Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14. - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-12, 15:00   #2821
Amani
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 14.

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
wiesz on tak wychowany, miał 4 kobiety w domu które mu wszystko pod nos, jak go próbuję zagonić do pomocy to sie buntuje że zarabia na rodzinę a ja "siedzę w domu i nic nie robię"

Gucia oj nie wesoło z wynikami, oby się szybko poprawiły!

Dobra laski mam kącik gotowy, wklejam tylko nie mówcie że dziewczęcy(bo teraz tak mi się wydaje) ale starałam się zachować neutralne kolory.
piekny pokoik super sie oglada takie wyszykowane kaciki i tylko jeszcze lokatora brakuje... czuc to napiecie w powietrzu

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 15:00   #2822
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz on tak wychowany, miał 4 kobiety w domu które mu wszystko pod nos, jak go próbuję zagonić do pomocy to sie buntuje że zarabia na rodzinę a ja "siedzę w domu i nic nie robię"

Dobra laski mam kącik gotowy, wklejam tylko nie mówcie że dziewczęcy(bo teraz tak mi się wydaje) ale starałam się zachować neutralne kolory.
piękny kącik

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Mona ale cudnie! I jest konik!

Zestaw pieluch mam taki sam

A te ozdóbki na filarze, to naklejki czy coś innego? Też cudne!
pytanie nie do mnie, ale naklejki ostatnio w biedronce były i chyba jak kojaże to Mona o tym pisała, ze kupowała je. A ja kojaże bo też je widziałam i kupowałam dla chrześniaka

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 15:01   #2823
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny

a przewijak macie?
Stary 2012-10-12, 15:06   #2824
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładnie

Monuś wiem, że jesteście już 3 lata po ślubie, ale kurcze... "nic nie robisz bo siedzisz w domu" - kochana! Nie może tak być. Chociaż nie wiem, może Tobie to odpowiada, ale ja jestem za zdecydowanie partnerskim związkiem. Może spróbuj porozmawiać z TŻ, może postarałby się popracować nad sobą... bo z czasem będzie Ci po prostu ciężko...

Guciu6 mam nadzieje, że badania szybko się poprawią!
Biedna Sandra! Mam nadzieje, że wszystko będzie ok! Brawo dla Pani że zareagowała!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-10-12 o 15:07
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 15:20   #2825
(t)asia
Zadomowienie

gucia6 ja bym pewnie zawału dostała. Z Sandrą pewnie wszystko już ok i nie ma co się denerwować. Brawo dla przedszkolanki i męża!

Cytat:

Kącik superowy.
A tekst męża,hmmm. Mój nigdy nie powiedział mi że moja praca jest do d*y ale niejednokrotnie dał mi to odczuć. Myśli że skoro on więcej zarabia to jest gość. Za pierwszym razem trochę się zapowietrzyłam, ale teraz jak tylko coś takiego wywnioskuje z jego słów to od razu kwituje- ja nic nie robie? to ty przez kilka godzin dziennie jedziesz autem i słuchasz muzyki.
Przed ostatnim wyjazdem stwierdził że teraz to on jest głową rodziny i musi na nas zarabiać, ale ja oczywiście odparłam że epoka kamienia łupanego dawno minęła i nie musi polować na mamuty, bo sama mogę iść i go sobie kupić za zarobione przeze mnie pieniążki.

Jego mama stwierdziła nawet że takie poglądy to jej sprawka. Jej synowie zawsze mieli ugotowane, wyprasowane, posprzątane i nigdy nie musieli nic robić. A ja jestem złą synową bo oczekuje że mój mąż rozpakuje swoją torbę po powrocie z pracy i włoży brudy do kosza na pranie.
Och ja niedobra =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 15:28   #2826
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
pytanie nie do mnie, ale naklejki ostatnio w biedronce były i chyba jak kojaże to Mona o tym pisała, ze kupowała je. A ja kojaże bo też je widziałam i kupowałam dla chrześniaka
Właśnie kojarzę...ale u mnie w Biedronce ich nie było Chyba że wykupili tak od razu...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 15:49   #2827
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Qrcze...strasznie fajne...ostatnio nawet patrzyłam w Biedronce, ale nie widziałam takich
u nas były 3 kartony i tak przegladałam aż znalazłam te, chyba były ostatnie, ale może gdzieś jeszcze będą, musisz poszukać.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Mona, piękny kącik. Moim zdaniem super i neutralny
Co do mężowego komentarza...ojjjjj... ja bym nie mogła zaakceptować, gdyby mąż mi tak powiedział...
dziekujemy przez te fioletowe ściany to mi się taki babski wydaje

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
piekny pokoik super sie oglada takie wyszykowane kaciki i tylko jeszcze lokatora brakuje... czuc to napiecie w powietrzu
no ja czekam, chociaż do terminu jeszcze tydzień!

Cytat:
piękny kącik

tak z biedronki
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
śliczny

a przewijak macie?
jeszcze nie mamy ale mam zaklepany u kuzynki, tylko nie mam ostatnio do niej po drodze

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
bardzo ładnie

Monuś wiem, że jesteście już 3 lata po ślubie, ale kurcze... "nic nie robisz bo siedzisz w domu" - kochana! Nie może tak być. Chociaż nie wiem, może Tobie to odpowiada, ale ja jestem za zdecydowanie partnerskim związkiem. Może spróbuj porozmawiać z TŻ, może postarałby się popracować nad sobą... bo z czasem będzie Ci po prostu ciężko...
Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Kącik superowy.
A tekst męża,hmmm. Mój nigdy nie powiedział mi że moja praca jest do d*y ale niejednokrotnie dał mi to odczuć. Myśli że skoro on więcej zarabia to jest gość. Za pierwszym razem trochę się zapowietrzyłam, ale teraz jak tylko coś takiego wywnioskuje z jego słów to od razu kwituje- ja nic nie robie? to ty przez kilka godzin dziennie jedziesz autem i słuchasz muzyki.
Przed ostatnim wyjazdem stwierdził że teraz to on jest głową rodziny i musi na nas zarabiać, ale ja oczywiście odparłam że epoka kamienia łupanego dawno minęła i nie musi polować na mamuty, bo sama mogę iść i go sobie kupić za zarobione przeze mnie pieniążki.

Jego mama stwierdziła nawet że takie poglądy to jej sprawka. Jej synowie zawsze mieli ugotowane, wyprasowane, posprzątane i nigdy nie musieli nic robić. A ja jestem złą synową bo oczekuje że mój mąż rozpakuje swoją torbę po powrocie z pracy i włoży brudy do kosza na pranie.
Och ja niedobra =)
dziewczyny różnica jest taka że ja nie pracuję tylko mam na głowie dom no i czasem pomagam w gospodarstwie, mi to odpowiada tylko czasem czuję się niedoceniana, nie chce żeby gotował i sprzątał, ja to robię z przyjemnością, tylko qcze to też jest praca a przez ostatnie msc nawet ciężka bo z brzuchem, niestety mój tż tego nie rozumie i wszelkie wytłumaczenia mu tego wywołują jego oburzenie, że to on fizycznie cięzko pracuje a latanie po mieszkaniu ze szmatką to w porównaniu do jego pracy nic takiego. Do tego denerwuje mnie jak każe sobie usługiwac, przynieś to, podaj tamto, ja oczywiście tego nie robię ale wtedy ma pretensje bo on cieżko cały dzien pracował i teraz mu się należy. Temat rzeka, próbowałam to wiele razy zmienić, nawet kilka razy byłam spakowana bo miałam dosyc takiego traktowania, niestety poprawa była chwilowa. Tak wychowany, widzę to po moim teściu, jest taki sam, najpierw matka mu usługiowała, potem żona, teraz córki, mój mąż po prostu nie zna innego modelu rodziny, małżeństwa.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 15:50   #2828
mysia1986
Zakorzenienie

Powili sie zwijam kochane. Mam przkichane weekend. Nie dośc, że szkoła to jeszcze jakies paskudne zaliczenia Teraz jeszcze lece na szybką kawkę do kawiarni z koleżanka
Bika, Mona za Was moze juz w weekend sie uda urodzić
Ehhh... postaram sie zajrzec po szkole na wizaz, może juz cos bedzie tu wiadomo
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 15:51   #2829
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie kojarzę...ale u mnie w Biedronce ich nie było Chyba że wykupili tak od razu...
u mnie były i to naprawdę piękne wzory, a może w innych Biedronkach w twoim mieście bedą?

Ja też dzisiaj morfologię robiłam i dr google zdiagnozował mi, że tylko trochę żelaza mi brakuje, więc zacznę coś łykać, polecacie jakieś preparaty? Robiłam też kał bo miałam kontakt z osobą zarażoną pasożytami ale jest ok, dla tego robiłam test ciążowe bo lekaż kazał. Teraz mogę spokojnie czekać na @

Łukaszek
Stary 2012-10-12, 16:02   #2830
gucia6
Zakorzenienie

mąż dzwonił... jadą do domu... ufff...

miłego weekendu życzę

Mona, Bika jakby coś
Stary 2012-10-12, 16:05   #2831
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Wiecie jak się wkurzyłam normalnie mnie nosi...... położna nam powiedziała, że mój ukochany teściu do niej przyszedł, zrobił maślane oczy i powiedział, że on jej zostawi swój nr tel żeby ona go poinformowała, że się mu wnuczka urodziła...... no co za ciul, sam zwady narobił, z teraz takie coś, za kogo on nas ma, przecież i tak mieślimy ich o narodzinach Emilki poinformować, ale teraz to się nad tym zastanawiam....... albo nic mu nie powiem, albo sama do niego zadzwonię i poinformuję, ale zrobię to takim tonem że wolałby być nie poinformowany niż usłyszeć jak potrafię być wkur.........na

A na ktg nic, zero skurczy w poniedziałek idę na ktg do mojego lekarza bo i tak musi mi L4 przedłużyć..... no i zaczynamy się seksić z tż może na niedzielę Emilkę urodzimy

Nawet nie nadrobiłam, taka jestem

Aha, najważniejsze, że położna jest lojalna i powiedziała, że żadnego nr od niego nie weźmie.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Edytowane przez Bika83
Czas edycji: 2012-10-12 o 16:07
Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 16:10   #2832
mona_ja
Wtajemniczenie

Mysia, Gucia miłego weekendu

Stokrotka ja kiedyś brałam to http://chelaferr.pl/

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2012-10-12, 16:10   #2833
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny różnica jest taka że ja nie pracuję tylko mam na głowie dom no i czasem pomagam w gospodarstwie, mi to odpowiada tylko czasem czuję się niedoceniana, nie chce żeby gotował i sprzątał, ja to robię z przyjemnością, tylko qcze to też jest praca a przez ostatnie msc nawet ciężka bo z brzuchem, niestety mój tż tego nie rozumie i wszelkie wytłumaczenia mu tego wywołują jego oburzenie, że to on fizycznie cięzko pracuje a latanie po mieszkaniu ze szmatką to w porównaniu do jego pracy nic takiego. Do tego denerwuje mnie jak każe sobie usługiwac, przynieś to, podaj tamto, ja oczywiście tego nie robię ale wtedy ma pretensje bo on cieżko cały dzien pracował i teraz mu się należy. Temat rzeka, próbowałam to wiele razy zmienić, nawet kilka razy byłam spakowana bo miałam dosyc takiego traktowania, niestety poprawa była chwilowa. Tak wychowany, widzę to po moim teściu, jest taki sam, najpierw matka mu usługiowała, potem żona, teraz córki, mój mąż po prostu nie zna innego modelu rodziny, małżeństwa.
Znam to...mój tata niestety jest identyczny...mój mąż teraz, kiedy mieszkamy z rodzicami, zaczyna się też trochę do tego przyzwyczajać, bo moja mama tak nadskakuje...tylko że ja sprowadzam wszystkich na ziemię...mojego TŻ-ta i moją mamę...mojego tatę uświadomiłam raz i widzę, że przyjął do wiadomości...najgorzej oczywiście przychodzi to mojej mamie..ale to jej sprawa...mojemu tacie może usługiwać...mojemu mężowi nie...i póki co działa...
Stary 2012-10-12, 16:10   #2834
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Wiecie jak się wkurzyłam normalnie mnie nosi...... położna nam powiedziała, że mój ukochany teściu do niej przyszedł, zrobił maślane oczy i powiedział, że on jej zostawi swój nr tel żeby ona go poinformowała, że się mu wnuczka urodziła...... no co za ciul, sam zwady narobił, z teraz takie coś, za kogo on nas ma, przecież i tak mieślimy ich o narodzinach Emilki poinformować, ale teraz to się nad tym zastanawiam....... albo nic mu nie powiem, albo sama do niego zadzwonię i poinformuję, ale zrobię to takim tonem że wolałby być nie poinformowany niż usłyszeć jak potrafię być wkur.........na

A na ktg nic, zero skurczy w poniedziałek idę na ktg do mojego lekarza bo i tak musi mi L4 przedłużyć..... no i zaczynamy się seksić z tż może na niedzielę Emilkę urodzimy

Aha, najważniejsze, że położna jest lojalna i powiedziała, że żadnego nr od niego nie weźmie.
ale twój teść wścibski jest, nie dziwię sie, ze się wkurzyłaś, no i dobrze, że położna lojalna do do dzieła, dziąłacie z tz Emilka wychodź

Łukaszek
Stary 2012-10-12, 16:12   #2835
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:

Ułaaaaaa....kilim go!!!
Dobrze, że położna w porządku

Emilka
sobie w kulki leci? Ile ona będzie w brzuchu siedzieć?
Stary 2012-10-12, 16:12   #2836
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
ale twój teść wścibski jest, nie dziwię sie, ze się wkurzyłaś, no i dobrze, że położna lojalna do do dzieła, dziąłacie z tz Emilka wychodź
Wścibski??? Głupi, stary, uparty, nie potrafiący się przyznać do błędu ci.ul
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-12, 16:12   #2837
mona_ja
Wtajemniczenie

Bika ale masz teścia, nie wiem jak wasze relacje ale nie lepiej od was się tego dowiedzieć? Jak mu tak zalezy to niech sam do was zadzwoni i popyta o wnuczkę. Jeszcze położną do tego wciągać

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2012-10-12, 16:13   #2838
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Ułaaaaaa....kilim go!!!
Dobrze, że położna w porządku

Emilka
sobie w kulki leci? Ile ona będzie w brzuchu siedzieć?
Kocham Cię za to
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-12, 16:17   #2839
mona_ja
Wtajemniczenie

Maleństfo więc wiesz jak ciężko zmienić takiego człowieka, ja syna będę uczyła szacunku do kobiet i ich pracy i niech tylko tż spróbuje zaprotestować

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2012-10-12, 16:17   #2840
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bika83 Pokaż wiadomość
kocham cię za to :d
:d
Stary 2012-10-12, 16:18   #2841
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bika ale masz teścia, nie wiem jak wasze relacje ale nie lepiej od was się tego dowiedzieć? Jak mu tak zalezy to niech sam do was zadzwoni i popyta o wnuczkę. Jeszcze położną do tego wciągać
Wiesz co, były idealnie, ale się obraził o to, że utrzymujemy dobre stosunki z moim rodzicami. I to tak się obraził, że mojemu mężowi powiedział, że nie ma już syna itp....... i nie powiedział tego w złości pod wpływem emocji, bo powtórzył klika razy, dodając żeby sobie dobrze zapamiętał to co do niego zaraz powie, a powiedział to też innym osobom więc świadomie to zrobił. I jeszcze pogrążył siebie jak powiedział, że żałuje wszystkiego co dla nas zrobił, bo zrobił to nie po to żeby nam pomóc, tylko żeby być lepszym od moich rodziców dotychczas pisałam o tym tylko w K, ale teraz mam ciula dość, więc nawet jak podczytuje to nasze forum to niech sobie poczyta

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Kurde, muszę się barć za robienie obiadu ale będę podczytywać
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-10-12, 16:19   #2842
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie!

Może są delikatne, ale ja takie lubię

Tylko nie patrzeć na moją brzydką gębę!
bardzo ładne

gucia6 przykro ze takie wyniki wyszly, oby szybko sie poprawily,
zobaczymy co mi wyjdzie,

Cytat:
czemu złe wieści muszą chodzić parami

właśnie dzwonił do mnie mąż, że jest z Sandrą... w szpitalu...
mała miała wypadek w żłobku... jedząc winogrona się wygłupiała i zadławiła, i nie mogła złapach tchu... ponoć pani musiała ją dośc mocno potrząść, żeby się odetkało... i zaczęła wymitować krwią... zadzwonili po pogotowie i męża...
mąż mówi, że obecnie z Sandrą jest ok, ale jeszcze zostanie trochę obserwacji... na razie mąż kazał mni nie przyjeżdzać...
moja maleńka biedulka... mam nadzieję, że wszystko będzie ok
siedzę na szpilkach i czekam na dalsze wiesci...

oo matko kochana, dobrze ze juz wszystko ok,
niestety tak jest z nieszczesciem

mona_ja piekny kacik, jak dla mnie moze byc dla chlopca, kto powiedzial ze clopiec musi w niebieskim czy zielonym siedziec ,

Bika tesc dziwny, sama bym do niego zadzwonila wlasnie z odpowiednim tonem,
kurcze na mnie zadne metody nie dzialaly
urodzilam w 41 tygodniu,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-12, 16:20   #2843
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Maleństfo więc wiesz jak ciężko zmienić takiego człowieka, ja syna będę uczyła szacunku do kobiet i ich pracy i niech tylko tż spróbuje zaprotestować
wiem...ja może mam o tyle dobrze, że mój mąż czegoś takiego z domu nie "wyniósł"...zresztą ja mu z góry powiedziałam, że ja "służącą" nie będę i niech sobie to wybije z głowy...

Mojemu tacie ze łzami w oczach wygarnęłam, jak zrobił kiedyś awanturę o jakąś głupotę czy coś...że u nas nie ma czegoś takiego, że mój TŻ, jak ja byłam np. w szkole, nie sprzątnie, nie upierze czy nie ugotuje...bo jemu korona z głowy nie spadnie...i wydaje mi się, że do niego to dotarło...i nie słyszę już żadnych głupich uwag...

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-10-12 o 16:21
Stary 2012-10-12, 16:24   #2844
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
mąż dzwonił... jadą do domu... ufff...

miłego weekendu życzę

Mona, Bika jakby coś
dobrze, że już wracają, Tobie też życzę miłego weekendu

Cytat:
Mysia, Gucia miłego weekendu

Stokrotka ja kiedyś brałam to http://chelaferr.pl/
dzięki, o tym preparacie cały czas w radiu mówią

Cytat:
Wścibski??? Głupi, stary, uparty, nie potrafiący się przyznać do błędu ci.ul
oj już nie chciałam być taka ostra

jeszcze 1,5 godź i weekend

Łukaszek
Stary 2012-10-12, 16:26   #2845
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz co, były idealnie, ale się obraził o to, że utrzymujemy dobre stosunki z moim rodzicami. I to tak się obraził, że mojemu mężowi powiedział, że nie ma już syna itp....... i nie powiedział tego w złości pod wpływem emocji, bo powtórzył klika razy, dodając żeby sobie dobrze zapamiętał to co do niego zaraz powie, a powiedział to też innym osobom więc świadomie to zrobił. I jeszcze pogrążył siebie jak powiedział, że żałuje wszystkiego co dla nas zrobił, bo zrobił to nie po to żeby nam pomóc, tylko żeby być lepszym od moich rodziców dotychczas pisałam o tym tylko w K, ale teraz mam ciula dość, więc nawet jak podczytuje to nasze forum to niech sobie poczyta

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Kurde, muszę się barć za robienie obiadu ale będę podczytywać
jak tak można? Wogóle nie rozumiem tej "konkurencji" z Twoimi rodzicami, czemu to ma służyć? Sorry ale jemu coś się poprzewracało w głowie

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2012-10-12, 16:27   #2846
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze 1,5 godź i weekend
ja jeszcze pol
Stary 2012-10-12, 16:29   #2847
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ja jeszcze pol
szybko minie

Łukaszek
Stary 2012-10-12, 16:36   #2848
mona_ja
Wtajemniczenie

Metkaa dziękuję

Maleństfo ja takiego zachowania wcześniej nie znałam bo mój tato mimo że miał dużo kobiet w domu to jak czegoś chciał to rdził sobie sam, mój tż do dziś nie potrafi zrozumiec jak może tyle kobiet w kuchni przy stole siedzieć a tato sobie sam kanapki robi.
U tża w domu było inaczej, do dziś jego babcie chwalą go jaki to dobry i pracowity chłopak, a czy by tego czy tamtego nie chciał, jak to widze to mi sie nóż w kieszeni otwiera, traktują go jak małego rozpieszczonego chłopca, a przecież to dorosły facet.

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2012-10-12, 16:38   #2849
metkaa
Zakorzenienie

zamykam kompa, ogarne sie i spadam

milego popoludnia
Stary 2012-10-12, 16:41   #2850
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
jak tak można? Wogóle nie rozumiem tej "konkurencji" z Twoimi rodzicami, czemu to ma służyć? Sorry ale jemu coś się poprzewracało w głowie
Niestety dokładnie tak. Czemu ma to służyć??? On chce być najważniejszy, najmądrzejszy wszystko naj, żebyśmy tylko jego odwiedzali, za wszystko mu byli wdzięczni...... najlepiej to jakbyśmy codziennie do niego na kolanach chodzili i go wielbili....... a jak sobie uświadomił, że my to z innymi członkami rodziny utrzymujemy dobre kontakty to się obraził przepraszam, ale już mnie to śmieszy.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości