|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.4
Czytałam, ae nie miała siły pisać...
Karolka, oby już tylko lepiej było... A mne przypaletalo się jakieś szajstwo... tak mnie na wieczór zaczęła szyja boleć, ze jak mialam juz spac to sie z bezsiności popłakałam takiego bólu szyji to ja w życiu nie miałam no nie byłam w stanie ani podnieść ani przekręcić głową pół nocy nie spałam nie poszłam do pracy, aale za to do przychodni. Dostała żel do smarowania i paracetamol na ból (powiedziałam, że sie srtaramy, to nie mogła mi nic wiecej dać- a juz sie zabierala za wypisywanie recepty na jakieś zastrzyki ) wzięłam tez zwolnienie na jeden dzień.. no i tak siedze dzisiaj caly dzien w domku... troche z synkiem posiedzialam, trochę pospalam ( na szczęście mąż ma dzisiaj wolne), no i teraz jakby troche lepiej sie czujePoza tym wygrałam aukcje i kupiłam dżinsową spodniczkę No i wiadomość z ostatniej chwili: mój synek przed chwilą sam założył spodnie od piżamy i to na rajstopki
|
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od czego to się mogło wziąść ![]() brawo nie ma to jak piżamka - mały strojniś
|
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
Nadia, jakfajnie, że chłopcy zadomowili się w żłobku
![]() Yolanda, życzę zdrówka ...akurat wiem co to za ból. Może Cię przewiało gdzieś ![]() Karolca, może to faktycznie ząbki, oby szybciutko przeszło Paulinko, podczytuję i cały czas mocno zaciskam za powodzenie IUI. Z całego serca życzę Ci dwóch kreseczek Ja też jestem już po, teraz tylko czekać Miłego weekendu Wam życzę
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jednak udało się zrobić ![]() Musi być dobrze !! |
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko, Cherubinko, trzymam kciuki za powodzenie
|
|
#2646 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. A ja niestety wczoraj trafilam do szpitala. Rano mialam bardzo silne bole porodowe!!!w 28 tc wiec polozyli mnie na oddzial. podali mi kroplowki, leki i tak od wczoraj zabraniaja mi wstawac z łózka. Biegam tylko do bufetu po kawe, bo tego sobie nie odmowie
prawdopodobnie juz do konca bede musiala lezec.MASAKRA. pozdrawiam was cieplutko i wywyslam fluidki od 1,5 kilogramowego Mateuszka
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Kobra, leż dzielnie, karm dobrze malusiego Mateuszka
Jeszcze 10 tygodni i możesz rodzić Szybko zleci, już szybko zleciało!
|
|
#2648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
|
|
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
Możecie puścić kciuki...@ przylazła już dziś Pewnie do następnej inseminacji w tym cyklu nie dojdzie, bo przyszła 2 dni wcześniej...a wizyte mam w 15dc...u mnie to już będzie po owu Dziś ten lekarz jest to chyba zadzwonię do niego czy mam brać te leki na stymulację i wogóle się na IUI nastawiać.Kobra na pewno z synkiem wszystko będzie dobrze leż i stosuj się do zaleceń lekarza Porywam fluidka na nowy cykl
|
|
|
|
|
#2651 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie dziękuję Cytat:
Cytat:
Zaciskam kciuki za powodzenie w następnym podejściu ...oby owocnym
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2012-10-13 o 22:20 |
|||
|
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko, przykro mi
![]() Ale ie poddawaj się kochana tak łatwo rozmawiałaś z lekarzem?
|
|
#2653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzalam na chwilę a tu takie smutne wieści
![]() Paulinko przykro mi. Trzymam kciuki za kolejny cykl. Jak to znosisz? U mnie chłopcy zasmarkani, wymiotuja bo im smarki do gardła spływają a ja już wykończona jestem. |
|
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka,
Nadrobilam wątek- a trochę miałam. W napięciu czytałam co u Paulinki i... doopa Przykro mi kochana ![]() Cherubinko A u nas skończone 11 miesięcy. Dziś załatwiliśmy knajpe na roczek w sensie obiad itd.Przebiły nam się 2 ząbki (w koncu), a Lilka "biega", tzn. chodzi z takim turbo przyspieszeniem Co do pracy, to ja bym nie mogła nie pracować. W domu po dłuższym pobycie siada mi na głowe Ale pół etatu mi pasowało Bo teraz przy całym, to na wszystko brak czasu... No i żal braku czasu na spacery. Jeszcze latem mogłam z Lilą późnym popołudniem wyjść. Zimą nie da rady...Nadia, gdzie chłopcy chodzą do żłobka? My na razie mamy nianie i mame na zmiane i mam nadzieje, że tak będzie do przedszkola... No i gratuluje efektów diety. Ja miałam zamiar zacząć coś robić od października, ale jeszcze niestety nie... najpierw musze się psychicznie poukładać... to głebsze podłoże, a żeby był efekt musi się chcieć...
|
|
#2657 | |
|
Zadomowienie
|
o rety!
Cytat:
U mnie w miarę... szyja już prawie nie boli...czasami tylko jak dłużej w jednej pozycji jest... dzisiaj 22 dc, więc czekanie... żadnych objawów poza tym...
|
|
|
|
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny a ja juz lepiej sie czuje dzis wypuszczeaja mnie ze szpitala ale luteine bede miala przepisana. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i kazda z osobna buziak
|
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowka życzę, wypoczywaj i dbaj o siebie i synka. Jola życzę szybkiego całkowitego wyzbycia się bólu szyi. Mnie też coś dzisiaj boli przy ruszaniu głową, chyba źle ulozylam głowę w nocy. |
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho
![]() Karolca Ty dziś pracę zaczelas czy źle skojarzam? Paula dzwonilas do lekarza? |
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
tak, zaczęłam pracę... mam mieszane uczucia, ale dałyśmy z Ewelinką radę. Dziś dostała lekką wysypkę po trzydniówce, ma lekko zaczerwienione gardełko przez co nie miała apetytu i musiałam na sygnale jechać z cycami
Ewelinka cieszyła się jak wróciłam, przytulała się
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
To super że tak dobrze znioslyscie rozłąkę
O chorobach coś wiem bo moi mają straszny nieżyt nosa i jedli dziś tylko mleko z butli, nawet bułeczki nie chcieli.
|
|
|
|
|
#2663 |
|
Zadomowienie
|
Tincia
Widzę, że impreza się szykuje na roczek Normalnie poważna sprawa Yolanda, to dobrze, że już lepiej się czujesz i oczywiście mocno zaciskam za dwie kreski Kobra, oszczędzaj się, odpoczywaj. Będzie dobrze Karolca, pewnie musi troszkę minąć czasu, żeby przyzwyczaić się znów do pracy i zorganizować sobie rytm dnia. Dasz radę, kochana
|
|
#2664 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Witam z kawką
![]() Cytat:
oby juz nie było żadnych zlych niespodzinekDzięki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj 23 dc, byłma spuścićsobie trochę krwi (alez mi babka dziurę w ręce zrobila )... zrobiłam badania na prolaktyne progesteron i morfologię Poza tym oczywiście żadnych objawów... Nadal jestem na diecie... i po 16 dniach jest mnie 3,2 kg mniej
|
|||
|
|
|
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
nie zagaldalam tu jakis czas bo nie miałam siły i checi na net gdyż ostatni miesiac to jakas masakra w rodzinie była.... tesciu miał wylew do oka i miał operacje i pomału wraca do siebie. wujek miał tez opracje, miał wstawiane zastawki i podczas operacji pekła mu komora serca jakos pozszywali i CUDEM przezył, lekarz powiedział ze to trzeci przypadek w jego karierze i pierwszy który żyje. w miedzy czasie Urodziny Garbysia tylko był tort i lody bo nikt nie miał checi na wieksze świetowanie teraz jestesmy w domu bo Gabryś ma angine wiec do konca tyg na zwolnieniu, ale za to do żłobka chetnie chodzi widać że panie uczą ich różnych rzeczy np. chodzi, prawie chodzi jak treba szybko to na czworaka, ale coraz czesciej sie puszcza po domu i sprzata rzeczy, chowa, jak słyszy muzyke to łapie mnie za raczki i tanczyc chce
|
|
|
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzięki dziewczyny Cytat:
Tak rozmawiałam...możliwe, że lekarz będzie w czwartek (czyli moim13dc) i wtedy zrobimy inseminację... w sobotę to będzie za późno niestety...od jutra biorę Clomid na stymulację do 9dc a od 12 dc mam robić testy owu. Taki jest plan narazie..jeżeli lekarza by nie było w czwartek to staramy się sami...a w sobotę pojadę na usg skontrolować jak tam w środku sytuacja ![]() W środę za tydzień mam do gina napisać maila i wtedy będzie wiadomo co i jak. Cytat:
Znoszę chyba normalnie jak każdą poprzednią @... jakoś się nie podłamałam, tylko obawiam się jak to będzie później... ciągle jakieś przeszkody Ojej Cherubinko trzymam mocno kciuki za Ciebie ![]() Jola Ładnie waga leci ![]() za II krechy !Tincia o to Lilcia już spora panienka Buziaki dla Was Magdulec teraz już będzie tylko lepiej w rodzinie ![]() Zdróweczka dla Gabrysia |
||
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Paula dobrze że się odezwalas i że się nie podlamalas bo już się bałam o Ciebie. Dziękujemy za życzenia zdrowia. Na razie ciężko powiedzieć w którą stronę pójdzie ten katar.
Tincia dużą już Lila, kiedy to minęło. My oddaliśmy chłopców do Iskierek, miałam jakieś przeczucie że tam będzie im dobrze. Mają fajna ekipę pań, głównie starszych koło 40-ki. Z wlascicielkami można się dogadać co do szczegółów, na razie jest ok. Magdulec współczuję tych chorób w rodzinie i u Gabrysia . Dzieci mnie dekoncentruja i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Zadomowienie
|
Hop, hop!!!jest tu ktoś??
![]() ![]() Ja wim, że nast tu mało, no ale chociaz raz dziennie proszę coś skrobnąć ![]() U mnie bez zmian i nawet na razie nie schizuje... ale czuje, ze na dniach jednak znów będę
|
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zawsze coś i jak mam czas żeby poczytac to nikt nie pisze
U nas nadal katar ale już mniejszy za to od wczoraj bardzo luźne kupy, dzisiaj prawie każda wyplywala chłopakom nogawka albo na plecy więc możecie sobie wyobrazić ile miałam roboty ![]() Dzisiaj w żłobku chłopcy byli tylko na dwie godziny bo nie chciałam ich przemeczac. Sergiuszek przy rozstaniu płakał ale później było ok. W piątek pójdą na 5 godzin. Jola schiza jest nieunikniona Zapomnialam pogratulowac wagi, ładny wynik
|
|
|
|
|
#2670 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale dawno mnie nie było... już pewnie mnie nikt nie pamięta za to ja pamiętam Was Paulinko, Cherubinko 3mam za Was mocno i przesyłam fluidki my już w 36 tygodniu... niedługo nadejdzie ta oczekiwana chwila, coraz bardziej się denerwuję, bo cały czas nie czuję się jeszcze dobrze do tego momentu przygotowana. Buziaki dla wszystkich pozostałych dziewczynek
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

tak mnie na wieczór zaczęła szyja boleć, ze jak mialam juz spac to sie z bezsiności popłakałam
takiego bólu szyji to ja w życiu nie miałam
no nie byłam w stanie ani podnieść ani przekręcić głową
i to na rajstopki

za powodzenie IUI. Z całego serca życzę Ci dwóch kreseczek 

Dziś ten lekarz jest to chyba zadzwonię do niego czy mam brać te leki na stymulację i wogóle się na IUI nastawiać.
leż i stosuj się do zaleceń lekarza
Zaciskam kciuki za powodzenie w następnym podejściu ...oby owocnym 

Ale pół etatu mi pasowało