 | ||
				 | 

Cytat: 
   nawet ja zjadłam pączka, bo sister kupiła wracając ze szkoły  PS.  Cytat: 
  to jest takie jeżdżenie komuś po psychice, bo wiadomo ze Ci teraz głupio ale ja bym na Twoim miejscu nie uległa.. skoro Cię ten facet nie interesuje, nie masz ochoty iść na tą imprezę, wolisz jechać w góry to nie powinnaś robić niczego wbrew sobie. Podziękowałabym na Twoim miejscu i powiedziała że mimo wszystko jedziesz w góry (albo ostatecznie powiedz że już się zobowiązałaś ze jedziesz i nie możesz odwołać  ) przypomina mi to trochę moją historię z perfumami (pamiętacie? przed świętami taką miałam, ze mnie kolega obdarował...) więc wydaje mi się że bym sie nie ugięła. To duży komplement dla Ciebie ze się ktoś tak o Ciebie stara, ale skoro nie chcesz to zdecydowanie nie idź   | ||
|     | 
|  2007-02-15, 17:06 | #944 | |
				 | 

Cytat: 
 hmm sama nie wiem już co robić, na tą imprezę idzie też moja najlepsza kumpela z facetem, ale do cholery jasnej co Ci faceci sobie myślą!!!!!!ile można im powtarzać jedno zdanie żeby zrozumieli?? 
				__________________ dzień bez uśmiechu  jest dniem straconym!!! | |
|     | 
|  2007-02-15, 17:07 | #945 | 
				 | 

aaa, zapomniałam napisać o baaaardzo ważnej sprawie   skończyłam pisać pracę  i w nagrodę (jak ja umiem się ładnie nagradzać  ) idę na imprezę    (na lata 70 do Spiżu, Lolcia, może wpadniesz?  ) | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-02-15, 17:10 | #946 | |
				 | 

Cytat: 
 facet jak się uprze to nawet DUŻYMI LITERAMI do niego mówić nie pomaga   | |
|     | 
|  2007-02-15, 18:20 | #947 | 
				 | 

odmówiłam jednak!!

|     | 
|  2007-02-15, 18:28 | #948 | |
				 | 

Cytat: 
  spałam jedynie niecałe 2godziny,więc możecie sobie wyobrazić  w dodatku jestem masakrycznie wkurzona i to znowu przez faceta,jak Boga kocham ja niedługo osiwieje przez tych typów,jak Oni potrafią namieszać   
				__________________ "Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia."  Tymoteusz    23.11.2014r | |
|     | 
|  2007-02-15, 19:17 | #949 | 
				 | 

no co my ostatnio z tymi facetami mamy...skąd oni się urwali wogóle???ja idę na koncert bo też dzisiaj wytrzymać nie mogę paskudny dzień miałam, trzeba się rozerwać

|     | 
|  2007-02-15, 21:13 | #950 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  sądzę, że pączuch spalony  A jak nie to... trudno  Od jutra znowu odwyk słodyczowy   A się najeżdziłam na tym lodowisku - śmigałam równo - aż TŻ był zaskoczony  A ostatnio cos mi sie zebrało na spokoje wieczory, więc siedzimy cały czas w domu   | |
|     | 
|  2007-02-16, 07:27 | #951 | 
				 |  Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) 

I dobrze zrobiłaś  Co on sobie wogóle myśli, że może Cię kupić  Ok rozumiem walentynki, kwiaty i te sprawy, ale skoro już mu wcześniej ładnie odmówiłaś, to chyba powinien zrozumieć, że nie to znaczy nie (choć w niektórych babskich czasopismach pisze, ze jak kobieta mówi nie to ma na myśli tak - moze dorwał się do jednej takiej gazetki  ) | 
|     | 
|  2007-02-16, 07:29 | #952 | 
|     | 
|  2007-02-16, 09:39 | #953 | 
| Zakorzenienie | 

Trzepnijcie mnie   Ja się uczę matematyki   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2007-02-16, 09:42 | #954 | 
|     | 
|  2007-02-16, 09:47 | #955 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     | 
|  2007-02-16, 10:03 | #956 | 
|     | 
|  2007-02-16, 10:34 | #957 | ||
				 | 

bardzo dobrze zrobiłaś   Cytat: 
  faceci są okropni, namieszają a my się potem szarpiemy  Cytat: 
  wstałam przed chwilą, z bólem głowy zwanym popularnie kacem, nie ma owsianki bo siostra zapomniała kupić  wyglądam jak 7 nieszczęść (chyba mi imprezy szkodzą  ) a ogólnie to było tak sobie, dziwni ludzie się zebrali  a teraz muszę się doprowadzić do porządku bo jadę do rodziców dziś | ||
|     | 
|  2007-02-16, 10:53 | #958 | |
				 | 

Wszystko tyle nie matma i nie w ferie    Cytat: 
  weszłam przed chwilą całe gg zapchane wiadomościami,że przeprasza itd  a w opisie,że śpi zmęczony po pracy i coś o jakimś wyjeździe,o którym ja oczywiście NIC! nie wiem  . To widze,że zabawa w miare udana(%)  ja w czasie leczenia kaca mam takie sine worki pod oczami,jakbym nie spała z 4dni więc u mnie i tak wszystko wychodzi,nawet się nie musze maskować  .A ja sobie dopiero wstałam  i już ofc,po kawie  .Na dodatek odezwał się do mnie walentynkowy partner  Widziałyście już ten opis,w wątku z opisami ? "Bóg dał facetom mózg i penisa ale za malo krwi zeby to i to poprawnie funkcjonowało"   
				__________________ "Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia."  Tymoteusz    23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-02-16 o 13:27 | |
|     | 
|  2007-02-17, 10:05 | #959 | 
| Zakorzenienie | 

Jeju wiosną się robi  Jakiś dobry humor dzisiaj mam  I ddo znajomej na ploty jadę, a co!   | 
|     | 
|  2007-02-17, 11:31 | #960 | ||
				 | 

Cytat: 
  ale faceta upierdliwego współczuję, takich to lepiej sprzątać z horyzontu  Cytat: 
  i nic nie robię naukowego  a powinnam bo po południu wracam do katowic i przyjeżdża do mnie kumpela i będzie znów  procentowo... i może nawet o jakąś imprezę zahaczymy...  ciekawe kiedy się na poprawki nauczę   ale o to będę martwić się w przyszłości   | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Dietetyka | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Bardzo ładnie
 Bardzo ładnie