|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: poronienie, rozstanie...
O masz.. Co za dupek!Przynajmniej się przekonałaś teraz nie a po ślubie!
Nie chcę wyjść na empatyczną osobę,ale może te wszysktie rzeczy właśnie staly się po to żeby nie zepsuć Ci życia? Miałabyś dziecko,a facet odszedłby z innego durnowatego powodu i zostawił Cię samą bez mieszkania? A tak - wiesz kto to jest i z kim chciałaś się zadawać.To naprawdę dużo, wg mnie lepsze to niż mieć dziecko z tym draniem..
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym tylko żeby ktos kiedys uświadomil mu jaki z niego kawał skur.... bo jak narazie on cieszy sie życiem jak by to wszystko się wogóle nie stalo...
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy |
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jest taki czlowiek że nic go nie zaboli... Oj można mówić że ma uczucia że ich nie pokazuje itp ale on jest tak zapatrzonym w siebie ideałem że chodzby nie wiem co on zawsze uważa że robi dobrze. Wiecie jak to się mowi "Jak świnia napluc mu w twarz to powie że deszcz pada" wczoraj mnie zostawil dzis juz randkuje z innymi ;(
Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym glosie po marzeniach w pył obróconych, sercu na pół złamanym i ramionach rozpaczliwie pustych po imionach nie nadanych i łzach w ukryciu wylanych po smutku lepiej lub gorzej skrywanym po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Ci tylko jedno powiem- do niego się los uśmiechnie skoro on jest takim draniem.Tyle. O sprawiedliwość się nie martw! Bądź przekonana o tym,że masz rację. I go obserwuj. Obiecuje Ci,że on szczęśliwy w życiu nie będzie..
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Opowiedz o tym wspólnym znajomym. Nie, żeby się żalić, tylko - że nie ogarniasz, jak można tak podchodzić do spraw. Wyśmiej go, gdzie możesz. Ostrzeż "w dobrej wierze" przyjaciół, że jemu nie należy wierzć, bo ma za nic innych. Czemu nie? W imię czego masz być wobec niego szlachetna?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
najgorzej bedzie jutro
wspólne zajęcia chodzimy ja on i moja kumpela do jednej klasy do uzupelniającej szkoly
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
A to Ty masz się tłumaczyć? jak dowiedzą się co się stało i jak on Cię potraktował i traktuje i będzie udawał, że Cię nie zna na zajęciach no to raczej on bedzie miał problemy i opinię u znajomych a nie Ty.
Olej chłopa, myśl o sobie i swoim zdrowu teraz dziewczyno. A nie się obwiniasz zachowaniem palanta. Nie był Ciebie wart, skoro w tak strasznie trudnej sytuacji po prostu s☠☠☠☠☠☠☠ił i uciekł.
|
|
#40 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
To ja nie wtrzymam tych pytająych spojrzen co się stało ? wygladalismy na bardzo kochającą się parę jego sie nie dalo oderwać odemnie nawet jak szłam do toalety to czekal pod drzwiami ;( a teraz on gdzie indziej ja gdzie indziej ;( mi już bylo widać brzuszek teraz przez to wszystko przez nerwy schudlam już 9kg te spojrzenia 2tygodnie temu była w ciąży miała brzuszek gdzie go ma teraz?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mają rację. To on jest winny i to on powinien się wstydzić. Nie bój się niczego i idź jutro odważnie na zajęcia. Jeżeli stawisz mu czoła i pokażesz jakim jest śmieciem na pewno poczujesz się lepiej.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja juz po zajęciach na szczeście nie bylo go z tego co się dowiedziałam więcej sie nie wybiera do szkoly. Jego bezczelność mnie tak wkurza że szkoda słów uwierzcie że wczoraj pojechał do kolegi z klasy pożalic się jaka to ja jestem okropna i wyszlo na to że jestem jakąś furiantką, oczywiscie ani słowa o tym że poronilam że zostawił mnie dzien przed badaniami możliwe nawet że przed zabiegiem kiedy nie widomo co mi jest... O tym wszystkim nie wspomniał tylko zrobil z siebie pokrzywdzonego ;/ jestem tak wsiekła na niego że szok.
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyno nie myśl o nim!
Nieważne z iloma osobami będzie wokół Ciebie związany! Ja bym się nie chwaliła wszędzie co zaszło,ale opowiedziała swoim bliskim że Ci przykro,że straciliście dziecko a on Ciebie zostawił.Na pewno Ci poradzą co i jak i podniosą na duchu. Ja też ze swoim byłym facetem mam masę wspólnych znajomych i szkołę..ale co poradzić? Jeżeli się zachowujesz fair w stosunku do innych i siebie- ludzie będą Ciebie szanować i podchodzić w porządku. Jeżeli nie- w końcu ktoś się na Tobie przejedzie,kolejna i kolejna osoba.. Uwierz,on nie jest warty myślenia i zastanawiania się nad tym. Co Ci to da?Na nim się w końcu ktoś przejedzie a potem będzie nieszczęśliwy.Wspomnisz moje słowa,bo ja widzę ,że bardzo często jest sprawiedliwie,chociaż wydaje się ,że tak nie ma. Niestety tak jest. Wiele osób cierpi sprawiedliwie (Pomijam osoby którym się dostaje w kość takim jak Ty bez powodu.. a może mówię, dzięki temu wiesz z kim chciałaś być na zawsze?) i radzę Ci dobrze. Weź się za siebie,ogarnij ,znajdz hobby coś co sprawia Ci radość.PO PROSTU ŻYJ! bo życia lat minut czy sekund nikt ani nic Ci nie zwróci za to ,że cierpiałaś i myślałaś o nim. A może stracisz dzięki temu szansę na prawdziwego faceta? Mówię Ci ! do roboty kobieto ) Jesteś na pewno mądra,piękna i jeszcze przed Tobą takie życie o jakim teraz nie śnisz! wystarczy tylko zacząć żyć
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Wam bardzo za slowa otuchy
staram się patrzec na to pod tym kątem "z kim ja chcialam spędzić reszte mojego zycia" jak tylko o nim pomyśle skupiam się na tych złych chwilach kiedy przepłakalam przez niego nie jedną noc, kiedy potrafil mnie zwyzwyać od najgorszych szm*t i dochodzę do wniosku że nawet lepiej że się rozstaliśmy... Oczywiście kocham go i wiem że zawsze coś w moim sercu zostanie bo tego nie da się wymazać mimo wielu złych chwil były tez chwile pelne szczęścia i radości, mam nadzieje że "kiedyś" zastanowi się nademna i trafi do niego że bardzo mnie skrzywdzil... Teraz dostrzegam rzeczy z któryh zrezygnowalam dla niego... Moi znajomi, moj kuzyn- tak ważny dla mnie tyle cieżkich chwil pomógl mi przetrwać zawsze czy w dzien czy w nocy byl na każde moje zawolanie to że mieszka kilka miast dalej nigdy nie było przeszkoda żeby mi pomogl czy wysluchał jak tego potrzebowałam, nasz kontakt ograniczył się do zero... Moja przyjaciólka którą znam od zawsze on jej nie lubil więc nasz kontakt też był ograniczony... Moj ex był dla mnie pepkiem świata tylko jego zdanie, tylko on się liczył... Teraz widzę na kogo mogę najbardziej liczyć po miesiącach bez kontaktu odzwywaja się do mnie "dawni" przyjaciele i chca pomoz wspierać mnie a ten palant ma mnie w nosie teraz widze komu naprawde na mnie zależy. Szkoda tylko że nie potrafie tak na pstryknięcie palcami zmienic moich uczuć do niego jestem taka że "nie potrafie" życ w samotnosci, potrzebuje kogos "dla kogo" bede żyła nie potrafiłam nigdy żyć dla siebie i to chyba największy problem... Nie jestem miss piękności mam mnóstwo wad ale nigdy nie miałam problemu z tym żeby ktos zwrocił na mnie uwage i moje związki dość "szybko" się rozwijały (i tu nie chodzi o seks) i to chyba problem... Nie potrafie żyć w samotnosci... Ale moja bardzo niska samoocena zawsze zwracała uwage na takich "typkow" przy których czułam się pewna siebie przy nie wiem jak to powiedzieć facetach "lepszego pokroju" zawsze czułam się skrępowana taka zawstydzona biedna szara myszka nie potrafiaca odnaleść się w sytuacji...Przepraszam za bledy ale znowu mnie lzy zalały bo jak by nie patrzec to wszystko mnie tak strasznie boli
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Po pierwsze - bardzo Ci współczuję.
Ale wiesz... myślę, że świetnie (dla Ciebie) się stało, że teraz odszedł. Przykre jest to, że w tej tragedii zostałaś sama. Myślę jednak, że wbrew pozorom facet wyświadczył Ci przysługę - lepiej, że tak się stało teraz, niż w przyszłości, gdy urodziłabyś mu zdrowe, śliczne dziecko. On stracił - Ty oczyściłaś się z fałszywej miłości. Postąpił jak świnia - to nie ulega wątpliwości, jednak bez niego możesz jeszcze cudownie ułożyć sobie życie. Życzę Ci tego! Trzymaj się dziewczyno i bądź silna! Może tak właśnie miało być... |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo Ci współczuje utraty dziecka, natomiast co do faceta to powinnaś szampana wypić żeby uczcić rozstanie z mega dupkiem. Pomyśl sobie jakim żałosnym partnerem byłby dla Ciebie gdyby na świecie pojawiło się dziecko, nie miałabyś w nim ani oparcia, ani pomocy. A zapewne rozstałby się z Tobą tak, czy siak bo nie wierzę, że można kogoś znienawidzieć z dnia na dzień i zostawić jakgdyby nigdy nic, aaaa jeszcze sobie konto na portalu randkowym założyć. Trzymaj się, z czasem wszystko się ułoży. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Co za cham i bałwan...
Bardzo Ci współczuję straty. Jedyną dobrą stroną tego złego jest, to że w Twoim życiu nie ma już pewnego palanta. Spotkasz kogoś bardziej wartościowego. Trzymaj się ciepło
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Tymbardziej- widzę teraz ten sam wątek co jest chyba ostatni albo przedostatni w dodanych.
Dziewczyno ,czego Ty żałujesz?Albo kogo? Masz słabą samoocenę,weź się za to teraz! Nie możesz dać sobą pomiatać,bo MUSISZ BYĆ Z KIMŚ! rozumiesz? Tak nie można!W tym przypadku Twoja samoocena gdyby mogła to by kwiczała z bólu! wiesz co Ty sobie robisz jak dajesz sobą manipulować?TO NIE JEST MIŁOŚĆ. Nie mogę w takich wątkach,krew mnie zalewa w całości. Miłości nie da się zdefiniować tak do końca,ale z pewnością kazdy wie,że to dbanie o partnera,rozwijanie się z Nim ,płakanie gdy on płacze", wspólna radość.Owszem kryzysy ale nie takie w których jedna osoba zwyzywa drugą ! Bo to jest pokaz kretyństwa,chamstwa i braku empatii ! przeklnęłabym ale i tak nożyczkami mi to zamaskują. Kłotnia polega na wymianie zdań i chęci dojścia do kompromisu, przy czym występuje dbałość o to aby druga osoba nie cierpiała,myślenie o niej przy podejmowaniu decyzji. Dlaczego tak wiele osób daje sobą pomiatać, gardzić,spychać na drugi tor albo uważać za gorszy gatunek? DZIEWCZYNY!BŁAGAM WAS! Jesteście pięknymi i często mądrymi kobietami! Nie dajcie z powodu pseudo miłości ,którą darzy was jakiś bałwan robić sobie krzywdy i cierpieć w samotności! Patrzcie,słuchajcie nie dajcie się krzywdzić bo nie zasługujecie na takie cierpienie! to nie jest PRAWDZIWY SZCZĘŚLIWY ZWIĄZEK! Uff. Mam nadzieję,że do kogoś to dotrze..
|
|
|
#51 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#52 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu powiedziałabym wszystkim znajomym jaką on jest świnią. O portalach randkowych też i o reakcji na stratę dziecka. A co. ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Autorko, jakie spojrzenia? Na spojrzenia odpowiadaj. Zanim Cię ktoś zapyta. W stylu: "pewnie ciekawi jesteście czemu nie mam brzucha? a więc..."
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
Przykra sytuacja, zostawił Cię w najmniej odpowiednim momencie sama potrzebowałaś jego wsparcia, w końcu straciłaś wasze dziecko. Ale z drugiej strony on chyba był z Tobą tylko dla dziecka, dlatego snuł te wszystkie plany, a teraz jak wszystko się skończyło, zauważysz szansę by dać sobie spokój.
Nie był wart Ciebie ani tego dziecka, nie robi się tak kobiecie którą podobno się kocha(ło).
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Co za... z tego "faceta"!!! Ciesz się, że zniknął z Twojego życia, bo lepiej pocierpieć jakiś określony czas niż zmarnować sobie całe życie z kimś takim!!!
A straty dzieciaczka bardzo współczuję... ![]() Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

wspólne zajęcia
) Jesteś na pewno mądra,piękna i jeszcze przed Tobą takie życie o jakim teraz nie śnisz! wystarczy tylko zacząć żyć