|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.V
Djerba kochanie ten Twoj maz to grabi sobie strasznie.
Debrah gdzie nie czytalam frida ma najlepsze opinie, dziewczyny tez tu zachwalaly Co do siedzenia to mi wygodnie tylko na boku - i to najlepiej lewym. Na siedzaco lezaco mam wrazenie ze brzuch uciska mi przepone i nie moge oddychac. Aga mam nadzieje ze obejdzie sie bez szpitala ![]() Boli mnie podbrzusze i znowu taki skurcz mnie zlapal ze musialam ratowac sie 4 w tym dniu nospa nie moglam sie wyprostowac...... niech juz bedzie poniedzialek.....niby 3 dni a tak pieronsko daleko ze mam wrazenie, ze sie nie doczekam
|
#2582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mierzyłam też podobny na zime ale miał guziki które kończyły się tuż pod cyckami to już lepszy był bo oddychać się dało
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Co do jedzenia to od wczoraj mam wlaczona opcje odkurzacz - ciagle jem i ciagle jestem glodna. Czasem mam takie dni jak dzisiaj, a czasem zjem rano jogurt, potem musli z mlekiem i do konca dnia nie jestem w stanie nic przelknac.
Czytam wlasnie straszna ksiazke i nie wiem jak ja w nocy bede spala ale nie moge sie oderwac
|
#2584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko ja mojego dopiero w następny weekend zobaczę
|
|
#2585 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, mi sie wydaje, ze w takim kroju plaszcza bedzie zwyczajnie zimno. Brzuszek bedzie rosl, material podnosil sie do gory, a wiatr bedzie hulal.
Takie mam wyobrazenie. |
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja opcję odkurzacz mam własnie na książki
|
|
#2588 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o kurde......to aż dziwnie długo!!!!! ja się zdziwiłam, że zamówiłam łóżeczko któregoś tam dnia wieczorem i następnego dnia wysłali...baaardzo szybko. jak kiedyś zamawiałam łóżeczko przez allegro dla Sade (takie już większe) to Pan stolarz do mnie dzwonił i mówił, że będzie czas ok 2 tyg i czy mi to nie przeszkadza (tak zazwyczaj długo je robią)..ale spoko..zostałam uprzedzona...ale w tym wypadku?
|
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
nie czytałam, ale zobaczyłam o czym to i lubię takie
|
#2592 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2593 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle witam młodą mamę też nie docierało do mnie, że będę mieć dzidziusia Cytat:
Cytat:
Ja już dawno przestałam wierzyć, że w tym kraju państwo wesprze rodziny, dajta spokój ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak mialam wczoraj, z tymze zapielam sie tylko w cyckach ledwo ledwo reszte zostawilam rozpieta i myslalam ze zamarzne a autem jechalismy i tylko kawalek trzeba bylo przjesc to mi tak podwiewalo od spodu ze koszmar
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym Wam kochane powiedzieć, że wczoraj w pracy znajomy powiedział, że o ciąży dowiedział się dwa dni temu, a tak to nie zauważył
po mnie naprawdę nie widać! No i nasłuchałam się komplementów (od facetów!) jak to ja ładnie wyglądam, taka szczupła po całości i na twarzy, tylko brzuszek malutki i okrągły to było miłe. A TŻ dziś powiedział, że ma dla mnie mega niespodziankę, ale to w przyszłym tygodniu. I że będę przeszczęśliwa. Kurka siwa! Może też się doczekam pierścionka?! Czekam z niecierpliwością, oby to nie były takie obiecanki jak u pana premiera odnośnie macierzyństwa
|
|
|
|
#2596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to nawet jem mniej niz przed bo zwyczajnie czuje sie pelna, najgorsze ze odbijanie wymyka mi sie tak ze nie umiem tego skontorolowac.... Cytat:
Czuje sie dzis jak kluska ![]() W ogole wkurzam sie bo tz ma takiego kumpla tzn w sumie to moj kumpel ale teraz tak sie skumali z tz i tak mnie to wnerwia bo on ma takie specyficzne podejscie do wszystkiego ze wyprowadza mnie z rownowagi bardziej niz tz i se wlasnie na piwie byli mimo ze ja czekam na tz...
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh : nie od wczoraj wiem, że z Ciebie jest super laska, ale jako dziewczynka byłaś po prostu obłędna!
|
|
|
|
#2599 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja widzę, że muszę jeść mniej porcji a częściej.. dzisiaj np. zjadłam o 9 rano śniadanie...i dopiero o 18 dużą zapiekankę.. i finito... nic pomiędzy...ale to z nerwów...jak jestem zdenerwowana to mogłabym nic nie jeść.. ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Bokeh...tak sobie myślę - że może błąd tkwi w tym, że ty...czekasz na Tż? Bo całą energię inwestujesz w to, co będzie jak on przyjdzie - to jest ta "ciekawa część dnia". Normalne, że jak się siedzi w domu to d.upa do krzesła przyrasta, mam tak samo teraz - ale potem się strasznie łatwo rozczarować, jak Tż przyjdzie za późno lub wypadają inne plany i jest "nie po naszej myśli", ciężko zapanować nad uczuciem zawodu.
On tego nie ogarnia, bo jest zalatany cały dzień - odczułby to gdyby go zamknąć w domu, na np dwa tygodnie, i to od czekałby na Ciebie - a tak? Zupełnie nie wczuwa się w Twoje położenie. |
|
|
|
#2601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
|
#2602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chłopa to jednak trzeba sposobem, tłumaczenie nie pomoże, bo taki przecież wie swoje.
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziś np na uczelni zjadłam sobie wafelka w czekoladzie i popiłam Kubusiem. Dziewczyny!!! Non stop mi się odbjało, no masakra jakaś. Babka mnie coś na angielskim pyta, a ja zaczynam: In my opinion .... heeeeep! I'm sorry... Cytat:
![]() Względem płaszczyka, to ja sobie kupiłam kurtkę w Pepco, o której któraś już pisała, fajna i faktycznie można guziki przeszyć, a kaptur ubóstwiam
|
|||
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
A czemu? Taka niegrzeczna dziewczynka była z Ciebie?
|
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyżby to było rozporządzenie dla wszystkich uczelni w całej Polsce? Ja tam chodzę, bo wykłady mi się przydadzą na zaliczeniach. ![]() Haha. Ja z kolei mam tak, że czasem mi się tak głośno odbija, że szczekam w tym momencie jak pies, takie "HEŁ" głośne, jak moja syberianka. Na uczelni mi się nie zdarzyło, ale wszystko jeszcze przede mną. |
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to, że Twój Tż Bokeh - wybitnie często nawala ;/ to inna inszość;/
Ten facet musi mieć masę innych zalet, skoro za niego wyszłaś, a ty masz całkiem sporą cierpliwość. Edit: u mnie na większości wykładów chodzą listy. Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2012-10-12 o 22:48 |
|
|
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A teraz takie coś ![]() Cytat:
Ale za to po poważnych kłótniach seks lepiej smakuje
|
||
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, czas spać, bo jutro muszę wstać o 6:30, ehh
. Ale na pożegnanie wkleję Wam to: http://kwejk.pl/obrazek/1465042/kill-me.html |
|
|
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

nie moglam sie wyprostowac...... niech juz bedzie poniedzialek.....niby 3 dni a tak pieronsko daleko ze mam wrazenie, ze sie nie doczekam 

bo ja opcję odkurzacz mam własnie na książki

pisałam do firmy, wysłałam potwierdzenie zapłaty a baba mi odp że zamówienia realizują w kolejności.